- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #32.401
heee eski kırık tabiieski kırık hahaha çok güldümmmm
Ya mousecim ve ownnercim dogru soyluyosunuz aslinda ama insan gorunce bi kotu oluyo ya benim icime bicak saplandi sanki ama dogru soyluyosunuz kalici biziz onlar gecti insallah aklinda kalmamistir ama hamile psikolojisi bir de galiba ne bilim .evet onlar eski kirik ben bunu icimden yuz kere tekrar edim o beni seviyo yoksa bebegi de bu kadar istemezdi beni sevmese dimi
canım tabiki her zamn eflinam ozman ben kabul etsem eşimin o dk gözüne girerdim ama sonraki kabustu k.v anlasamaz kendime ait bi evim olmazdı canm sana baska tavsiyem esya para altın olaylarına sakın sen girme aileler kendi aralarında halletsinler bu muhabbet cok olur artık
Cok haklisin eflinamcim dna lari bozuk odun bunlarin cogu... Ne desem ne gerek var diyo zaten yilbasinda biraz eglenelim evi biraz susleyelim diyorum gunah diyo zaten o goruntulere taktim kafayi kiza pasta yediriyo beeee bana su hamile halimle midem agzimda yasarken soyleye soyleye yedirdi allahin ayicigi bi de en cok seni sevdim senin yerin bambaska sen cocugumun annesisin falan dio ama acaba kizda akli kaldi mi die suphe giriyo icime
çok komik yaaabenmkide eskiden atkısı varmıştı eşyalrı gelirken oda gelmiş kalmış uc bucakta kayınvalidem onuda koymuş bu nebiçim atkı dedim oda eski briinden kalma dedi annem nieye koyduysa dedi bende hopppppp çöpe eşim gttikten sonraaaa
heee eski kırık tabii
o kırıklardan biri 2 ay önce aradı ben anladım o olduğunu dedim ki buyrun dedi ki x beyle görüşeceltim dedim ki ben karısıyım kendiside duşta buyrun bana söyleyin
eşim hiç bişey diyememişti onunda canına okudum tabi
kızda o gün bugün aramadı bi daha
heee eski kırık tabii
o kırıklardan biri 2 ay önce aradı ben anladım o olduğunu dedim ki buyrun dedi ki x beyle görüşeceltim dedim ki ben karısıyım kendiside duşta buyrun bana söyleyin
aynende öyle tatlım
senin ki hamilelik psikolojisi ondandır
hem kutlamaymış altı üstü boşverrr
sen sağlığına dikkat et
yoksa teyzeleri döver seni
çok fenayım dimiowner super yapmışsın
cıtl eşinin gözünün onunde atmalıydın o atkıyı
owner super yapmışsın
cıtl eşinin gözünün onunde atmalıydın o atkıyı
heee eski kırık tabii
çok fenayım dimi
kız düğününe davet etmek için aramıştı oysa ki
eşim sıkıştırdı düğünü ne zaman diye söylemedim
sonra kızın düğün gecesi dedim ki senin eski kırık şu an ter döküyoo
Oyy mahvoldum bu kostebek yuvasinda artik yaa eve gitmek istiyorum dayanamiyorum artik sabah alti bucuktan beri basim catladi bir de eve gidince yazililari okuyacam iyyyy yatana kadar isim var yanii az sonra cikarim kizlar hepinizi opuyorummm
alicem nerdesin kuzum yazsana ne haber gelişmeler nasıl
eve gititn mi
Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?