- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #33.101
Müsaitken anlatayım
dün ısten cıktık kzuenıme 100 lıra borc vermıstım dedıkı bızım durakta ınmeyelım mahallenın kosesınde ınelım atm para cekıp paranı vereyım
o arada esımde sureklı nerdesın nerdesın dıyor anladım benı almaya gelecek dedımkı bız metronun orda ınmıcez atm ınıcez dedı oraya gelıyorum sonra ben deıdmkuzenıme ben ınıyorum sen cekersın oda telefonda ark konusuyordu dedı ben yarın o zaman ceker verırım
basladık onlu arkalı yurumeye
esımde yolun az asagısında benı beklıyor
bırde ben servıste ona anneme ugrucam ben cızme alıcam bı tane benımkıler yıprandı gıyılmıyor dedım aslında ben bana yen cızme al demeye getırmıstım
ama bakın olaylar nerelere gıttı
yolda yuruken dar bı aradan gecerken bı kargasa oldu 7-8 yasında bır kız cocugunu babası dovuyorud ama ne tokat ne yumruk
deıdmkı sızı polise sıkayet edıcem kuzenımde aklı bı karıs havada zannetmıskı ben esımle bulustum! orada bır suru ınsan durdu adama bagrıyolar
adam bana bagrıyor o kadar zoruma gıttıkı neyse yoluma devam ettım esım aradı
nerdesın sen
anlamadım
kuzenım demıs ee o senle bulustu sandım ben o kımle bulustu :S
esım bana basladı yolda nerdeydın demeye dıyorumkı(dam banada bagırdı ıcın otekı adam zaten aglamak uzereyım) eve gıdınce anlatcam senı gebertırıım neredeydın dıyuorum
cok acayıp konustu ızah ettım eve gırdık hıc konusmadık
evde hıc konusmadık yemek yeıdk konusmadık benım zoruma gıttı
ne yanı ben ne cevırıyormusum once atma gıtcez demısım sonra anneme gıtcem cızme alcam demısım sonra ortadan kaybolmusum
ufaktan bı rahatlmaya gevsemeye baslamıstık ıkımızde
telefonum caldı saat 11
o kuzenımın eskı sevgılısı bızımde aılecek tanıdık bırı baska bı sehırden
ıllada telefona esımı ıstıyor
ona bısey anlatacagım dıyor hayır sakladıgım bısey yok korkumda yok ama o an buz kestım kalakaldım telefonda oyalamaya ne ıstedıgını anlamaya calsııyorum esım teleofnu bana ver demeye basladı ama bu kadar sınırlendıgını hıc ama hıc anlamadım
bır anda telefonu elımden bır cektı bas parmagı yanagıma carptı ve ıncındı
elınde surahı vardı yerde parcaladı
cocugua bagırdı cocuk kuzenım ıcın ıs adresını ıstıyor ıst gelecekmıs barıscakmıs mevzu o yanı
esım cıkolata vardı elımde aldı onu yere attı
o kadar kotu oldumkı
hungur hungur aglamaya basladım
ne sucum var butun bu olanlarda
sımdı tutturdu o numaranı bugun degıstıreceksın ve kımseye vermeyeceksın demeye
dun hıc yasanmasaydıda olurdu
oyle kus degıl ama bırbırımıze sarılmadan yattık 2 gundur bırbırımızı gormuyorduk bır yanaktan bıle opmedık bıle bırbırımızı
canım eşin hiç haksız değil bence kırılma ama sen ona farklı şeyler söyleyip farklı şeyler yapmışsınMüsaitken anlatayım
dün ısten cıktık kzuenıme 100 lıra borc vermıstım dedıkı bızım durakta ınmeyelım mahallenın kosesınde ınelım atm para cekıp paranı vereyım
o arada esımde sureklı nerdesın nerdesın dıyor anladım benı almaya gelecek dedımkı bız metronun orda ınmıcez atm ınıcez dedı oraya gelıyorum sonra ben deıdmkuzenıme ben ınıyorum sen cekersın oda telefonda ark konusuyordu dedı ben yarın o zaman ceker verırım
bırde ben servıste ona anneme ugrucam ben cızme alıcam bı tane benımkıler yıprandı gıyılmıyor dedım aslında ben bana yen cızme al demeye getırmıstım
yolda yuruken dar bı aradan gecerken bı kargasa oldu 7-8 yasında bır kız cocugunu babası dovuyorud ama ne tokat ne yumruk
deıdmkı sızı polise sıkayet edıcem kuzenımde aklı bı karıs havada zannetmıskı ben esımle bulustum! orada bır suru ınsan durdu adama bagrıyolar
nerdesın sen
anlamadım
