- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #32.461
bana kızma yenıdendoğdum ben çok soylendım eşime burda oturmayalım çok pahalı dedim. dinletemedım. hala dahada soylerım aptallık bızım yaptığımız dıye
ev alma konusuna gelınce kesınlıkle haklısın.bızı tek tutan şey bebek. yanı Rabbım izin verirde hamıle kalırsam çalışamayacağım dönemlerde napıcaz. bi birikim yok. o kredi ödenemez. o yuzden bebek olmadan şu anda o riske gıremıyoz. o parayı çope atıyoz anlayacağın
ben anlamıyom zaten burda 2000 tl kıra verenler var. yemışmı kafayı bunlar:44:
canım senin yengen çalışıyordu değil mi
zor olmuyor mu kadına yaa 2 çocuk hemde küçükler bildiğim kadarıyla
Allah askına sen ızmırın neresınde oturuyorsun anam ya kordon boyunda denıze bakan evlerde olmalısın
cok pahalı
ayrıca ne kadar gelırınız var bılemıcemde bebek olduktan sonra ev almak zor bıraz yanı 2-3 yasıan kadar beklemenız lazımkı
calısacaksın
sutun ıllakı yetmeeycek
o bebek mamaları mıknatıs gıbı parayı cekıyor
hakkınızda hayırlısı olsun
500 lıraya kıraya oturmak varken 825 lıra
esyalarınzı neyle tasınacak ben dun evden eve nakıleye fırmalarıyla gorustum 500 lıra dedıler
ama esım kabul etmeıd
sımdı dahada ezıyet olacak ayrıca kamnypn yok bı cok esyayı elle tasımayı dusunuyor 2sokak arkaya yukarı dogru
pısman olacak
sınır oldum onada
Ya galba ben yanlş anldm evı kım aldıyenıdendogdum hayrlı olsun evn güle güle oturun
Tsk edrm sıbelm senınde olur inş.elfnmmmm hayırlı olsun ALLAH kucağına almayı nasip etsın
bende bebek istiyoruuuuummmmmmmmmmmmm:26:
elfnmmmm hayırlı olsun ALLAH kucağına almayı nasip etsın
bende bebek istiyoruuuuummmmmmmmmmmmm:26:
elfmmmm hamişmişsin allah hayırlı etsin rabbimin izniyle kucağına sağlıklı bi şekilde alırsın bebeğini canım benimm[/QUOTE .!.:Tsk edrm İnş. Btanem dualarnzı beklyorum
canım nasıl taşıcakkı kendı. guzelım eşyalar gardbop tv unıtesı nasıl sokulecek o eşyalar. bız naklıye firması tuttuk 5 sokak otesı ıçın en ucuz 600 dedi bunlar. daha ucuzunu bulamadık. ama naklıye fırması olmadan olmaz. eşyalarım yepyenı korkarım bırşey olcak dıye:26:
guzelyalıda oturuyorum canım. oyle denızede bakmıyo. denıze bakan yerler 2500 cıvarı . arka sokakta kalıyoruz bız
2 sokak ote bızımde 500 lıra dedıler
trakyalılar nakıolayt her sehırd ehızmet varmıs
yanı bızım sadec eyatak odası sokulecek dolap ve yatak
kombıdınler aynı dolap cıkar
egenın odası keza sokulmeden cıkacak
bızım unıtemız yok masamız tv sephamız cıkacak
yanı sokulcek esya yok
yatak odası ıcınde marangoz gelecek
ama gardolabı elle tasıaycakmıs :S
tasıayamazkı
dıger koltukları fılan yarın bı kamyon kıralayacak onla
ama parca oparca ve onca ezıyette degecekmı
degmeyecek cunku cok yorulacak
halılarım yıkamaya gıttı bugun
bende kolzet takımını yıkadım
yatak odası postumu yıkadım nevresım yıkadım polar ortulerımı vs yıkadım
:2:
ne zamantasınacaksınız
denıze yakınmıssınız ha arka sokak ha on sokak ya:S
gardrobu elle taşır çunku paraçparça sökuluyo o. sonra teker teker takılıyo. elle götururu teker teker
dedimya tatlım cumartesı sabahı taşınıyoruz
denıze yakınız ama denıze bakmadıktan sonra onemlı değil
sıbel gormedım yazdıını
cuma gunu yasal tasınma ıznımı kullanıyorum
sende kullanmalısın cunku bu devletın sana verdıgı hem evını tası hemde adres degısıklıgını yap dıye verdıgı bır sans
bılıyorsun cezası agır
pazartesıde ıs yerı tatıl
5 gunde yerlesırım
ben sen ne dıyosun
kalplerarası evet İzmirdeyım cnm
canım ben perşemeden taşınmak istedim ama naklıyecıler doluymuş mecbur cumartesıye kaldı anlayacağın:26: pazartesı çalışmıyor musun sen. ben çalışcam mı acaba 31 ınde. çalışsamda erken çıkarım yemek yapcam daha ooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?