Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
benim annemde çalışıyodu kadın gelirdi zaten cam pencere hiç silemem silemdim de ama çok zorda kalırsam evimi silerim o kadr manyadım yani 12 .kat

ben dun 7den 11 kadar asagı yukarı 1 saat boluk porcuk oturmayla esya topladım en sonunda vucut error verdı basım donmeye basladı zar zor banyoya attım kendımı
devamı bu aksam
ana bu aksam kv bızde kalacaktı

hergun mü geliyo canım kadın ?

ben dun 7den 11 kadar asagı yukarı 1 saat boluk porcuk oturmayla esya topladım en sonunda vucut error verdı basım donmeye basladı zar zor banyoya attım kendımı
devamı bu aksam
ana bu aksam kv bızde kalacaktı

kötü ya insanın başı dönüyo canımm aşağıya bakamıyomdum alıştım şimdi yukarıya nakamıyom allahım bu yüksekte mi oturuyom diom çamaşırlarım uçuyomuş gbi görünüyo

kötü ya insanın başı dönüyo canımm aşağıya bakamıyomdum alıştım şimdi yukarıya nakamıyom allahım bu yüksekte mi oturuyom diom çamaşırlarım uçuyomuş gbi görünüyo
kız ben 5. kattayım kendimeden geçiyorum o yükseklikten aşağı bakınca yada pencere silince sen nasıl yapıyosun
kaç katlı bina bu arada

hergun mü geliyo canım kadın ?

günlük temizliğimi ben yapıyorum canım haftada bir bütün evi dip bucak temizliyorum mutfakla oturma odasını 2 günde bi tozunu alıyorum yetiyo çalışıyorum ben evde yokken kimseye evimi bırakmam vaktiyle annemin az eşyası çalınmadı 3 haftada bi alıyorum her defasında birşeyi yaptırıyrum birinde camları diğerinde halıyı koltuğu v.s.

kız ben 5. kattayım kendimeden geçiyorum o yükseklikten aşağı bakınca yada pencere silince sen nasıl yapıyosun
kaç katlı bina bu arada

14 katlı canm k.v tutmuş alıştım ama bazen ayağım takılıyo korkuyom düşerim die asonsör muahbbeti cok kötü ya inene kadr her katta duruyoz nerdeyse bide elektrk kesildmi yada asonsör bozuldumu cok kötü eşim bi kere cıkmıstı bayılacaktı önce evi hiç sevemedim duvar kapı dolap mavi ama şimdi alıştım

ii yapıyon canım kadınla insan daha çok yoruluyo bi dk oturmuyon .31:

benımkı gırıs kat
yagmurluyken ısık acık oturabılıyoruz benımde ıcım kararıyor
camasırlarım cabuk kuruyor balkon altı cunkuu

kaç katlı bina bu arada
12 katta cam sılememmmmm

ben evde esım yokken oyalanamıyorum ne dızı ne fılm hıc bıseyy
telefondan ınt gırıyorum kk forum okuyorum anca tum aktıvıte bu

hangi şehirdesin
kira ne kadar
3+1 mi ev
sorularım bu kadar şimdilik

ısyan neredeydınnnnnnnnnnnnn

ownerr dr gıtmelısın cumartesı gunu en gec canım benımmm

İsyan nerde yaa kızlar yılbaşına ne giyeceksiniz nasıl geçireceksiniz ?

ben dün alışveriş yaptım. bir fuşya rengi iç çamaşır takım aldım alt üst.. bir kırmızı gecelik aldımm çamaşırlı sexi...
bide ogün siyah diz üstü bir elbise giymeyi düşünüyorum onun altına arkası çizgili siyah çorap aldımm...hepsi 65 lira tuttu ama napiyim..bişeyim kalmamıştı.. bizimki beklemiyor ya süprayz olsun dedimmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…