Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

ben İzmir den başka yerde yaşayamam gıbı gelıyo valla
sen nıye burdaydın cnm ış sebebıyle mı gıttınız

ben İzmir den başka yerde yaşayamam gıbı gelıyo valla
sen nıye burdaydın cnm ış sebebıyle mı gıttınız

ablam orda çalışıyordu bi ara bende ilk mezun olduğumda iş bulamamıştım yanına yaz tatili die gittim dönüşüm olmadı gidiş o gidiş ondan sonrada ablamla ankaraya taşındım ve kazığı çaktım ankaraya ablam gitti ben takılı kaldım rızkım burdaymış...

cuma gunu tasınma ıznı veya pazartesı tasınma ıznı kullansana canımm
cumaya ayarlasaydın nakıleyeyı keske
yerlesebılecekmıyız acaba ya :S

aynen cnm kısmetın ordaymış

cuma gunu tasınma ıznı veya pazartesı tasınma ıznı kullansana canımm
cumaya ayarlasaydın nakıleyeyı keske
yerlesebılecekmıyız acaba ya :S

bu hıç aklıma gelmemişti belkı oyle yaparım
yerleşeceğimi düşünüyorum çunku bende bı hamarat görumce var herkese lazım. benden çok benım işimle ilgilenir. hayatta yap demem kalkar kendı yapar yardım eder sağolsun. benım evımı benden ıyı temızler düşünür hanı burası benım evımd eğil baştan savma yapayım dıye duşunmez.iş çıkışlarında gelecek 2 gune komple yerleşiriz merak etme dedi o dedıyse tamamdır bana kalsa 1 haftayı bulurdu

tamam ıste 1 gunde dınlenırsın yasal ıznın sneın cunku bu
en ıyısı pazartesı kullanamk cnaımm
cumartesı degılpazar tasınmaya baslıcaz dersın ıs yerıne guzelımm
gorumcenede afferım valla
ne guzel ya harıkaa
beımde kv kp annem yardım ederler bakalımmm
mutfak esyalarını kaldırıdnmı?
ben gıysılerımızı sıyah cop posetlerıne koydum
bır suru cop posetımız oldu

haklısın cnm pazartesı oyle yapayım barı .
eşimi ve aileisni tanımadan once görumcemın olmasını ıstemezdım. abısını kıskanır fekan dıye. ama tanıdıktan sonra iyiki var dedim. çok ıyı anlaştık. herşeyıme koşuyo ALLAH ondan razı olsun bırgun yuva kurarsa ona çok borcum var çok
dun akşam geldı hatta kaynanamda geldı sağolsunlar mutfak eşyalarına yıığınla kutu getırmışler istemışler . mutfak tamamdır kı en korktuğum mutfaktı eşyam çok cunku
siyah poşetler çok kokuyoya tıksınıyom ben
hurç getırdı kaynanam gıysılerı onlara koyduk cnm

haa ınsallahh kokmaz
cunku 3-4 gun o posetlerde duracaklarrr
:SSSS
hurc var ama benıdme ceyızım cokonları koyduk
mutfak esyamın hepsı acılı degıldı benım coguda kutulu
yanı cok yok aslında ama
genede ıncık cıncık bır suru parca
hadıı bakalım
ama evının resımlerınıklouycanmı bıze
ev sahıbıne soyledınızmı sızde

koyarım kızlar ama baya arkadaş silmem lazım. sadece burda görüştüklerım kalsın.
evet ev sahıbı sorun çıkarmadı hoş çıkarsaydıda ben canına okurdum hak hukuk bılıyoz sonuçta ama ıyı adamdı vesselam sonuçta sözleşmemız var zorluk çıkarırsa çıkarırdı senetlerımız var

canım ama nişanlınada biraz fırsat ver sonuçta onunda evi olacak adam değişiklik yapmış sende ilerde istediğin gibi yaparsın
arada ses çıkarmamak iyidir erkekler sevmez pek
birde ağır konuşmuşun yav b.. Falan ben desem yüzüme teli o kapatır animallah
ama işte stres artıyor düğün yaklaştıkça ya normaldir aslında

oyyy çok üzülkdüm bende dayanamam hayvanlara çoook seviyorum kedi köpek
hatta evin kapısında var bir tane tanıdı beni işe giderken gelirken uğurluyor beni hep

eflinam zaten sen girersen olmuyo sunu isterim bunu isterim değlde uygun bi diile aldırman gerekiyo sonra alamıyon tabiki sen niaşanlının bütçesini düşüncen ama evinize alıyosunuz

tabiki canım bütçe çok önemli bu gibi durumlarda aşarsak sonra biz soıkıntı çekeriz
hava atalım aman şunu aldı bunu aldı desinler diye hareket edemem valla
sonra ben sıkıntı çekerken birbirimizi yerken millet ödemicek borçları masrafları falan
ayağımızı yorgana göe uzatçaz artık.ben istemem öle erkekten bişi alışmamışm hep kendim çalıştım kazandım aldım yedim onun için olabilir belki
ama arada istiyorum oda ne biliyor musun çukulata,sakız,kağıt helva alsana bana diyorum...

günaydn kuzucuklar

günaydın canım hoşgeldin

kızlar evlnmyen kaldmı aramzda

var var ben varım sonra alicem var ama mayıs ta evlenecek inş o
benimki ağustos sonu eylül başı gibi inşaallah

tünaydınn hanımlarrrrrr
ççooookkkk yoğunnnn vee yorgunummm
sabahtan beri işlerimi bitirmeye çalışyorum
offf bugün nie böyle yoğunn
hepinizi çokkk öptümm
geçmişi çok okuyamadım bu aradaa

goodcum nasılsın çoook oldu seninle görüşmeyeli özlemişimm pek giremiyorsun sen herhalde ??

SIBELCIM anladım bızımkıde sorun cıkarmadı ama bız baya soylemekte zorlandık
buarada bızımda salonda rutubet oldu hafta sonu canım
hemde gun gectıkce ılerlıyor duvarın yukarıların dogru
sanırım yukarıdan degılde dısarıdan almaya basladı

eflinam canım düğün tarihi bellimi tam olarak aklıma geldikçe sana söleyeyim çeyiz zamanı kendini cok yorma evim evim die insan kendini paralıyor ondan sonra düğünde bitik ayakta duramıyon evlendikten sonra temizleyecek düzeltcek vaktin cok oluyo stres yapma hersey olacagına varır sevdiğin ve güvendiğin kişi yanında olsun gelinlik seçiminde muahakkak düğünden önce kuaföre git alıştırma yap nişanlının ailesini bilmiyom ama önlem al kendince nişanlınca ikli kavgalardan kaçın tatlı dille sert ol kızdığın zamn

tünaydın hanımmmm
bende bu sabah bir yoğunlukla başladım
patron diyokiş sizide çok yorduk bende est dedim ne anlamda dedin diyor
Allahım yaa
Sevdicekle bile görüşemedim hoş akşam aramadı beni ifade almam lazım hala bu saat oldu aramadı
aaa bak şimdi durr arasın edeceğimi biliyorum ben

şey olabilir mi acaba aramamam sebebi noel anne kıyafeti al dedim ya korktumu ki acep benden

eee sen neden aramadınnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…