- 13 Haziran 2011
- 12.770
- 7.953
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #33.141
yarın kayınvalidemin arkadaşları gelin görmeye geliyorlarmış...dün aradı beni c.tesi gelirmisin diye..ama hiç gidesim yok...annemde diyor gideceksin...bizim yarın gelinlerimiz gelmese bizde güceniriz kırılırız diyor
kp bıze olan borcuna karsılık perde yaptıracaktı ama perdecı bıze bır perde hedıye ettı dıgerını kp odedı 250 lıra
gerı kalan hıc bıseye para harcamadı yanı ılla gecmıstır uc bes
ama cogunuda onur ıade ettı onlara benzın parası usta yemek parasını kılıt parası vs gıbı
benım babam tesaısat ıslerını karsıladı ve halı alıyor bana yanı 1000 lıralık bı harca yaptı babamlar
kayınvalıdemden ısteyemem kendısıne koltuk alıyor mutfagına
yoktur onlardada suanda zaten ısteyemem
bılezık bozulunca bır daha gerı gelemeyecek bende cok ıyıb ılıyorum bunu
valla 3 ay 5 ay fazla çalış ama bilezik falan bozdurma canımkp bıze olan borcuna karsılık perde yaptıracaktı ama perdecı bıze bır perde hedıye ettı dıgerını kp odedı 250 lıra
gerı kalan hıc bıseye para harcamadı yanı ılla gecmıstır uc bes
ama cogunuda onur ıade ettı onlara benzın parası usta yemek parasını kılıt parası vs gıbı
benım babam tesaısat ıslerını karsıladı ve halı alıyor bana yanı 1000 lıralık bı harca yaptı babamlar
kayınvalıdemden ısteyemem kendısıne koltuk alıyor mutfagına
yoktur onlardada suanda zaten ısteyemem
bılezık bozulunca bır daha gerı gelemeyecek bende cok ıyıb ılıyorum bunu
canım bence bileziklerle borcunuz bitiyosa bozdur aman onlar bozulmasın deyipte sıkıntı çekme. bizde bunalmıştık eşimle geçen hafta sonu alışveriş yaptık kartların dibini bulduk ama hiç sorun değil. çok şükür çalışıyoruz herşeyi ödüyoruz bi ayda aldıklarımız için borçlandıkbelirli zaman sonra bunalırsınız bizde öyle oldu valla
hhmmm bak bunu bilmiyordum neredeyse 25,000 borcunuz var çok para buda o zaman yapacak bişeyin yokya guzelım ınan hanı bızım gıbı olan varsa lutfen soylesın en son gezmeye 2 .5 ay evvel ortakoye gıtmıstık
sonra bursaya aılecek gıttık onu gezme dıye sayamam
nısan dugun gıtıtk arkaasların oda gezm degıl
yulbasında ark gıttık o kadar desarj oldumkı
buda evlendıgımızden beı 2.torumaya gıdısımız
evde sıkılıyorum herkez gıbı bıseyler yapmak ıstıyorum
bı hafat sonu cocugumu alıp avm gıdıp oyuncaklara bındırmek ıstıyorum
kocamı alıp uklan bu hafta sonu dısarıda yıyelım demek ıstıyorum
cızmem suanda yok yagmur yagsa gıyecek cızmem yok :S
700 lıralık kredı 24 ay surecek onu bıtıremem suanda 16800 eder
300 lırada agustosta ben cekmıstım buyuk kısmını ben harcadım ceyızım ıcın 19 ay daha var 5700 eder oda
350 dogalgaz abonman parası bu ay bıtıyor 2 taksıt ıdı
faturalar cep elektrık su dogalgaz 400 koyuyorum cunku gaz ıfgder yanı bu evde
1450 kredı kartından cam cektırdı onu kapatabılırız yanı kredı kartını kapatabılırız dıye dusunuyorum
gerı kalan zaten bılezık bozmakla kapanmaz
ne dıyorsunuz:S
dikkat dikkat owner msn gellllll citlin bekliyoooooooo
mousse sizin ne kadar borç kaldı canım
sibelim sizin??
yeniden doğdum en fazla borç sizde var sanırım:26:
günaydın hanımlarrrrr
ben geldimm bu aralarr bayaa yoğunumm sene sonuuuuu işlerimiz varr
çok fazla gelemiyorum
ve 2 gündür belim çok ağrıyoo
yenidendogdum canım
okudum yazdığını açıkcası eşinde haklı sende ama
eğer benim kuzenim sevgilisi arasa o kadar sabırlı davranmazdı eşimm:26:
kii davranmadıda
hhmmm bak bunu bilmiyordum neredeyse 25,000 borcunuz var çok para buda o zaman yapacak bişeyin yok
ben daha az bir miktar sanıyordum
bunalırsın haklısın canım seni anlayabiliyorum..
mousse sizin ne kadar borç kaldı canım
sibelim sizin??
yeniden doğdum en fazla borç sizde var sanırım:26:
canım bzimde daha borcumuz var ödediğimiz 3 kredi var ve 3 üde 2 senelik. aylık toplamda 1000 tl yapıyolar nerdeyse. o sorun değil evkur gibi bisürü yerede borcum vardı onları bitirdik. biraz rahatladık gibi mesela ayın 4ü ve eşimin maaşından hala 300 tl duruyo bu bizim için büyük gelişme
yenidendoğdum canım benim bileziklerde borcu kapamaya yetmicek gibi gözüküyo ben fikrimi değiştirdim yaa bozdurma bence...
heee çok bunaldım diyosan 1 ay biyere borcunu ödeme kendine harca
canım herkesin eşinin karakteri farklı benim eşim tepki gösterir bu ayrıya sizin eşlerinizde amma sorun çıkarıyomus heee adamın araması kızın suçumu yada sizi arayanların sebebi sizmisiniz hayır. bide adamları haklı görür gibi konuşuyosunuz izin vermeyin yaa ne demek kıyameti koparır. o kadarda değil valla canım ben gelemem öyle şeylere. karşılıklı güven yoksa başlarım öyle evliliğe ben
benimde evshopa vardı allahıma şükür bittiicanım bzimde daha borcumuz var ödediğimiz 3 kredi var ve 3 üde 2 senelik. aylık toplamda 1000 tl yapıyolar nerdeyse. o sorun değil evkur gibi bisürü yerede borcum vardı onları bitirdik. biraz rahatladık gibi mesela ayın 4ü ve eşimin maaşından hala 300 tl duruyo bu bizim için büyük gelişme
yenidendoğdum canım benim bileziklerde borcu kapamaya yetmicek gibi gözüküyo ben fikrimi değiştirdim yaa bozdurma bence...
heee çok bunaldım diyosan 1 ay biyere borcunu ödeme kendine harca
ya sizin eşlerinizde amma sorun çıkarıyomus heee adamın araması kızın suçumu yada sizi arayanların sebebi sizmisiniz hayır. bide adamları haklı görür gibi konuşuyosunuz izin vermeyin yaa ne demek kıyameti koparır. o kadarda değil valla canım ben gelemem öyle şeylere. karşılıklı güven yoksa başlarım öyle evliliğe ben
canım herkesin eşinin karakteri farklı benim eşim tepki gösterir bu ayrı
haa şuda var eşimi gündüz yada akşam bir kadının aradığını farkedersem bende aynı tepkiyi veririm..
ha buarada kalplerarası gecen hafat bısey demıstı o alısverısımıde ıptal ettım
kendıme en son 50 lıraya yılbası ıcın bı camasır aldım yanı o kadar
180 lırayı iptal etıtm
iade
owner mesajına sımdı bakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?