Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

haklısın canım ya neyse adana'ya gitiiğimde nişanlım işteyken dışarı çıkar bakarım bişeyler alırım aslında almak vardı aklımda ama hiç vakit bulamadım nişanlımda ansızın beklemediğim zamanda uçak biletini aldım dedi telefonumada pegasus dan mesaj geldisaati falan planım suya düştü...ben ona evimiz için kalebodur alacağım yılbaşı hediyesi şaka bir yana bir gömlek alırım işi dolayısı ile çok gömlek giyiyor...teşekkür ederim canım...

çantada çok indirim var canım ya bencede bende adanadayım

eneeeeeeeeeeeeeeeeeeee bende adana'ya gelin gelicem canım bitirme çantaları bende alacağımmmmm

bunu bile engellemiş...uyuz bilgiişlemmm

ben butun kaçırdığım dizileri filmleiri izliyorum patron en erken 12 de geldiği için rahatım
ohh ne güzel işmiş o kuzumm naptın topladınmı evi:44::44:

vala fiyatıda uygunmuş kuzum aslında bu çantalar yeniden modaya gelecekmiş gbi görünüyo boyut ne kadr acaba

canım çok büyük değil orta boy nasıl desem hani bir ara lacoste'nin vardı ya böyle büzgülü çantaları o kadar büyük değil...ama bu mangodaki büzgülünün ebatı orta diyeyim hatta koluma taktım çok şık durdu ben bu tarz çantaları çok uçak seyahatı yaptığım için kullanışlı buluyorum malum bir elde valiz olunca çantayıda asıyorum boynuma almadığıma çok pişman oldum siyah ve gri rengi var çok şıklar inşallah adana'da optimumda vardırda ordan alayım kendime...bu arada iş arkadaşın aldıysa alsın boşver sende kendine al ne olucak ki aman boşver milleti düşünme kendine bak canım salla

İYİ YOLCULUKLAR KUZUM KJAZASIZ BELASIZ GİT GEL İNŞAALLAH
EVİNİN RESİMLERİNİ ÇEK BOL BOL OLUR MU
MOBİLYA VE AKS EN ZEVKLİ KISMI KENDİNDEN GEÇERSİN VALLAHİ ALIRKEN

günaydın canlarımmmm stüdyo fotolarını aldık onları yüklücemmm

HEMEN BAKICAM CANIM BENİM

BU ARADA HERKESE HAYIRLI GÜNLER ANCAK GELEBİLDİM ARANIZA
BİR TEKLİF VARDI ONU DÜZELTTİM KAFAM PATLADI
BU PATRON BENİ KANSER EDECEK AMA BAKALIM NE ZAMAN HEM BİŞİDEN ANLAMAZ HEMDE OHOOO SENDEN BENDEN BİLGİLİ
ADAM TAM PSİKO YAA

bende adana geliniyim gazipaşada mangodada var canm ama bitirecekler vala acele et optimuma gitmedim bence bu serilerden bi çanta alınır yok zaten bende bu çantaya karar verdim kzum MANGO - ÇANTALAR - Bowling Çantaları - TİMSAH EFEKTLİ BOWLİNG ÇANTA

canım Allaha emanet ol inş..herşey yolunda gitsin..ve bol bol foto ile dön bize
ayy ben bunuda çok begendim fakat biraz pahallı deidm ki o fiyata hem kardeşime hem bana alayım

aynen kuzu...bende öle düşündüm...bu fiyatlar beni aşar

evet cnm toparladık bı taşınmak kaldı
bende ruj bakıyorum avondan
gıttı gıdıyordan bakayım dedim orda daha uygun oluyo parfumler rujlar felan

yavv nerdesiniz hatunlarrrrrrrrrrr
yemeğimi yidim fazla kaçmış sanırım soda içmem lazım
Biri bana soda alıp getirsede içsem hımmmm

bende yedim geldim...öğle arasında bir ablamız var geçen hafta 23 yaşında kuzeni vefet etti..ona baş sağlığına gittik..çok üzüldüm hiç iyi değilim şu anda
çocuk uykusunda beyin kanaması geçiriyor..19 gün komada yaşıyor makinaya bağlı..çocuk birileir konuştuğunda ağlıyormuş..tepkisi böle oluomuş..doktorlar en son fişini çekmeye karar vermişler..odaya aileyi almışlar..organ bağısı istemişler..aile onayı verdiği anda çocuğun gözlerinden başlamış yaşlar akmaya..o anda anne vazgeçmiş..ama makinaya baplı kalma gününün sayısı varmış..2 gün sonra çekmişler fişi çok kötü oldummm..böle durumlarda hasta demekki hissedebiliyor yaaa duramıyorum gözümden yaş geliyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…