Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

amann ben kaile almıyorum birde ben konuşurken beni dinlemiyor mesela kına gecesi ile alakalı bişey sordum o sırada yemek yapıyordu aman alt tafaı kına gecesi dedi kendi kızları yapmamış dedim bizde yapılır ve ben yapıcam dedim arkasını döndü güya dinlemiyor ya beni bende sesimi yükselttim bizde kına geceleri değerlidir dedim bence hekes yaşamalı bu anı dedim yemek yapmaya verdi kendini bu varya kına gecemde elime altında koymaz annemde ben veririm çeyreği eline yeterki rezil olmayalım biz dedi

Günaydınnn canlarımmm

dün akşam eve gittim yemeği hazırladımm..sonra giyindim kuşandım bekledim eşimi..geldi beni öle görünce şaşırdı zaten..sonra oturma odasına gitmeye kalktı ayır dedim salona giriyoruz...masayı görünce birkez daha şaşırdı sonra işte kutladım falan
ardından yemekleri yedik..sonra pastayı getidim..ama hepsine ardı ardına şaşırıyor en sonra çakmağı verdim...çookk ama çookk hoşuna gitti bayıldııı resmenn

kayınvalidem denen face'e upuzun duygu sömürüsü yapmış yazmış..ardındanda mesaj atmış eşime özel..
işte ben akşam gelmeyi istedim...bugün en öok yanında olmam gereken önemli insan bendim...seni ben doğurdum ama davet edilmedim kibarca..olsun ben seni çok seviyorum diye falan abuk subuk duygu sömürü yazmışş

eşimde keşke beraber bişey yapsaydınız arada kalıcam dedm..bende son anda haber vermeseydi..bana emredemez üstelik bu ilk özel günümüz dedimm..sinirlendimmm eşime bişey demedi sonra güzelce kutladıkk

[FONT=comic sans ms, sans-serif]Günaydınnn hanımlarr[/FONT][FONT=comic sans ms, sans-serif]forumu acmadan yazıyorum[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]dün aksam erken cıkmamıza ragmern eve gıtmemız 6 'yı bulduu[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]7 kadar evı fılan topladım anneme gıttım yemek vs erkenden yattık[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]dün akşamın en trajik olayı anneme gebelık testı yapmamızdııı :S [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]karnının oynadıgınıs oyluyor sısıyormus karnı kı gebelıktede boyle toplanma hareketlerı oluyor [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]Neyse negatif cıktı ama annem inanmadı asagıdaki eczanedende alayım bir tane dedi :) [/FONT]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]ıstanbulda hava cok soguk tamam kıs artık[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]evle ılgılıde ne oldugunu bılmıyorum ıcımde bır hıs yetısemeyecegımızı soyluyor o kadar[/FONT]

günaydın kızlar isyanım güzel geçmiş işte bak moralini bozduğuna değmemiş
yenidendogdum canım neden bu kadar acele ettiniz ki bikaç gün geç gidin yada ne biliyim herşey tam olmadan gecin eve huzurunz olsunyeter.
benim bugün canım çk sıkkın. dün akşam eşimle konuştum konuşamadım daha doğrusu perde parasını ödemicekleri kanısında kendisi konusunu bile açtırmadı ve dün akşamdan beri konuşmuyoruz. ailesine tek kelime laf söyletmiyo onca olanlara rağmen. ama benimle küs kalabiliyo. çok kalbim kırık ve üzgünüm

canımcım annene helal olsun vallahi olgun kadınmış vesselam
ne demek altın koymamak ya en fakir aileler bile onurundan yapiyor bunu
benim ablama gelen yardımcı bir ablamız vardı 5-6 senedir geliyordu.
kadın oğlunu evlendirdi ve eşi yok inanır mısın
maaşallah dillere destan yaptı herşeyini ve sadece işi bu benim evladım dedi resil olmasın diye
bugün ben diyen aileler yapamz öyle bizde gitmiştik düğüne bayıldıum herşeyini yapmış kadın
dedik helal olsun ana işte yaaa