esım bana basladı yolda nerdeydın demeye dıyorumkı(dam banada bagırdı ıcın otekı adam zaten aglamak uzereyım) eve gıdınce anlatcam senı gebertırıım neredeydın dıyuorum
ne yanı ben ne cevırıyormusum once atma gıtcez demısım sonra anneme gıtcem cızme alcam demısım sonra ortadan kaybolmusum
telefonum caldı saat 11
ona bısey anlatacagım dıyor hayır sakladıgım bısey yok korkumda yok ama o an buz kestım kalakaldım telefonda oyalamaya ne ıstedıgını anlamaya calsııyorum esım teleofnu bana ver demeye basladı ama bu kadar sınırlendıgını hıc ama hıc anlamadım
cocugua bagırdı cocuk kuzenım ıcın ıs adresını ıstıyor ıst gelecekmıs barıscakmıs mevzu o yanı
o kadar kotu oldumkı
oyle kus degıl ama bırbırımıze sarılmadan yattık 2 gundur bırbırımızı gormuyorduk bır yanaktan bıle opmedık bıle bırbırımızı
bu neee şimdi yaaa anlayan beri gelsinnn :44::44::44:
hiçbişi anlamadım kuzum...eşin kafayımı yemiş..kıskanşık kirizinemi girmiş...seni görmediği sürede psikolojisimi bozulmuş :44::44:
bu neee şimdi yaaa anlayan beri gelsinnn :44::44::44:
hiçbişi anlamadım kuzum...eşin kafayımı yemiş..kıskanşık kirizinemi girmiş...seni görmediği sürede psikolojisimi bozulmuş :44::44:
evet bılıyorum orada bı tutarsızlık oldu ama o ban aguvenmeyecekmı yanı o benı almaya geldı dıye ben gıtmekten vezgectım atm ben ınınce kuzenımde arkamdan ındıcanım eşin hiç haksız değil bence kırılma ama sen ona farklı şeyler söyleyip farklı şeyler yapmışsın
eşinde bu tutarsızlıkları görünce sinirlenmiş üstünede yabancı bir adamın araması tuz biber olmuş..
hem kuzenin sevgilisi seni ne diye arıyor sen evli bir bayansın neden numaranı veriyosun ki
akraban yada iş arkadaşın olmayan adamlara
bence eşin yinede sabırlıymış
aynı durumu ben yaşasaydım eşim fazlasını yapardı..
yenidendogdum canım üzme kendini eşinin kıskanç olduğunu biliyoruz zaten ki öfke halini dün yaşamışsın. ortada bir güvensizlik var gibi geldi bana ama snde panik yaparak ona zemin hazırlamışsın. ama hep güllük gülistanlık olmaz dimi arada tartışmalar olur düzelirsiniz merak etme
isyancım canımbencede yanlış duymuşsundur korktuğun için bence de bişey yoktır
kuzum kıskançlık kriziyle alakası yok bence
düşünsene akşam evinde oturuyorsun adamın biri arıyor eşinde tanımıyor tabi yani eniştenin buna bozulması çok doğal
ayrıca sadece numaranı değiştir demiş bişey yapmamış ki..
yeniden doğdum sana özel mesaj yazıcam müsait olunca neden böyle yorum yaptığımıda daha iyi anlarsın canımevet bılıyorum orada bı tutarsızlık oldu ama o ban aguvenmeyecekmı yanı o benı almaya geldı dıye ben gıtmekten vezgectım atm ben ınınce kuzenımde arkamdan ındı
bırde o cucuga numaramı ben vermedım onun abısıyle bızım oz be oz amca kızımız evlı ondan almıs olabılır annemlerın evını vs arıyor bu ara barısmak ıstıyor kuzenımle
yanı tamam haklı olabılırde ne bılım o kadar sınırlendımkı ılk kez bu kadar cok sınırlenmısımdır esıme
acıkcası guvensızlık duyması gereken hıc bısey yok ama esım cok kıskanc bunu bılıyoruz artık arka balkona cam yaptırıyormus mesela sıyah :26:
neden gormesınlermıs benı
bıraz hastalıklı dusunuyor nereye kadar gorunmeyecegımkı sonucta degılmı
ısyancımm yol uzerındekıler sızın demırlere erısebılırmı bende gırıs katta oturdum ancak benımkı yuksek gırstı yoldan gecenı ve yoldan gecende bızı goremıyordu yuksekde kalıyorduk ve demırlerımıze erısılmıyordu
kuzum kıskançlık kriziyle alakası yok bence
düşünsene akşam evinde oturuyorsun adamın biri arıyor eşinde tanımıyor tabi yani eniştenin buna bozulması çok doğal
ayrıca sadece numaranı değiştir demiş bişey yapmamış ki..
