- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #32.181
canım kv nin bu bende 2. kalışı köyden geldiler işte bende kalıyorlar..gunaydın kızlar
ower uzulme cnm ALLAH buyuk
adetın yedıncı gunu soğan kurune başla. bu ay olmazsa bende başlayacağım. laf dınle bıraz ondan sonra olmazsa doktora gıt. bak benım 6 cmlık kıstı erıttı bu soğan suyu
kaynanlar nıye sende anlamadım
Günaydın kızlar.
Nasılsınızz?
Dn kafa dağıtmak için sabahtan akşama kadar evi temizledim. Eşim geldi zor bıraktırdı. Sonra uyumuş kalmışım zaten.
Gece rüyama giriyo, eşime anlatamıyorum psikolojim altst oldu.
Yıkıldım resmen, rabbim bana yaşattıklarını, bana karşı yaptıgı iyiliğide kötülüğüde karşısına misliyle çıkarsın diyorum.
Sizden dualarınıza benide katmanızı istiyorum.
Herneysee.
Dün pirinçli kabak yemegi yapmıştım ama suyunu çekmiş bide ona ayrıca sinir oldum.
Masatakvimi gibi ben de çok alışveriş yapıyorum malesef. Evlenmeden önce böyleydim sanırım eşim onu saglamaya çalışıyo, gerçi kendiside benden farklı degil. Geçen arkadaşlarla alışveriş merkezine gittik bişeyler bakıyolar ben de sıkıldım başka şeylere bakıyorum neye baksam onu alalım bunu alalım diyo halbuki ihtiyacım yok. Ben biraz dikkat etmeye çalışsam o böyle yapınca kendimi engelleyemiyorum. Her haftasonu dışarı çıkmak istiyo dışarı çıkıncada az para harcamıyoruz malesef. Benzin, yemek, çay-kahve ohooo. Geçen çıkmayalım dedim sıkılıyoruz sen de bunalıyosun, tartışıyoruz dedi. Sen git dedim gitti 1 saat sonra geldi hemen güya sıkılıyodu.
15 günde 1 çıkıcaz artık. O haftada 1 akşam zaten arkadaşlarıyla toplanıyor, ben de öyle.
Çok fazla borcumuz olmasa bile sürekli bişeyler çıkıyo bir an önce borçlardan kurtulup birikime geçmek istiyorum.
Bazen ben ödüyorum faturaları, gerçi çok bişeyde gelmiyo ama rahatlıyo bi nebze.
Eşim genelde bütün parasını evde bırakır. Sanırım bu yüzden kendimi evin maliye bakanı gibi hissedip tasarrufa girişiyorum (giden parayı ben görüyorum tabii. :18:) Banada günde 30-40 lira arası bişey bırakır yoksa ben hayatta para isteyemem.
Çalışmanın güzelliği burda.
Birdeeee sanırım artık ben de bebek istiyorum.Çok erken ama görünce içim gidiyo, kendimi engellemeye çalışıyorum ama içten içe istiyorum.
İlk defa size itiraf ediyorum.
Tek kalınca çok konuştum gelin artıkk.
günadın herkese
Dün eve gider gitmez test yaptım yine negatif
moralim çok bozuldu çok
Allahtan eşim moral verdi yoksa ağlardım bütün gece
beklemiyordum zaten ama yinede üzüldüm yani,
doktora gidecektim bugün aslında ama eşim sonra git dedi..
grip olmuşum burnum tıkalı,sabahları uyanamıyorum yaa çok zor geliyor uyanmak..
kb kv hala bendeler hergün misafir var
dün akşamda büyük görümce eşi çoluk çocuk herkes vardı.
zaten yoruluyorum hasayım bide misafir((((((
akşam poaça yaptım sabah yesin kv kp diye çok kötü oldu
lastik gibi yaa çiğneyemiyor insan(
kendimden bunu beklemezdim(((((
nedense bugün pek keyfim yok bi sebebi yok ama neyse Allah hayra çıkarsın inşallah AMİN
Günaydın kızlar.
