- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #31.701
canım valla sen nasıl davransanda nasipin şansın ne ise onu yaşıyorsun
onun için sıkma kendini bol bol dua etmekten başka çare yok
bende iyi niyetliyim çoğu konuda mesela herkes diyoki ne istedin ne yaptınız
biz hiçbirşey istemedik diyorum şaşırıyorlar
ama ben isteyemem yapımda yok
sorma isyanımm valla bu kadar olru he
birimizde ohhh bize ailelerimiz yarıdm etti iç borcumuz yok çok rahatız demicek mi yav
:41:
Insan bu kadarda belli etmez ya
bu görümceler ve eltirler gizli kuma valla ben diyim
hep mi böle olur
yapıcaz bişilerrrr
bak isyanım aradı konustuk napcağımı söledi bende özel masa hazırladım anne dedim dersin kocana sonra biz gelemeylim başbaşa yiyeceğimizi söledi dedi dersin sonra ben annemi aradım çaya gelin dedim dersin oda aldı verdi veriştirdi dersin olur biterr
aynen böle dicem....zaten olanda bu...farklı bişi değilkiiikocamda kızar yada beni üzecek bişi derse bundan sonra sürprizi rüyasında görsünnn
aynen böle dicem....zaten olanda bu...farklı bişi değilkiiikocamda kızar yada beni üzecek bişi derse bundan sonra sürprizi rüyasında görsünnn
ewt aynı sölediğimi söle eğer eşin derse seni mutlu etmek için elimden geleni yapıyorum dersin boşver olmazsa gelsinler takmaaaaa kafanaaaa sallaaa adlın oğlunuuuu sennn keyfine bakkkkkkkkkk nese ben ders çaslışıyuımmmm sınava az kakldııı dediğimi aynı sölersinnnn
goodcum yakaladım seni
öle cnm ilk başta ben oğluma herşeyi yaparım takarım ederim diyodu baktı düğün yakllaışıyo fos çıktı inş. kızınada yapmazlarrrrrr nişnalı iken gelmezler benm durumumda kötü olsun ben evlendiğim gün ağladım onların yüüznden evlenmekten vazgecmiştim bile onlarda görsünler ahım yerde kalmaz inş.
[FONT=comic sans ms, sans-serif]buarada bunu suanda söylemek istemezdim ama size bir haberim var ben genede pazartesiyi beklicem[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]belki jkiminiz cok kızacak cok sinirlenecek diğer kalan kişiler ise cok şaşıracaksınız [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif] [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]bu bir bilmece değil tabikii[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]turkuz ve bemi orada sararmıs solmus goren kızlara son sözüm şudur ki [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]'' Yıkılmadım Ayaktayım''
kız ne dicen söle merak ederiz valla
çatlarız biz şimcik
şimdi çatlarımmm ben ama söle yaaa...p.tesiya çok varrr[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]bugunku son yaızm olsun[/FONT][FONT=comic sans ms, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]yarın 21 aralıga uyanıcaz pek ıhtımal vermıyorum ama bu aksam annemde kalacagım hem ev cok soguk dısarısıda egeyı alamam usur yollarda[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]genede hakkınızı helal edınkızlar sonucta cok basınızı agrıttımmm zır zır zır konustummm [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]:)))[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]21 aralıktan devam ederız bende bıraz ıslamla ılgılıyazılar okuyacagım [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]buarada ben namaz kılmayı bı turlu ogrenemedım kucukken ogreten olmadı sonrada bı turlu kavrayamadım ama artık ogrenmem lazım kendımıc ok eksık goruyorum :S[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]cok canım sıkıldı suanda[/FONT]
tam numunelik bizimkiler, inş.lah senin herşey yolunda gider canım
canlarımmm ben çıkıyorummmm birazdan...bana şans dileyinnn...
sağolun desteiğiniz için..sayenizde şu anda daha iyi durumdayım...
gidip yemeğimiz yapıcam ve hazırlancamm..unutmazsam foto çekerim
bende seni yakaladımmmmmm
nbr şekerimm nasılsınnnnn
[FONT=comic sans ms, sans-serif]bugunku son yaızm olsun[/FONT][FONT=comic sans ms, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]yarın 21 aralıga uyanıcaz pek ıhtımal vermıyorum ama bu aksam annemde kalacagım hem ev cok soguk dısarısıda egeyı alamam usur yollarda[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]genede hakkınızı helal edınkızlar sonucta cok basınızı agrıttımmm zır zır zır konustummm [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]:)))[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]21 aralıktan devam ederız bende bıraz ıslamla ılgılıyazılar okuyacagım [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]buarada ben namaz kılmayı bı turlu ogrenemedım kucukken ogreten olmadı sonrada bı turlu kavrayamadım ama artık ogrenmem lazım kendımıc ok eksık goruyorum :S[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]cok canım sıkıldı suanda[/FONT]
şükür kavuşturana
iyiyim tatlım sen nasılsın
iyim canım elhamdilillah
vallaa ayranda içmedik neden ayrı düştükki böylee
sohbetini özledimm
bu arada ezana az kaldı birazdan çıkacam ama kuzumm:26:
alicem snein şu kv merak ettim
neden snei sürekli kızları ile kıyaslıyor gerçekten anlamadım
ya üstün görüyor yada kıskanıyor olabilir mi?
alicemmm bu arada dün senin için bu soğukta mağaza baktım valla dotüm dondu desem yeridir
fuga mobilya var modelleri çok güzel spor ama şık ve sağlamdır
çok ünlü bir markadır ben tavsiye ederim sana
biraz tulzu ama 15 sene kullanırsın işçilik vs güzel
canım kv tekk benimle değil kendi ailemlede sorunu var kendileri bizden daha üstün ona göre nedeni şu biz adanalılar istanbullulardan daha sosyeteyiz havası ama varya kıyaslanamaz bile...annem konuşurken kv dinlemiyor çünkü işine gelmiyor çünkü benim annem dobradır,gerçekçi konuşur ve annemde varsa vardır yoksa yokdur babam da öyledir...benim babam bir zamanlar hayvan çiftliği kurdu bayağ büyük bi çiftlikti fakat uzun sürmedi kayınvalide koskoca adamı yani babamı kendi damadıyla kıyaslıyor damadıda çiftlik kurmuşta çok başarılıymışda göresniz varya aklı sıra babamı küçültmeye çalışıyor babamda o anda cevabını verdi zaten biz oraya düğün tarihi konuşalım diye gittik bize kv hava atıyor şöyleyyizde böyleyiz de babamın işi dolayısı ile binmediğimiz model araba yoktur hemen damadını atıo efendım bmw sı varmısta 100bin tl ye almışta nişanlımı mutfağa çektim bu kadın ne yapmaya çalışıyor ya dedim ne kadar kopmleksli dedim biz buraya bize hava atın diyemi geldik dedim madem bu kadar varlıklı dedim nişanda gördük dedm hepsi yemek yiyip göbek atmaya gelmş dedim şanına tüküreyim dedim nişanlım bu konuda bana çok hak veriyor allahtan anne kuzusu bir nişanlım yok...ki nişanlımda farkında benim ailemin daha çok destek olduğunu...
fuga mobilyaı biliyorum canım orayada bakayım doğru teşekkür ederim canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?