- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #32.541
sen Görmüştün ya oda merak etmiş herhalde
ısımlerı nereden bılıyordu moouusemmm
esmer sırınem tesekkur ederım canımm
buda banyo ama dusa kabını cekmıs yoksa burasıda kucuk degıl kabınlerde bugun takılıyor yanı bende ılk kez goruyorum evı
merakından kuzum kendi ile kıyaslamıştır nasıllar evlndiler mi erkekler içinde yaşarlar kuzum
merak etmiştir kuzum
işte nasıl birileri idi,evlendiler mi falan diye
yoksa ne sebebi olur ki başka
yenidendoğdum kuzume vin çook güzel olıyor dıur herşey bir bitsin süslensin saray gibi olacak inşaallah
ne güzel kira derdinden kurtuldunuz her ay 500 tl elinizde kalcak sizin açınızdan
bu arada mutfak ve banyoya bayıldım
27 eylül 88 doğumluovner burcun ne kuzum ?
27 eylül 88 doğumlu
terazi burçlu
kahverengi gözlü
sarı saçlı
buğday tenli bir hatuncuğum
evde oturmayı cok seviyosun yengeç mi yoksa boğamı dedim benimde yükselenim terazi boğa burcuyum evde oturmayı evimi çok seviyorum:)
aynen evde oturmayı severim ama gezmeyide severimevde oturmayı cok seviyosun yengeç mi yoksa boğamı dedim benimde yükselenim terazi boğa burcuyum evde oturmayı evimi çok seviyorum:)
ee tabi insanın kendi evi kendi eşyası bide rahatlığı cazip kılıyor evde oturmayı sn:kalplerasi hanımefendiben eskiden evi hiiiç sevmezdim artık çok seviyorum işten eve gideceğim anı dört gözle bekliyorum annemler aramasa hani onlara bile uğramayacam evde bi başıma oturacam :) eskiden kaşla göz arası dışarı kaçma derdindeydim
ee tabi insanın kendi evi kendi eşyası bide rahatlığı cazip kılıyor evde oturmayı sn:kalplerasi hanımefendi
ben eskiden evi hiiiç sevmezdim artık çok seviyorum işten eve gideceğim anı dört gözle bekliyorum annemler aramasa hani onlara bile uğramayacam evde bi başıma oturacam :) eskiden kaşla göz arası dışarı kaçma derdindeydim
kızlarr fazla yazamasamda uzaktan sizi takipteyim haberiniz olsun
yenidendoğdum yasağın bitmesine çok sevindim canım.. bu sırada dolaplar çok hoş olmuş...güle güle otur yeni evinde canım....
aynen canım aynen saat 1 den sonra düşünüyom eve gidip ne yapayım yemek mi çamaşır mı yıkasam heycan basıyo beni evdeykemn temizlikten kaçardım
aynen evde oturmayı severim ama gezmeyide severim
tabi gidilecek yere bağlı bu
sinemayı çok severim bowlinge hele bayılırım
evlenince elden gitti gibi
eşimle sadece 1 kez gittim sinemaya
ama kızlarla gidiyorum arada..
