- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #33.501
canım kendi evimiz olacak ibnşaallah ama kredi ödücez bizde 5 sene falan
sıfır daire ama boya ve değişiklik yaparız inşaallah bizde bakalım ogübnler bir gelsinde
inşaallah sanada rabbim nasip eder
marmara sanayi sitesi canım.aykosandada babam çalışıyor benim...
Patronlar kalleş,işçiler kardeşşşşşşşşş
evet uludağın karı hiç eksik olmadığından kışın soğuğumuzda hiç eksik olmaz:18:bursayaa 2 ay evvel geldım cok soguk bı sehır yaaa
ben de rahatıma çok düşkünümdür, istediğim zaman istediğimi yapmam lazım.. ama böyle olunca hiç keyfim olmadığı zamanlarda bile birlikte olmak zorunda kalıyoruz, ona sinir oluyorum.. bide kayınvalideme misafir gelince beni çağırıyorlar, görmek istiyorlar "gelin hanımı"onu gelın hanım dusunecekk
ya deryaw ben aslında sıcak kanlı bı ınsanım ama buyuklerle sureklı ıc ıce olmayı sevmıyorumkımısı var hoslanıyor kımısı var oncelıklerı varklı
sorunumuz yok kavga yok kafa dengı ınsanlar ama
yakın olsak ben enımım bır gun gelmesek gıtmesek ya komsusuyla gelecek yada ılla cagıracak
ben rahat genıs bı ınsanım
hımm köfteci orhan köfteci yusuf... meşhurdurgerçektenmii :) orhangaziyi sevdim ben.2 kere geldim zaten çeyiz dizmeye geldim onda da pek gezemedim ama köftesi harika oranınn :) hatta haftayada ordayım inşallah :)
yok canım, kendi evimiz.. kayınpederim bize ev yaptı, içini istediğimiz gibi yaptırdı sağolsun.bırd ekendı evınızmı deryaw yoksa kıracımısınız?????
günaydınn canlarımmmmmm.3:
ben geldimm şükür gelebildimm
ammaa kaynatmışsınız okdum ama bazı sayfaları 2 3 atladım
kusurumabakmayın ne olur bu hafta baya yoğunn:18:
birde gözlerim çok ağrıdı okurken
istanbulda karr varrrrrrr
yenidendogdumm evini çok beğendimmm
kıs sen istemiyosun ama kendin oğlunla oturmak istiyorsunn şunada bak senn
ve şu dış kapının dış mandalı sözünüde hiçç sevmem
bana öyle deseler çok kırılır heralde şükür öyle bişi duymadım daha
hatta daha banda sorarlar good nasıl olsun die
bende kayınvalideciğimle altlı üstlü oturuyorumm
ayy valla unuttum okuduklarımıı
yeni bir arkadaş eşinden ayrılıyormu allah yardımcın olsun canım
evet uludağın karı hiç eksik olmadığından kışın soğuğumuzda hiç eksik olmaz:18:
hımm köfteci orhan köfteci yusuf... meşhurdur
ikisinde de yedim parmaklarımı yiycektimmayy benim sevgilimde öylee çok anneci bende bu sorunlarımı yaşıycm yanii :S :S
sen hele bursa merkezde çiçek ızgarada bi ızgara köfte yesen, ya da kayhanda pideli köfte yesen... ımmmm .... yusufunki de köftemiymiş dersinikisinde de yedim parmaklarımı yiycektimmayy benim sevgilimde öylee çok anneci bende bu sorunlarımı yaşıycm yanii :S :S
evet uludağın karı hiç eksik olmadığından kışın soğuğumuzda hiç eksik olmaz:18:
ben de rahatıma çok düşkünümdür, istediğim zaman istediğimi yapmam lazım.. ama böyle olunca hiç keyfim olmadığı zamanlarda bile birlikte olmak zorunda kalıyoruz, ona sinir oluyorum.. bide kayınvalideme misafir gelince beni çağırıyorlar, görmek istiyorlar "gelin hanımı"sanki ömürlerinde hiç gelin görmemişler yaa benim tek sıkıldığım konu bu, yoksa başka hiç bi sıkıntı yaşamıyoruz çok şükür, çünkü hiç bişeyime karışmaz kayınvalidem. evime de gelmez öle zırt pırt.. ama benim eşim annesine çok düşkün, sıkıntı ordan kaynaklanıo.. o hep birlikte olalım istio. sorun bu işte. yoksa ben de sıcak kanlıyım ama bi yere kadar yaa. ben hergün akşama kadar çalışıyorum, geç gidiyorum eve.. akşam da ayağımı uzatıp yatmak istiyorum haliyle..
