- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #31.721
canım valla kv şlunu bir dahakine deki alanda ALLAH verende ALLAH
NE SANIYOR BU TİP İNSANLAR KENDİLERİNİ YAA SİNİR OLUYORUM
MALLARI İLE ÖVÜNÜRKEN NE KADAR KOMİK,İFRİT BİR DURUMA DÜŞÜYORLAR ANLAMIYORLAR MI YAAA
YADA ÇEVRESİNDE HİÇKİMSE DEMİYOR MU YADA UYARMIYOR MU YAVVV,
bende özledim tatlım :26:
tmm tatlım görüşürüz yine çok öptüm seni kendine iyi bak
yarın ben yokum lazere gidicem
denkgeldikce görüşürüz
herşey çok güzeldi ama kayınvalidem yüzünden eşim biraz burkuktuu..yine aramıza girmeyi başardı sağolsunnsağol canım işe de gidemedim geçmişe bakıyordum doğum günü nasıl geçti bazı çekincelerin vardı neler yaptınız??
amann ben kaile almıyorum birde ben konuşurken beni dinlemiyor mesela kına gecesi ile alakalı bişey sordum o sırada yemek yapıyordu aman alt tafaı kına gecesi dedi kendi kızları yapmamış dedim bizde yapılır ve ben yapıcam dedim arkasını döndü güya dinlemiyor ya beni bende sesimi yükselttim bizde kına geceleri değerlidir dedim bence hekes yaşamalı bu anı dedim yemek yapmaya verdi kendinibu varya kına gecemde elime altında koymaz annemde ben veririm çeyreği eline yeterki rezil olmayalım biz dedi
Günaydınnn canlarımmm
dün akşam eve gittim yemeği hazırladımm..sonra giyindim kuşandım bekledim eşimi..geldi beni öle görünce şaşırdı zaten..sonra oturma odasına gitmeye kalktı ayır dedim salona giriyoruz...masayı görünce birkez daha şaşırdısonra işte kutladım falan
ardından yemekleri yedik..sonra pastayı getidim..ama hepsine ardı ardına şaşırıyoren sonra çakmağı verdim...çookk ama çookk hoşuna gitti bayıldııı resmenn
kayınvalidem denen face'e upuzun duygu sömürüsü yapmış yazmış..ardındanda mesaj atmış eşime özel..
işte ben akşam gelmeyi istedim...bugün en öok yanında olmam gereken önemli insan bendim...seni ben doğurdum ama davet edilmedim kibarca..olsun ben seni çok seviyorum diye falan abuk subuk duygu sömürü yazmışş
eşimde keşke beraber bişey yapsaydınız arada kalıcam dedm..bende son anda haber vermeseydi..bana emredemez üstelik bu ilk özel günümüz dedimm..sinirlendimmmeşime bişey demedi sonra güzelce kutladıkk
günaydın kızlar isyanım güzel geçmiş işte bak moralini bozduğuna değmemiş
yenidendogdum canım neden bu kadar acele ettiniz ki bikaç gün geç gidin yada ne biliyim herşey tam olmadan gecin eve huzurunz olsunyeter.
benim bugün canım çk sıkkın. dün akşam eşimle konuştum konuşamadım daha doğrusu perde parasını ödemicekleri kanısında kendisi konusunu bile açtırmadı ve dün akşamdan beri konuşmuyoruz. ailesine tek kelime laf söyletmiyo onca olanlara rağmen. ama benimle küs kalabiliyo. çok kalbim kırık ve üzgünüm
ya bu erkek milleti neden ailesinin kötü hallerine bile ses çıkarmaz delirmemek elde değil
bizim ailelerimiz yapsa sölemedkilerini bırakmazlar
ama kendi ailelerine gelince hepsi masum,hep iyi niyetli,biz hep art niyetli oluyoruz
sana küsmek ne ya sen ne yaptın ki
canım inş eşinde gerçeği görür tez zamanda
ne güzel sorunsuz kutlamışsınız işte eşinin doğum gününüGünaydınnn canlarımmm
dün akşam eve gittim yemeği hazırladımm..sonra giyindim kuşandım bekledim eşimi..geldi beni öle görünce şaşırdı zaten..sonra oturma odasına gitmeye kalktı ayır dedim salona giriyoruz...masayı görünce birkez daha şaşırdısonra işte kutladım falan
ardından yemekleri yedik..sonra pastayı getidim..ama hepsine ardı ardına şaşırıyoren sonra çakmağı verdim...çookk ama çookk hoşuna gitti bayıldııı resmenn
kayınvalidem denen face'e upuzun duygu sömürüsü yapmış yazmış..ardındanda mesaj atmış eşime özel..
