Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
TASINMA ıznı ıcın ıs yerı ıspat ıstıyor naklıye fısı ve adres degısıklı noter onayı :S
naklıye fısı alamıyorum cunku naklıye fırmasıyla anlasmadım
ne yapacagım

TASINMA ıznı ıcın ıs yerı ıspat ıstıyor naklıye fısı ve adres degısıklı noter onayı :S
naklıye fısı alamıyorum cunku naklıye fırmasıyla anlasmadım
ne yapacagım

adres değişikliği noter onayı yetmezmiymiş sorsan kuzum...söle bir evi kendimiz taşıcaz diye :44::44:

isyanımmm varya zaten moralim bozuk
ağladım resmen ya rabbim hayırlı ve sıralı ölümler versin
ailesine sabırlar versin
kendisinede rahmet ve merhamet eylesin

VAR AMA ben batıyorum herhalde
suyum ısınıyor ben bılıyorum

artık ne yapıcam bılmıyorum yaa
bu aksam kv
komsusu 2 adet
annem ben
evı temızlcıez
bı parca tasıancak bugun
:S
of yarabbı gecsın su gunler kızlar cok yorgunum

isyanımmm varya zaten moralim bozuk
ağladım resmen ya rabbim hayırlı ve sıralı ölümler versin
ailesine sabırlar versin
kendisinede rahmet ve merhamet eylesin

bende 2 saat kendime gelemedim..burada böle sürekli bu tarz hastaları görmek beni çok yoruyor çok üzüyor

kuzum yaa herkeze ne hak veriliyor ise sanada verilmesi lazım olurmu öle şey yaa

ahh kuzum kıyamam ben sana..Rabbim yardımcın olsun inş..evine geçince tüm yorgunluğun geçsin inşşş

akşama yemek derdim yok anneme gidiyoruz...su böreği yapmışş eşimin doğum gününü kutlamamışlardı..hediyede almışlar hırka ve gömlekk

benım yemek derdim var ne yapsam akşama:44:
ya kızlar haftaiçi akşamları neler yapıyosunuz ben hep kısır döngü...
canım ben geçen akşam patlıcanlı köfte yaptım eşim bayıldı...lütfen arada yap çok güzel olmuş dedi..üstelik kolayda yanii. yanına makarna ve yoğurt yapmıştımm

hayat hıkayemı uzun uzun yazdım okudunuzmu a kızlar
sıze gercı boluk porcuk nlatmıstımm

sabah uyandığım gibi devam etti moralim
gözümü açar açmaz böyle suratım düşük,üzgün ve moralsizdim
halada öyleyim belirli bir nedeni yok onada şaşırıyorum şu sevepten dolayı üzgünümde diyemiyorum..
hemde bütün gece korktum şu siirtli evi yanan aile haberini anlattılar fecii halde korktum :84::84:
bide dün akşam yine kafaya taktım şu bebek işini ondan da olmuş olabilir..
dün bi ara üzüldüm ben ne zaman hamile kalıcam diye

patlıcanı ayrı köfteyı ayrı severım ıkısıni aynı anda sevmem cnm
bezelyeyı nerden alıcam. haşlanmış mı alıyorsun. onun ıçın tansaşa gıtmem lazım o da yakın değil malesef
ben hafta içi hep kızartma,patlıcan yemeği,patates yemeği ,çorba makarna arasında dönüp duruyorum. 1 saate olan yemekler olması lazım
yenıdendoğdum nereye yazdın

ama seni dövücem heeeee böle herşeyi kuruntu yaparak kendini mutsuz hissediyorsun..resmen kendini mutsuz etmek için yer arıyorsun..1-2 sayfa önce yazdığım ve ağladğım şeyi okudunmu...bizim hiçbir derdimiz yok..sağlığımız yerinde çok şükür..kocalarımı ailelerimi yanımızda sapasağlam...lütfen böle yapma..
çocuk meselesine gelincede doktora gideceksin..o ne diyecak bakalım..o birşey söledikten sonra düşünmeye başlarsın ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…