Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

amin canım sağol.. 5 sene çok uzun bi zaman değil, çabucak geçer, semt olarak nerde eviniz ?

bursayaa 2 ay evvel geldım cok soguk bı sehır yaaa
evet uludağın karı hiç eksik olmadığından kışın soğuğumuzda hiç eksik olmaz:18:

ben de rahatıma çok düşkünümdür, istediğim zaman istediğimi yapmam lazım.. ama böyle olunca hiç keyfim olmadığı zamanlarda bile birlikte olmak zorunda kalıyoruz, ona sinir oluyorum.. bide kayınvalideme misafir gelince beni çağırıyorlar, görmek istiyorlar "gelin hanımı" sanki ömürlerinde hiç gelin görmemişler yaa benim tek sıkıldığım konu bu, yoksa başka hiç bi sıkıntı yaşamıyoruz çok şükür, çünkü hiç bişeyime karışmaz kayınvalidem. evime de gelmez öle zırt pırt.. ama benim eşim annesine çok düşkün, sıkıntı ordan kaynaklanıo.. o hep birlikte olalım istio. sorun bu işte. yoksa ben de sıcak kanlıyım ama bi yere kadar yaa. ben hergün akşama kadar çalışıyorum, geç gidiyorum eve.. akşam da ayağımı uzatıp yatmak istiyorum haliyle..

gerçektenmii :) orhangaziyi sevdim ben.2 kere geldim zaten çeyiz dizmeye geldim onda da pek gezemedim ama köftesi harika oranınn :) hatta haftayada ordayım inşallah :)
hımm köfteci orhan köfteci yusuf... meşhurdur

bırd ekendı evınızmı deryaw yoksa kıracımısınız?????
yok canım, kendi evimiz.. kayınpederim bize ev yaptı, içini istediğimiz gibi yaptırdı sağolsun.

Canmmm hoş geldinn nasılsın??
Ya seni arayacağım çekiniyorum ben ararım siz aramayın dedin ya
müsait zamanda tel bekliyorum senden iki afın belini kıralım :))

ikisinde de yedim parmaklarımı yiycektimm ayy benim sevgilimde öylee çok anneci bende bu sorunlarımı yaşıycm yanii :S :S
sen hele bursa merkezde çiçek ızgarada bi ızgara köfte yesen, ya da kayhanda pideli köfte yesen... ımmmm .... yusufunki de köftemiymiş dersin
herkes bir değil tabiki, sen belki aynı sorunları yaşamazsın. eşim ilk zamanlar dengeyi kuramıodu ama artık o da dengeli davranmayı öğreniyor. inşallah zamanla oturacak evliliğimiz. daha yeniyiz sonuçta

anladım canım kendı evınız oluncada zaten ıstememe gıbı bı sansınız olmuyor neyse bosver
pekı her aksam gıdıyormusunuz?
ben evde olur olmadık her kıyafetle durabılırım eve zırt pırt mesela suan oturdugum apartmanda ust katat kendı yasıtımız degıl am agenc bı cıft var
onların bıle gelmesını ıstemem akrabayız
yanı tavır kaynanam degıl kendı annemde olsa aynı olur

haftaya gidicm mutlakaa çok canım çekti bak şimdii :) inşallah düzeliir.bizimde az kaldı seneye istiycekler ama bu konu hep aklıma takılıyo.çok dinliyo onların sözünü buda beni sinir ediyoo !!

sabah yarım saat araç bekledim iliklerime kadar üşüdüm 3 saattir ısınamadım titreme geliyor içime hiç iyi değilim napcam ben ya :'( ellerim buz gibi ki iş yerim soğuk bir yer değil

kayınvalidemlere daha uzak biyerde de evleri var, orada da oturabilirdik ama eşim istemedi. o ev de kendi aileme yakın aslında
biz yemeği birlikte yiyoruz her akşam. işten gelince hemen hazır sofraya oturuyorum, yiyip içip elimi yıkayıp kendi evime çıkıyorum
buraya kadar sorun yok aslında ama asıl sorun burda başlıo işte.. ben hemen eve çıkıp uzanmak istiyorum, eşim de biraz oturalım istiyor.. tamam da ben zaten bütün gün oturmuşum, bi rahat verin de uzanayım di mi? kayınpederimin yanında uzanamayacağıma göre
evime çıkınca rahatım tabi don paça geziyorum

şimdi düşünüyorumda kiramı vermek yoksa bölemi yaşamak daha iyi diye..yok yok kira verelim..evime gidip yemek yapmak ve eşimle başbaşa yemek yemek bence ayrı güzel..hergün kayınvalide ile yemek yemek beni sıkardı yapamazdım ben sizlere maşallah diyorum valla

sabah yarım saat araç bekledim iliklerime kadar üşüdüm 3 saattir ısınamadım titreme geliyor içime hiç iyi değilim napcam ben ya :'( ellerim buz gibi ki iş yerim soğuk bir yer değil

kuzum bende öleydin..şimdi ısıtıcyı çıkardım dibime koydum valla daha yeni ısındım sayılır...sabahtan beri 3 kupa çay, 1 tanede suak çikolata içtim..daha içim yeni ısındı

