Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
semiks sen ne iş yapıyosun
hamile kadınla kavga edilir mi hiç
utanmıyor mu kocan

ama kızlar hayatımda yaptığım en güzel sey ne biliyomusunuz
eşim demiştiki tayinin cıkana kadr annemle kalalım zaten 15 günde bir geliyosun ben gelirim annemi başka yere göndeririz dedi tayin gelince esyaları alırız dedi evi açarız bir kere söledi ben kabul etmedim oda tamam dedi ev kurduk 5 ay esyalı bos eve para ödedik ama iikide yapmısız yoksa şimdi hiç bişe yapamazdık k.v otururduk cok sükür şimdi evim var ne yaparsan düğünden önce yapıyosun elfinam benim sana tavsiyem bu canım

semiks sen ne iş yapıyosun
hamile kadınla kavga edilir mi hiç
utanmıyor mu kocan

semiks öğretmen di canım yanlış hatırlamıyorsam

canım erkekler bazen hamile imiş,özel günü imiş,duygusalmış,yorgunmuş anlamaz malüm
adamların dna ları bozuk rece ivedikin dediği gibi

benimde eşim çok istyor kapanmamı annenişn dediği gibi günahı benm boynuma su işten bi çık kapan artık diyor sanada günaah banda günah senin yanmanı göze alamam diyorrr sende yanacaksın diyorum gülüyogercekten kapansam süper yakışıyo valla iş olayım olsun hemncik çıkcm

evet canım haklısın
ben şimdi nişanlıyım aslında sizin bana akıl vermeniz lazım
biz yaptık sen şunu şöyle yapma diye yada yap diye
ben cahilim bu konuda biraazda saflık var herşeye hmen inanıyorum açıkçası

akıl derken yol göstermek anlamında ynai

hayırdır canım:26::26:

Kocamin harddiskinde tesadufen eski sevgilisiyle cekilmis goruntulerini buldum dogum gunu kutluyolar kizin dogum gunu gaiba ne 2007 yilina ait o yil da ayrilmislar dedigine gore ne geziyo bunlar dedim ya unutmusum kalmis dosyalarin icinde umrumda degil zaten gunahim kadar sevmiyorum dddi sil gitsin dedi ama benim cok canim sikiliyo hamile hamile bi de o goruntuleri gorunce daha beter oldum

insanın kendi evi gibisi yok oohhh beee
laptop kucağımda uzanımışım battaniyenin altındayım tv açık yemekteyizi izliyorum bi yandan da koca bir elmayı götürüyorum
hemde midem bulana bulana

canım bende eşimin eski sevgilisinin mektuplarını bulmuştum bizde kavga etmiştik ama artık önemseme öyle şeyleri düüşün onu hala sevse seninle evlenmez onunla birlikte olurdu. sıkma sen canını

canım tabiki her zamn eflinam ozman ben kabul etsem eşimin o dk gözüne girerdim ama sonraki kabustu k.v anlasamaz kendime ait bi evim olmazdı canm sana baska tavsiyem esya para altın olaylarına sakın sen girme aileler kendi aralarında halletsinler bu muhabbet cok olur artık

semşks ben 2 haftalık evliyken kocamın pcsinde öle fotolar yakaladım ki eski sevgilisiyle
yazsam direkt atılırım burdan
susmak daha evlaa yani
ama sen anla
boşver ownercik dedim kendi kendime o onun geçmişi ne yapayım yani
yaşanmış bitmiş
şimdi ben varım KARISI olarak
onlarsa sadece kocamın eski kırıkları olarak kalacak

sakın takılma kuzum huzurunuzu da bozma önce erkekler hoslanır beni kıskanıyo die sonra bunalır hem bunu abartman o kızı yüceltip hatırlatmana sebeb olur seni sevmese evlenmezdi zaten bebişinizde oluyo geçmişte bi olay

aynen ya çok ıyıydı bu. semıks uzulme eskı kırık onlar

Cok haklisin eflinamcim dna lari bozuk odun bunlarin cogu... Ne desem ne gerek var diyo zaten yilbasinda biraz eglenelim evi biraz susleyelim diyorum gunah diyo zaten o goruntulere taktim kafayi kiza pasta yediriyo beeee bana su hamile halimle midem agzimda yasarken soyleye soyleye yedirdi allahin ayicigi bi de en cok seni sevdim senin yerin bambaska sen cocugumun annesisin falan dio ama acaba kizda akli kaldi mi die suphe giriyo icime

Ya mousecim ve ownnercim dogru soyluyosunuz aslinda ama insan gorunce bi kotu oluyo ya benim icime bicak saplandi sanki ama dogru soyluyosunuz kalici biziz onlar gecti insallah aklinda kalmamistir ama hamile psikolojisi bir de galiba ne bilim .evet onlar eski kirik ben bunu icimden yuz kere tekrar edim o beni seviyo yoksa bebegi de bu kadar istemezdi beni sevmese dimi

eski kırık hahaha çok güldümmmm

aynende öyle tatlım
senin ki hamilelik psikolojisi ondandır
hem kutlamaymış altı üstü boşverrr
sen sağlığına dikkat et
yoksa teyzeleri döver seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…