Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

yılbaşı programınız ne bakim??? :) meraklandım komşu komşuuuuu

Son düzenleme:

cok ii yapmıısn canım güle güle kullan fuşya dehşet :)dışarı mı çıkıyosunuz canım biz arkadaşlara gidecez onlarda yeni evli çiftler ne alsam giysem acaba spor mu klasik mi ev yani

yılbaşı programınız ne bakim??? :) meraklandım komşu komşuuuuu

komşucumm bende bilmiyorum ama eşimiz eryamanda oturan arkadaşları var onlar çağırdılar bizimle beraber olun dediler yemek yeriz sonrada dışarı çıkarız dediler kocişim olur dedi ama bakalım .. bende kocişime ne olursa olsun yatma kısmında evimizde olalım dedimm....:124:

tekrardab ben geldimmmm
geçmişi okudum ohhh alışverişte yapılmışşş darkangel03 canım güle güle kullannn

bizim hiçbir planımız yok kalplerasıcımm kutlamıyoruz

sanırım 6 adet yenı fantazi giyim aldım :) sanırsam 180 lıra tuttu
cok meraklıyım ıc gıyıme

vucudun orantılımı canım ozamn iiidir ben göbekten alırım pek sevmem kilo almayı ama 60 ii sanki ikimizde

bir abzurtluk yok aldığım zaman göbek ve kalçadan alıyorum zaten dikkat çeken bir kalça var küçük değil de kendisi iyiyim ama ne bileyim 3 kilo versem mutlu olacağım ...... çünkü otururken göbişim çıkıyorda.. böle oluyorum resmen

ne biçim komşuysan vefasız komşu evlenmeden önce dedin bi evlenim gelimde evlendin kaç ay geçti ses yok hıhhhh komşuluktan atıyorum seni

cok ii yapmıısn canım güle güle kullan fuşya dehşet :)dışarı mı çıkıyosunuz canım biz arkadaşlara gidecez onlarda yeni evli çiftler ne alsam giysem acaba spor mu klasik mi ev yani

kadife elbıse almayı dusunuyorum su ara cok moda yanı su bebe yakalar
trendyolda markafonıde bır suru cıktı alamadım
dısarıda ınsallah bulabılırım
ha bıde kocam ınsallah alır yanııı

ne biçim komşuysan vefasız komşu evlenmeden önce dedin bi evlenim gelimde evlendin kaç ay geçti ses yok hıhhhh komşuluktan atıyorum seni

hayırr ama ben çok koşturuyorum görme halimi..... hergün sabah kocişimi işe yollarken arkasından bakarım 7 fatiha okumaya çalışırım yatak odamın camı oraya bakıyor sizin binanın yanından geçiyor hergün aklımdasın .......

kocişimde soruyo hani siz bi ankara buluşması yapacaktınız diye yada burdaki arkadaşının telini falan alsana arada kahve falan içersiniz diye... bir fırsatım olmadı.........

hem sen niye demiyosun arkadaşım madem görüşek diye falan hıhhh.......

nıye gorusmuyorsunuzz yaaa
ay valla ben olsamm coktan ucmustummmmmmmmmmmmmmm

goodcum zaten evde değilim bende malum çalışıyorum. işyerınde izliyorum
tüh ya "kayıp şehri "izliyodum bıtmeden patron geldı

içimi okudun canm bende kadife elbise almayı düşünüyodum lacivert yada bordo ne kadrdır kuzum oarada fiyatları

bence sıyah al canım sıyah cok guzel gercı ben renklı gıymeyı pek sevmem hem kadıfede sıyah hos duruyor
ınt yetısırmı bılmem 39 cıvarında fıyatlar

çok yoğundum hanımlarrr...hiç gelemedim bugğn..resmen şaftı kaydıı

herkeze iyi akşamlar hatunlar..geçmişi inş akşam okurumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…