Nasılsınızz?
Dn kafa dağıtmak için sabahtan akşama kadar evi temizledim. Eşim geldi zor bıraktırdı. Sonra uyumuş kalmışım zaten.
Yıkıldım resmen, rabbim bana yaşattıklarını, bana karşı yaptıgı iyiliğide kötülüğüde karşısına misliyle çıkarsın diyorum.
Herneysee.
Dün pirinçli kabak yemegi yapmıştım ama suyunu çekmiş bide ona ayrıca sinir oldum.
Masatakvimi gibi ben de çok alışveriş yapıyorum malesef. Evlenmeden önce böyleydim sanırım eşim onu saglamaya çalışıyo, gerçi kendiside benden farklı degil. Geçen arkadaşlarla alışveriş merkezine gittik bişeyler bakıyolar ben de sıkıldım başka şeylere bakıyorum neye baksam onu alalım bunu alalım diyo halbuki ihtiyacım yok. Ben biraz dikkat etmeye çalışsam o böyle yapınca kendimi engelleyemiyorum. Her haftasonu dışarı çıkmak istiyo dışarı çıkıncada az para harcamıyoruz malesef. Benzin, yemek, çay-kahve ohooo. Geçen çıkmayalım dedim sıkılıyoruz sen de bunalıyosun, tartışıyoruz dedi. Sen git dedim gitti 1 saat sonra geldi hemen güya sıkılıyodu.
15 günde 1 çıkıcaz artık. O haftada 1 akşam zaten arkadaşlarıyla toplanıyor, ben de öyle.
Çok fazla borcumuz olmasa bile sürekli bişeyler çıkıyo bir an önce borçlardan kurtulup birikime geçmek istiyorum.
Bazen ben ödüyorum faturaları, gerçi çok bişeyde gelmiyo ama rahatlıyo bi nebze.
Eşim genelde bütün parasını evde bırakır. Sanırım bu yüzden kendimi evin maliye bakanı gibi hissedip tasarrufa girişiyorum (giden parayı ben görüyorum tabii. :18:) Banada günde 30-40 lira arası bişey bırakır yoksa ben hayatta para isteyemem.
Birdeeee sanırım artık ben de bebek istiyorum.Çok erken ama görünce içim gidiyo, kendimi engellemeye çalışıyorum ama içten içe istiyorum.
günaydın hatunlarrrr
günadın herkese
moralim çok bozuldu çok
nedense bugün pek keyfim yok bi sebebi yok ama neyse Allah hayra çıkarsın inşallah AMİN
Günaydın kızlar.
Nasılsınızz?
Herneysee.
haklısın canımın içi inşallah burayacanım snein canını sıkan kim anlamadım ben
dışarıdan birisi mi yoksa içerden mi
boşver takma kafanı dicem RABBİME havale et o en iyisine hüküm eder amenna
sende alışveriş delisisin o zaman ya şu borçlar olmasa hayat ne güzel olurdu bizde rahat ederdik ama işte nasip
oda gelecek inşaallah
yav kuşum nasip olur inşaallah sıkma sende
dur hemen panik olma tabiki bize demesi kolay ama kendini üzersin RABBİMİN bir bildiği var amenna
zamanı gelsin bak o zaman burda yine ağlaya ağlaya yazacaksın bebiş olacak diye
keyifsiz olmanın sebebide budur bence
poğaçanda artık isteyen yesin istemeyen yemesin sen yapmışsın sabah sabah
olur öyle arada
canım kv nin bu bende 2. kalışı köyden geldiler işte bende kalıyorlar..
