Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
canım kv nin bu bende 2. kalışı köyden geldiler işte bende kalıyorlar..
kv den değilde kb evdeyken rahat edemiyorum hiç
zaten bugün gidelim diyordu kv de kalıcam diyordu blmiyorum artık
ben işte onlar evde
sibel canım ben ndişeleniyorum tama soğan suyunu çok duydum ama şuda var koca kistlere rağmen hamile kalanda çok
ayrıca geçen ay 2 kutu adet söktürücü kullandım ne yani bunun hiç mi faydası olmamış kistleri yok etmede
1 kutda adet düzenleyici ilaç içtim
adeet söktürücü kullnmadan adetim gelmiyor sanki beni endişelendiren şey bu zaten..
doktora daha doğrusu iyi bir doktora gidip tahlil falan yaptırmak lzım bence
olmadı soğan suyu içmek sonra ki aşama olmalı bence
tabi sende haklısın ben çook duydum onu
ama başka bişey var mı acaba diye korkuyorum:18::18::18::18:
eşimde üzüldü dün akşam
test yaptım dedim gözlerini açtı kocaman yüzüme baktı eeee dedi
yok dedim yüzü düştü

canım snein canını sıkan kim anlamadım ben
dışarıdan birisi mi yoksa içerden mi
boşver takma kafanı dicem RABBİME havale et o en iyisine hüküm eder amenna
sende alışveriş delisisin o zaman ya şu borçlar olmasa hayat ne güzel olurdu bizde rahat ederdik ama işte nasip
oda gelecek inşaallah

yav kuşum nasip olur inşaallah sıkma sende
dur hemen panik olma tabiki bize demesi kolay ama kendini üzersin RABBİMİN bir bildiği var amenna
zamanı gelsin bak o zaman burda yine ağlaya ağlaya yazacaksın bebiş olacak diye
keyifsiz olmanın sebebide budur bence
poğaçanda artık isteyen yesin istemeyen yemesin sen yapmışsın sabah sabah
olur öyle arada

senın nıye cnın sıkkın ben kaçırdım galıba cnm
sende bendensın bebek düşünüyorsun hadı hayırlısı. sen kaç aylık evlıydın

günaydın hatunlarrrr

günaydınn balımmm

kuzum sıkma canını ama böle olmaazzz adetin olunca doktore git ve tüm tahlilleirni yaptır iyice bilgi al kuzucumm..
işi bırakma konusuna gelince bence bahara kadar çalış kuzum..elinde paran biriksin birazcık..

kuzummm sıkma canını boşverrrr...
bebek isteyene rabbim biran çnce versin inş...
bizde çok harcama yapmasakta haftada 1 dışarı çıkıyoruz...ama hakkımız yani..iş ev iş ev nere kadar..

haklısın canımın içi inşallah buraya
KIZLAR HAMİLEYİMMMMMM diye yazacağım günlerde olacak:2::2::2:

cnm sende haklısın ama bunun zararı yok o yuzden ısrarla yap dıyorum. yahu doktora kalsa 6cm dıye amelıyat edecektı benı ben cektığın sıkıntıyı bııldığımden yap dıye ısrar edıyorum. bence doktora bır sonrakı ay gıt. genede sen bılırsın cnm
onlar bızden fazla uzuluyo sankı bana çok koymuştu eşimin gecen aykı suratı:26:

isyan adetimi bekleyeyim bilmiyorum
aslında yarın gitmeyi düşünüyordum ama sen daha iyi bilirsin
hangi haldeyken gitmek doğru olurr

[FONT=comic sans ms, sans-serif]Günaydınnn[/FONT][FONT=comic sans ms, sans-serif]nasıl sabah sabah canım sıkıldı[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]haberturk gazetesınde bır anne baba ve bebek kaza gecırmısler ucuruma dusmusler anne ve baba cesedının 50 metre uzagında 1 yasındakı bebeklerı emeklerken bulunmus :S[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]nasıl yasasın sımdı o kucucuk bebek yaaa[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]hadı babayı gecte anneden kalan cok zor ya [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]cok uzuldum butun sevıncım cekıldı suanda[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]yoksa yazacak haber edecek cok seyım vardı ama keyfım kactı[/FONT]

isyan adetimi bekleyeyim bilmiyorum
aslında yarın gitmeyi düşünüyordum ama sen daha iyi bilirsin
hangi haldeyken gitmek doğru olurr

hormoon testi isteyecek kuzum..o da adetin 2. günü yapılıyor...ama senin adetinde gelmiyor..o yüzden yarın git..USG ile baksınlar..hormonlarınada adetin gelince baksınlar..ihmal etme şekerim

