Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

kaç dfa oraya laf attım sende müsait olduğumda heber vercem dedin ben kimöseyi boğmak istemem hala müsait olmanı bekliyorum hahahahah

kalplerarası 2 sene kadar beklemem gerekkk yanıı
canım sagolsun ya ne yaopayım sık sık bogulacam yanı

borç harcım varkene 180 tl iç çamaşıra veremem o yüsden dedim canım en çok konuşmakla alakalı değil :) ben borcum varken ilk etapta borcumu kapatıp sonra alışverişe geçiyorum :)

bende evlenirken bile 2 3 tak aldım
fazla masraf yapmamak için
allahın izniyle inşş ocakta benim borcumda bitiyooooo
bekle benii şubattttt ben geliyorumm ahdım varr borcum bitsinn deli gibi alışveriş
yapacam diee
ama ben telefon istiyorum:26:

kalplerarası 2 sene kadar beklemem gerekkk yanıı
canım sagolsun ya ne yaopayım sık sık bogulacam yanı

daha tasarruflu ol canım sıkmazsan borç bitmez sıkıp 1 yılda bitir borçlarını rahatla ayağını yorgana göre uzat sonra pişman olma o yüsden diyorum kızma tamam mı... ben arkadaşlarıma kızıyorum o konuda hem borçtan harçtan bahsediyorlar sonrada benim alamadığımı alıyorlar bendende azarı işitiyorlar...

bende çamaşır almak ıstıyorum seksı gecelik felan
sonra dıyorum zaten bu borç varken şu bırkaç ay alamam sonrada dıyorum zaten kıloda vermem gerek en ıyısı almayım ben

bende evi severim ama daha çok gezmeyi seviyorum byılırım gezmeye
bana gezmek olsun gece 2 de kalkar giderim nişanlımda tam tersi pek sevmez evcildir o ben evcilleşemedim daha
ama ilerde bende evcilleşçem gibi duruyor anacımmm yandımm benn:18::18:

vayyy ne zaman giyceksin onu seksi bayan
fuşayaya bayılırımmmmmmmmmmkırmızı ve siyaha hastayımmmmm
adamın aklı yerinden oynucak desene kuzummm

kaç dfa oraya laf attım sende müsait olduğumda heber vercem dedin ben kimöseyi boğmak istemem hala müsait olmanı bekliyorum hahahahah

ya kuzum ne boğmasıı lütfenn .....

hem kaç zamandır buradanda karşılaşamaz olmuştuk kiii hem ben çok giremiyorum girdiğim zamanda iş çıkıyor kapatamadan işlerimi hallediyorum ondann....ayarlayalım bi gün olurmuu....

ben,m hiç olmadı öyle takımlarım ama nişan alışverişinde işte saten gecelik,fantezi iç çamaşırı ve dantelli iç çamaşırları aldık
ama ben daha uçuk şeyler düşünüyorum

bende çok kızarımm
ya ben hiç rahat edemiyorum çok fazla borcum yok ama sanki o ödenmediği zaman boğuluyorum
allahın izniyle bitiriyorum inşşşş
ıphone 4s istiyordum borcum var die alamadım vee hala alamıyorum
borcum varken rahat edemiyorum

bende çamaşır almak ıstıyorum seksı gecelik felan
sonra dıyorum zaten bu borç varken şu bırkaç ay alamam sonrada dıyorum zaten kıloda vermem gerek en ıyısı almayım ben

bende borç harç almayım dedimde borç ödeyelim derkende gençlik gitcek... alıyım bi tane dedimm napiyim ama iç çamaşırınada ihtiyacım vardı..:26:

yılbaşında bi inşAllah vuuuuuuuuuuuuu der gece faslındada huuuhhhhhhhh huuuuuuuuuuuuuuuuuuu diyip geliversin yamacıma ........

sana bi mesaj yolladım canım

bende öyleyim ya tabiki zaruri ihtiyaç var onu geciktiremem ama fuzulileri geciktiririm hadi geciktirmedim en uygununu almaya çalışırım ...

bende borç harç almayım dedimde borç ödeyelim derkende gençlik gitcek... alıyım bi tane dedimm napiyim ama iç çamaşırınada ihtiyacım vardı..:26:
hiç almamak değil canım ayarında ne bilim indirim sezonu falan alacaksın gözün tabiki kalmasın birşeyde ama 1 tane al nefsin körelsin o kadar...

kaplkerasi sende aynı benim kafa yapımdasın bu konuda
bende borcum var iken yada sıkıntıda isem almam beklerim öncelikleirmi alırım ondan sonra elim bollaşıncada diğerini alırım
borç varken çok har vurup harman savıurmayı sevmem hayatta
hep tedbirliyimdir ona göre hareket ederim
haa bu istediğim şeyleri geciktiiyorum demek değil almayı,yemeyi,gezmeyi severim ama yerinde ve zmanında
mesela şu an yok yere gidipte kendime 200-300 neyse takım almam

ihtiyacım olduğunda alıyorum ama fazla değil:13:
ihtiyacım bikaç parça daha bişeyşer var sırayla alıyorum bir ay birini
diğer ay birini hoş benim masrafım olmuyor ama borç iştee

çok yoruldum kızlar 3 gündürmakine g,b, çalışıyorum mayıstımmmmmmmmmmmmm iki gün gelemişycem işlerim var bir sürü işyerindeeeeee az konusun emiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…