hımm köfteci orhan köfteci yusuf... meşhurdur
yok canım, kendi evimiz.. kayınpederim bize ev yaptı, içini istediğimiz gibi yaptırdı sağolsun.
sen hele bursa merkezde çiçek ızgarada bi ızgara köfte yesen, ya da kayhanda pideli köfte yesen... ımmmm .... yusufunki de köftemiymiş dersin
herkes bir değil tabiki, sen belki aynı sorunları yaşamazsın. eşim ilk zamanlar dengeyi kuramıodu ama artık o da dengeli davranmayı öğreniyor. inşallah zamanla oturacak evliliğimiz. daha yeniyiz sonuçta
kayınvalidemlere daha uzak biyerde de evleri var, orada da oturabilirdik ama eşim istemedi. o ev de kendi aileme yakın aslındaanladım canım kendı evınız oluncada zaten ıstememe gıbı bı sansınız olmuyor neyse bosver
pekı her aksam gıdıyormusunuz?
ben evde olur olmadık her kıyafetle durabılırım eve zırt pırt mesela suan oturdugum apartmanda ust katat kendı yasıtımız degıl am agenc bı cıft var
onların bıle gelmesını ıstemem akrabayız
yanı tavır kaynanam degıl kendı annemde olsa aynı olur
kayınvalidemlere daha uzak biyerde de evleri var, orada da oturabilirdik ama eşim istemedi. o ev de kendi aileme yakın aslında
biz yemeği birlikte yiyoruz her akşam. işten gelince hemen hazır sofraya oturuyorum, yiyip içip elimi yıkayıp kendi evime çıkıyorum
buraya kadar sorun yok aslında ama asıl sorun burda başlıo işte.. ben hemen eve çıkıp uzanmak istiyorum, eşim de biraz oturalım istiyor.. tamam da ben zaten bütün gün oturmuşum, bi rahat verin de uzanayım di mi? kayınpederimin yanında uzanamayacağıma göre
evime çıkınca rahatım tabi don paça geziyorum
sabah yarım saat araç bekledim iliklerime kadar üşüdüm 3 saattir ısınamadım titreme geliyor içime hiç iyi değilim napcam ben ya :'( ellerim buz gibi ki iş yerim soğuk bir yer değil
inşallah canım..haftaya gidicm mutlakaa çok canım çekti bak şimdii :) inşallah düzeliir.bizimde az kaldı seneye istiycekler ama bu konu hep aklıma takılıyo.çok dinliyo onların sözünü buda beni sinir ediyoo !!
poşet çaylardan ekinezyalı ıhlamur var, şiddetle tavsiye ederim.. hem için ısınır, hem de bağışıklığını güçlendirip olası soğuk algınlığını senden uzaklaştırırsabah yarım saat araç bekledim iliklerime kadar üşüdüm 3 saattir ısınamadım titreme geliyor içime hiç iyi değilim napcam ben ya :'( ellerim buz gibi ki iş yerim soğuk bir yer değil
şimdi düşünüyorumda kiramı vermek yoksa bölemi yaşamak daha iyi diye..yok yok kira verelim..evime gidip yemek yapmak ve eşimle başbaşa yemek yemek bence ayrı güzel..hergün kayınvalide ile yemek yemek beni sıkardı yapamazdım bensizlere maşallah diyorum valla
kuzum bende öleydin..şimdi ısıtıcyı çıkardım dibime koydum valla daha yeni ısındım sayılır...sabahtan beri 3 kupa çay, 1 tanede suak çikolata içtim..daha içim yeni ısındı
inşallah canım..