canım güzelce kutladık derken
güzel geçmiş çok şükür ama kv çok ciks hee faceden mesaj atmalar falan
demekki paylaşamıyor daha oğlunu
ama sen sıkma canını çakmağıda beğenmiş ,eminim pastada çok güzledr
gönlünü alırsınız bir akşam kv nin

ya bu erkek milleti neden ailesinin kötü hallerine bile ses çıkarmaz delirmemek elde değil
bizim ailelerimiz yapsa sölemedkilerini bırakmazlar
ama kendi ailelerine gelince hepsi masum,hep iyi niyetli,biz hep art niyetli oluyoruz
sana küsmek ne ya sen ne yaptın ki
canım inş eşinde gerçeği görür tez zamanda

kızlar dün işte 5 te çıktım babamı aradım dedim ben gşiderim diye
durağa bir gittim en az 150 kişi var 1 saat bekledim ama ayaklarım döndo resmen
ne otobüs ne minibüs nede taksi hiçbişi geçmşiyor
babamı aradım dedim erken çık benide al
6 da geldi aldı beni ama uyuştum resmen yolda 7-8 kişiuyide aldık arabaya bayanları falan bırakalım diye
oku üfle gittik yollar buz kayıyor araba yada kalkmıyor
allahtan yardım edenler olduda sağ salim gittik
ben bugün işe gelmeyiz çook ümitli idim ama baktım sabah durmuş kar yavvvv pisss karrr

o benimle konuşmaya gelinceye kadar hiç yaklaşmıcam yeter artık alıştı her konuda soğuk davranıp sonra benim dayanamadığımı bildiği için sarılıp öpmeye ama artık yemez. ben suçlu değilim kötü tek laf etmedim sadece sordum o naptı masadan kalktı gitti. gerçekten çok üzgünüm şu anda ve onun ailesinden kimseyi görmek istemiyorum. pazar günü eltimin oğlunun diş buğdayı var nasıl gidicem bilmiyorum

ne güzel sorunsuz kutlamışsınız işte eşinin doğum gününü
kv face te kullanıyor hee maşallah valla

canım sıkma canını bi bakmışsın hepsini halletmişsiniz taşınmışsınız bile..
annene test mi ayyy ne güzel olur dimi sana kardeş gelse:)))))))))

size yapılan büyük haksızlık aynısını bende yaşadım
insan zamanla alışıyor hazmediyor..
ama eşine tavrını koy canım
yoksa bunun tekrarlanma olasılığı çok yüksek..
ben eşime karşı hala tavır yapıyorum
benden gizli ailesine para verdiği için..
çokta ipleri elden bırakmamak lazım..

GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRR

canım önce bir sakinleş işte erkekler bizim yumuşak olduğumuzu bildiği için yapiyorlar
ee nasıl olsa gelip barışacak diye
bende senin gibiyim dargın,küs durmayı hayatta sevmem sırnaşırım hemen sonra hoppp ben haklı iken yanaşan oluyorum
aslında dirayetli olmayı çook isterdim ama yapı meselesi
sende biraz çekebilirsen çek kendini ama anlamayan erkeğe ne yaparsan yap anlamıyor
konuşmak,susmak,ağlamak,gülmek hiç biri yeterli olmuyor
sen tabikide suçlu değilsin ne demek 3 aydır ödeme yapmamak dalga geçer gibi
inşaalahha en iyi şekilde çözersiniz balımm

[FONT=comic sans ms, sans-serif]mmouseee...esine acık acık nedne hıssettıklerınıs oylemıyorsun bu perde parası ne kadar ayrıca onu bılemıcemde sey desin[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]ben kendıme ıstedıgımı alamıyorum borcumuz var yuvamızı kurduk dıye beklıyorum ama neden uzerımıze sureklı borc kalıyor sen aılene uzuluyor oalbılırsın ama senın bır otekı aılende benım bana uzulmuyormusun yada hıc bır acıklama yapmadan belkıde gonlumu almadan benden bu durumukabullenmemı beklıyorsun ve benimle küs kalıyorsun , diyebilirdi [/FONT]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]perdeler kac lıraymıs kalan kalmıs :S
[/FONT]

Evlenincede değişmez inşallah canım ya, Adanalılar seviyorlar hava atmayı biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…