Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

tam numunelik bizimkiler, inş.lah senin herşey yolunda gider canım

yapıcaz bişilerrrr

bak isyanım aradı konustuk napcağımı söledi bende özel masa hazırladım anne dedim dersin kocana sonra biz gelemeylim başbaşa yiyeceğimizi söledi dedi dersin sonra ben annemi aradım çaya gelin dedim dersin oda aldı verdi veriştirdi dersin olur biterr

canlarımmm ben çıkıyorummmm birazdan...bana şans dileyinnn...
sağolun desteiğiniz için..sayenizde şu anda daha iyi durumdayım...
gidip yemeğimiz yapıcam ve hazırlancamm..unutmazsam foto çekerim

aynen böle dicem....zaten olanda bu...farklı bişi değilkiii kocamda kızar yada beni üzecek bişi derse bundan sonra sürprizi rüyasında görsünnn

aynen böle dicem....zaten olanda bu...farklı bişi değilkiii kocamda kızar yada beni üzecek bişi derse bundan sonra sürprizi rüyasında görsünnn

ewt aynı sölediğimi söle eğer eşin derse seni mutlu etmek için elimden geleni yapıyorum dersin boşver olmazsa gelsinler takmaaaaa kafanaaaa sallaaa adlın oğlunuuuu sennn keyfine bakkkkkkkkkk nese ben ders çaslışıyuımmmm sınava az kakldııı dediğimi aynı sölersinnnn

doğru valla :)
ne sınavın var canım

ben geldimmm dün şile'ye gittik annemle anneannemle,dedemin evine benim çeyizlerim yavaş yavaş toplanıp kolileniyor onları yapmaya gittik ve anladım ki ne varsa kız annelerinde,anneanne ve babannede var hayatımda görmediğim o işlemeler,havlular,misafir peçete takımları,şile bezi özel işlemeler bunların hepsini adana'ya götürdüğümde bana kendi kızlarıyla kıyaslama yapan sevgili k.v gözüne sokacağım birde geçen ailecek gittiğimizde anneme demişki kayınvalide erkek evlendirmek çok zor ulan salak sen ne yapıyorsun ki zorlanıyorsun annem çocukların beyaz eşyalarını aldık demiş insan bir teşekkür eder dimi kütük gibi kayınvalide var bende çok biliyor ya her şeyin en mükemmeli kendi kızlarında görecek o !!! ay aklıma geldikçe sinirleniyorum,hayatta EN NEFRET ETTİĞİM ŞEY BAŞKALARIYLA KIYASLANMAKTIR...kendisine dedim beni kendi kızlarınızla kıyaslamayın lütfen dedim bu kadar kıyaslıyorsanız vardır bir çekememezlik dedim sustu

kıyamam ya düğün günü ağlamışsın ne diyim ki
rabbim büyük görüyor herşeyi

canım çok özendin inş herşey gönlünce olsun birtanem

tam numunelik bizimkiler, inş.lah senin herşey yolunda gider canım

sağol cnaım inş öyle umuyoruz rabbim merhamet versin yüreklerine hepsinin

canlarımmm ben çıkıyorummmm birazdan...bana şans dileyinnn...
sağolun desteiğiniz için..sayenizde şu anda daha iyi durumdayım...
gidip yemeğimiz yapıcam ve hazırlancamm..unutmazsam foto çekerim

çek çek bizde bakalım kuzum
sen hiçbişi düşünme ve elinden geleni yap

alicem snein şu kv merak ettim
neden snei sürekli kızları ile kıyaslıyor gerçekten anlamadım
ya üstün görüyor yada kıskanıyor olabilir mi?

alicemmm bu arada dün senin için bu soğukta mağaza baktım valla dotüm dondu desem yeridir
fuga mobilya var modelleri çok güzel spor ama şık ve sağlamdır
çok ünlü bir markadır ben tavsiye ederim sana
biraz tulzu ama 15 sene kullanırsın işçilik vs güzel

rabbim nşş yardımcın olur canımmm
çok sevinirim allahım inşş daim etsin tez vakitle başlayasın inşşşşş
bu arada çok merak ettimmmm çatlarım bennnnnn
araba alıyoruz deme sakınn

iyim canım elhamdilillah
vallaa ayranda içmedik neden ayrı düştükki böylee
sohbetini özledimm

bu arada ezana az kaldı birazdan çıkacam ama kuzumm:26:

bende özledim tatlım :26:
tmm tatlım görüşürüz yine çok öptüm seni kendine iyi bak
yarın ben yokum lazere gidicem
denkgeldikce görüşürüz

canım kv tekk benimle değil kendi ailemlede sorunu var kendileri bizden daha üstün ona göre nedeni şu biz adanalılar istanbullulardan daha sosyeteyiz havası ama varya kıyaslanamaz bile...annem konuşurken kv dinlemiyor çünkü işine gelmiyor çünkü benim annem dobradır,gerçekçi konuşur ve annemde varsa vardır yoksa yokdur babam da öyledir...benim babam bir zamanlar hayvan çiftliği kurdu bayağ büyük bi çiftlikti fakat uzun sürmedi kayınvalide koskoca adamı yani babamı kendi damadıyla kıyaslıyor damadıda çiftlik kurmuşta çok başarılıymışda göresniz varya aklı sıra babamı küçültmeye çalışıyor babamda o anda cevabını verdi zaten biz oraya düğün tarihi konuşalım diye gittik bize kv hava atıyor şöyleyyizde böyleyiz de babamın işi dolayısı ile binmediğimiz model araba yoktur hemen damadını atıo efendım bmw sı varmısta 100bin tl ye almışta nişanlımı mutfağa çektim bu kadın ne yapmaya çalışıyor ya dedim ne kadar kopmleksli dedim biz buraya bize hava atın diyemi geldik dedim madem bu kadar varlıklı dedim nişanda gördük dedm hepsi yemek yiyip göbek atmaya gelmş dedim şanına tüküreyim dedim nişanlım bu konuda bana çok hak veriyor allahtan anne kuzusu bir nişanlım yok...ki nişanlımda farkında benim ailemin daha çok destek olduğunu...
fuga mobilyaı biliyorum canım orayada bakayım doğru teşekkür ederim canım...

canım valla kv şlunu bir dahakine deki alanda ALLAH verende ALLAH
NE SANIYOR BU TİP İNSANLAR KENDİLERİNİ YAA SİNİR OLUYORUM
MALLARI İLE ÖVÜNÜRKEN NE KADAR KOMİK,İFRİT BİR DURUMA DÜŞÜYORLAR ANLAMIYORLAR MI YAAA
YADA ÇEVRESİNDE HİÇKİMSE DEMİYOR MU YADA UYARMIYOR MU YAVVV,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…