Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

bu neee şimdi yaaa anlayan beri gelsinnn :44::44::44:
hiçbişi anlamadım kuzum...eşin kafayımı yemiş..kıskanşık kirizinemi girmiş...seni görmediği sürede psikolojisimi bozulmuş :44::44:

canım eşin hiç haksız değil bence kırılma ama sen ona farklı şeyler söyleyip farklı şeyler yapmışsın
eşinde bu tutarsızlıkları görünce sinirlenmiş üstünede yabancı bir adamın araması tuz biber olmuş..
hem kuzenin sevgilisi seni ne diye arıyor sen evli bir bayansın neden numaranı veriyosun ki
akraban yada iş arkadaşın olmayan adamlara
bence eşin yinede sabırlıymış
aynı durumu ben yaşasaydım eşim fazlasını yapardı..

yenidendogdum canım üzme kendini eşinin kıskanç olduğunu biliyoruz zaten ki öfke halini dün yaşamışsın. ortada bir güvensizlik var gibi geldi bana ama snde panik yaparak ona zemin hazırlamışsın. ama hep güllük gülistanlık olmaz dimi arada tartışmalar olur düzelirsiniz merak etme
isyancım canımbencede yanlış duymuşsundur korktuğun için bence de bişey yoktır

hiçbişi anlamadım kuzum...eşin kafayımı yemiş..kıskanşık kirizinemi girmiş...seni görmediği sürede psikolojisimi bozulmuş :44::44:

kuzum kıskançlık kriziyle alakası yok bence
düşünsene akşam evinde oturuyorsun adamın biri arıyor eşinde tanımıyor tabi yani eniştenin buna bozulması çok doğal
ayrıca sadece numaranı değiştir demiş bişey yapmamış ki..

ısyancımm yol uzerındekıler sızın demırlere erısebılırmı bende gırıs katta oturdum ancak benımkı yuksek gırstı yoldan gecenı ve yoldan gecende bızı goremıyordu yuksekde kalıyorduk ve demırlerımıze erısılmıyordu

evet bılıyorum orada bı tutarsızlık oldu ama o ban aguvenmeyecekmı yanı o benı almaya geldı dıye ben gıtmekten vezgectım atm ben ınınce kuzenımde arkamdan ındı
bırde o cucuga numaramı ben vermedım onun abısıyle bızım oz be oz amca kızımız evlı ondan almıs olabılır annemlerın evını vs arıyor bu ara barısmak ıstıyor kuzenımle
yanı tamam haklı olabılırde ne bılım o kadar sınırlendımkı ılk kez bu kadar cok sınırlenmısımdır esıme

acıkcası guvensızlık duyması gereken hıc bısey yok ama esım cok kıskanc bunu bılıyoruz artık arka balkona cam yaptırıyormus mesela sıyah :26:
neden gormesınlermıs benı
bıraz hastalıklı dusunuyor nereye kadar gorunmeyecegımkı sonucta degılmı

ay owner
neler dedı ya
ne kadar bagırdı
telefonu oyle sert aldıkı tokat yeseydım anca bu kadar acırdı yanagım
surahıyı kırdı elımde cıkolata vardı onu aldı fırlattı sınırlerıne hakım olamıyor
varmı boyle bısey ya :S
numaramı aevadam degıstırıcem numara degıstır denen sey var ya ooradan

yeniden doğdum sana özel mesaj yazıcam müsait olunca neden böyle yorum yaptığımıda daha iyi anlarsın canım

tamam ownercımm

buarada dun esımle borc seyı yaptık
her ay elımıze market pazar ve harclık olarak 100 lıra kalıyor :S
ne kadar muhtıs
altın bıraz cıkınca mega bılezgıımı verıcem bozalım kapatalım bazılarını
:S
hayat ne kadar pahalı kredı cektı ustune yetmedı bıleızk kesın bozulacak bu ay olmasın bı dahakı ay oda olmasın sonrakı ay kesın
100 lıra neye yetsın

sıgarayı bıraktım buarada

buarada hafta sonu ıcın hıc planım yok yenı evıne tasınan bı ark var ona gıtmek ıstıyorum ama ev hedıyesı var o sebebten gıdemıyorum
bırını evıme cagırsam :S
oda olmaz suanda

ayrıca kombıde sorun var ya onca sey yetmez gıbı petekllerı kendı kendıne arıza moduna gecırıp kapatıyor
ısınamıyoruz
:S
bıorcumuz olmasaydı esım dıyor kombı ve ptekelerde degısmelı ama :S

kuzum yüksek kalıyor ama zıplasa uzun bir adam dokunabilir demire

hiçbir şekilde sesini yükseltmeye hakkı yok kuzum..tamam kızabilir ama elinden çikolata alıp atmak, o sinirle sürehiyi kırmak ne demek yaaa bu güvensizlik belirtisi..ben olsam çok kırılırdım..elbette hesap sorsun ama bu şekilde değil...benimde arkadaşlarımın sevgililerinin numaraları var çünkü bir onlarlada arkadaş olduk..bana güveniyor ise bunlara sorun etmesin yani...

