Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

canım nişan başımı yapan yerde allah nasip ederse yaptırıcam çook memnun kaldım herkeste çook beğendi inşaallah orda olucak
gelinlik için fatihe bakarım kiralık alıcam eve koymak için saklamak için yer yok pek nişanlığımıda öyle yaptırdım üstüme dikildi ve kiraladım gelinlikte öyle olur
eşyalar için pek bişi diyemiyorum aklımızda 2-3 seçenek var canım şöyleki;
1)benim işyerimde yaptırmak
2)onun tanıdığı yerde yaptırmak
3)satın almak
bakalım hangisi uygıun olur ise ona bakacağız artık

ben sinirli değilimdir aslında hemen sinirlenmem ama sinirlendimmide anladın işte
çeyiz olarak yemek takımım,yatak takımım var başkada bişim yok annem o zaman alırız diyor evde yer kalmaz diyor
bakalım şimdilik çook rahatım ama nişan zamanı bile o kadar stres yapan ben düğünde kim bilir nasıl olurum
nişanlımda o kadar skain bana sen çook abartıyorsun stres yapiyorsun diyor nişnada böle yaptın ama herley çok güzel sorunsuz geöti diyor
bende deidmki akıllım ben herşeye özen gösdterdimde böyler oldu yoksa olur mu kendiliğinden dedim düşündü haklısın diyor

aynı sehirde olmanız avantaj biz farklı yerlerdeydik ondan sorun cıktı yavaş yavaş başla bence ceyiz hazırlığına ozanmda cok yıkılır

hayat cok tuhaf gercekten. mesela şimdiki taşınacak olduğum evde ben bırgun bıle haftasonu keyıf yapamadım. hanı ıstedımkı işim olmasın alayım evıme kahvemı geceyım tv başına canım sıkılsın hatta... hep bunu düşledim her hafta bışıy çıktı. ya gezmeye gıttık ya evde işim oldu çamaşırdı yemektı canım sıkılacak vaktı bulamadım vakıt cabuk geçti. bi seferınde tam kahvemı elıme aldım oh dedim işim bıttı geceyım koşeye kıvrılayım hop kapı caldı termalcıler geldı saat 2den 7 ye kadar işleri bıtmedı
en son bu hafta keyıf yapıcam işim yok bu hafta dıyodumkı bu hafta taşınıyoz herşey kısmet
nasip olmadı gerçekten bı tadını çıkaramamıştım evın. hakketen bırgun bıle sıkılacak vaktım olmadıydı
yenısınde nasıp olur ınş

canım nasipten ötesi olmuyor inşaallah yeni evinde yaparsın o istediklerini
hayat işte biz neler diliyoruz neler çıkıyor karşımıza
bazen değermni bilemiyoruz evimizin,hayatımızın ailemizin ama sonra anlamaya başlıyoruz
benim ablamda dubleks ev aldıklarında işte terasta oturucam deniz seyredicem keyif yapıcam derdi
ama gel gör diyoki ev telaşı,yemek,temizlik,misafir gelen gidenden diyor ya 1 yada 2 dir yaptım dşyor 2 senede

ınsallahh canım ama nasıl nasıp olmadıı yaw
benım gene bu evde cok sıkıldım yanı bırde cocukta var
yatmaktan yuvarlanmaktan sıkıntıdan agladıgım oluyordu
sımdı bu e vde yalnız kalmayacagım ust katta kuzenımın esı var
esasen cok kafa dengım degıl
ama bı kahve arkadaslıgı benımle yapar
ınan sevınıyorum yanı

aradım mesaj atmış toplantıya giricem diye
bende kaldım böle
dun aksam neden aramadınn bebegımm
ay ben cat dıye catlarım yaa
bız esımle sureklı ırtıbat halındeyız
bazen 1-2 saat hıc mesaj hıc arama olmayıcna kendımı bosluga dusmus gıbı hısseıdyorum

valla hıç olmadı cnm. haftasonunda işim olmasın kahve keyfı yapayım evımde ıstedım. ama ya bıyerler çıktık kı bu ilk 1,5 aydaydı sadece. diğer zamanlardada çamaşır,bulaşık,yemek hop akşam oluyodu zaten
ınş burda olur

gerçekten cnm nasıp herşey

canım sen şimndi apartmandasın ya bir işin olsa sana yardıme decek birileri olur elbette
o konuda rahat olursun sonuçta hepsi bildiğin insanlar
kuzeninşn eşide varmış sana iyi gelebilir

canım biz çok sık görüşemiyoruz
ben yoğun oluyorum yada o yoğun oluyor
sabah ve akşam telde oda bazen aksayabiliyor arada
her haftada görüşemiyoruz< mesela bu hç.sonu benim 2 günde dolu idi görüşemedik
aman kalpler bir olsunda gerisi önemli değil özlesin accuk

huuuuuuuuuuuu wuuuuuuuuuuuuuuuu şuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Anlamsız içimden geldi yazdım

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii oleyyyyyyyyyyyyyyy heyooooooooooooooooo
sana itafen turkuazımm

zeynep artk hava kuvvetlerinin kz - hrriyet gndem

su habere o kadar takılı kaldımkı :s
belkı sızler henuz anne degılsınız ama benım gozleırm dolu dolu ya :s
dünden berı bu haberın pesındeyım :26:

ya sorma yemin ediyorum ağlayarak okudum yazıyı
allahım zeynep bebeği imtihana soktu küçücükken
içim çok acıdı,yandı allahım güzel günler göstersin bebeğe inşşallah
iyi kullarla karşılaştırsın

bırde yorumlar yazılmıs
bır kızımız daha olur seve seve bakarız dıye o kadr uzuldumkı
bence anane almalı ya ;S
aralarındakırıgnlık olmasında babaanneyle :S

ya daha oncede altlı ustlu oturduk
fazla samımı olmayı dusunmuyorum ama cok sıkıldıgımda bılırımkı gelır
yardıma fılan gelmez buarada :26: elıfnam oyle bırı degıl cunku eserse gelır
cagırırsan asla gelmez

bende oturuyorum sabahtan berı...fil mi dizimmi izlesem dıye takılıyom oyle
ahh ahh bende evde olsamda izlesemmm
goodcum nasılsın çoook oldu seninle görüşmeyeli özlemişimm pek giremiyorsun sen herhalde ??
cancazımmmmm nasılsınnnn evet görşemiyoruz kuzum bu aralar yoğun malum sene sonu
benim rütun işlerim canım hergün yaptıklarım ama bugün nedense fazla yoğundumm
bide yanşışlık yapmışımm:18::18::18::18: allahıma çok şükür yoldan döndüm yoksa çok kızarlardı
UYemek yedım geldım gozlerım kapanıyor sımdı
yenidedogdummmm gelmişşşşşşşş
cancazımmm cezann bitmişş
yoklama alıyorum kimler yemekten geldi feci halde canım sıkılıyor ............................

ben burdayımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…