- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #33.521
aynenn canım bende çok özledim sohbetiniziiii
bunün inşş yerimde olurumm
merhabaaa canımmm
biz konultuk ama burayada yazayım dedmm
canım ısıtıcı felan yokmu :44:
ayyynııııı bizzzzz
bende hopp hazır masaya gidiyorumm mutfağı kayınvalidemle görümcemle topluyorumm
bazen kendisi yapar bana yaptırmaz
azıcık oturupp hopp evime geçiyorumm
hahahahaayyynııııı bizzzzz
bende hopp hazır masaya gidiyorumm mutfağı kayınvalidemle görümcemle topluyorumm
bazen kendisi yapar bana yaptırmaz
azıcık oturupp hopp evime geçiyorumm
sende kendimi gördümm
şok şok şok....
dün gece acile bizim hastaneye 17 yaşında bşir kız gelmiş karın ağrısı şikayeti ile..
doktor muyane sonucu ultrason çektirmiş.. bir bakmışlar kız hamile...doğum yapıyorrr :18::18::18:
polisler falan gelmiş..tecavüzmü ne olduğu belli değilmiş
şok şok şok....
dün gece acile bizim hastaneye 17 yaşında bşir kız gelmiş karın ağrısı şikayeti ile..
doktor muyane sonucu ultrason çektirmiş.. bir bakmışlar kız hamile...doğum yapıyorrr :18::18::18:
merak etme eşle başbaşa illa kalınıyor, önemli olan dengeyi kurabilmek
mesafeni korumaya bak o zamaninşallah hiç sorun yaşamazsınız canım
tamam annesiyle babasıyla iki laf etmek isteyebilir ona bişey demiyorum ama ben fazlasına karşıyım.. bazı günler 1 saat fln oturuyorum da, genellikle oturmuyorum, sofrayı kaldırıp çıkıyorum, eşim de takılıp peşime gelio
şok şok şok....
Allah korusun kötülerden
ay ınanamıyorumm
dogum agruısıylamı gelmıs olmus yanııı
:18::18::18:allahım doğru insanlarla karşılaştırsın inşşşş
allahım kazalardan belalardan musibetlerden korusun bizlerriiiiiii
evet kızlar yaa doğum sancısını kaırın ağrısı zannetmiş...bizim asistan bakmış..sormuş neren ağrıyor diye kasık kısmını göstermiş...asistanımızda kist falan vardır diye düşünmüş..bir bakmış kocaman bir kafa...inanamamış bir daha bakmış bebek...şok olmuş hemen polise haber vermiş...çok küçük gösteriyormuş kızAllah korusunn
şok şok şok....
canım evet görüşemiyoruz rast gelemedik bi türlüüyok canım ısıtıcı falan burası soğukta değilde iliklerim üşümüş ısınamadılar :) sen napıon canım keyfin nasıl görmüyorum seni hiç ...
hahahahayaşasın hazıra konan gelinlerrr yalnız bu devirde benim gibisi yoktur diyordum ama bugünlerde bizim gibi olan o kadar çok insan görmeye başladım ki. sanırım eskiye dönüş var artık.
sevindim canım
sen sıkıntı yaşıyor musun peki?
kendi evleri olmasaydı o zaman mecburen kesemize göre bulduğumuz yerde oturacaktık, annelere uzak olunca da çalışmayıp kendi çocuğuma kendim bakacaktım, yapacak bişi yok maalesef.. senin oğlun okula gidiyor mu gülaycım? kim bakıyor sen işteyken?ya hıc kendı evlerı olmasaydı o zaman durum farklıydı ama
sızın durum sımdı farklı canım
hadi yaaaşok şok şok....
hımmm kötüymüş canım yaa, o 2 günü başbaşa geçirseniz keşke, yok mu imkan? peki bu geçici bi durum mu? dışarda fln mı çalışıo eşin?biz pek başbaşa kalamıyoruz canım :) eşim haftada 2 gün geliyor o iki gününde çoğunu annemlerde geçirip eve gidiyoruz o saattede sevgili eşim koltukta uyuyakalıyor ne eğlenceli dimi
Ay yarabbim Allah kötülüklerden korusun bizleri
O kızın da yardımcısı olsun
kendi evleri olmasaydı o zaman mecburen kesemize göre bulduğumuz yerde oturacaktık, annelere uzak olunca da çalışmayıp kendi çocuğuma kendim bakacaktım, yapacak bişi yok maalesef.. senin oğlun okula gidiyor mu gülaycım? kim bakıyor sen işteyken?
hadi yaaa
Allah'ım sen koruuu:26:
canım sen hastanede ne görev yapıyorsun?
hımmm kötüymüş canım yaa, o 2 günü başbaşa geçirseniz keşke, yok mu imkan? peki bu geçici bi durum mu? dışarda fln mı çalışıo eşin?
yaaa ben küçük sarayı çokkkk seviyodummm çok güzel oluyo oranın köftesiii..sen hele bursa merkezde çiçek ızgarada bi ızgara köfte yesen, ya da kayhanda pideli köfte yesen... ımmmm .... yusufunki de köftemiymiş dersin
herkes bir değil tabiki, sen belki aynı sorunları yaşamazsın. eşim ilk zamanlar dengeyi kuramıodu ama artık o da dengeli davranmayı öğreniyor. inşallah zamanla oturacak evliliğimiz. daha yeniyiz sonuçta
şok şok şok....
evet kızlar yaa doğum sancısını kaırın ağrısı zannetmiş...bizim asistan bakmış..sormuş neren ağrıyor diye kasık kısmını göstermiş...asistanımızda kist falan vardır diye düşünmüş..bir bakmış kocaman bir kafa...inanamamış bir daha bakmış bebek...şok olmuş hemen polise haber vermiş...çok küçük gösteriyormuş kızAllah korusunn
yaaa ben küçük sarayı çokkkk seviyodummm çok güzel oluyo oranın köftesiii..
bide pirinç han tabiki favorim orda ayvalık ttostu yanında tavla offf süperoluyooo
offf one yaaaa rabbim korusunda. kızda dahil 9 ay kimse nasıl anlamamış yaa töbe töbeeee :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?