eğer kafana takılıyorsa baştan açık açık konuş tatlım. eğer ilerde seni gerçekten rahatsız ve mutsuz edecekse böyle bi evliliğe başlamanın anlamı yok. ben şanslıyım ki kayınvalidemle iyi anlaşıyoruz, hiç bişeyime karışmaz. beni kendi kızından bile daha yakın görür. ama her kaynana aynı olmuo.. düşünsene cadı bi kaynana olduğunu ve eşinin ona çok düşkün olduğunu, hep onu dinlediğini.. o zaman hayat sana zindan olur.
Benim durumum iyi, çünkü eşimin beni dinlemediği yerlerde kayınvalidemi devreye sokabiliyorum benyani her halukarda benim dediğim oluyor
poşet çaylardan ekinezyalı ıhlamur var, şiddetle tavsiye ederim.. hem için ısınır, hem de bağışıklığını güçlendirip olası soğuk algınlığını senden uzaklaştırır
bünyeme başliim ne bu ya bieraz soğukta kalsam hemen düşüyorum elim ayağım buz göz kapaklarımı ateş bastı başım zonkluyor bende 2 kupa çay içtim şimdide limonlu ıhlmur içiyorum .....walla ben annemlerle aynı binada oturuyorum kocam yanımda değil die iyi olabiliyorda kocam yanımda olsaydı aynı binada oturmayı istemeyebilirdim açıkçası hani yakın olsun ama aynı bina değil hergün gitmesem kırılıyorlar ben gitmeyecek olim onlar ugruyo falan tekken sorun yokta eşim varken hiçmi başbaşa kalamayacaz ne bilim
kayınvalidemlere daha uzak biyerde de evleri var, orada da oturabilirdik ama eşim istemedi. o ev de kendi aileme yakın aslında
biz yemeği birlikte yiyoruz her akşam. işten gelince hemen hazır sofraya oturuyorum, yiyip içip elimi yıkayıp kendi evime çıkıyorum
buraya kadar sorun yok aslında ama asıl sorun burda başlıo işte.. ben hemen eve çıkıp uzanmak istiyorum, eşim de biraz oturalım istiyor.. tamam da ben zaten bütün gün oturmuşum, bi rahat verin de uzanayım di mi? kayınpederimin yanında uzanamayacağıma göre
ben de aynı senin gibi düşünüp senin gibi istiyordum isyancım, ama sevdiğim ve vazgeçemediğim adam böyle isteyince, ve kesinlikle başka yerde oturamayacağını söyleyince... böyle olduşimdi düşünüyorumda kiramı vermek yoksa bölemi yaşamak daha iyi diye..yok yok kira verelim..evime gidip yemek yapmak ve eşimle başbaşa yemek yemek bence ayrı güzel..hergün kayınvalide ile yemek yemek beni sıkardı yapamazdım bensizlere maşallah diyorum valla
aynenn canım bende çok özledim sohbetiniziiiikuzum web sitesi yapıyor ek iş olarak akşamları..2 tane iş aldı 10 gün süresi var
kuzum görüşemez oldukk...özledim valla senii
kız cadııı kendin genişim diyorsun neden gelinini dara sokmaya çalışıosun...sende sevdmediğim kayınvalide tipş olacaksın he
merhabaaa canımmmuzun bir süre ardından herkese merhabalarrr
canım ısıtıcı felan yokmu :44:sabah yarım saat araç bekledim iliklerime kadar üşüdüm 3 saattir ısınamadım titreme geliyor içime hiç iyi değilim napcam ben ya :'( ellerim buz gibi ki iş yerim soğuk bir yer değil
ben de aynı senin gibi düşünüp senin gibi istiyordum isyancım, ama sevdiğim ve vazgeçemediğim adam böyle isteyince, ve kesinlikle başka yerde oturamayacağını söyleyince... böyle oldu
ama yine de çok şükür ben halimden çok da şikayetçi değilim, arada sıkılıp bunalsam da, ilerisi için iyi bi yatırım yaptığımı düşünüyorum. çocuğumu kreşe verene kadar kime emanet edebilirim ki, babaannesinden başka? kim kendi canından biri kadar iyi bakabilir ki çocuğuma? ve ben nasıl gözüm arkada kalmadan çocuğumu yabancı bi bakıcıya emanet edip işe gidebilirim ki ?
