Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

hadeee şimdi nişanlının yaptığıda bir iş olmuş yani kuzum..o kadar özene bözene yaptırıyorsunuz keşke sorsaymış..tepkini tabiki koy ama çokta büyütme kuzum..demekki onun gönlünden de o geçmiş...onunda evi..bazı köşeleri bırak o yapsınki içine sinsinn

Gecmişe bakmadımm ben bakayaımm biii

hoşbuldumm

heryerım agrıyor yaa :S
dun gardolabı topladım uc bes parca ıc camasırı corap gecelık pıjema ayrıdım gerı kalan hepsınııı topladım
bazanın altının bır kısmını topladım
bır kısmını ben halledemem hemde bu aksam kv ve kp bızde kalacak onlara yorgan olsun dıye bıraktım

dolabın uzerındekıler hurclu zatennn
dantelllerımı ceyızlıklerımı kaldırıdm cekmecelerden
egenın odası full toplandı
mutfak dolabının 2 gozunu yapabıldım zannettıgımden fazla kolı ve gazete harcanıyoor
bu aksam halledılcek
bugun lamınat
dusa kabın
banyo wc dolabları
bataryalar
gelıyor
aoglende muıtfak dolabı gelıyor bu aksam temızlıge baslıyoruz

ve bugun halılar yıkmaya gıdıyorrr :2:

wowwww tam gaz devam yaniii..kuzum ne güzel tertemiz yepyeni evine geçeceksin...keşke benimde evim olsa o yorgunluğu gözüm görmez valla..güle oynaya giderim

acıkcası bende cok heycanlıyım
cunku arada eve gıden olmuskı yerde lmanıtı yok herkez ev harıka olmus dıyıp duruyor ben arada cok gıtmedım 3 kere gıttım 3 hafatda :)
bu aksam bıtsın oyle gorucem rahatmıyım neyımm

ınsallah darısı sızınde basınıza olsun ısyancımm

amin kuzummm..çok meram ediyorum...sende, sibelde hayırlısı yerleşiin inş foto bekliyoruz hemenn

sibel ne zaman tasınıyor acabaaaa??
tabıkı eklıcem resım canım ama halılarımı alamadık suanda zamansızlıktan artık onlarıda tamamlarız bı hafta on gune kadar
amin kuzummm..çok meram ediyorum...sende, sibelde hayırlısı yerleşiin inş foto bekliyoruz hemenn

insanın kendi evi gibisi yok oohhh beee
laptop kucağımda uzanımışım battaniyenin altındayım tv açık yemekteyizi izliyorum bi yandan da koca bir elmayı götürüyorum
hemde midem bulana bulana

k.v yanında bnu yapabilirmisin gerektiğinde eşininin yanında uzanıyon belki eşimin annesi o rahat hareket edebilir ama benim için aynı sey mümkün değil

günaydın güzel gelinler
yeniden doğdum hayırlısıyla taşının bir an evvelde resimde istiyoruz..

dün çok hastaydım yaaa
akşam yemekte yapmadım ben atıştırdım bişeyler eşimde dolapta yemek vardı onu ısıtıp yedi..
film izledik sonra beraber
hayret ettim ilk defa kendi film açta izleyelim dedi
kocamda ilerleme kaydediyorum

kv kp zaten yoktular gittiğimde
kv mutfağı toparlamış bulaşıkları yıkamış öyle gitmiş..

sabahta eşimi işe gönderdim
7:15 te sonra oturma odasının tozunu aldım evi şöylece üstten süpürdüm yerleri sildim mutfağı toparladım..
hazırlanıp işe geldim..
ev miss şimdi

kimler gelmiş kimler gelmiş hosgeldin canımmmmgünaydın kızlar hayırlı mutlu huzurlu günümüz olsun hayırla başlayalım hayır olsun

ayy ayyyyy tesekkur ederımmmmmmmm
amınnn ınsallah hepımız içinnn
buradan yonetıcılere sozumdur bundan sonra uslu duracagım bu ceza bana cok uzun geldi

alt kattakıler ıyııı sıkayet etmıyor sabah sabah bu ne ıs yajhuuu
bende kalkıp sabah ev topluyorumdaa ne toz alırım ne supururum ben evden 6.30da cıkıyorum zaten

bu aksamda bende mısafır var kv kp
he buarada bızde duna ksam ekmek arası salam yedık o derece ev ucmus vazıyette

k.v yanında bnu yapabilirmisin gerektiğinde eşininin yanında uzanıyon belki eşimin annesi o rahat hareket edebilir ama benim için aynı sey mümkün değil

kv ye ne yapsan yaranamazsın ki
2 haftalık gelinken kv ve küçük görümce bende 1 hafta kaldılar el bebek gül bebek baktım..
tabi daha huyunu suyunu bilmiyorum yaa
neyse hep rahat etsin diye yırtındım adeta..
sonra arkamdan demiş ki
owner kocasına sert davranıyo
owner in evinde rahat edemedim çok üzerime düştü sıktı beni demiş..
bu defa ki gelişinde de hizmeti yaptım o kadar
mesafeyi korudum..yanında oturup sohpet bile etmedim..
şimdide arkamdan söyleyecek bişeyler bulur mu acaba

alt kattakiler gece yarılarına kadar tepiniyor yaa
ben sabah bir süpürge açmışım
müzik açmışım ne ki
hele biri bi laf etsin
veririm cevabımı
kaç defa sinirden ağladım
hastayım uyicam alt kattakilerin fülüt sesinden çocukların kavgalarından uyuyamadım ki

kızlar gunaydın
sabah sabah çok snıırım bozuldu. bı kopeğe araba çarptı. hayır nıye benı buluyo boyle şeyler ya ben dayanamıyorum hayvanlara
otobusten ındım bı kopek diğer kopeği koşturdu oda caddeye fırladı bı ses çarpma sesi kafama çevırdım bakamadım daha sonra baktığımda göremedim görsem dayanamazdım zaten.sınırım çok bozuldu

eflinam zaten sen girersen olmuyo sunu isterim bunu isterim değlde uygun bi diile aldırman gerekiyo sonra alamıyon tabiki sen niaşanlının bütçesini düşüncen ama evinize alıyosunuz

elifnamm
alırsınız bu kadar sorune tme bende hıc onu ıstıyorum bunu ıstıyorum dıyemeyenlerdenım

owner anladımda sabha cok erken supurge acmak ıcın sorun olmuyorsa ne guzel ne dıyebılırımkı
2 haftalıkken kalmaları cok abes :26:

sıbell gecmıs olsunn cnaım bende boyle seylerı hep gorurum ya :s nerede bı kaza var vefat eden kısının dıbınde bıtıyor yolda trafık kazalarında :S
ne zaman tasınıyorus ne yapıyorsunuz anlatsana bıraz

ben bu konuyu analamıyom 2 haftalık gelinken 1 hafta nasıl kalınır arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…