- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #31.741
o benimle konuşmaya gelinceye kadar hiç yaklaşmıcam yeter artık alıştı her konuda soğuk davranıp sonra benim dayanamadığımı bildiği için sarılıp öpmeye ama artık yemez. ben suçlu değilim kötü tek laf etmedim sadece sordum o naptı masadan kalktı gitti. gerçekten çok üzgünüm şu anda ve onun ailesinden kimseyi görmek istemiyorum. pazar günü eltimin oğlunun diş buğdayı var nasıl gidicem bilmiyorum
Günaydınnn canlarımmm
dün akşam eve gittim yemeği hazırladımm..sonra giyindim kuşandım bekledim eşimi..geldi beni öle görünce şaşırdı zaten..sonra oturma odasına gitmeye kalktı ayır dedim salona giriyoruz...masayı görünce birkez daha şaşırdısonra işte kutladım falan
ardından yemekleri yedik..sonra pastayı getidim..ama hepsine ardı ardına şaşırıyoren sonra çakmağı verdim...çookk ama çookk hoşuna gitti bayıldııı resmenn
kayınvalidem denen face'e upuzun duygu sömürüsü yapmış yazmış..ardındanda mesaj atmış eşime özel..
işte ben akşam gelmeyi istedim...bugün en öok yanında olmam gereken önemli insan bendim...seni ben doğurdum ama davet edilmedim kibarca..olsun ben seni çok seviyorum diye falan abuk subuk duygu sömürü yazmışş
eşimde keşke beraber bişey yapsaydınız arada kalıcam dedm..bende son anda haber vermeseydi..bana emredemez üstelik bu ilk özel günümüz dedimm..sinirlendimmmeşime bişey demedi sonra güzelce kutladıkk
günaydın kızlar isyanım güzel geçmiş işte bak moralini bozduğuna değmemiş
yenidendogdum canım neden bu kadar acele ettiniz ki bikaç gün geç gidin yada ne biliyim herşey tam olmadan gecin eve huzurunz olsunyeter.
benim bugün canım çk sıkkın. dün akşam eşimle konuştum konuşamadım daha doğrusu perde parasını ödemicekleri kanısında kendisi konusunu bile açtırmadı ve dün akşamdan beri konuşmuyoruz. ailesine tek kelime laf söyletmiyo onca olanlara rağmen. ama benimle küs kalabiliyo. çok kalbim kırık ve üzgünüm
[FONT=comic sans ms, sans-serif]Günaydınnn hanımlarr[/FONT][FONT=comic sans ms, sans-serif]forumu acmadan yazıyorum[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]dün aksam erken cıkmamıza ragmern eve gıtmemız 6 'yı bulduu[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]7 kadar evı fılan topladım anneme gıttım yemek vs erkenden yattık[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]dün akşamın en trajik olayı anneme gebelık testı yapmamızdııı :S [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]karnının oynadıgınıs oyluyor sısıyormus karnı kı gebelıktede boyle toplanma hareketlerı oluyor[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]Neyse negatif cıktı ama annem inanmadı asagıdaki eczanedende alayım bir tane dedi :) [/FONT]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]ıstanbulda hava cok soguk tamam kıs artık[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]evle ılgılıde ne oldugunu bılmıyorum ıcımde bır hıs yetısemeyecegımızı soyluyor o kadar[/FONT]