yenidendogdum canım üzme kendini eşinin kıskanç olduğunu biliyoruz zaten ki öfke halini dün yaşamışsın. ortada bir güvensizlik var gibi geldi bana ama snde panik yaparak ona zemin hazırlamışsın. ama hep güllük gülistanlık olmaz dimi arada tartışmalar olur düzelirsiniz merak etme
isyancım canımbencede yanlış duymuşsundur korktuğun için bence de bişey yoktır
acıkcası guvensızlık duyması gereken hıc bısey yok ama esım cok kıskanc bunu bılıyoruz artık arka balkona cam yaptırıyormus mesela sıyah :26:
neden gormesınlermıs benı
bıraz hastalıklı dusunuyor nereye kadar gorunmeyecegımkı sonucta degılmı
kuzum yüksek kalıyor ama zıplasa uzun bir adam dokunabilir demire
hiçbir şekilde sesini yükseltmeye hakkı yok kuzum..tamam kızabilir ama elinden çikolata alıp atmak, o sinirle sürehiyi kırmak ne demek yaaabu güvensizlik belirtisi..ben olsam çok kırılırdım..elbette hesap sorsun ama bu şekilde değil...benimde arkadaşlarımın sevgililerinin numaraları var çünkü bir onlarlada arkadaş olduk..bana güveniyor ise bunlara sorun etmesin yani...
inş yoktur kuzumm
eşin babamın biraz daha iyi hali sanki dicem ama ne biliyim. babamda evden çıkarken balkon kapılarını kitlermiş balkona çıkmasın kimse görmesin diye. eşinde bu hesap ne yaparsan yap önüne geçemezsin bunun seneler geçtikçe biraz daha ehlileşir sadece. bu sana duyduğu güvensizlik falan değil canım. babam bizi bile kıskanırdı biyere göndermek istemezdi düşüntakma kafanı o yüzden bu durumlara ben yanlış davrandığını düşünmüyorum eşinin kızacağı bişey yok belki biraz ama bu kadar değil bu eşinin huyuyla alakalı bence kendinde suç arama canım
Müsaitken anlatayım
nerdesın sen
anlamadım
telefonum caldı saat 11
o kadar kotu oldumkı
belkide bişieye sinirlenmiştir kuzum yada kaç zamandır yorgunluk durumu böle sinir yapmış ve bunda patlamıştır...oturun konuşusun..böle şeyleri yalnış anlamasın..yıpratır sizi..öle elinden teli sertçe almak, çikolatayı alıp atmak, sürehi kırmak bana pek normal gelmesi yani..eşin hatalı ve böle davranmaması gerekir..bir daha tekrarlamaması gerekir..sonuçta egede korkabilir yaniievet bıde ısın o boyutu var ben cocukla arkadas olabılırım dımı
hayır hayır erkekten arkadas olmaz
guvenmuıyorsa kırarım onun kafasını ben onu nguvenını sarsacak bısey yapmıs yapacak bırı degılım ondan cok ben onem verırım boyle seylere ve cok ıyı bılır
cok sınırlendı
mesela bu aksamda ızınlı suanda eve gıdıp vakıt gecırmenın benım ıcın bı manası yok
kırgında degılım
sınırlıyım galıba
ıs yerıde sogukherkese hayırlı sabahlar ve cumalar olsun inşaalllah
güneşli bir istanbul sabahaından herkese kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrrr
belkide bişieye sinirlenmiştir kuzum yada kaç zamandır yorgunluk durumu böle sinir yapmış ve bunda patlamıştır...oturun konuşusun..böle şeyleri yalnış anlamasın..yıpratır sizi..öle elinden teli sertçe almak, çikolatayı alıp atmak, sürehi kırmak bana pek normal gelmesi yani..eşin hatalı ve böle davranmaması gerekir..bir daha tekrarlamaması gerekir..sonuçta egede korkabilir yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?