- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #32.661
esmershirine bende MANGO - ÇANTALAR - TİMSAH GÖRÜNÜMLÜ BÜZGÜLÜ ÇANTA
bu çantayı çok beğenmiştim omuzdan asılan çantaları çok severim akmadığıma çok pişman oldum varyaaaa sen bu resimleri ekleyince...
canım sende al bişiy. nışanlıken alması lazım zaten. ooo benım eşim nişanlıyken annem babam ben kardeşim hepımıze yılbaşı hedıyesı almıştı. ama hakkını yemeyeyım bu senede herkese alcaktı ben dur dedimherkese en ekonomık hedıye bıle alsak en az 150-200 kağıt yaparkı olmaz ev taşıyoz bı suru borç var almayalım dedim ikna ettım
bugunlerın kıymetını bilmutlu seneler
çantada çok indirim var canım ya bencede bende adanadayım
geldim biraz yoğundum kızlar mangoda indirim var %50 %70 bi kaç şey seçtim ben ama çantalar indirimde markaya göre cok ii ben kaçırmak istemiyom sizede hemn kızlara söyleyim dedim
MANGO - ÇANTALAR - Bowling Çantaları - TİMSAH EFEKTLİ BOWLİNG ÇANTA
ohh ne güzel işmiş o kuzummben butun kaçırdığım dizileri filmleiri izliyorumpatron en erken 12 de geldiği için rahatım
vala fiyatıda uygunmuş kuzum aslında bu çantalar yeniden modaya gelecekmiş gbi görünüyo boyut ne kadr acaba
şömide için bu kadar tepki verdim ya başka birşeye karışmıycam deditepkim çok ağırdı sanırım...badanada bittiiiiiiiiiiii eve gelen çok beğeniyormuş ben yarın adana'ya gidiyorum allahın izniyle alt kattaki wc laminant ve merdiven modelleri bakacağız sonraaaaaaa inşallah mobilya ve aksesuarlar kalıyor geriye en zevkli kısmı telimde resim yolladı nişanlım ama bilgisayara atamıyorum nedense yaaa
günaydın canlarımmmm stüdyo fotolarını aldık onları yüklücemmm
bende bunu beğendim...bu tarz bir çantaya ihtiyacım var aslında
MANGO - ÇANTALAR - Bowling Çantaları - RUGAN KAPİTONE ÇANTA
canım çok büyük değil orta boy nasıl desem hani bir ara lacoste'nin vardı ya böyle büzgülü çantaları o kadar büyük değil...ama bu mangodaki büzgülünün ebatı orta diyeyim hatta koluma taktım çok şık durdu ben bu tarz çantaları çok uçak seyahatı yaptığım için kullanışlı buluyorum malum bir elde valiz olunca çantayıda asıyorum boynuma almadığıma çok pişman oldum siyah ve gri rengi var çok şıklar inşallah adana'da optimumda vardırda ordan alayım kendime...bu arada iş arkadaşın aldıysa alsın boşver sende kendine al ne olucak ki aman boşver milleti düşünme kendine bak canım salla
ay evet bunuda gördüm çok şık siyahıda vardı sanırım ama bu rengi daha güzelll....
canlarım müsadenizi istiyorum ben yavaştan hazırlanacağım...hepinizi seviyorum görüşmek üzere allahın izniyleee
bende bunu beğendim...bu tarz bir çantaya ihtiyacım var aslında
MANGO - ÇANTALAR - Bowling Çantaları - RUGAN KAPİTONE ÇANTA
ay evet bunuda gördüm çok şık siyahıda vardı sanırım ama bu rengi daha güzelll....
canlarım müsadenizi istiyorum ben yavaştan hazırlanacağım...hepinizi seviyorum görüşmek üzere allahın izniyleee
ayy ben bunuda çok begendim fakat biraz pahallı deidm ki o fiyata hem kardeşime hem bana alayım
canım Allaha emanet ol inş..herşey yolunda gitsin..ve bol bol foto ile dön bize
aynen kuzu...bende öle düşündüm...bu fiyatlar beni aşar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?