[FONT=comic sans ms, sans-serif]DÜN AKSAM egenin odasını topladım[/FONT][FONT=comic sans ms, sans-serif]sonrada kp kv ve annem yemege geldıler[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]bugun badana tamamen bıtıyor[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]carsamba lamınat dusa kabın dolap [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]persembe mutfak dolabı cuma sabahı tasınmaya baslıyoruzz[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]ınsallahhh[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]carsamba sabahı ıs bası yaapcagımm[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]tasınma ıznı yasal malumm[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]ıste oylee[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]b aksam yatak odasından buyuk olcude seyler toparlamam laızm sıyah cop poseylerı aldım uzerıne not yazıyorum [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]egenın oyuncakları[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]egenın askı gıysılerı[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]egenın dolap gıysılerı gıbı yazdım[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]kolaylık olsun dıye bakalımmmm[/FONT]

Eşimin akrabalarından biri canım, sözümden bu yana sürekli görüşürdük. Çok severdim kendisini hatta şöyle söyleyebilirim; kayınvalidemi bile benimseyememişken ona çok ısınmıştım.
Allah'a havale ettim. İyiliğide olmuştur kötülüğüde. Hepsi karşısına çıkacak eminim.
Borçla yaşayıp idareli olmayıda ögrenicez, kötü günlerde destek olmayıda inşallah feraha kavuşucaz.

senın nıye cnın sıkkın ben kaçırdım galıba cnm
sende bendensın bebek düşünüyorsun hadı hayırlısı. sen kaç aylık evlıydın

Eşimin akrabası canımı sıktı bi hayli, geçiçek inşallah.
Yeni yeni istemeye başladım, eşimin henüz haberi yok.
Ay sonunda 3 ay dolucak. Yeniyim daha

kuzummm sıkma canını boşverrrr...
bebek isteyene rabbim biran çnce versin inş...
bizde çok harcama yapmasakta haftada 1 dışarı çıkıyoruz...ama hakkımız yani..iş ev iş ev nere kadar..

Haklısın kuzum ben çalışmıyorum ama evde oturmuyorum ki.
Anneme gidiyorum, arkadaşlarımla görüşüyorum, cuma sohbetlerine gidiyorum bide haftasonu çıkıyoruz.
Benim eşimin harcamalarını görsen haklısın dersin, sinemaya gideriz mısır alır, arada bidaha mısır ister, girmeden önce yemek yeriz çıkarız tatlı ister, dışarda nargile içmek ister çay içer içerde içer. Bitmez yani keyfine çok düşkün.

yenıdendoğdum taşınmak çok zor ya...bızde toplanıyoruz yavaş yavaş
haberi bende izledim dun akşam. bebeğin yaşadığına sevınemedım anne yok baba yok napıcak bu zalım dunyada:26: çok uzuldum çok
doktor adetın uçuncu gunu hormonlara bakıyo ama adetın gelmezse bır an gıt owner. eğer gıtmeye karar verdıysen

zenginsinizz kuzum o zamannn Allah daha çok versin inşş

canım benim üzme kendini rabbim ne zaman kısmet ettiyse o zaman gelecek bebişin. her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır demişler sakın unutma bunu. o vakti zamanı geldiğinde karnında olacak zaten insan hevesleniyo haklısın ama önce sen güzel bir dr git hala srunlarının cvp larını sebebini anlauamadın hala neyin olduğunu bilmiyosun. bir güzel tedavini olll ondan sonra gelsin bebişş

mmouseee kocanlar konuştunmuuu :44::44::44:
citl'im nasılsınn :44::44::44:

kızlar dün patlıcanlı köfte yapptım akşam süper oldu yaaa...eşim sen 4 ayda resmen aşçı oldun dedii

olur kuzucum doktora gt sen bu poğaça çok güzel oluyo ben yaptım ablamdan almıştım

kuuz ben sana tarif veriyim ama baya çok çıkıyo yarısını koy malzemelerin çok güzel oluyor poğaça
2 subardağı süt
1 su bardağı zeytinyağı
1 su bardağından biraz eksik ılık su
1 paket pak maya paket şeklinde olanlardaaan kare olandan değil kabartma tozu gibi oluyor
2 yumurta akları içine sarıları üstüne
1 çorba kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz tadına bak tuz biraz az olabiliyo biraz daha ekleyebilirsin
yeterince un

sırayla koy kuzu yoğur tombik tombik oluyo çok güzel ben yapıyorum tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…