- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #32.581
ben dün alışveriş yaptım. bir fuşya rengi iç çamaşır takım aldım alt üst.. bir kırmızı gecelik aldımm çamaşırlı sexi...
bide ogün siyah diz üstü bir elbise giymeyi düşünüyorum onun altına arkası çizgili siyah çorap aldımm...hepsi 65 lira tuttu ama napiyim..bişeyim kalmamıştı.. bizimki beklemiyor ya süprayz olsun dedimmm..
ben dün alışveriş yaptım. bir fuşya rengi iç çamaşır takım aldım alt üst.. bir kırmızı gecelik aldımm çamaşırlı sexi...
bide ogün siyah diz üstü bir elbise giymeyi düşünüyorum onun altına arkası çizgili siyah çorap aldımm...hepsi 65 lira tuttu ama napiyim..bişeyim kalmamıştı.. bizimki beklemiyor ya süprayz olsun dedimmm..
huuuu bende 1,69 boy 63 kilo 2-3 kilo vermek istiyorummmabur cuburdan uzak durmam gerek ama nerde..........
yılbaşı programınız ne bakim??? :) meraklandım komşu komşuuuuu
komşucumm bende bilmiyorum ama eşimiz eryamanda oturan arkadaşları var onlar çağırdılar bizimle beraber olun dediler yemek yeriz sonrada dışarı çıkarız dediler kocişim olur dedi ama bakalım .. bende kocişime ne olursa olsun yatma kısmında evimizde olalım dedimm....:124:
vucudun orantılımı canım ozamn iiidir ben göbekten alırım pek sevmem kilo almayı ama 60 ii sanki ikimizde
komşucumm bende bilmiyorum ama eşimiz eryamanda oturan arkadaşları var onlar çağırdılar bizimle beraber olun dediler yemek yeriz sonrada dışarı çıkarız dediler kocişim olur dedi ama bakalım .. bende kocişime ne olursa olsun yatma kısmında evimizde olalım dedimm....:124:
cok ii yapmıısn canım güle güle kullan fuşya dehşet :)dışarı mı çıkıyosunuz canımbiz arkadaşlara gidecez onlarda yeni evli çiftler ne alsam giysem acaba spor mu klasik mi ev yani
sanırım 6 adet yenı fantazi giyim aldım :) sanırsam 180 lıra tuttu
cok meraklıyım ıc gıyıme
sana borç harç konularını konuşmayı yasaKLIYORUM bundan sonra canım :) bilmem anladın mı
ne biçim komşuysan vefasız komşu evlenmeden önce dedin bi evlenim gelimde evlendin kaç ay geçti ses yok hıhhhh komşuluktan atıyorum seni
sanırım 6 adet yenı fantazi giyim aldım :) sanırsam 180 lıra tuttu
cok meraklıyım ıc gıyıme
hayırr ama ben çok koşturuyorum görme halimi..... hergün sabah kocişimi işe yollarken arkasından bakarım 7 fatiha okumaya çalışırım yatak odamın camı oraya bakıyor sizin binanın yanından geçiyor hergün aklımdasın .......
kocişimde soruyo hani siz bi ankara buluşması yapacaktınız diye yada burdaki arkadaşının telini falan alsana arada kahve falan içersiniz diye... bir fırsatım olmadı.........
hem sen niye demiyosun arkadaşım madem görüşek diye falan hıhhh.......
benimde önceden 4 takım geceliğim vardı 1 de bu oldu 5 ama sexi ....
nıye gorusmuyorsunuzz yaaa
ay valla ben olsamm coktan ucmustummmmmmmmmmmmmmm
kadife elbıse almayı dusunuyorum su ara cok moda yanı su bebe yakalar
trendyolda markafonıde bır suru cıktı alamadım
dısarıda ınsallah bulabılırım
ha bıde kocam ınsallah alır yanııı
içimi okudun canm bende kadife elbise almayı düşünüyodum lacivert yada bordo ne kadrdır kuzum oarada fiyatları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?