- 7 Haziran 2012
- 5.061
- 1.650
- 398
- 41
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #32.381
ben hayatta kapanamam yapamam çok daralırım. zaten eşimde istemez. gunah ama gunahı boynuma benım yapabıleceğim şey değil:26:
semiks sen ne iş yapıyosunYa off hala seminerdeyimmm kafayi yicem yorgunluktan sabah 6 aksam 6 disardayim midem de kotu yazdiklarinizi okuyorum elimde telefon hoca da ters ters bakiyo arada ne yapim ama catlicam ama yaaa kostebek yuvasi gibi yerde tiktilar bizi... Bir selam verim bari kizlara en azindan dedim telefonla cok zor oluyo ama... Kocamla da kavga ettim dun cok canim sikiliyo
semiks sen ne iş yapıyosun
hamile kadınla kavga edilir mi hiç
utanmıyor mu kocan
canım niyet etmek bile sevapben hayatta kapanamam yapamam çok daralırım. zaten eşimde istemez. gunah ama gunahı boynuma benım yapabıleceğim şey değil:26:
benim eşim istiyor yada istemiyor diyemem...ama birkaç kez türbankla gördü ve çok yakıştı dedi..sanki gözleri parladı..ama bir kez bile kapansan falan demedi..bence içten istiyor ama benim hazır olup benim istememi bekliyor..annem hep diyor kızım artık günahın kocana..ona öteki dünyada o azabı çektirmeye kıyabilecekmisin diye.. :18::18::18:
ama kızlar hayatımda yaptığım en güzel sey ne biliyomusunuz
eşim demiştiki tayinin cıkana kadr annemle kalalım zaten 15 günde bir geliyosun ben gelirim annemi başka yere göndeririz dedi tayin gelince esyaları alırız dedi evi açarız bir kere söledi ben kabul etmedim oda tamam dedi ev kurduk 5 ay esyalı bos eve para ödedik ama iikide yapmısız yoksa şimdi hiç bişe yapamazdık k.v otururduk cok sükür şimdi evim var ne yaparsan düğünden önce yapıyosun elfinam benim sana tavsiyem bu canım
Ya off hala seminerdeyimmm kafayi yicem yorgunluktan sabah 6 aksam 6 disardayim midem de kotu yazdiklarinizi okuyorum elimde telefon hoca da ters ters bakiyo arada ne yapim ama catlicam ama yaaa kostebek yuvasi gibi yerde tiktilar bizi... Bir selam verim bari kizlara en azindan dedim telefonla cok zor oluyo ama... Kocamla da kavga ettim dun cok canim sikiliyo
insanın kendi evi gibisi yok oohhh beeeama kızlar hayatımda yaptığım en güzel sey ne biliyomusunuz
eşim demiştiki tayinin cıkana kadr annemle kalalım zaten 15 günde bir geliyosun ben gelirim annemi başka yere göndeririz dedi tayin gelince esyaları alırız dedi evi açarız bir kere söledi ben kabul etmedim oda tamam dedi ev kurduk 5 ay esyalı bos eve para ödedik ama iikide yapmısız yoksa şimdi hiç bişe yapamazdık k.v otururduk cok sükür şimdi evim var ne yaparsan düğünden önce yapıyosun elfinam benim sana tavsiyem bu canım
canım öyle deme herşey kısmet bşir bakmışsın sen anlamadan kapanıvermişin
Kocamin harddiskinde tesadufen eski sevgilisiyle cekilmis goruntulerini buldum dogum gunu kutluyolar kizin dogum gunu gaiba ne 2007 yilina ait o yil da ayrilmislar dedigine gore ne geziyo bunlar dedim ya unutmusum kalmis dosyalarin icinde umrumda degil zaten gunahim kadar sevmiyorum dddi sil gitsin dedi ama benim cok canim sikiliyo hamile hamile bi de o goruntuleri gorunce daha beter oldum
evet canım haklısın
ben şimdi nişanlıyım aslında sizin bana akıl vermeniz lazım
biz yaptık sen şunu şöyle yapma diye yada yap diye
ben cahilim bu konuda biraazda saflık var herşeye hmen inanıyorum açıkçası
akıl derken yol göstermek anlamında ynai
semşks ben 2 haftalık evliyken kocamın pcsinde öle fotolar yakaladım ki eski sevgilisiyleKocamin harddiskinde tesadufen eski sevgilisiyle cekilmis goruntulerini buldum dogum gunu kutluyolar kizin dogum gunu gaiba ne 2007 yilina ait o yil da ayrilmislar dedigine gore ne geziyo bunlar dedim ya unutmusum kalmis dosyalarin icinde umrumda degil zaten gunahim kadar sevmiyorum dddi sil gitsin dedi ama benim cok canim sikiliyo hamile hamile bi de o goruntuleri gorunce daha beter oldum
Kocamin harddiskinde tesadufen eski sevgilisiyle cekilmis goruntulerini buldum dogum gunu kutluyolar kizin dogum gunu gaiba ne 2007 yilina ait o yil da ayrilmislar dedigine gore ne geziyo bunlar dedim ya unutmusum kalmis dosyalarin icinde umrumda degil zaten gunahim kadar sevmiyorum dddi sil gitsin dedi ama benim cok canim sikiliyo hamile hamile bi de o goruntuleri gorunce daha beter oldum
semşks ben 2 haftalık evliyken kocamın pcsinde öle fotolar yakaladım ki eski sevgilisiyle
yazsam direkt atılırım burdan
susmak daha evlaa yani
ama sen anla
boşver ownercik dedim kendi kendime o onun geçmişi ne yapayım yani
yaşanmış bitmiş
şimdi ben varım KARISI olarak
onlarsa sadece kocamın eski kırıkları olarak kalacak
semşks ben 2 haftalık evliyken kocamın pcsinde öle fotolar yakaladım ki eski sevgilisiyle
yazsam direkt atılırım burdan
susmak daha evlaa yani
ama sen anla
boşver ownercik dedim kendi kendime o onun geçmişi ne yapayım yani
yaşanmış bitmiş
şimdi ben varım KARISI olarak
onlarsa sadece kocamın eski kırıkları olarak kalacak
Ya mousecim ve ownnercim dogru soyluyosunuz aslinda ama insan gorunce bi kotu oluyo ya benim icime bicak saplandi sanki ama dogru soyluyosunuz kalici biziz onlar gecti insallah aklinda kalmamistir ama hamile psikolojisi bir de galiba ne bilim .evet onlar eski kirik ben bunu icimden yuz kere tekrar edim o beni seviyo yoksa bebegi de bu kadar istemezdi beni sevmese dimi
aynende öyle tatlımYa mousecim ve ownnercim dogru soyluyosunuz aslinda ama insan gorunce bi kotu oluyo ya benim icime bicak saplandi sanki ama dogru soyluyosunuz kalici biziz onlar gecti insallah aklinda kalmamistir ama hamile psikolojisi bir de galiba ne bilim .evet onlar eski kirik ben bunu icimden yuz kere tekrar edim o beni seviyo yoksa bebegi de bu kadar istemezdi beni sevmese dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?