Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

merakından kuzum kendi ile kıyaslamıştır nasıllar evlndiler mi erkekler içinde yaşarlar kuzum

bende öyle düşündüm hem merak etti hemde kıyaslama falan yaptı sanırım bilmiyorum.
yenidendogdum canım evin çk güzel olmuşa benziyo eşyalar gelince daha güzel olur eminim. geçmişle alakalı birbirimizin çok şeylerini biliyoruz canım 1 sene arkadaşlıktan ötürü. bana da bişey söyleemedi sebebini merk ettim sizede soruyım ddim bende

evde oturmayı cok seviyosun yengeç mi yoksa boğamı dedim benimde yükselenim terazi boğa burcuyum evde oturmayı evimi çok seviyorum:)

ben eskiden evi hiiiç sevmezdim artık çok seviyorum işten eve gideceğim anı dört gözle bekliyorum annemler aramasa hani onlara bile uğramayacam evde bi başıma oturacam :) eskiden kaşla göz arası dışarı kaçma derdindeydim

evde oturmayı cok seviyosun yengeç mi yoksa boğamı dedim benimde yükselenim terazi boğa burcuyum evde oturmayı evimi çok seviyorum:)
aynen evde oturmayı severim ama gezmeyide severim
tabi gidilecek yere bağlı bu
sinemayı çok severim bowlinge hele bayılırım
evlenince elden gitti gibi
eşimle sadece 1 kez gittim sinemaya
ama kızlarla gidiyorum arada..
öyle işte
yaa ben seni çok merak ediyorum resim eklesene

ee tabi insanın kendi evi kendi eşyası bide rahatlığı cazip kılıyor evde oturmayı sn:kalplerasi hanımefendi

ee tabi insanın kendi evi kendi eşyası bide rahatlığı cazip kılıyor evde oturmayı sn:kalplerasi hanımefendi

eskidende kendi evimdi ve tektim tek olmak yaşamadığım bir şey değil ama eryamandan bi kahve içmeye bahçeliye giderdim kahvemi içer bi tur atıp eve dönerdim otobüslerde sürünürdüm banamısın demezdim öğlen başlardım iş yerinde bu akşam napsam die arkadaşlarla yemekler sinema tiyatro bowling boşlukları doldururdum şimdi işim olsa evden çıkmak istemiyorum bana tır mı çarptı ne olduysa artık

aynen canım aynen saat 1 den sonra düşünüyom eve gidip ne yapayım yemek mi çamaşır mı yıkasam heycan basıyo beni evdeykemn temizlikten kaçardım

Aaa cok sasırdımmmm hıc yazdıgına denk gelmemıstım galıbaa
cok tesekkur ederım
mapustan yenı cıktım neye ugradıgımı sasırdım bugun heryere saldırıyorummm :))

cok tesekkurler daha güzelleri sizin olsun ınsallah cok heycanlıyım
kızlarr fazla yazamasamda uzaktan sizi takipteyim haberiniz olsun

yenidendoğdum yasağın bitmesine çok sevindim canım.. bu sırada dolaplar çok hoş olmuş...güle güle otur yeni evinde canım....

aynen canım aynen saat 1 den sonra düşünüyom eve gidip ne yapayım yemek mi çamaşır mı yıkasam heycan basıyo beni evdeykemn temizlikten kaçardım

:) benim eskiden de temizlikten kaçışım yoktu 11-12 yaşımdandır evin temizliğini ben yapıyorum ama ağır işlere annem hep temizlikçi tutardı o da çalışıyordu sonuçta :)

senin evlilik hayatın bna benziyo kuzm bizde 1 kere gittik ama hep evde cd izliyoz ses sistemide kurudurduk böngör böngör izliyoz ayyy bi ekleyebilsem kuzum gçersiz dosya tipi yazıyo 2012 topiğe eklediğim bi resim vardı yüzüm karalı o ekleniyo

tesekkur ederım canımm benımmm
eltınle rgorumcenler bırbırıne baglısınız yanlız cok guzell

27 eylül 88 doğumlu
terazi burçlu
kahverengi gözlü
sarı saçlı
buğday tenli bir hatuncuğum
benden 1 yas kucuksunnn
ama saclarımda boyalı demelıydınnn
tek basıan nasıl vakıt gecırıyorsun ya evde ben cok bunalıyorum ama bende evde durmayı sevıyorum
fakat bız cok durduk
bıraz havalansam ıyı olacakkkkkk
:) benim eskiden de temizlikten kaçışım yoktu 11-12 yaşımdandır evin temizliğini ben yapıyorum ama ağır işlere annem hep temizlikçi tutardı o da çalışıyordu sonuçta :)
ben evlenmden once hıc yapmazdım annem yaptırmadı ancaaa egeden sonraa basladımm
sımdı ıse kakılmıs modundayım

ilk zamanlar bende senin gibiydim panik yapıyodum yok tozlu ev yok çamaşır bilmem ne
sanki eve gelen varmış gibi
benle garip kocam başka kim geliyo ki
neyin derdindesin owner dedim kendi kendime
tabi ki temizliğe dikkat ediyorum ama yıpratmıyorum kendimi artık ne gereği var..
olduğu kadar

sen ağır iş yapmamışsın hiç o zaman
ben duvarda silerim pencerede silerim ama hiç halı yıkamadım

benim annemde çalışıyodu kadın gelirdi zaten cam pencere hiç silemem silemdim de ama çok zorda kalırsam evimi silerim o kadr manyadım yani 12 .kat

ben geldimmm

yeniden doğdum evin çok güzel olmuş yaaaa..mutfak dolabun süper görünüyor...duşakabinine bayıldımmm

yok ağır iş yapmadım şimdide temizlikçi tutuyorum ...evde walla zaten akşam eve gidiyorum tv açıyorum pc açıyorum bakıyorum gece olmuş nasıl geçtiğini bende anlamıyorum ki :)yaz saati uygulamasını özledim ruhum karardı...bizim eşimle tek sosyalliğimiz arada bi dışarda yemek yiyoruz evlenmeden önce bowlinge ve sinemaya sık giderdik hey gidi günler şimdi anca hard diske üç boyutlu film yükleyip evde film izliyoruz :) bana film izlemekten bööööööö geldi

onu ekle işte

kızz zaten hepiniz biliyonuz saçımda boya olduğunu
senin gibi anamdan sarışın doğaydım ne güzel olurdu
ben beyaz tenliyim aslında vücudum çok çok beyaz ama yüzüm vücuduma göre daha esmer
eşim memnun ama durumdan
seni çok beğeniyorum
yüzün çok güzel ve bence sen kesinlikle sarışın olmalısın
çok yakışıyor sanaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…