- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #32.601
bence sıyah al canım sıyah cok guzel gercı ben renklı gıymeyı pek sevmem hem kadıfede sıyah hos duruyor
ınt yetısırmı bılmem 39 cıvarında fıyatlar
parasını soylememı dıyorsunnn
kız en cok benmı konusuyorumm yaay ben anlamadım anacım galıba
goodcum zaten evde değilim bende malum çalışıyorum. işyerınde izliyorum
tüh ya "kayıp şehri "izliyodum bıtmeden patron geldı
hayırr ama ben çok koşturuyorum görme halimi..... hergün sabah kocişimi işe yollarken arkasından bakarım 7 fatiha okumaya çalışırım yatak odamın camı oraya bakıyor sizin binanın yanından geçiyor hergün aklımdasın .......
kocişimde soruyo hani siz bi ankara buluşması yapacaktınız diye yada burdaki arkadaşının telini falan alsana arada kahve falan içersiniz diye... bir fırsatım olmadı.........
hem sen niye demiyosun arkadaşım madem görüşek diye falan hıhhh.......
borç harcım varkene 180 tl iç çamaşıra veremem o yüsden dedim canım en çok konuşmakla alakalı değil :) ben borcum varken ilk etapta borcumu kapatıp sonra alışverişe geçiyorum :)
kalplerarası 2 sene kadar beklemem gerekkk yanıı
canım sagolsun ya ne yaopayım sık sık bogulacam yanı
ben eskiden evi hiiiç sevmezdim artık çok seviyorum işten eve gideceğim anı dört gözle bekliyorum annemler aramasa hani onlara bile uğramayacam evde bi başıma oturacam :) eskiden kaşla göz arası dışarı kaçma derdindeydim
ben dün alışveriş yaptım. bir fuşya rengi iç çamaşır takım aldım alt üst.. bir kırmızı gecelik aldımm çamaşırlı sexi...
bide ogün siyah diz üstü bir elbise giymeyi düşünüyorum onun altına arkası çizgili siyah çorap aldımm...hepsi 65 lira tuttu ama napiyim..bişeyim kalmamıştı.. bizimki beklemiyor ya süprayz olsun dedimmm..
kaç dfa oraya laf attım sende müsait olduğumda heber vercem dedin ben kimöseyi boğmak istemem hala müsait olmanı bekliyorum hahahahah
bende evlenirken bile 2 3 tak aldım
fazla masraf yapmamak için
allahın izniyle inşş ocakta benim borcumda bitiyooooo
bekle benii şubattttt ben geliyorumm ahdım varr borcum bitsinn deli gibi alışveriş
yapacam diee
ama ben telefon istiyorum:26:
daha tasarruflu ol canım sıkmazsan borç bitmez sıkıp 1 yılda bitir borçlarını rahatla ayağını yorgana göre uzat sonra pişman olma o yüsden diyorum kızma tamam mı... ben arkadaşlarıma kızıyorum o konuda hem borçtan harçtan bahsediyorlar sonrada benim alamadığımı alıyorlar bendende azarı işitiyorlar...
bende çamaşır almak ıstıyorum seksı gecelik felan
sonra dıyorum zaten bu borç varken şu bırkaç ay alamam sonrada dıyorum zaten kıloda vermem gerek en ıyısı almayım ben
bende evi severim ama daha çok gezmeyi seviyorum byılırım gezmeye
bana gezmek olsun gece 2 de kalkar giderim nişanlımda tam tersi pek sevmez evcildir o ben evcilleşemedim daha
ama ilerde bende evcilleşçem gibi duruyor anacımmm yandımm benn:18::18:
vayyy ne zaman giyceksin onu seksi bayan
fuşayaya bayılırımmmmmmmmmmkırmızı ve siyaha hastayımmmmm
adamın aklı yerinden oynucak desene kuzummm
sana bi mesaj yolladım canımya kuzum ne boğmasıı lütfenn .....
hem kaç zamandır buradanda karşılaşamaz olmuştuk kiii hem ben çok giremiyorum girdiğim zamanda iş çıkıyor kapatamadan işlerimi hallediyorum ondann....ayarlayalım bi gün olurmuu....
bende öyleyim ya tabiki zaruri ihtiyaç var onu geciktiremem ama fuzulileri geciktiririm hadi geciktirmedim en uygununu almaya çalışırım ...bende çok kızarımm
ya ben hiç rahat edemiyorum çok fazla borcum yok ama sanki o ödenmediği zaman boğuluyorum
allahın izniyle bitiriyorum inşşşş
ıphone 4s istiyordum borcum var die alamadım vee hala alamıyorum
borcum varken rahat edemiyorum
hiç almamak değil canım ayarında ne bilim indirim sezonu falan alacaksın gözün tabiki kalmasın birşeyde ama 1 tane al nefsin körelsin o kadar...bende borç harç almayım dedimde borç ödeyelim derkende gençlik gitcek... alıyım bi tane dedimm napiyim ama iç çamaşırınada ihtiyacım vardı..:26:
ben,m hiç olmadı öyle takımlarım ama nişan alışverişinde işte saten gecelik,fantezi iç çamaşırı ve dantelli iç çamaşırları aldık
ama ben daha uçuk şeyler düşünüyorum
sana bi mesaj yolladım canım
bende öyleyim ya tabiki zaruri ihtiyaç var onu geciktiremem ama fuzulileri geciktiririm hadi geciktirmedim en uygununu almaya çalışırım ...
hiç almamak değil canım ayarında ne bilim indirim sezonu falan alacaksın gözün tabiki kalmasın birşeyde ama 1 tane al nefsin körelsin o kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?