- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #33.321
turkuazcım, her kelimenin altını yine onaylıyorum. Akıllı bıdık diyesim geldi sana :)
ama öyle balımgerçekler acıdır bazen. bu konuda da gerçekler bu bana göre.
geçen aklıma geldin sende, inş iyisindir kib canım
aaah ah bende eşimden ayrı yerde kalamıyordum. Işteyken bile özlüyordum ki hala öyle ama şimdi boşanıyoruz. çok zor geliyor. Nasıl yapıcama rtık bilemiyorum. Yenidendoğdum eski rumuzumla tanırsın sen beni ama yazmak istemiyorum. O eskisini bildiği için bunu aldım. öpüyorum snei kendinde iyi bak.
yeniden doğdum nacizane fikrim iş kurma konusunu ertele, çok riskli kendi işinin olmasıi
burdan çıksan bile başka bi yerde çalış derim. çoook acil ödemeniz var ise 1 - 2 bilezik boz, huzurundan önemli değil.
Isyancım, yatakodanın camsız olmasına çok üzüldüm yaarabbim daha iyi evlerde oturmayı nasip etsin.
Eflinamcım, süper bi h.sonu geçirmişsin maşallah :)
moussem , bende merak ettim anlatacaklarını :)
hayırdır cnm neden boşanıyosunuz neden böle oldu
tanıyamadım :s..........
mousee ne anlatcaktınn
tanıdım ben senıı
acıkcası ıcın bu kadar parca parca ıse
kı hala ozledıgını soylemıssın
neden boyle bı yola gırıyorsunuz hayat oyle kısaki cıddı problemler yoksa
herseyın bı orta yolu bulunur az daha eskınıck name ıle yazacaktım sana
anlıyormusun canım mesela senı ozluyorum dıyebılırsın
adamla anlasamıyorsun ama beraber emlakcı gezıyorsun
anlasılmayan evlılıgın anlasmalı bosanmasımı olurr??
bır daha dusun bır daha donup donup dusun dıyorum
cunku cok cıddı problemler yoktu bence
kendını bıraz fazla dınlıyordun?
öyle işte. Anlaşamadık canım. Aynı ev içinde yapamadık. Diyoruzki biz yine sevgilimi olsak bu işi yürütemedikama çok zor. Boşanmak, sonrası, aileler, çevre. Hep çok güzlü durmaya çalışıyorum ama çok utanıyorum. Yalnız kalmaktan çok korkuyorum. Kimsnein beni anlamamısında. En çokta onsuzluktan çok korkuyorum. Ne berbaer yapabiliyoruz nede ayrı. Allah bşze sabır ve güç versin. Dualarınızıda eksik etmeyin. Sizlerin mutluluğunuda daim etsin inşallah
buarada elıfnam
cok ozendım
bende artık ark gorusmek ıstıyorum
soyle bı etrafıma bakıyorumda
nerede arkadsalarım
hepsınden uzaklasmısım
yengem bıle artık baskalarıyla daha samımı
usttekı kuzenın esıyle
benımle sadece bos zamanlarını gecırıyor ınsanlar
o sebebten eskı arkadaslarımı oturmaya cagırarak kendıme arkadas edınmem lazım
cok morelım bozuldu hafta sonu
canım çok üzüldüm rabbim hakkınıza hangisi hayırlı ve güzel olacak ise onu nasip etsin inşaallah
rabbim girdiğiniz bu yolda utandırmasın sizi tanımıyorum seni ama inan çok üzüldüm
bol bol dua et allaha rabbim herşeyin en iyisine hükmedendir. [/b]
saolasın canım allah razı olsun. Rabbime sığındım artık. Yazanda o, silende o. Bizler sadece yaşayanlarız. Artık ne getirirse hayat. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bizi ne diyeyim. Mevlanın bir sözü vardı. Onsuz yaşayamam deme yaşarsın diye bu yüzden sözlü olarak demedim ama içimden hep düşünüyordum ya o olmazsa naparım diye hep yok yapamam diyordum. Ama şimdi yapacağım işte ne gelir elden. Bunada şükür diyorum. şu anda başka bi yerde nefes alıyor yaşadığını haytına devam ettiğini biliyorum. Ya bişeyler olsaydı. Yinede çok şükür var. Ve hep yanımda bunuda biliyorum. Sen iyi ol sen mutlu ol diyor oda. Alalh onunda yolunu bahtını açık etsin inşallah. Sizlerind emutluluğunu bozmasın, daim etsin.
biz ikimizde birbirimizi çok seviyoruz bu konuda sıkıntı yok ikimizde inkar etmiyoruz. ama ikimizde çok inatçıyız, ikimizde uyuzuz aynı evde yapamıyoruz. geçen bana benimle çıkarmısın bile dedi hatta :) emlakçı gezmedikki biz beraber onunla ama. anlaşmalı boşanmada işte boşver ya aman. maşakllah sen yuvamı koru yazmışsınya canım ALlah korusun gani gani mutluluklar versin size, kem gözlerden korusun hep iyi insanlar çıkarsın karşınıza. çok düşündük ama son kararımız bu bizim. ikimizde üzüle üzüle bu yola girdik. bizimde sonumuz hayrola inşallah.
severek ayrılmak bu olsa gerek..çok etkilendim ya..tabiki olayları siz bilirsiniz aynı ev içinde anlaşamıyoruz demişsin..başka ne diyebilirim ki..
Rabbim onada sanada hayırlı kapılar açsın inşaallah...
Etkilendim ben bak şimdi çook yaaa
anladım canım konunda emlakcı gezıyoruz dedıgını ben esınle zannetmıstım
cok duusnduk cok konustuk dıyosun suanda bunalmısta olabılırsınız
ama pısman olacaksını
severek bosanırmı ınsan
ınsan sonsuza kadar bosanır nısan atmak sevgılıyken ayrılmak gıbı bıle degıl
o sebebten ıyı dusunun dıyorum
bılıyorsun benım 2.evlılıgım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?