- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #33.481
ben kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorumhiçbir gelin kabul etmez...sen edermisin şu durumdaaa
havda bulut sen bunu unut
aaaa öyle miii? neresine geldi bursanın? tamam canım gözümüz gibi bakarız teyzenederyacımm teyzemde bursaya gelin gitti yenii ona iyi bakıın :)))
gelinler istemiyor ama :)
gelinler istemiyor ama :)
ısyancımm afferımmm kardesını daha o yasta sovunabılmıssın
valal ben ppotansıyel katıl ruhu tasıyorum ya
boyle cocuk gorunce ege gozumde canlanıyor
hatta abımın cocuklarıyla kavga edıyolarmıs mesela benım yanımda egeye vurduklarında yanagına veya kafasına bısey yapamıyorum
ama abımın cocuklarından soguyorum :S
ama mesela annem anlatıyor bugun kavga ettıler esıal kafasına egede yuzune vurdu dıyor bunu ovunmek ıcın anlatmıyor ama ıyı yapmıs dıyorum
:S:S
cok huysuz bır anne olacagım bellı okukla gıdınce ayvayı yedık yanııı
buarada yengem ve yengemın annesı
annemlerın alt katında oturuyolar
ıkı dunur
cocuklarda bı orada bı orada karısıp kalıyolar halıyle
ben kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorumhala kabul edenler var demek ki
aaaa öyle miii? neresine geldi bursanın? tamam canım gözümüz gibi bakarız teyzene
ben karısmammkıı
ben sadece y akınımda olsun ıstıyorum
hem gelın dı s kapı mandalı
ıs oglumda bıter
hımmm maşallah aşklarına o zamansaol canımm:)orhangaziye geldii 40 yaşında evlendi ilk kez ama nasıl bi aşksa bursaya gelin gitti valla :)
ben karısmammkıı
ben sadece y akınımda olsun ıstıyorum
hem gelın dı s kapı mandalı
ıs oglumda bıter
gülaycım yakın ilişkileri ben de sevmiyorum çok, kendi kendime kalmayı daha çok severim ama kocam isteyince ben de mecbur kaldım aynı apartmanda olmaya..ben kayınvalıdemle ne altlı ustlu oturmayı
ne aynı sokakta oturmayı kabul etmem etmem derken
ıstemem yanı
kendı annemle 1 sokak aralıklı oturuyoruz ama ne zırt pırt gıder ne gelır
ama kayınvalıdem uzagız bakın seıvyorum sorunda yok
ama bı gun goruselım ya sonrakı gune bızle bı plan yapıyolar ya bı sonrakı gun bıze yemege gelıyolar
hemde sureklı ızın gunlerımızde
hafat sonu anlatmısımdır boyle bısey oldu kıbarca
ızın gunumu kendıme bırakmak ıstedıgımı onlara degılde bıze yemege yarın degıl bugun gelın dıye ısrar ettım (onlar bu aksam bızde yarın aksam sıze yemege gelelım dedıler
cumartesı ve pazardan ıcın)
yanı ben oyle yakın ılıskılerı sevmıyorum
bende arızalıyım gaslıba ya :Ssız ne dusunursunuz bu durumda?
hımmm maşallah aşklarına o zamanorhangazi merkeze baya uzak canım. hatta bir bursalı olarak hiç gitmedim şimdiye kadar diyebilirim
gülaycım yakın ilişkileri ben de sevmiyorum çok, kendi kendime kalmayı daha çok severim ama kocam isteyince ben de mecbur kaldım aynı apartmanda olmaya..
bana bi zararları yok hatta faydaları bile var ama yine de bazen fazla birliktelikten sıkılıyorum...
sen de fazla sıcak ilişkileri sevmiyorsun ama yine de oğlunla birlikte oturmak istiyorsun, nasıl olacak o iş
hımmm maşallah aşklarına o zamanorhangazi merkeze baya uzak canım. hatta bir bursalı olarak hiç gitmedim şimdiye kadar diyebilirim
eflinam sanada örnek olur he modeller :) kendi evinizde oturcaktınız dimi ? Tadilat fln yapılcakmı,
ay heves ettim şimdi badana kokulu yeni evi görünce :)
ikitellide nerede canım? Arkadaşım var ayakkabıcılar sitesinde muhasebeci. Birde eski göümce bozuntumda yakınlarında çalışıyor hıhhhh. Oralar daha fena canım. Patronlarında hepsi deli ayrıca emin ol. Bugün neredeyse hiçbir patron gelmemiştir işe ama bizlerrr aaahhh aahhh taa nerelerden geliyoruz. Ama onlar şoförle bile işe gelmiyorlar. Pisler
kuzum web sitesi yapıyor ek iş olarak akşamları..2 tane iş aldı 10 gün süresi varisyancım eşin ne iş yapıyo ek olarak
günaydınn canlarımmmmmm.3:
ben geldimm şükür gelebildimm
ammaa kaynatmışsınız okdum ama bazı sayfaları 2 3 atladım
kusurumabakmayın ne olur bu hafta baya yoğunn:18:
birde gözlerim çok ağrıdı okurken
istanbulda karr varrrrrrr
yenidendogdumm evini çok beğendimmm
kıs sen istemiyosun ama kendin oğlunla oturmak istiyorsunn şunada bak senn
ve şu dış kapının dış mandalı sözünüde hiçç sevmem
bana öyle deseler çok kırılır heralde şükür öyle bişi duymadım daha
hatta daha banda sorarlar good nasıl olsun die
bende kayınvalideciğimle altlı üstlü oturuyorumm
ayy valla unuttum okuduklarımıı
yeni bir arkadaş eşinden ayrılıyormu allah yardımcın olsun canım
onu gelın hanım dusunecekk
ya deryaw ben aslında sıcak kanlı bı ınsanım ama buyuklerle sureklı ıc ıce olmayı sevmıyorumkımısı var hoslanıyor kımısı var oncelıklerı varklı
sorunumuz yok kavga yok kafa dengı ınsanlar ama
yakın olsak ben enımım bır gun gelmesek gıtmesek ya komsusuyla gelecek yada ılla cagıracak
ben rahat genıs bı ınsanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?