öyle işte
yaa ben seni çok merak ediyorum resim eklesene
tesekkur ederım canımm benımmmyeniden doğdum evin harika olacak bence
Hayırlı olsun canımmm
akşama büyük görümceme yemeğe gidiyoruz
eltimler kv hepsi orda olacakmış
doğru dürüst oturamadım bu hafta evimde
yarında yemeğe davet edildik amcamın hanımı davet etti ama pek gidesim yok
benden 1 yas kucuksunnn27 eylül 88 doğumlu
terazi burçlu
kahverengi gözlü
sarı saçlı
buğday tenli bir hatuncuğum
tek basıan nasıl vakıt gecırıyorsun ya evde ben cok bunalıyorum ama bende evde durmayı sevıyorumben eskiden evi hiiiç sevmezdim artık çok seviyorum işten eve gideceğim anı dört gözle bekliyorum annemler aramasa hani onlara bile uğramayacam evde bi başıma oturacam :) eskiden kaşla göz arası dışarı kaçma derdindeydim
ben evlenmden once hıc yapmazdım annem yaptırmadı ancaaa egeden sonraa basladımm:) benim eskiden de temizlikten kaçışım yoktu 11-12 yaşımdandır evin temizliğini ben yapıyorum ama ağır işlere annem hep temizlikçi tutardı o da çalışıyordu sonuçta :)
ilk zamanlar bende senin gibiydim panik yapıyodum yok tozlu ev yok çamaşır bilmem neaynen canım aynen saat 1 den sonra düşünüyom eve gidip ne yapayım yemek mi çamaşır mı yıkasam heycan basıyo beni evdeykemn temizlikten kaçardım
sen ağır iş yapmamışsın hiç o zaman:) benim eskiden de temizlikten kaçışım yoktu 11-12 yaşımdandır evin temizliğini ben yapıyorum ama ağır işlere annem hep temizlikçi tutardı o da çalışıyordu sonuçta :)
benim annemde çalışıyodu kadın gelirdi zaten cam pencere hiç silemem silemdim de ama çok zorda kalırsam evimi silerim o kadr manyadım yani 12 .kat:) benim eskiden de temizlikten kaçışım yoktu 11-12 yaşımdandır evin temizliğini ben yapıyorum ama ağır işlere annem hep temizlikçi tutardı o da çalışıyordu sonuçta :)
kızlar petek dinçöz ve can tanruyar varya
can tanrıyar petikn annesi ile aşk yaşamış galibaaaaaaaaaaa
kızlar petek dinçöz ve can tanruyar varya
can tanrıyar petikn annesi ile aşk yaşamış galibaaaaaaaaaaa
tesekkur ederım canımm benımmm
eltınle rgorumcenler bırbırıne baglısınız yanlız cok guzell
benden 1 yas kucuksunnn
ama saclarımda boyalı demelıydınnn
tek basıan nasıl vakıt gecırıyorsun ya evde ben cok bunalıyorum ama bende evde durmayı sevıyorum
fakat bız cok durduk
bıraz havalansam ıyı olacakkkkkk
ben evlenmden once hıc yapmazdım annem yaptırmadı ancaaa egeden sonraa basladımm
sımdı ıse kakılmıs modundayım
ilk zamanlar bende senin gibiydim panik yapıyodum yok tozlu ev yok çamaşır bilmem ne
sanki eve gelen varmış gibi
benle garip kocam başka kim geliyo ki
neyin derdindesin owner dedim kendi kendime
tabi ki temizliğe dikkat ediyorum ama yıpratmıyorum kendimi artık ne gereği var..
olduğu kadar
sen ağır iş yapmamışsın hiç o zaman
ben duvarda silerim pencerede silerim ama hiç halı yıkamadım
onu ekle iştesenin evlilik hayatın bna benziyo kuzm bizde 1 kere gittik ama hep evde cd izliyoz ses sistemide kurudurduk böngör böngör izliyozayyy bi ekleyebilsem kuzum gçersiz dosya tipi yazıyo 2012 topiğe eklediğim bi resim vardı yüzüm karalı o ekleniyo
kızz zaten hepiniz biliyonuz saçımda boya olduğunutesekkur ederım canımm benımmm
eltınle rgorumcenler bırbırıne baglısınız yanlız cok guzell
benden 1 yas kucuksunnn
ama saclarımda boyalı demelıydınnn
tek basıan nasıl vakıt gecırıyorsun ya evde ben cok bunalıyorum ama bende evde durmayı sevıyorum
fakat bız cok durduk
bıraz havalansam ıyı olacakkkkkk
ben evlenmden once hıc yapmazdım annem yaptırmadı ancaaa egeden sonraa basladımm
sımdı ıse kakılmıs modundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?