işte ben akşam gelmeyi istedim...bugün en öok yanında olmam gereken önemli insan bendim...seni ben doğurdum ama davet edilmedim kibarca..olsun ben seni çok seviyorum diye falan abuk subuk duygu sömürü yazmışş
eşimde keşke beraber bişey yapsaydınız arada kalıcam dedm..bende son anda haber vermeseydi..bana emredemez üstelik bu ilk özel günümüz dedimm..sinirlendimmmeşime bişey demedi sonra güzelce kutladıkk
canım sıkma canını bi bakmışsın hepsini halletmişsiniz taşınmışsınız bile..Günaydınnn hanımlarrforumu acmadan yazıyorum
dün aksam erken cıkmamıza ragmern eve gıtmemız 6 'yı bulduu
7 kadar evı fılan topladım anneme gıttım yemek vs erkenden yattık
dün akşamın en trajik olayı anneme gebelık testı yapmamızdııı :S
karnının oynadıgınıs oyluyor sısıyormus karnı kı gebelıktede boyle toplanma hareketlerı oluyor
Neyse negatif cıktı ama annem inanmadı asagıdaki eczanedende alayım bir tane dedi :)
ıstanbulda hava cok soguk tamam kıs artık
evle ılgılıde ne oldugunu bılmıyorum ıcımde bır hıs yetısemeyecegımızı soyluyor o kadar
size yapılan büyük haksızlık aynısını bende yaşadımgünaydın kızlar isyanım güzel geçmiş işte bak moralini bozduğuna değmemiş
yenidendogdum canım neden bu kadar acele ettiniz ki bikaç gün geç gidin yada ne biliyim herşey tam olmadan gecin eve huzurunz olsunyeter.
benim bugün canım çk sıkkın. dün akşam eşimle konuştum konuşamadım daha doğrusu perde parasını ödemicekleri kanısında kendisi konusunu bile açtırmadı ve dün akşamdan beri konuşmuyoruz. ailesine tek kelime laf söyletmiyo onca olanlara rağmen. ama benimle küs kalabiliyo. çok kalbim kırık ve üzgünüm
o benimle konuşmaya gelinceye kadar hiç yaklaşmıcam yeter artık alıştı her konuda soğuk davranıp sonra benim dayanamadığımı bildiği için sarılıp öpmeye ama artık yemez. ben suçlu değilim kötü tek laf etmedim sadece sordum o naptı masadan kalktı gitti. gerçekten çok üzgünüm şu anda ve onun ailesinden kimseyi görmek istemiyorum. pazar günü eltimin oğlunun diş buğdayı var nasıl gidicem bilmiyorum
canım kv tekk benimle değil kendi ailemlede sorunu var kendileri bizden daha üstün ona göre nedeni şu biz adanalılar istanbullulardan daha sosyeteyiz havası ama varya kıyaslanamaz bile...annem konuşurken kv dinlemiyor çünkü işine gelmiyor çünkü benim annem dobradır,gerçekçi konuşur ve annemde varsa vardır yoksa yokdur babam da öyledir...benim babam bir zamanlar hayvan çiftliği kurdu bayağ büyük bi çiftlikti fakat uzun sürmedi kayınvalide koskoca adamı yani babamı kendi damadıyla kıyaslıyor damadıda çiftlik kurmuşta çok başarılıymışda göresniz varya aklı sıra babamı küçültmeye çalışıyor babamda o anda cevabını verdi zaten biz oraya düğün tarihi konuşalım diye gittik bize kv hava atıyor şöyleyyizde böyleyiz de babamın işi dolayısı ile binmediğimiz model araba yoktur hemen damadını atıo efendım bmw sı varmısta 100bin tl ye almışta nişanlımı mutfağa çektim bu kadın ne yapmaya çalışıyor ya dedim ne kadar kopmleksli dedim biz buraya bize hava atın diyemi geldik dedim madem bu kadar varlıklı dedim nişanda gördük dedm hepsi yemek yiyip göbek atmaya gelmş dedim şanına tüküreyim dedim nişanlım bu konuda bana çok hak veriyor allahtan anne kuzusu bir nişanlım yok...ki nişanlımda farkında benim ailemin daha çok destek olduğunu...
fuga mobilyaı biliyorum canım orayada bakayım doğru teşekkür ederim canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?