çünkü dinlemiyo dedim ya akşam tam konuşurken kalktı masadan gitti niye gittin dedim cevap bile vermedi. ben artık konuşmaya çalışan taraf olmaktan yoruldum. eğer beni seviyosa küs kalamaz umursamıyosa kalır. o küs kalırsada ben asla konuşmam. şu anda ağlamak istiyorum ama iş yer,ndeyim işte içime atıyorum[FONT=comic sans ms, sans-serif]mmouseee...esine acık acık nedne hıssettıklerınıs oylemıyorsun bu perde parası ne kadar ayrıca onu bılemıcemde sey desin[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]ben kendıme ıstedıgımı alamıyorum borcumuz var yuvamızı kurduk dıye beklıyorum ama neden uzerımıze sureklı borc kalıyor sen aılene uzuluyor oalbılırsın ama senın bır otekı aılende benım bana uzulmuyormusun yada hıc bır acıklama yapmadan belkıde gonlumu almadan benden bu durumukabullenmemı beklıyorsun ve benimle küs kalıyorsun , diyebilirdi [/FONT]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]perdeler kac lıraymıs kalan kalmıs :S
[/FONT]
benim onca çektiğim sıkıntıya karşın haksızlık tabi. söylenecek çok söz var ama işte kendi kendimi bilemek istemyiorum. akşam benden önce yattı ben yatağa gelince arkasını döndü bu ne demek yaaa ne demek sanki anasına sövmüşüm gibi tavırlar. bide laf söylesem gam yemicem yani pofffffaslına bakarsan bende eşime kırgınım yanii...akşam anlattım annen yüzüme teli kapattı..bunu nasıl yaapr dedim...hiçbirşey demedi..tv'i açtı umursamadı bile...bunun aynısını benim ailem ona yapsa 40 yıl görüşmez herhalde..bu şekilde susunca anneside üzerimize daha çok geliyor işteee
senin eşine ayıp etmiş ama yani..tabiki soracaksın..madem başta ödemeyiz deselerdi bu şekilde ayarlamazdınız sizde kendinizii...ne kadar kötü aileleri olsada görmüyorlar...benim eşim olanların hepsini unuttu...sanki artık annesi bir melek gibi davranmaya başladı...galiba o evdev çıkıncaya kadarmış beni korumasıı
çünkü dinlemiyo dedim ya akşam tam konuşurken kalktı masadan gitti niye gittin dedim cevap bile vermedi. ben artık konuşmaya çalışan taraf olmaktan yoruldum. eğer beni seviyosa küs kalamaz umursamıyosa kalır. o küs kalırsada ben asla konuşmam. şu anda ağlamak istiyorum ama iş yer,ndeyim işte içime atıyorumperdeeler 1200 ttl. 120 sini zaten ben hesap açtığımda vermiştim. 10 ay 100 100 ödücekti. ama ödememiş sağolsun
benim onca çektiğim sıkıntıya karşın haksızlık tabi. söylenecek çok söz var ama işte kendi kendimi bilemek istemyiorum. akşam benden önce yattı ben yatağa gelince arkasını döndü bu ne demek yaaa ne demek sanki anasına sövmüşüm gibi tavırlar. bide laf söylesem gam yemicem yani pofffff
kaynantör resmen ya faceden her yerden yetişiyoo sosyetik hanım :)
günaydın
isyan kuzu sen bir kere alıştırdın kocayı alttan almayı.gerektiğinde alttan almak gerekli her daim değil. ama her daim sakinliğini korumak lazım ki, öfkeniz sizi yönetip yalnış adımlar attırmasın
o yüzden bu telefon kapama olayının üstüne su iç.
koca küsüyorsa çok alttan aldımı küsmeyi huy eder. heeee suçluyken o suçsuz sen suçlu olursun. tecrübe ile sabit.
günaydın
isyan kuzu sen bir kere alıştırdın kocayı alttan almayı.gerektiğinde alttan almak gerekli her daim değil. ama her daim sakinliğini korumak lazım ki, öfkeniz sizi yönetip yalnış adımlar attırmasın
o yüzden bu telefon kapama olayının üstüne su iç.
koca küsüyorsa çok alttan aldımı küsmeyi huy eder. heeee suçluyken o suçsuz sen suçlu olursun. tecrübe ile sabit.
canımcım annene helal olsun vallahi olgun kadınmış vesselam
ne demek altın koymamak ya en fakir aileler bile onurundan yapiyor bunu
benim ablama gelen yardımcı bir ablamız vardı 5-6 senedir geliyordu.
