- 13 Haziran 2011
- 12.769
- 7.943
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #32.681
teşekkür ederim canım benimmmmasusem tüm resimlerin çook güzel
özellikle arabada olan ve senin tek olduğun resim
fıstık gibisin maaşallah
bende yedim geldim...öğle arasında bir ablamız var geçen hafta 23 yaşında kuzeni vefet etti..ona baş sağlığına gittik..çok üzüldüm hiç iyi değilim şu anda
çocuk uykusunda beyin kanaması geçiriyor..19 gün komada yaşıyor makinaya bağlı..çocuk birileir konuştuğunda ağlıyormuş..tepkisi böle oluomuş..doktorlar en son fişini çekmeye karar vermişler..odaya aileyi almışlar..organ bağısı istemişler..aile onayı verdiği anda çocuğun gözlerinden başlamış yaşlar akmaya..o anda anne vazgeçmiş..ama makinaya baplı kalma gününün sayısı varmış..2 gün sonra çekmişler fişiçok kötü oldummm..böle durumlarda hasta demekki hissedebiliyor yaaa duramıyorum gözümden yaş geliyor valla
teşekkür ederim canım benimmm
offf çok üzüldüm yaaa çok acııı
evet yaaa çok kötüüüüçok kötü bişy ya allah sabr vrsn
ben hepten sinirim zatennn hepsinemoussem resimlerin süper maşallah mutluğunuz daim olsun.
Kaynana inat hep olun :)
Böyle gelin bulmuş bi perdeden kaçıyor hanıma bak ya sinir oldum resimleri görünce ona :)
ben hepten sinirim zatennn hepsine
süpersin kuzu aynennnnİndirimden aldıkları eşya gibi görüyorlar ya nasıl ucuza mal ederiz.
Genellikle taş gibi hatunların başına geliyor böyle şeyler :)
Neyse asaletimizi bozmayalım en iyisi :)
herkes yine kaybolmuş bende sabahtan fırsat bulamadım yazmaya varım ama yoğum ....
isyan rabbim hepimize hayırlı ömürler nasip etsin işte vademiz geldimi bir şekilde gidecez ölümünde hayırlısını istemek lazım allah çocuğun ailesine sabır versin inş.
herkes yine kaybolmuş bende sabahtan fırsat bulamadım yazmaya varım ama yoğum ....
isyan rabbim hepimize hayırlı ömürler nasip etsin işte vademiz geldimi bir şekilde gidecez ölümünde hayırlısını istemek lazım allah çocuğun ailesine sabır versin inş.
MANGO - ÇANTALAR - Bowling Çantaları - TİMSAH EFEKTLİ BOWLİNG ÇANTA
gittm öle arası bu çantayı aldım dayanamadım
bu linkte açamadım kuzum...fotosunu eklesene merk ettim...güle güle kullan şekerimmm
aynen öyle canım albümlerden bitanesini ona vericem zaten hava atmasını iyi becerirmoussem resimlerin süper maşallah mutluğunuz daim olsun.
Kaynana inat hep olun :)
Böyle gelin bulmuş bi perdeden kaçıyor hanıma bak ya sinir oldum resimleri görünce ona :)
ben hepten sinirim zatennn hepsine
İndirimden aldıkları eşya gibi görüyorlar ya nasıl ucuza mal ederiz.
Genellikle taş gibi hatunların başına geliyor böyle şeyler :)
Neyse asaletimizi bozmayalım en iyisi :)
aynen öyle canım albümlerden bitanesini ona vericem zaten hava atmasını iyi becerir
aynen canım asaletimizden ödün vermeyelim bütün çirkeflklerimizi burda akıtalım
bu linkte açamadım kuzum...fotosunu eklesene merk ettim...güle güle kullan şekerimmm
MANGO - ÇANTALAR - Bowling Çantaları - RUGAN KAPİTONE ÇANTA banada bunu alsanaaa
dün ben bugün sen yoğunsunnnben geldımm
oyle yogunumkıııı
alayım canım kurban olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?