- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #32.441
kızlar gunaydın
sabah sabah çok snıırım bozuldu. bı kopeğe araba çarptı. hayır nıye benı buluyo boyle şeyler ya ben dayanamıyorum hayvanlara
otobusten ındım bı kopek diğer kopeği koşturdu oda caddeye fırladı bı ses çarpma sesi kafama çevırdım bakamadımdaha sonra baktığımda göremedim görsem dayanamazdım zaten.sınırım çok bozuldu
ayy ayyyyy tesekkur ederımmmmmmmm
amınnn ınsallah hepımız içinnn
buradan yonetıcılere sozumdur bundan sonra uslu duracagım bu ceza bana cok uzun geldi
esmersırınenın konusuyaktı benı
konu dısı mesaj yazmaktan bı hafta yazmam yasaklandı mapushanede kaldımm
esmersırıne kendı evımıze gecıyoruz tadılatı yapıldı 3haftada hersey bıttı cok sukur
cuma sabahı hatat persembeden bazı esyalar gıdecekkk
cuma sabahı tamamen cıkacagız evden
ev sahibinize söylediniz dimi
bilezik sattın mı hani para kalmamıştı yaa
esmersırıne kendı evımıze gecıyoruz tadılatı yapıldı 3haftada hersey bıttı cok sukur
Evde ve ış yernde ıntrnet yk bazen tlf dan gryorm oda cok skcıamaninnn ne güzel bir haber buuuçok sevindim kuzumm nasılsın evlilik nasıl gidiyor:44::44::44:neden giremiosunn:44::44::44:
acıkcası bende cok heycanlıyım
cunku arada eve gıden olmuskı yerde lmanıtı yok herkez ev harıka olmus dıyıp duruyor ben arada cok gıtmedım 3 kere gıttım 3 hafatda :)
bu aksam bıtsın oyle gorucem rahatmıyım neyımm
ınsallah darısı sızınde basınıza olsun ısyancımm
Evet cnm benm ilk gece bebegı tşk edrm allahm istyn herkse versın :)günaydın kızlarr.
Hava nasıl soğuk ya bişeyler uçuşuyo dışarda. Kocamı işe göndermek istemedim valla, Allah'a emanet.
Soğukta yataktan çıkasım yok.
Erkekler öyle canım ya ben heryerde taşırım onun ismini ama eşim pek göz önünde yaşamaktan hoşlanmaz.Ona göre sevgi gösterisi vs.
Benim bildiğim kadarıyla siz gidip hep kalıyosunuz yada ben öyle anladım. :44:
bir aydır gitmyosanız her hafta git ama kalmak ne ya? Bide bunun için baskı yapması falan tavrını belli etmen iyi olmuş. Anne deme konusunda ben bazen çok şaşırıyorum insanlara, herkesin içinde annecim vs diyolar, birbirlerini deli gibi seviyolar ama kayınvalidelerinden neler çektiklerini yada yalnızken ne laflar söylendiğini biliyorum. Ben de çok zorlanmıştım söylerken, sevmediğimden yada sorun oldugundan değil annemden başkasına anne demek zor gelmişti. Alıştım şimdi çünkü her söylediğimde kv ve kp çocuk gibi sevindiklerini görebiliyorum. Eşimde mutlu oluyo. söylemekle dil aşınmaz ya amannn
diğerlerini alıntı yapmamışım galiba. Buna yazıcam cevaplarımııı.
Ya eşim benim doğum günümde bi pasta yaptırmış fotografımız vardı üzerinde ama minicik bişey. Ekstrede bi bakıyorum 45 tl? tarihe baktım doğum günüm.
Hem sinir oldum hem bişeyde diyemedim.
En güzeli sizin yapmanız, kuzeninde yardım edicekmiş.
Çok yorulmamış olursun.
30 agustosta evlendin kız bu ilk gece bebegi mi yoksaaaAklıma direk o geldi çünkü ben çok korkmuştum Ayyyyy çok sevindim ya. Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin oglunu.
canım görümcem her akşam gelıyo yardıma onun sayesınde ev toparlandı gıbı artık. bu kızın hakkını nasıl oducem bılmıyorum:26:
cumartesi gunu taşınıyoruzzzzzz
ev çok guzel şimdiki evımden bıraz daha ıyı. tek sorunun mufak karanlığa bakıyor bırde bır odası. orayıda yatak odası yapcem napım. 3+1 zaten. mutfak sıfır
Tşk edrm cnm benmtebrik ederim canım çok güzel bi haber
ooo ne guzel keske benımde gorumcemmm olsaydıı ya
ben kımseyı yardıma cagırmadım yengemın 2 cocugu var geelmez yanı
o sebebten bısey demedım
ama cok zor oluyor
kıranız fılan cok pahalı sıbel ne dersenız deyın azıcık dısınızı sıksanız bodrum kat bır ev alırsınız o kıraya 200 lıra ekleyıp
o yuzden kızgınım sana
ooo ne guzel keske benımde gorumcemmm olsaydıı ya
ben kımseyı yardıma cagırmadım yengemın 2 cocugu var geelmez yanı
o sebebten bısey demedım
ama cok zor oluyor
kıranız fılan cok pahalı sıbel ne dersenız deyın azıcık dısınızı sıksanız bodrum kat bır ev alırsınız o kıraya 200 lıra ekleyıp
o yuzden kızgınım sana
Tşk edrm tatlm allhm herkse nasip etsnalıntıları gouyorum eskı yorumlarmıı bunlarr
elffm galıba hamıleymısın tebrık ederım
Allah tamamına erdırsın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?