Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

neden korkuyorsun isyancım, tatlı dilinle anlat eşine, ailesini kötülemeden.
Kimse ailesinin kötülenmesini istemiyor.
Ben hiiiç lafımı çekmiyorum suçluysam suçlu haklıysam haklı, yalancı yalaka gelin arıyorlarsa o ben değilim zaten.
Ben çok verici olarak başladım ama maddi değil manevide karşılığını görmeyince, anladıkları gibi olmaya karar verdim.
Mesafeli saygılı ama altta kalmayan bir gelinim sağolsunlar beni yeni bir kişiliğe soktular.

cnm eşin biliyor annesinin huyunu artık sende cevabını verirsin terslemediğini başbaşa olmak istediğimi söyledim dersin.

cnm eşin biliyor annesinin huyunu artık sende cevabını verirsin terslemediğini başbaşa olmak istediğimi söyledim dersin.

akşam anlatıcam eşime..inş keşke gelselerdi demez..düşer bayılırım oraya

kayınvalidenn şimdi aradım çaya davet ettim..bir sürü laf söledi..evlilik yıl dönümü özel olurmuş doğum günü olamazmış..o onun oğluymuşş..bir yere gelmiyormuş..biz yalnız takılcakmışız dedi pat kapattı teli yüzüme ağlıcam ya sinirdenn

Son düzenleme:

ayy bende çok sinirlendim masrafa gelince oğulları yok başınızın çaresine bakın, ama özel hayata gelince müdahale.!

ayy bende çok sinirlendim masrafa gelince oğulları yok başınızın çaresine bakın, ama özel hayata gelince müdahale.!
aynen madem oğluymuş düğününü yaparken evini kurarken nerdeymiş hanımefendi
sıkma canını sakın
eşinle başbaşa kutluyorsun doğum gününü
boşver ne hali varsa görsün
son dakika aramış
ne yapıyoruz diyo madem öyle günler öncesinden niye arayıp plan yapmamış seninle

aynen öleee...maddiyata gelince yok..ama özel güne gelince oğlu işte.gösteriş yapacakk
teli yüzüme kapattı yaaa duramıyorum aplıyorum valla..bıktım bıktım..her güzel günümü her güzel anımı mahvediyor

yaa takma kuzum isterse gelir görür oğlunu tekrar arama sen
hem arayıp davetini yapmışsın
tercih onun

boşver şu kadını nie kafana takıyosunya adam akıllı söledibb gelmezse gelmesin keyfine bak iyi dille söledin sennn illa yıldönümümü özel oluyomuş eşya düğün yapmaya gelirken oğulları değil kafana takma cadıyı

madem bir plan yapıcaksın yada katılmak istiyorsun ara günler önceden son ana bırakma..ara kızım napalım doğum gününde..ne gibi bir planın var..berbaer kutlayalımmı de değilmi amaaa...

madem bir plan yapıcaksın yada katılmak istiyorsun ara günler önceden son ana bırakma..ara kızım napalım doğum gününde..ne gibi bir planın var..berbaer kutlayalımmı de değilmi amaaa...

Onu diyorum ya bende son dakka aramış ne yapıyoruz akşama diyor..
yüz verme canım
hiiiç takma da kafana
eşinle akşamı mutlu mesud kutlayın
onca yıl oğluyla kutlamış zaten az 1 senede kutlamamış olsun:S

çok geriliyorum yaa böyle insanların yaptıklarını duyunca okuyunca
hemen eşimin ailesi geliyo aklıma tepem atıyor
hiç biriyle kavgalı değilim Allah var
hiçte saygısızlık etmedim
ama beni bırakın kızları gibi görmeyi gelinleri olarak bile görmediler..
ben hep onların ailesinin dışında oldum oluyorum da
kendimi o aileye ait hissetmiyorum..
gün gelir devran döner ama
bu defa onlar isteyecekler owner yakınımızda olsun diye lakin o zaman iş işten geçmiş olacak..
öncede söyledim şimdide söylüyorum
eşimde en az onlar kadar hatalı bizi onlara yeri geldi muhtaç etti
hoş muhtaç oldukta ne oldu
1 kuruşları geçmedi bize
onu bırakın bi allahın günü arayıp öldünüz mü kaldınız mı diye sormadılar...
şükredin halinize böyleleride var
Eşim bana defalarca keşke baban benim öz babam olsaydı dedi..
benimse böyle bir ailem var işte..
ne geliyosa başımıza iyi niyetimizden geliyor

bugün çok gerginim kızlar kusura bakmayın uzun oldu

yuh yaaaa o kadarda olmaz ama yani ne ağlıyosun canım yaaa değermi yani şu güzel günü mahvetmeye kadının amacı o zaten tadınızı kaçırmak. inadına keyifli ol o seni sinir edicene mutluluğunla sen onu sinir et
oğluna özel hediyem var deseydin tövbe yarabibim tövbe

kuzum seni çok iyi anlıyorummm
yardıma geldilermi yoklar..normal zamanda yoklar..ama ne zaman olmamalaro gerekir var olurlarr
bende çok gergin ve çok üzgünüm şu andaa inş eşimin tepkisi olumlu olur..eğer birde o derse keşke çağırsaydın annemleri ben seninkinde böle davranmazdım diye...resmen yıkılırımmm..yada kızarsa ölürümm yaaa ölürümm

boşverya inş. isyanın kaynanası gelmezde insan başbaşa doğum günü yaparsoınz bizimkiler yılbaşınıda oğlunun doğum gününündebenmkinide mafedecekler takmıyorum gelcek zataen ben demesemde keyfine bak isyanım gelemez o cadıııııı

eşim yarım saatte bir arıyor...sesi çok neşeli...güzel güzel iltifatlarla arıyor..biliyor akşama bişiler olacağını...şimdi söleyince bozulacak offf

al işte kıza nasıl zehir etti günü pis kadın ayyyyy hepsini boğmak istiyorum yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…