- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #32.561
benim annemde çalışıyodu kadın gelirdi zaten cam pencere hiç silemem silemdim de ama çok zorda kalırsam evimi silerim o kadr manyadım yani 12 .kat
yok ağır iş yapmadım şimdide temizlikçi tutuyorum ...evde walla zaten akşam eve gidiyorum tv açıyorum pc açıyorum bakıyorum gece olmuş nasıl geçtiğini bende anlamıyorum ki :)yaz saati uygulamasını özledim ruhum karardı...bizim eşimle tek sosyalliğimiz arada bi dışarda yemek yiyoruz evlenmeden önce bowlinge ve sinemaya sık giderdik hey gidi günler şimdi anca hard diske üç boyutlu film yükleyip evde film izliyoruz :) bana film izlemekten bööööööö geldi
ben dun 7den 11 kadar asagı yukarı 1 saat boluk porcuk oturmayla esya topladım en sonunda vucut error verdı basım donmeye basladı zar zor banyoya attım kendımı
devamı bu aksam
ana bu aksam kv bızde kalacaktı
kızlar petek dinçöz ve can tanruyar varya
can tanrıyar petikn annesi ile aşk yaşamış galibaaaaaaaaaaa
kız ben 5. kattayım kendimeden geçiyorum o yükseklikten aşağı bakınca yada pencere silince sen nasıl yapıyosunkötü ya insanın başı dönüyo canımm aşağıya bakamıyomdum alıştım şimdi yukarıya nakamıyom allahım bu yüksekte mi oturuyom diom çamaşırlarım uçuyomuş gbi görünüyo
hergun mü geliyo canım kadın ?
kız ben 5. kattayım kendimeden geçiyorum o yükseklikten aşağı bakınca yada pencere silince sen nasıl yapıyosun
kaç katlı bina bu arada
günlük temizliğimi ben yapıyorum canım haftada bir bütün evi dip bucak temizliyorum mutfakla oturma odasını 2 günde bi tozunu alıyorum yetiyo çalışıyorum ben evde yokken kimseye evimi bırakmam vaktiyle annemin az eşyası çalınmadı 3 haftada bi alıyorum her defasında birşeyi yaptırıyrum birinde camları diğerinde halıyı koltuğu v.s.
benımkı gırıs katkötü ya insanın başı dönüyo canımm aşağıya bakamıyomdum alıştım şimdi yukarıya nakamıyom allahım bu yüksekte mi oturuyom diom çamaşırlarım uçuyomuş gbi görünüyo
12 katta cam sılememmmmmkız ben 5. kattayım kendimeden geçiyorum o yükseklikten aşağı bakınca yada pencere silince sen nasıl yapıyosun
kaç katlı bina bu arada
günlük temizliğimi ben yapıyorum canım haftada bir bütün evi dip bucak temizliyorum mutfakla oturma odasını 2 günde bi tozunu alıyorum yetiyo çalışıyorum ben evde yokken kimseye evimi bırakmam vaktiyle annemin az eşyası çalınmadı 3 haftada bi alıyorum her defasında birşeyi yaptırıyrum birinde camları diğerinde halıyı koltuğu v.s.
ben geldimmm
yeniden doğdum evin çok güzel olmuş yaaaa..mutfak dolabun süper görünüyor...duşakabinine bayıldımmm
hangi şehirdesin14 katlı canm k.v tutmuş alıştım ama bazen ayağım takılıyo korkuyom düşerim die asonsör muahbbeti cok kötü ya inene kadr her katta duruyoz nerdeyse bide elektrk kesildmi yada asonsör bozuldumu cok kötü eşim bi kere cıkmıstı bayılacaktıönce evi hiç sevemedim duvar kapı dolap mavi ama şimdi alıştım
hangi şehirdesin
kira ne kadar
3+1 mi ev
sorularım bu kadar şimdilik
ben hala adet olmadım ayrıca
1-adana
2-aylık 650
3-3 +1 sayılır çünkü amerikan mutfak canm ama hiç güzel bişi değil bence önce oturma grubum mutfaktaydı baktım yağ içinde oluyo küçük odaya aldım ama mutfak çok boş kaldı
İsyan nerde yaa kızlar yılbaşına ne giyeceksiniz nasıl geçireceksiniz ?
hangi şehirdesin
kira ne kadar
3+1 mi ev
sorularım bu kadar şimdilik
ısyan neredeydınnnnnnnnnnnnn
ownerr dr gıtmelısın cumartesı gunu en gec canım benımmm
izin alamadımbencede canım dr git
bide esmerim sacım siyah gözüm siyah bildiğin karayım yani1.72 boy 60 kiloydum ama zayıfladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?