Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
canım hiç haber alabileceğin bir aracı falan var mı?
Görümcem demişsin aranız nasıldı hiç aradı mı seni bu olaydan sonra falan
istemessen cevap vermeyebilirisn anlarım cnaım

Haber alabilceğim çok kişi var ama ben haber almak istemiyorum cnm kötü bişi oldu mu elbet duyulur, iyi bişilerin duyulduğu gibi.

Ha şunu biliyorum herkes mutlu mesut.

good başın sağolsun canım...
moonum bence artık düşünme biilinçaltındanda kaynaklanabilir. hayırlara çıksın de kimseye kötü düşünme boşver rabbim elbet karşılıklsız bırakmaz hiçbişeyi
isyancım kvaline maşallah de totonu kaşı dilini ısır nazar değmesin

Yok cnm kimsenin hakkında kötü düşünmüyorum ben Allah'a havale ediyorum hepsini O bilir kime iyilik kime kötülük vereceğini....

YAAA dün değil ondan çnceki gün kuru fasülye yaptım ama beceremedimmm...hiç tadı tuzu olmadı..yemeğin yarısı duruyor daha..sizce nasıl tadlandırabilirimmm :44::44::44::44:

YAAA dün değil ondan çnceki gün kuru fasülye yaptım ama beceremedimmm...hiç tadı tuzu olmadı..yemeğin yarısı duruyor daha..sizce nasıl tadlandırabilirimmm :44::44::44::44:

neyi eksikse onu ekle canım. biraz baharat falanda katarsan fena olmaz. bizde dün akşam kurufasulye haşlamıştım onu salata gibi yaptım onu yedik ama dünden beri acipp midem tavuk haşladık dün akşam onun suyuyla çorba yapıcam bakalım becerebilicekmiyim

Atayım bakalım baharat...birde salçası az gelmiş sanırım..ısıtmadan çnce başka bir tavada biraz salça kavurayım içine koyayım sonra ısıtayım..nasıl bişey çıkacak acaba ortaya

tesekkur ederım kardanmadammm :)))

sende evını ekleseydınde gorseydık hanııı

ben bu aksam ne yapcam yaa :S fasulye bence adam olmaz ısyan ;:S

Ben de nohut var ben çok seviorum pilav, turşu ama eşim çok sevmez. Eti için yiyo işte el mahkum.
İsyan bencede mousse haklııı baharat falan kat olmadı salçası azsa ekle. Piştiyse bi şekilde kurtarabilirsin belki. :26:

tesekkur ederım kardanmadammm :)))

sende evını ekleseydınde gorseydık hanııı

ben bu aksam ne yapcam yaa :S fasulye bence adam olmaz ısyan ;:S

kız bu telefonu kullanıyorum, çekemiyorum ki.

kamerası var kızım cek ısteee :)

güzelmi o film yaaa ben izleyemicemmm eşim kurtlar vadisini izliyo

ilk bölümde daha karakterlet tanıtıldı ama ben oyuncuları sevdimm...güzel bir diziye benziyorrr...eşimde kv'sini izliyordu ama banane..o çalıştığı zamanlar sıkılıyorum..benim hakkımm tv izlemek

eşim dünde bugunde izinli cuma cumartesı sabahcı gıdecek pzar aksamı gececı pazartesıde gece :)

camcı gelecektı ara ara dıyorum aradmı naptııı

hımmm anladımm kuzu...eşin izliyormu senle birlikte dizi..salı günü 20 dakikayı izledik..dünde sonlara doğru beraber kuzey güneye baktık..oradaki gülten hanım ve handan hanım bizi baya güldürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…