Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

canım atasehırdekıne baktımda özlem yazmıyo doktor evın arzu ve dılek var

cok saol cnm beklıyorum msj nı ozel sıgortayı bende dusundum bugun esımle konusucam olmadı hemen yarın yaptırırımm .
CNAIM BEN AVRUPADAYIM kızlar san yardımcı olacaktır ben oa tarafta doktor bılmıyorum canım
buaarda ozel sıgortan 1 sene once olmalıydıkı dogumunu fılan karsılasın ben cok ıstıyorum ama bunca boır cıcınde onada 5 bın lır averemeyız
eger verseydık alman hastanesınde dogum yapma k uısterdım ve gene kendı doktorumla benım doktorum cok ıyı ıdı

Günaydın kızlarrrrr

Ebruumm gözün aydın hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım başın sağolsun, Allah sabır versin :26:

ebru birde kadın dr mu istiyorsun bak bu detayı unuttum.

erkek olursa olur mu?

ayrıca özel sağlık sigortası bildiğim kadarı ile hamile iken hamilelik masraflarını almıyor doğum vs.. olmadı doğumdan sonra yaptırırısın. bebiş için önemli. bebişi yaptırmak içinde anne veya baba sigortalı olmalı, bebişi sizin poliçenizden sigortalıyorlar çünkü.

ya kadın olursa daha rahat ederım dıye dusunuyorum cnm. neyse ozel sıgorta gec kaldım onu sonra dusunurum sımdı bı doktor bulıyımde ben gerısını hallederız

gÜNAYDIN herkese

İşlerin yoğunluğundan nefes alamıyorum

sayımdır, rapordur imanım gevredi

Masatakvimi; başın sağolsun cnm

Good, senin de başın sağolsun

bnmde dayım çok rahatsız o da kanser annem şuanda yanında durumu kötüymüş babamın son günleri gibiymiş aynı

babam derken, kızlar ben babamı çok fazla rüyamda görmeye başladım bu aralar yine elinde hep sigara var
daha öncede böyle görmüştüm defalarca, buraya da yazdım. Rabbim hayıra çıkarsın inş.

Son düzenleme:
ya kadın olursa daha rahat ederım dıye dusunuyorum cnm. neyse ozel sıgorta gec kaldım onu sonra dusunurum sımdı bı doktor bulıyımde ben gerısını hallederız

yazdım özelden.
ama ben erkek doktor taraftayım açıkcası bu konuda. kadınsa gitmiyom ben mesela bazı yaşadıklarımdan sonra.
istisna bir doktor hariç

kuzu hoşgeldinnnnn
öfff bizde yoğunuz ama şu anda bir sakinlik söz konusu...fortına öncesi sessizlik gibi geliyor bana...öğle sonunda uçuşa geçicez kesinn

good öğretmenine çok üzüldüm ama takdir Allah ın.
hepimizin gideceği yer orası.
ama anlıyorum insna sevince hep yanında olsun istiyor.
elden bişi gelmez. ona şu saatten sonra yapacağın en güzel şey dua etmek.

ebru 10 dk üsresinden dolayı burdan yazıyorum.
2 yazdığım dr randevu alamazsan bana burdan yaz ben ayarlarım sana randevu.
genelde yeni hasta çok almamayı tercih ediyor, veya tanıdık referanslılara öncelik tanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…