kadın oğlunu evlendirdi ve eşi yok inanır mısın
maaşallah dillere destan yaptı herşeyini ve sadece işi bu benim evladım dedi resil olmasın diye
bugün ben diyen aileler yapamz öyle bizde gitmiştik düğüne bayıldıum herşeyini yapmış kadın
dedik helal olsun ana işte yaaa
canım güzelce kutladık derken
güzel geçmiş çok şükür ama kv çok ciks hee faceden mesaj atmalar falan
demekki paylaşamıyor daha oğlunu
ama sen sıkma canını çakmağıda beğenmiş ,eminim pastada çok güzledr
gönlünü alırsınız bir akşam kv nin
ya bu erkek milleti neden ailesinin kötü hallerine bile ses çıkarmaz delirmemek elde değil
bizim ailelerimiz yapsa sölemedkilerini bırakmazlar
ama kendi ailelerine gelince hepsi masum,hep iyi niyetli,biz hep art niyetli oluyoruz
sana küsmek ne ya sen ne yaptın ki
canım inş eşinde gerçeği görür tez zamanda
sölesen bile haklısın kuzum..bizlerin şu anda herşeyi sölemeye hakkımız var..ama mübarek ağzımızı açamıyoruz...ben açmaya kalktığım anda eşim duvar olup susturuyor beni..sanki onda kötülüğü yapan benim ailemmm...bazen gerçekten çok üzülüyorumm..biraz yaotıklarımın karşılığı olarak beni korumasını istiyorum ama yok olmuyorrr
çünkü dinlemiyo dedim ya akşam tam konuşurken kalktı masadan gitti niye gittin dedim cevap bile vermedi. ben artık konuşmaya çalışan taraf olmaktan yoruldum. eğer beni seviyosa küs kalamaz umursamıyosa kalır. o küs kalırsada ben asla konuşmam. şu anda ağlamak istiyorum ama iş yer,ndeyim işte içime atıyorumperdeeler 1200 ttl. 120 sini zaten ben hesap açtığımda vermiştim. 10 ay 100 100 ödücekti. ama ödememiş sağolsun
benim onca çektiğim sıkıntıya karşın haksızlık tabi. söylenecek çok söz var ama işte kendi kendimi bilemek istemyiorum. akşam benden önce yattı ben yatağa gelince arkasını döndü bu ne demek yaaa ne demek sanki anasına sövmüşüm gibi tavırlar. bide laf söylesem gam yemicem yani pofffff
mouse boşver erkeklerin hepsi aynı evlenmeden ve evlendikten sonra devirleri farklı fraklı oluyooo önceki gün ablam gelmişti biz konusrken duymuş ailesi ile ilgili bişey konusyoduk blamla eve geldim ailemle ilgili kimseye bişey konusmayacaksında bilmem ne de yani bende seninkiler herkesleilgili herşeyle ilgili konusrlar benleilgili dedim istedipğimi konusurum ballandın evlenince dedim yaptıklarını unutttum sanma ailenin dedim ne konucağımı senden öğrenmiycem dedimmm yani evlendişten sonra ailtın oluyoı ailelelri benmde perde paramı kendim maaşımödan ödedim evlendikten sonra ballı oluyolar anlayacağın çokta tınnn dedimmm
isyan kaynanan resmen üç maymunu oynuyo
tmm canım böle yapıcam...ame aramıda bozmucam..çünkü annesinin istediği bu..şimdi iyi davranacak eşime..suçsuz masum rollerine girecek beni suçlu durumuna düşürecek..bana karşı dolduaracak..akşam eşimde gelip bana kızıp aramız bozulacak..buna izin vermicem amaisyan şimdi ses etme bakalım. akşam olsun eşin nasıl davaranacak. eğer sana annesi için bişi derse, sesini yükseltmeden (bu önemli), annen bize ... bunları yaptı, ben gene büyükdür dedim annendir dedim saygı gösterdim evine gittim. bunun karşılığını bana böyle veriyorsan eğer sana sadece tşk ediyorum de, çok güzel karşılık veriyosun de. ayrıca yüzüne kapatmak bir insana küfür etmekdir de. annen aslında bana küfür etti ama sen ses etmeden de.
