Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
yeniden doğdum nacizane fikrim iş kurma konusunu ertele, çok riskli kendi işinin olmasıi
burdan çıksan bile başka bi yerde çalış derim. Çoook acil ödemeniz var ise 1 - 2 bilezik boz, huzurundan önemli değil.

isyancım, yatakodanın camsız olmasına çok üzüldüm yaa Rabbim daha iyi evlerde oturmayı nasip etsin.

eflinamcım, süper bi h.sonu geçirmişsin maşallah :)

Moussem , bende merak ettim anlatacaklarını :)

ama öyle balım gerçekler acıdır bazen. bu konuda da gerçekler bu bana göre.
geçen aklıma geldin sende, inş iyisindir kib canım

sanal manal ama cidden çok sempati duyuyorum burdaki arklarıma, arada aklıma geliyorsunuz :)
Bazen seni düşünüyorum turkuazcım, :)
Bende iyiyim Allahım bugünlerimizi aratmasın, akıl baştayken bazen çok sıkıntılı günler geçiyoruz, tersi olsa silindir olup ezerlerdi diyorum kendi kendime.

tanıyamadım :s..........

COK RAHAT YAZAMIYORUM IDARE EDIN AZICIK
tuklurazcım haklısın bende dıyorum neden ılla bu kadar detaycı oluyoruz kendı evımız oldu dıyemı sımdı :S
bılemıyorumm
bıraz daha rahat olmakta yarar var dıye dusunuyorum
ıkımızde cok borcla yasamaya alıskın degılız gerılıyoruz dıye dusunuyorum
buarada fena kar yagıyor
lapa lapa dedıklerı bu olsa gerek

slmmm kızlarr cok özledim siizi nasılsınınz cuma kırşehşire gittim ondan giremedim hafta sonu sınav vardı dün aksam geri döndüm yorucu bi hafta sonuydu eve geldim ev harebe gibiydi görseniz offf dün aksam biraz topladım ama yetişmiyoki evi görünce cıglık attım yok böle bişi

sağol canım evet çok güğzel bir hafta sonu idi en kötü günümüz böyle olsun

hayırdır cnm neden boşanıyosunuz neden böle oldu

öyle işte. anlaşamadık canım. aynı ev içinde yapamadık. diyoruzki biz yine sevgilimi olsak bu işi yürütemedik ama çok zor. boşanmak, sonrası, aileler, çevre. hep çok güzlü durmaya çalışıyorum ama çok utanıyorum. yalnız kalmaktan çok korkuyorum. kimsnein beni anlamamısında. en çokta onsuzluktan çok korkuyorum. ne berbaer yapabiliyoruz nede ayrı. Allah bşze sabır ve güç versin. dualarınızıda eksik etmeyin. sizlerin mutluluğunuda daim etsin inşallah

tanıdım ben senıı
acıkcası ıcın bu kadar parca parca ıse
kı hala ozledıgını soylemıssın
neden boyle bı yola gırıyorsunuz hayat oyle kısaki cıddı problemler yoksa
herseyın bı orta yolu bulunur az daha eskınıck name ıle yazacaktım sana
anlıyormusun canım mesela senı ozluyorum dıyebılırsın
adamla anlasamıyorsun ama beraber emlakcı gezıyorsun
anlasılmayan evlılıgın anlasmalı bosanmasımı olurr??
bır daha dusun bır daha donup donup dusun dıyorum
cunku cok cıddı problemler yoktu bence
kendını bıraz fazla dınlıyordun?

buarada elıfnam
cok ozendım
bende artık ark gorusmek ıstıyorum
soyle bı etrafıma bakıyorumda
nerede arkadsalarım
hepsınden uzaklasmısım
yengem bıle artık baskalarıyla daha samımı
usttekı kuzenın esıyle
benımle sadece bos zamanlarını gecırıyor ınsanlar
o sebebten eskı arkadaslarımı oturmaya cagırarak kendıme arkadas edınmem lazım
cok morelım bozuldu hafta sonu

mousee ne anlatcaktınn

bende merak ettimm :44::44:

