- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #31.681
canım bak bizim bir tanıdık kızını verdi
inanır mısın istedikleri altınları,eşyaları gör dilin tutulur kaıdn devamlı benim kızım değerli zor büyüttüm diye diye oğlan tarafına istediği herleyi yaptırttı
bizi sanki ailemiz rahat büyüttü,okuttu
neyse bu kadın olacak kişi gelin aldı hiçbişi yapmadı
gelinle arada görüşüyorum böyle
kız diyoki tel takmadı kv bana
perde,halı alınacağı zaman diyor geldi sinir etti beni diyor
kız 100 lük beğeniyor mrsela kv gidip bıraktırıyormuş 20 lik alıp koyuyormuş
yani hep böyle bu düzen maalasef
bird ebaskın basanın derler ya çook doğru çirkef ailelerin ve kızların değeri dha çok biliniyor
tecrübe ile sabit bendede
öle cnm ilk başta ben oğluma herşeyi yaparım takarım ederim diyodu baktı düğün yakllaışıyo fos çıktı inş. kızınada yapmazlarrrrrr nişnalı iken gelmezler benm durumumda kötü olsun ben evlendiğim gün ağladım onların yüüznden evlenmekten vazgecmiştim bile onlarda görsünler ahım yerde kalmaz inş.
topiğin adı garibanlar topluluğuydu yaa
değiştirelim bence MAĞDURLAR TOPİĞİ olsun..
yuhh yaaa hepimiz aynı kaderdenmiyizzz...hepimizin eşlerinin aileleri aynı...sanırım bir ara hatlı üreterim olmuş bizimkilerde o seriden çıkmışlarrr...sinirden gülüyorum artıkkk
biizm herifler seri üretim aynılar ailleerine gıkı çıkmayuanlarrrr ya sormayın kayınvalide diyoki işte oğluma teyzesşi kız bulacaktı diyo ama benmki ayarlamış diyo bende teyzemin kursağında kalmış hevesi kendi oğluna saklasın dedim bide diyokii biri diyo dediki sen istedinde ben vermedimmi kzımı evime getirirdim diyomuş adamla bende dedim herkersin hevesi kursağıunda kaldı ben alalaı 5 sene bitti çok gec kaldınız dedim bieşy diyemedi habire sölüyodu sürekli gittğimde söledim rahatladımm
[FONT=comic sans ms, sans-serif]Su kayınvalıdelerı cekıstırmeyın anacım erkek annesıyım alınıyorum uyanıııı :)[/FONT][FONT=comic sans ms, sans-serif]kızlar nelerı nelerı var ya[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]eskıden bahsetmek ıstemıyordum o sebebtens ımdıkı kayınvalıde ve babayı cok sevıyorum cunku bana asla laf sokmuyorlar ıcten pazarlıklı davranmıyorlar[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]ha evlendık ellerını ayaklarını cektıler keske maddi olarak ta bıraz yardım etseler su gunlerde ama ; [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]asklında eskıyı dusununce ben yatıp kalkıp dua etmem gerektıgını anlıyorum[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]ownerın bahsettıgı durum aynımı bılmıyorum ama oyle sezdım[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]o kadar tüp bebek tedvaısı gecırıdk olmuyor üzülüyor aglıyoruz evde bir kereee insan aramazmı ya aramadılar[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]manevi olarak evlılıgımızın hcı arkasında olmadılar [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]ve ılk su alısta yıkılmamıza seeb verdıler[/FONT]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]o sebebten sımdıkılerı sevıyorum cunku onlarında benı sevdıkleırnı hıssedıyorum tamam bıraz genıs bırı olabılırım yapı olarak umursamazda sayılabılır ama [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]bır ınsanın benı sevıp sevmedıgını anlayabılırım ve karsımdakı ınsanda gayet rahatlıkla benı anlaybılır[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]evlenene kadar olan oldu , gerıye almak mumkun degıl sımdıden sonra onuı elıfnam dusunsuninşallah hersye gonlunce olsun tabıkı ama ınsan elbette ımrenıyor [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]benım aıleyle bı sorunum yok belkı bıraz fazla dozu kacırıp orada kalmamızı ıstemeseler daha guzel olacak ama artık anladılar herhaldekı pabuc bırakmıcamıherneyse aslında cokta yazacak bısey yok[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]ıstyana ben arama zaten sen soyledın kasınma dedım[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]gıttı kasındı kadında kasıdı, annesıyle ılgılı yorum yapamayacagım ama ınsanın suratına telefon kapatılmaz[/FONT]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]hayatım boyunca hep sunu dusundum ; bakacagın surata tükürme[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]tüküreceğin surata bakma[/FONT]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]işin özü evlilik hayatının içine bunları takmayın evet aılelerlede evlenılıyor ama çok içeri almamak gerek her iki aileyide[/FONT]
canım sen çok şanslısın aylardır burda bizim sıkıntılarımızı yaşadıklarımızı okuyup tecrübe ediniyorsun..
Ben çok saftım yaaa
herşeye eyvallah dedim
oysa ki herşey o kadar netti ki
herkes söyledi bana gördüğü yanlışları
benim gözüme perde inmişti sanki
herşey tozpembeydi
sen sen ol yinede sonsuz taviz verme hem eşine hemde eşinin ailesine
mesafe her daim iyidir
yuhh yaaa hepimiz aynı kaderdenmiyizzz...hepimizin eşlerinin aileleri aynı...sanırım bir ara hatlı üreterim olmuş bizimkilerde o seriden çıkmışlarrr...sinirden gülüyorum artıkkk
en çok insanın zoruna giden de bu zaten.