inş yoktur kuzumm

eşin babamın biraz daha iyi hali sanki dicem ama ne biliyim. babamda evden çıkarken balkon kapılarını kitlermiş balkona çıkmasın kimse görmesin diye. eşinde bu hesap ne yaparsan yap önüne geçemezsin bunun seneler geçtikçe biraz daha ehlileşir sadece. bu sana duyduğu güvensizlik falan değil canım. babam bizi bile kıskanırdı biyere göndermek istemezdi düşün takma kafanı o yüzden bu durumlara ben yanlış davrandığını düşünmüyorum eşinin kızacağı bişey yok belki biraz ama bu kadar değil bu eşinin huyuyla alakalı bence kendinde suç arama canım

evet bıde ısın o boyutu var ben cocukla arkadas olabılırım dımı
hayır hayır erkekten arkadas olmaz
guvenmuıyorsa kırarım onun kafasını ben onu nguvenını sarsacak bısey yapmıs yapacak bırı degılım ondan cok ben onem verırım boyle seylere ve cok ıyı bılır

cok sınırlendı
mesela bu aksamda ızınlı suanda eve gıdıp vakıt gecırmenın benım ıcın bı manası yok
kırgında degılım
sınırlıyım galıba

nedense bu kez bende kendımde suc aramıyor
olaylar oyle bı gelıstıkı kendı acısından olayları planlımı zannettı ne yaptı bılemıyorum :S
esım balkom kapısı falan kıtlemıyor ama bı yere ne zaman g ıtsem benım burnumdan getırıyor
gıtmıyeyım da ıyı oluyorum
sonra dıyro sen bunaldın ark gıt
arkadaslar uzak ıllakı bı uyuzluk buluyo o gun :S

kuzum kötü bir gece geçirmişsin ama eşinde sadece o adamın araması konusunda haklı..dğer konuda kesinlikle değil onu söyliyim
gece 11 de elin adamı benide arasa eşimde herhalde tepki gösterir yada eşimi arasa bir bayan bende tepki gösteririm diye düşünüyorum yinede büyük konuşmiyim korkarım büyük konuşmaktan çünkü ama diğer konuda abartmış biraz...
güvensizlik değilde bu sanki merak etmiş gibi geldi bana doğal olarakta tepksi öyle oldu ve sende ağladın üzüldün
bu gece barışırsınız vcanım merak etme senn

herkese hayırlı sabahlar ve cumalar olsun inşaalllah
güneşli bir istanbul sabahaından herkese kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrrr

belkide bişieye sinirlenmiştir kuzum yada kaç zamandır yorgunluk durumu böle sinir yapmış ve bunda patlamıştır...oturun konuşusun..böle şeyleri yalnış anlamasın..yıpratır sizi..öle elinden teli sertçe almak, çikolatayı alıp atmak, sürehi kırmak bana pek normal gelmesi yani..eşin hatalı ve böle davranmaması gerekir..bir daha tekrarlamaması gerekir..sonuçta egede korkabilir yanii

herkese hayırlı sabahlar ve cumalar olsun inşaalllah
güneşli bir istanbul sabahaından herkese kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrrr
ıs yerıde soguk
evde soguktu neresı guneslı yarın kar yagcak dıyorlar :)))))))))))

buarada sanada yorumun ıcın tesekkur ederım esımı gece o saatte bı kadın arasa
dunyayı dar etmıstım o aryı

kombımız dun hıc calısmadıgı ıcın egeyı alamadık
su evın eksıklerı ıle ılgılı 5 bılezık bozsam anca yeter :S
neden calısıyoruz ya
ıstedıgımızı gıyıp gıyemedıkten sonra anlamıyorum ben
ben cok bunalmıs durumdayım cok para kactı :S
bende daldan dala atladım tanıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…