ama babaanne olunca içim rahat olur.
hem anne babalar bugün var yarın yoklar yani. eninde sonunda eşimle başbaşa kalacağım :44:
merak etme eşle başbaşa illa kalınıyor, önemli olan dengeyi kurabilmekbünyeme başliim ne bu ya bieraz soğukta kalsam hemen düşüyorum elim ayağım buz göz kapaklarımı ateş bastı başım zonkluyor bende 2 kupa çay içtim şimdide limonlu ıhlmur içiyorum .....walla ben annemlerle aynı binada oturuyorum kocam yanımda değil die iyi olabiliyorda kocam yanımda olsaydı aynı binada oturmayı istemeyebilirdim açıkçası hani yakın olsun ama aynı bina değil hergün gitmesem kırılıyorlar ben gitmeyecek olim onlar ugruyo falan tekken sorun yokta eşim varken hiçmi başbaşa kalamayacaz ne bilim
mesafeni korumaya bak o zamankonuştum ama dinlemediğini savunuyo bana farkında bile diil :S annesinin hiç kızı yokki o da beni korkutuyoo.şimdiye kadar bi sorun yaşamadım gerçi.bende pek yakınlık göstermiyorum daha söz yok bişey yok 4 yıl oldu ama yinede mesafeli davranıyorumm
tamam annesiyle babasıyla iki laf etmek isteyebilir ona bişey demiyorum ama ben fazlasına karşıyım.. bazı günler 1 saat fln oturuyorum da, genellikle oturmuyorum, sofrayı kaldırıp çıkıyorum, eşim de takılıp peşime geliocok enteresan ya
boyle erkeklere kızıyorum kusura bakma
zaten beraber yıyorsunuz bırde daha oturmak ne demek
pekı sen oturuyormusun eve cıkıyormusun onu bırakıp :S
ben dun oyleydımmsabah yarım saat araç bekledim iliklerime kadar üşüdüm 3 saattir ısınamadım titreme geliyor içime hiç iyi değilim napcam ben ya :'( ellerim buz gibi ki iş yerim soğuk bir yer değil
karsılıklı cok zor yaaakuzum aynı duruma düşme durumu bizde de vardı..annemlerin karşı daireleri kendilerine ait...babam dedi gelin oturun..ben tadilat yaptırayım kira vermeyin..para biriktirin 4-5 yıl içinde kendinize ev alın diye ama eşimde bende cesaret edemedik...hergün göz göze olmak ikimizide sıkar gibi geldi.
ben de aynı senin gibi düşünüp senin gibi istiyordum isyancım, ama sevdiğim ve vazgeçemediğim adam böyle isteyince, ve kesinlikle başka yerde oturamayacağını söyleyince... böyle oldu
ama yine de çok şükür ben halimden çok da şikayetçi değilim, arada sıkılıp bunalsam da, ilerisi için iyi bi yatırım yaptığımı düşünüyorum. çocuğumu kreşe verene kadar kime emanet edebilirim ki, babaannesinden başka? kim kendi canından biri kadar iyi bakabilir ki çocuğuma? ve ben nasıl gözüm arkada kalmadan çocuğumu yabancı bi bakıcıya emanet edip işe gidebilirim ki ?
ama babaanne olunca içim rahat olur.
hem anne babalar bugün var yarın yoklar yani. eninde sonunda eşimle başbaşa kalacağım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?