sonrada hiç bişi deme geç kenara otur konuşma bakalım ne yapacak.o konuşursa da sadece dinle cvp verme tepki verme. protesto et yani.
ama şunu unutma ne olursa olsun yatak ayırma olayını yapmayın.
evet resmen 3 maymunu oynuyor..eskisi gibi hırlamıyor eşime..şimdi iyi davranıyor ona direk beni suçluyor masum gibibende salakmıyım eşimle aramız bozmucamm..hadi hodri meydannn
tmm canım böle yapıcam...ame aramıda bozmucam..çünkü annesinin istediği bu..şimdi iyi davranacak eşime..suçsuz masum rollerine girecek beni suçlu durumuna düşürecek..bana karşı dolduaracak..akşam eşimde gelip bana kızıp aramız bozulacak..buna izin vermicem amadediğin gibi söleyeceklerimi sölicem...gerisi eşimin kararı...bundan sonra bende ona göre davranırımm
evet resmen 3 maymunu oynuyor..eskisi gibi hırlamıyor eşime..şimdi iyi davranıyor ona direk beni suçluyor masum gibibende salakmıyım eşimle aramız bozmucamm..hadi hodri meydannn
tmm canım böle yapıcam...ame aramıda bozmucam..çünkü annesinin istediği bu..şimdi iyi davranacak eşime..suçsuz masum rollerine girecek beni suçlu durumuna düşürecek..bana karşı dolduaracak..akşam eşimde gelip bana kızıp aramız bozulacak..buna izin vermicem amadediğin gibi söleyeceklerimi sölicem...gerisi eşimin kararı...bundan sonra bende ona göre davranırımm
işte aranız bozulmasın diye sesini yükseltmeden bağırınmadan, onun söylediğine vır vır cvp vermicen. yani sözünü söylücen ama seviyeni de korucan. yüz göz olma sakın kocanla. koca da olsa paşa da olsa herkesin hayatında sınırı olmalı, o sınırı aşamıcanı bilmeli.
çok vır vır kavga edersen yüz göz olursun bir daha istesende o sınırı çizemezsin.
akşam konuştun diyelim, sabah gene kalkıp kahvaltı vs koy. uyuyorsa kaldır ama mıc mıc yapışıp öpme.
tv izlerken gidip dibine oturma mesela, meyve yerken ağzına koyma soy tabağa ortaya koy al ye. yiyormu sorgulama gibi şeylerle tepkini koy.
erkeklerin tabiatları gereği ne olursa olsun isterlerki hep sevgi sözcükleri etraflarında dönsün. bundan haz alırlar. işte sende bu hazı keserek tepkini koycan ama suyunu çıkartmadan.
haaa birisi evine geliyorsa o kavga o anlık yok olcak, konuşcan misafir gitti mi hoppp hemen eski mod.
ya anlamıyorum bu kaynanaların yaklaşımını yaa aklım almıyor, 3 kuruşluk şeylerin tantasını edip çiftlerin arasını bozmak dertleri,
Mutsuz olan senin oğlunda olacak hadi gelinin canı cehenneme diyorlarda,
Oğlun yuvası dağılsa mutlumu olacaksın, hem yeni almakda masraf ::)
Bunları bi düşünebilseler keşke
aklı sıra masum yapıyor izin verme erkekler dayanamazz senin aranı bozcak iki iki daha dört yani
mouser eşin sesini çıkarmıyosa ödemeyi kabul edeiyo demekkiii kocalarımızdada büyük suç var kızlarr
çok doğru sölediklerin...uygulayacağım kuzum...çok tşk ederimmm
ben boşansam çiftetelli oynar..başka kızada masraf dokunmaz...çünkü benden 5 kuruş paarası çıkmadı cebinden
aynen eşlerimizde hatalııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?