Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
eski kırık hahaha çok güldümmmm
heee eski kırık tabii
o kırıklardan biri 2 ay önce aradı ben anladım o olduğunu dedim ki buyrun dedi ki x beyle görüşeceltim dedim ki ben karısıyım kendiside duşta buyrun bana söyleyin
eşim hiç bişey diyememişti onunda canına okudum tabi
kızda o gün bugün aramadı bi daha

benmkide eskiden atkısı varmıştı eşyalrı gelirken oda gelmiş kalmış uc bucakta kayınvalidem onuda koymuş bu nebiçim atkı dedim oda eski briinden kalma dedi annem nieye koyduysa dedi bende hopppppp çöpe eşim gttikten sonraaaa

cnaım işte o konu tamamen bende
ailem hiç bişi isteyemez karışmaz ne yaparsa kendine diyorlar
ama bende onu şsterim bunu isterim diyemem ki
utanırım yaaa yapımda yokk

yok canım yaa aklında olsa idi senle evlenmes ve eşi yapmasdı
eskide kalmış şeyler silmeyi unutmuştur bencede

aferim kısssss ne hakla arıyosa böle insanlar yaaaaaa

sende az değilsin helal olsun
eşinde az kulağı kesiklerden değilmiş hani
bugün sana fırça atan sanki kendisi değildi beyfendi
demekki zamnında az çamlar devirmemiş enişte bey
hemde banyoda öyle mi aklıma gelems benim valla

owner super yapmışsın
cıtl eşinin gözünün onunde atmalıydın o atkıyı

hahaha atarım ben bunu dedim zaten benm evimde eskiii bişey isteöyorum dedim ikimize ait olck dedim attımmmmmmm umrumdamı aldım kocayı bennnnnn eski eskidendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ilk evlendiğimiz hafta görmüştümattım çöpeeeeeee

ayyyy owner var yaaa sende az değilsin heee

delisin deliiiiiiiiiiiiiiiii sen ya öldüm gülmekten

semiks salla kıık çanaklaerıııııııııııı

Owner kiza yaptigini okuyunca ben buz gibi oldum burda ohh iyi yapmissin citl sen de iyi yapmissin eskiye dair hicbir sey yeni eve girmemeliii gerizekali kizlar ne diye aradiysa evli adami

Oyy mahvoldum bu kostebek yuvasinda artik yaa eve gitmek istiyorum dayanamiyorum artik sabah alti bucuktan beri basim catladi bir de eve gidince yazililari okuyacam iyyyy yatana kadar isim var yanii az sonra cikarim kizlar hepinizi opuyorummm

Oyy mahvoldum bu kostebek yuvasinda artik yaa eve gitmek istiyorum dayanamiyorum artik sabah alti bucuktan beri basim catladi bir de eve gidince yazililari okuyacam iyyyy yatana kadar isim var yanii az sonra cikarim kizlar hepinizi opuyorummm

cnaım sen ne öğretmeni idin ?
ya öğrencilere bol bol ver puanları
benim hatrım için:)
şaka bir yana sordur onları tek tek adaletli şekilde okumak iğğğ

alicem nerdesin kuzum yazsana ne haber gelişmeler nasıl
eve gititn mi

merhaba canım...
yok tatlım ya kardan sebep gidemedim geçen hafta sanırım bu hafta gideceğim...sinirim çok bozuk ya nişanlım şömineyi beyazdan siyaha boyatmış çok uyuz oldum yok efendim her yer bembeyaz kalmışta badanadan sonra şömineyi siyaha boyatıp patlatmak istedim dedi bende iyi b.... ettin dedim konuşmuyorum onunla şu erkekler bir zahmet ev dekorasyonu işine girmesinler ya!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…