haftaya gidicm mutlakaa çok canım çekti bak şimdii :) inşallah düzeliir.bizimde az kaldı seneye istiycekler ama bu konu hep aklıma takılıyo.çok dinliyo onların sözünü buda beni sinir ediyoo !!
inşallah canım..
eğer kafana takılıyorsa baştan açık açık konuş tatlım. eğer ilerde seni gerçekten rahatsız ve mutsuz edecekse böyle bi evliliğe başlamanın anlamı yok. ben şanslıyım ki kayınvalidemle iyi anlaşıyoruz, hiç bişeyime karışmaz. beni kendi kızından bile daha yakın görür. ama her kaynana aynı olmuo.. düşünsene cadı bi kaynana olduğunu ve eşinin ona çok düşkün olduğunu, hep onu dinlediğini.. o zaman hayat sana zindan olur.
Benim durumum iyi, çünkü eşimin beni dinlemediği yerlerde kayınvalidemi devreye sokabiliyorum ben yani her halukarda benim dediğim oluyor

poşet çaylardan ekinezyalı ıhlamur var, şiddetle tavsiye ederim.. hem için ısınır, hem de bağışıklığını güçlendirip olası soğuk algınlığını senden uzaklaştırır

bünyeme başliim ne bu ya bieraz soğukta kalsam hemen düşüyorum elim ayağım buz göz kapaklarımı ateş bastı başım zonkluyor bende 2 kupa çay içtim şimdide limonlu ıhlmur içiyorum .....walla ben annemlerle aynı binada oturuyorum kocam yanımda değil die iyi olabiliyorda kocam yanımda olsaydı aynı binada oturmayı istemeyebilirdim açıkçası hani yakın olsun ama aynı bina değil hergün gitmesem kırılıyorlar ben gitmeyecek olim onlar ugruyo falan tekken sorun yokta eşim varken hiçmi başbaşa kalamayacaz ne bilim

konuştum ama dinlemediğini savunuyo bana farkında bile diil :S annesinin hiç kızı yokki o da beni korkutuyoo.şimdiye kadar bi sorun yaşamadım gerçi.bende pek yakınlık göstermiyorum daha söz yok bişey yok 4 yıl oldu ama yinede mesafeli davranıyorumm

kuzum aynı duruma düşme durumu bizde de vardı..annemlerin karşı daireleri kendilerine ait...babam dedi gelin oturun..ben tadilat yaptırayım kira vermeyin..para biriktirin 4-5 yıl içinde kendinize ev alın diye ama eşimde bende cesaret edemedik...hergün göz göze olmak ikimizide sıkar gibi geldi.

cok enteresan ya
boyle erkeklere kızıyorum kusura bakma
zaten beraber yıyorsunuz bırde daha oturmak ne demek
pekı sen oturuyormusun eve cıkıyormusun onu bırakıp :S

ben de aynı senin gibi düşünüp senin gibi istiyordum isyancım, ama sevdiğim ve vazgeçemediğim adam böyle isteyince, ve kesinlikle başka yerde oturamayacağını söyleyince... böyle oldu
ama yine de çok şükür ben halimden çok da şikayetçi değilim, arada sıkılıp bunalsam da, ilerisi için iyi bi yatırım yaptığımı düşünüyorum. çocuğumu kreşe verene kadar kime emanet edebilirim ki, babaannesinden başka? kim kendi canından biri kadar iyi bakabilir ki çocuğuma? ve ben nasıl gözüm arkada kalmadan çocuğumu yabancı bi bakıcıya emanet edip işe gidebilirim ki ?
ama babaanne olunca içim rahat olur.
hem anne babalar bugün var yarın yoklar yani. eninde sonunda eşimle başbaşa kalacağım :44:

aynenn canım bende çok özledim sohbetiniziiii
bunün inşş yerimde olurumm

uzun bir süre ardından herkese merhabalarrr
merhabaaa canımmm
biz konultuk ama burayada yazayım dedmm

canım ısıtıcı felan yokmu :44:

ayyynııııı bizzzzz
bende hopp hazır masaya gidiyorumm mutfağı kayınvalidemle görümcemle topluyorumm
bazen kendisi yapar bana yaptırmaz
azıcık oturupp hopp evime geçiyorumm

sende kendimi gördümm

merak etme eşle başbaşa illa kalınıyor, önemli olan dengeyi kurabilmek

mesafeni korumaya bak o zaman inşallah hiç sorun yaşamazsınız canım

cok enteresan ya
boyle erkeklere kızıyorum kusura bakma
zaten beraber yıyorsunuz bırde daha oturmak ne demek
pekı sen oturuyormusun eve cıkıyormusun onu bırakıp :S
tamam annesiyle babasıyla iki laf etmek isteyebilir ona bişey demiyorum ama ben fazlasına karşıyım.. bazı günler 1 saat fln oturuyorum da, genellikle oturmuyorum, sofrayı kaldırıp çıkıyorum, eşim de takılıp peşime gelio

ben dun oyleydımm
oglen 3 kadar ısıtıcılar yanmadı aksam sıcak dusla kendıme geldım vallaaa
karsılıklı cok zor yaaa bızde babamızın evıne gectık alt katat amcam oturuyoracıkcası tasındıgımız gunfen berı 1 kere balkonda grodum
ust katta ama oglum ve esı oturuyor
ıkısıde 33 yasında 6-7 senedır evlıler cocukları yok
arada kahve ıcmeye cagrıyor
yanı 10 gunde 4 kere gorustuk
oda fena degıl

ya hıc kendı evlerı olmasaydı o zaman durum farklıydı ama
sızın durum sımdı farklı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…