Görümcede çirkef anacım bende :)
kendisi dünyanın en akıllı ve en güzeli kendine göre :)
benim kınamda kırmızı giydi daha ne diyeyim sana arkadaşım :)
başlık harika olmuşSu kayınvalıdelerı cekıstırmeyın anacım erkek annesıyım alınıyorum uyanıııı :)kızlar nelerı nelerı var ya
eskıden bahsetmek ıstemıyordum o sebebtens ımdıkı kayınvalıde ve babayı cok sevıyorum cunku bana asla laf sokmuyorlar ıcten pazarlıklı davranmıyorlar
ha evlendık ellerını ayaklarını cektıler keske maddi olarak ta bıraz yardım etseler su gunlerde ama ;
asklında eskıyı dusununce ben yatıp kalkıp dua etmem gerektıgını anlıyorum
ownerın bahsettıgı durum aynımı bılmıyorum ama oyle sezdım
o kadar tüp bebek tedvaısı gecırıdk olmuyor üzülüyor aglıyoruz evde bir kereee insan aramazmı ya aramadılar
manevi olarak evlılıgımızın hcı arkasında olmadılar
ve ılk su alısta yıkılmamıza seeb verdıler
o sebebten sımdıkılerı sevıyorum cunku onlarında benı sevdıkleırnı hıssedıyorum tamam bıraz genıs bırı olabılırım yapı olarak umursamazda sayılabılır ama
bır ınsanın benı sevıp sevmedıgını anlayabılırım ve karsımdakı ınsanda gayet rahatlıkla benı anlaybılır
evlenene kadar olan oldu , gerıye almak mumkun degıl sımdıden sonra onuı elıfnam dusunsuninşallah hersye gonlunce olsun tabıkı ama ınsan elbette ımrenıyor
benım aıleyle bı sorunum yok belkı bıraz fazla dozu kacırıp orada kalmamızı ıstemeseler daha guzel olacak ama artık anladılar herhaldekı pabuc bırakmıcamıherneyse aslında cokta yazacak bısey yok
ıstyana ben arama zaten sen soyledın kasınma dedım
gıttı kasındı kadında kasıdı, annesıyle ılgılı yorum yapamayacagım ama ınsanın suratına telefon kapatılmaz
hayatım boyunca hep sunu dusundum ; bakacagın surata tükürme
tüküreceğin surata bakma
işin özü evlilik hayatının içine bunları takmayın evet aılelerlede evlenılıyor ama çok içeri almamak gerek her iki aileyide
isyan fıstığım hakkatende aramamalıydın bencedeisyan bencede arayarak kaşındın kusra kalma..
ha birde kocandan neden çekiniyon onu anlamadım.
isterse çok anasını çağırırsın olur biter özelde süpriz yapmazsın.
bir daha da rüyasından supriz görür olur biter.
yenidendoğdum yetişme kapasitenden dolayı sen kk nün en yetişen iyesi ilan ettim bu topicde.
yaa saçmalama anlat işte merak ederim şimdi benbuarada bunu suanda söylemek istemezdim ama size bir haberim var ben genede pazartesiyi beklicem
belki jkiminiz cok kızacak cok sinirlenecek diğer kalan kişiler ise cok şaşıracaksınız
bu bir bilmece değil tabikii
turkuz ve bemi orada sararmıs solmus goren kızlara son sözüm şudur ki
'' Yıkılmadım Ayaktayım''
şimdi çatlarımmm ben ama söle yaaa...p.tesiya çok varrr
niye aradım biliomusunuz..yarın eşimi arayıp karını aradım kabul etmedi..bir çaya bile davet etmedi..tamam yalnız kutalamak istemiş..yemekten sonra çaya bari çağırsaydı dicekti..şimdi buna bir bahanesi kalmadı..ben aradım görecvimi yine yaptım..şimdi o düşünsünnisyan fıstığım hakkatende aramamalıydın bencede
dövelim seni ne diye aradın
kaşınıyo muydun
kv en iyi sen tanırsın arar mı eşini yarınniye aradım biliomusunuz..yarın eşimi arayıp karını aradım kabul etmedi..bir çaya bile davet etmedi..tamam yalnız kutalamak istemiş..yemekten sonra çaya bari çağırsaydı dicekti..şimdi buna bir bahanesi kalmadı..ben aradım görecvimi yine yaptım..şimdi o düşünsünn
[FONT=comic sans ms, sans-serif]buarada bunu suanda söylemek istemezdim ama size bir haberim var ben genede pazartesiyi beklicem[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]belki jkiminiz cok kızacak cok sinirlenecek diğer kalan kişiler ise cok şaşıracaksınız [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif] [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]bu bir bilmece değil tabikii[/FONT]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]turkuz ve bemi orada sararmıs solmus goren kızlara son sözüm şudur ki [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]'' Yıkılmadım Ayaktayım''
şimdi çatlarımmm ben ama söle yaaa...p.tesiya çok varrr[/FONT]
kv en iyi sen tanırsın arar mı eşini yarın
ben gelmek istedim isyan kem küm etti diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?