kv den değilde kb evdeyken rahat edemiyorum hiç
zaten bugün gidelim diyordu kv de kalıcam diyordu blmiyorum artık
ben işte onlar evde
sibel canım ben ndişeleniyorum tama soğan suyunu çok duydum ama şuda var koca kistlere rağmen hamile kalanda çok
ayrıca geçen ay 2 kutu adet söktürücü kullandım ne yani bunun hiç mi faydası olmamış kistleri yok etmede
1 kutda adet düzenleyici ilaç içtim
adeet söktürücü kullnmadan adetim gelmiyor sanki beni endişelendiren şey bu zaten..
doktora daha doğrusu iyi bir doktora gidip tahlil falan yaptırmak lzım bence
olmadı soğan suyu içmek sonra ki aşama olmalı bence
tabi sende haklısın ben çook duydum onu
ama başka bişey var mı acaba diye korkuyorum:18::18::18::18:
eşimde üzüldü dün akşam
test yaptım dedim gözlerini açtı kocaman yüzüme baktı eeee dedi
yok dedim yüzü düştü
isyan adetimi bekleyeyim bilmiyorumgünaydınn balımmm
kuzum sıkma canını ama böle olmaazzzadetin olunca doktore git ve tüm tahlilleirni yaptır iyice bilgi al kuzucumm..
işi bırakma konusuna gelince bence bahara kadar çalış kuzum..elinde paran biriksin birazcık..
kuzummm sıkma canını boşverrrr...
bebek isteyene rabbim biran çnce versin inş...
bizde çok harcama yapmasakta haftada 1 dışarı çıkıyoruz...ama hakkımız yani..iş ev iş ev nere kadar..
haklısın canımın içi inşallah buraya
KIZLAR HAMİLEYİMMMMMM diye yazacağım günlerde olacak:2::2::2:
isyan adetimi bekleyeyim bilmiyorum
aslında yarın gitmeyi düşünüyordum ama sen daha iyi bilirsin
hangi haldeyken gitmek doğru olurr
canım snein canını sıkan kim anlamadım ben
dışarıdan birisi mi yoksa içerden mi
boşver takma kafanı dicem RABBİME havale et o en iyisine hüküm eder amenna
sende alışveriş delisisin o zaman ya şu borçlar olmasa hayat ne güzel olurdu bizde rahat ederdik ama işte nasip
oda gelecek inşaallah
senın nıye cnın sıkkın ben kaçırdım galıba cnm
sende bendensın bebek düşünüyorsun hadı hayırlısı. sen kaç aylık evlıydın
kuzummm sıkma canını boşverrrr...
bebek isteyene rabbim biran çnce versin inş...
bizde çok harcama yapmasakta haftada 1 dışarı çıkıyoruz...ama hakkımız yani..iş ev iş ev nere kadar..
Eşimin akrabalarından biri canım, sözümden bu yana sürekli görüşürdük. Çok severdim kendisini hatta şöyle söyleyebilirim; kayınvalidemi bile benimseyememişken ona çok ısınmıştım.
Allah'a havale ettim. İyiliğide olmuştur kötülüğüde. Hepsi karşısına çıkacak eminim.
Borçla yaşayıp idareli olmayıda ögrenicez, kötü günlerde destek olmayıda inşallah feraha kavuşucaz.
Eşimin akrabası canımı sıktı bi hayli, geçiçek inşallah.
Yeni yeni istemeye başladım, eşimin henüz haberi yok.
Ay sonunda 3 ay dolucak. Yeniyim daha
Haklısın kuzum ben çalışmıyorum ama evde oturmuyorum ki.
Anneme gidiyorum, arkadaşlarımla görüşüyorum, cuma sohbetlerine gidiyorum bide haftasonu çıkıyoruz.
Benim eşimin harcamalarını görsen haklısın dersin, sinemaya gideriz mısır alır, arada bidaha mısır ister, girmeden önce yemek yeriz çıkarız tatlı ister, dışarda nargile içmek ister çay içer içerde içer. Bitmez yani keyfine çok düşkün.
günadın herkese
moralim çok bozuldu çok
zenginsinizz kuzum o zamannnAllah daha çok versin inşş
günadın herkese
moralim çok bozuldu çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?