öğleden sonra izin aldım anneme gidiyorum..akşamda kalıcam eşim gelecek

ev işine kafayı koyduk kuzum..hem çok küçük hem güneş girmiyor...hem havasız yatak odası..birde kira fazla yani..taktık arıyacapız eb bahardan itibaren

biz ikimizde birbirimizi çok seviyoruz bu konuda sıkıntı yok ikimizde inkar etmiyoruz. ama ikimizde çok inatçıyız, ikimizde uyuzuz aynı evde yapamıyoruz. geçen bana benimle çıkarmısın bile dedi hatta :) emlakçı gezmedikki biz beraber onunla ama. anlaşmalı boşanmada işte boşver ya aman. maşakllah sen yuvamı koru yazmışsınya canım ALlah korusun gani gani mutluluklar versin size, kem gözlerden korusun hep iyi insanlar çıkarsın karşınıza. çok düşündük ama son kararımız bu bizim. ikimizde üzüle üzüle bu yola girdik. bizimde sonumuz hayrola inşallah.

canım çok üzüldüm rabbim hakkınıza hangisi hayırlı ve güzel olacak ise onu nasip etsin inşaallah
rabbim girdiğiniz bu yolda utandırmasın sizi tanımıyorum seni ama inan çok üzüldüm
bol bol dua et allaha rabbim herşeyin en iyisine hükmedendir.

canım bende uzun zamandır aktiviyte yapamadım gerçekten
nişandır alışveriştir koşturmacadır gidip gelmelerdir derken
bir h.sonum var oda zaten hemen geçiveriyor biliyorsun
ama baya deşarj oldum bana 1 ay yeter bu ..
Bu arada dışarısı çoook para götürüyor devamlı yapsak evin yolunu bulamayız gibime geliyor
2 kişi dün dışrada sineme,brunch,akşam yemeği bir dünya para gitti ama ne yapalım canımız sağolsıun arada istiyor

saolasın canım Allah razı olsun. Rabbime sığındım artık. yazanda o, silende o. bizler sadece yaşayanlarız. artık ne getirirse hayat. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bizi ne diyeyim. mevlanın bir sözü vardı. onsuz yaşayamam deme yaşarsın diye bu yüzden sözlü olarak demedim ama içimden hep düşünüyordum ya o olmazsa naparım diye hep yok yapamam diyordum. ama şimdi yapacağım işte ne gelir elden. bunada şükür diyorum. şu anda başka bi yerde nefes alıyor yaşadığını haytına devam ettiğini biliyorum. ya bişeyler olsaydı. yinede çok şükür var. ve hep yanımda bunuda biliyorum. sen iyi ol sen mutlu ol diyor oda. Alalh onunda yolunu bahtını açık etsin inşallah. sizlerind emutluluğunu bozmasın, daim etsin.

severek ayrılmak bu olsa gerek..çok etkilendim ya..tabiki olayları siz bilirsiniz aynı ev içinde anlaşamıyoruz demişsin..başka ne diyebilirim ki..
Rabbim onada sanada hayırlı kapılar açsın inşaallah...
Etkilendim ben bak şimdi çook yaaa

anladım canım konunda emlakcı gezıyoruz dedıgını ben esınle zannetmıstım
cok duusnduk cok konustuk dıyosun suanda bunalmısta olabılırsınız
ama pısman olacaksını
severek bosanırmı ınsan
ınsan sonsuza kadar bosanır nısan atmak sevgılıyken ayrılmak gıbı bıle degıl
o sebebten ıyı dusunun dıyorum
bılıyorsun benım 2.evlılıgım

gerçekten severek ayrılıyoruz. çok saçma değilmi severek ayrılmak.. amin hayır duaların için. Allah kimsenin yuvasını bozmasın.

yok canım ben bakıyorum. babamda bakıyordu ama şimdi tuttum b.evlerden. bu hiçi kar böyle devam etmezse taşınıcam inşallah. biz zaten şimdiden pişman olduk ama barışsakta aynı şeyler yaşanacak ben biliyorum bu yüzden barışmak istemiyorum. eşiminde akrabaları öğrenmiş artık dönüşü olmaz dedi. zaten ben olsun demedim ama kendisi öyle dedi. ne diyeyim artık biten bitti, önümüze bakalım. biliyorum canım senin evliliğini inşallah bizde 2.si olursa tabii senin kadar mutlu olabiliriz. sen şanslı biriymişsinki şimdiki eşin çıkmış karşına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…