- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #33.821
saolun kızlar allha razı olsun elimde
elimde değil canım allahım kar kış olmasa giderdimm
en çokda ne beni üzdüğünü söyleyeyyim kızlar
öğretmen gününde aradım çok hastardı en son gördüğümdede aynıydı
yoğun bakımda felan kalmış anlattı sonra bana dedikii ' good kızım beni tek arayan öğrencim sensin dedii'
ama nasıl ağladım bu aklıma geldiğindee
babam söylemek istememiş önce zaten 3 gün olmuş ama ararım öyle öğrenirim die söylemiş
eğer öyle öğrenseydim daha kötü olurdumm
CNAIM BEN AVRUPADAYIM kızlar san yardımcı olacaktır ben oa tarafta doktor bılmıyorum canımcok saol cnm beklıyorum msj nı ozel sıgortayı bende dusundum bugun esımle konusucam olmadı hemen yarın yaptırırımm .
canım ıyı barı tazmınatla borc fılan varsa kapatırısnız tamamen zaten borcunuz yoksada kocanın aldıgı maas ıkınızde yeter
ben omur boyu calısmak zorundayım
buradan cıksam baska yere gırsem gene ıllakı sorun olur
ne bılım o kadr babamın mal varlıgı var ıslerı var
bırını devretse bana para karsılıgında tabı cok guzel olacak
cnm bende çalışmak zorundayım en azından evin var senin ya öle evim osla diyo eşim çalışmana gerek kalmazz tazminatı yicemmmm işi bulana kdrr
ewt isyanım girememm ama iş bulunca size müjde olarak geri döncemmmm
evde netın yok dımı ctılım??
ama kızım yeme o parayı ne yıceksın esın sana harclık verır o parayı car cur etme
canım başın sağolsun, Allah sabır versin :26:günaydın hanımlar
aramızda yeni hamile arkadaşımız var allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
sağlıkl akucağınıza alın inşş canım
bugün çookk kötüyümmm
dün akşam çok kötü bir haber aldım
ağla ağla içim çıktıı
aslında buna kötü dememek lazım hepimizin gideceği yer orası
rabbim herkese hayırlı ölüm nasıp etsin inşş
insanın elinde değil bu yazarken bile duramıyorumm
yakınım değil akrabam değil sadece ilkokul öğretmenim ama bana dedemden daha yakın
babam gibi bizi koruyan bir insandıı emeği hakkı çoktur üzerimizdee her bayram elini öpmek için koşa koşa giderdim
evlendim annemin babamın elini öpmeye gittim dedim öğretmenimin elini öpmeden dönmem
çokk değerliydii kızlarrr çoookkk
canım ıyı barı tazmınatla borc fılan varsa kapatırısnız tamamen zaten borcunuz yoksada kocanın aldıgı maas ıkınızde yeter
ben omur boyu calısmak zorundayım
buradan cıksam baska yere gırsem gene ıllakı sorun olur
ne bılım o kadr babamın mal varlıgı var ıslerı var
bırını devretse bana para karsılıgında tabı cok guzel olacak
cnm bende çalışmak zorundayım en azından evin var senin ya öle evim osla diyo eşim çalışmana gerek kalmazz tazminatı yicemmmm işi bulana kdrr
ewt isyanım girememm ama iş bulunca size müjde olarak geri döncemmmm
eve net alsanaaanasıl vakite geçicek evde :44::44:
ebru birde kadın dr mu istiyorsun bak bu detayı unuttum.
erkek olursa olur mu?
ayrıca özel sağlık sigortası bildiğim kadarı ile hamile iken hamilelik masraflarını almıyor doğum vs.. olmadı doğumdan sonra yaptırırısın. bebiş için önemli. bebişi yaptırmak içinde anne veya baba sigortalı olmalı, bebişi sizin poliçenizden sigortalıyorlar çünkü.
canım atasehırdekıne baktımda özlem yazmıyo doktorevın arzu ve dılek var
ya kadın olursa daha rahat ederım dıye dusunuyorum cnm. neyse ozel sıgorta gec kaldım onu sonra dusunurum sımdı bı doktor bulıyımde ben gerısını hallederız
eve net alsanaaanasıl vakite geçicek evde :44::44:
birikime koycm o parayı 5000 eşimden harclık alcm iadre ederim borçlarımız bitti sizden ayrılmakta istemyorum ama mecburum kızlarya artık burdaki ne yediğim yemek belliii ne su ne iş artık bıktımm maaşta aynııı devammm net almıycm hemen iş bulursam gerek yokkk evde annem ablam yakın onlarla vakit geçiririm
gÜNAYDIN herkese
İşlerin yoğunluğundan nefes alamıyorum
sayımdır, rapordur imanım gevredi
Masatakvimi; başın sağolsun cnm
Good, senin de başın sağolsun
bnmde dayım çok rahatsız o da kanserannem şuanda yanında durumu kötüymüş babamın son günleri gibiymiş aynı
babam derken, kızlar ben babamı çok fazla rüyamda görmeye başladım bu aralar yineelinde hep sigara var
daha öncede böyle görmüştüm defalarca buraya da yazdım. Rabbim hayıra çıkarsın inş.
Günaydın kızlarrrrr
Ebruumm gözün aydın hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
canım başın sağolsun, Allah sabır versin :26:
arzu ilknurmuş canımdoktorlar karıştıı
özel sigortan varsa iyi olur
muayenesi 200 tl civarında
Bni iş bekliyor ama bugün işe yüz vermek istemiyorum,uzak dursun benden ya yapıştı sırtıma düşmüyor bir türlü
Yenidendoğdum, saol cnm Allah razı olsun.
cnm cok saol bende suan arzuyu ıncelıyordum :)
birikime koycm o parayı 5000 eşimden harclık alcm iadre ederim borçlarımız bitti sizden ayrılmakta istemyorum ama mecburum kızlarya artık burdaki ne yediğim yemek belliii ne su ne iş artık bıktımm maaşta aynııı devammm net almıycm hemen iş bulursam gerek yokkk evde annem ablam yakın onlarla vakit geçiririm
yemektemı yıyemıyorsunuz kuzum
ben emınım cıksan
daha ıyı maasla bnı ıs bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?