- 13 Haziran 2011
- 12.767
- 7.932
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #32.481
özlediğimi hissettim birden bende küçükyalıda 1 yılı aşkın süre oturdum ablamla denizi görürdük düzenli sahilde yürüyüşümü yapardım bazen göztepeye bazen konağa gider kahvemi içerdim
ben İzmir den başka yerde yaşayamam gıbı gelıyo valla
sen nıye burdaydın cnm ış sebebıyle mı gıttınız
ablam orda çalışıyordu bi ara bende ilk mezun olduğumda iş bulamamıştım yanına yaz tatili die gittim dönüşüm olmadıgidiş o gidiş ondan sonrada ablamla ankaraya taşındım ve kazığı çaktım ankaraya ablam gitti ben takılı kaldım rızkım burdaymış...
cuma gunu tasınma ıznı veya pazartesı tasınma ıznı kullansana canımm
cumaya ayarlasaydın nakıleyeyı keske
yerlesebılecekmıyız acaba ya :S
tamam ıste 1 gunde dınlenırsın yasal ıznın sneın cunku bubu hıç aklıma gelmemişti belkı oyle yaparım
yerleşeceğimi düşünüyorum çunku bende bı hamarat görumce var herkese lazım. benden çok benım işimle ilgilenir. hayatta yap demem kalkar kendı yapar yardım eder sağolsun. benım evımı benden ıyı temızler düşünür hanı burası benım evımd eğil baştan savma yapayım dıye duşunmez.iş çıkışlarında gelecek 2 gune komple yerleşiriz merak etme dedi o dedıyse tamamdır bana kalsa 1 haftayı bulurdu
tamam ıste 1 gunde dınlenırsın yasal ıznın sneın cunku bu
en ıyısı pazartesı kullanamk cnaımm
cumartesı degılpazar tasınmaya baslıcaz dersın ıs yerıne guzelımm
gorumcenede afferım valla
ne guzel ya harıkaa
beımde kv kp annem yardım ederler bakalımmm
mutfak esyalarını kaldırıdnmı?
ben gıysılerımızı sıyah cop posetlerıne koydum
bır suru cop posetımız oldu
haklısın cnm pazartesı oyle yapayım barı .
eşimi ve aileisni tanımadan once görumcemın olmasını ıstemezdım. abısını kıskanır fekan dıye. ama tanıdıktan sonra iyiki var dedim. çok ıyı anlaştık. herşeyıme koşuyo ALLAH ondan razı olsun bırgun yuva kurarsa ona çok borcum var çok
dun akşam geldı hatta kaynanamda geldı sağolsunlar mutfak eşyalarına yıığınla kutu getırmışler istemışler . mutfak tamamdır kı en korktuğum mutfaktı eşyam çok cunku
siyah poşetler çok kokuyoya tıksınıyom ben
hurç getırdı kaynanam gıysılerı onlara koyduk cnm
[ı]merhaba canım...
Yok tatlım ya kardan sebep gidemedim geçen hafta sanırım bu hafta gideceğim...sinirim çok bozuk ya nişanlım şömineyi beyazdan siyaha boyatmış çok uyuz oldum yok efendim her yer bembeyaz kalmışta badanadan sonra şömineyi siyaha boyatıp patlatmak istedim dedi bende iyi b.... Ettin dedim konuşmuyorum onunla şu erkekler bir zahmet ev dekorasyonu işine girmesinler ya!!!
[/ı]
kızlar gunaydın
sabah sabah çok snıırım bozuldu. Bı kopeğe araba çarptı. Hayır nıye benı buluyo boyle şeyler ya ben dayanamıyorum hayvanlara
Otobusten ındım bı kopek diğer kopeği koşturdu oda caddeye fırladı bı ses çarpma sesi kafama çevırdım bakamadımDaha sonra baktığımda göremedim görsem dayanamazdım zaten.sınırım çok bozuldu
eflinam zaten sen girersen olmuyo sunu isterim bunu isterim değlde uygun bi diile aldırman gerekiyo sonra alamıyon tabiki sen niaşanlının bütçesini düşüncen ama evinize alıyosunuz
günaydn kuzucuklar
kızlar evlnmyen kaldmı aramzda
tünaydınn hanımlarrrrrr
ççooookkkk yoğunnnn vee yorgunummm
sabahtan beri işlerimi bitirmeye çalışyorum
offf bugün nie böyle yoğunn
hepinizi çokkk öptümm
geçmişi çok okuyamadım bu aradaa
tünaydınn hanımlarrrrrr
sabahtan beri işlerimi bitirmeye çalışyorum
hepinizi çokkk öptümm
geçmişi çok okuyamadım bu aradaa
tünaydınn hanımlarrrrrr
Sabahtan beri işlerimi bitirmeye çalışyorum
Hepinizi çokkk öptümm
Geçmişi çok okuyamadım bu aradaa
tünaydın hanımmmm
bende bu sabah bir yoğunlukla başladım
patron diyokiş sizide çok yorduk bende est dedim ne anlamda dedin diyor
Allahım yaa
Sevdicekle bile görüşemedim hoş akşam aramadı beni ifade almam lazım hala bu saat oldu aramadı
aaa bak şimdi durr arasın edeceğimi biliyorum ben
tünaydın hanımmmm
bende bu sabah bir yoğunlukla başladım
patron diyokiş sizide çok yorduk bende est dedim ne anlamda dedin diyor
Allahım yaa
Sevdicekle bile görüşemedim hoş akşam aramadı beni ifade almam lazım hala bu saat oldu aramadı
aaa bak şimdi durr arasın edeceğimi biliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?