Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Rüyan hayırlara çıksın inşallah

acaba ziyaretini gfalanmı istiyor babacın mooncum...en son ne zaman gittin kabristana :44::44:

2 hafta oldu sanırım... ewet ziyarete gitmem lazım Cmrt gidicem inş. Rabbim izin verirse.

Good canm inş. Allah razı olsun.

Geçen rüyamda o şahsın babası ölüyordu o kadar kalabalıkdı ki ablasını görüyorum sarılıyorum diyorum ki ağlama Allah sabırını veriyor diyorum ve mezarlığa gidiyorlar dönüp diyorum ki ablasına senin şu saatten sonra yapacağın en güzel şey dua diyorum onun şimdi duaya ihtiyacı var diyorum. LA İLAHE İLLALLAH çek diyorum sonra dönüp gidiyorum.... Ablasına sarılırken bir ara onu görüyorum üzgün baya ama hiç konuşmuyorum onunla.

canım başınız sağolsun
allahım ailesine sabırlar versin günahlarını bağışlasın inşaallah
demekki sende baya bir etkisi varmış üzülmen gayet normal

uskudar dayım canım benn sen

canım ben küçükçekmecedeyim baya yakınız değil mi

mooncum canım baban ya dua bekliyor yada ziyaret bekliyor
geçendede yazmıştın rüyanı hatırladım şimdi
inşaallah hayırlara çıkar rüyan

acaba neye çıkacak bu dua...babaları hastamıydı onlarınn :44::44::44:

dün akşam kayınvalideme yemeğe gittik..

buzdolabına 2 poşet bamya, 2 poşet menemen, 2 poşet taze fasülya, 2 poşet mısır, 1 poşet dolma biber koymuş bize hepsini verdi..kafasına taşmı düştü acaba

saol canım amin inşş
emeğii hakkı çoktur bizdee bu ardaa
bu öğretmenin hem babamın amcamların halalarımın ve bizim öğretmenimizz
yaşı baya vardı75 felan
aklıma geldikce ağlıyor ve bazen tebessüm ediyorum
çok güzel anılamız oldu
allhım inşş mekanını cennet eyler

evet ısyancım moonun o sahsın babasıda rahatsızdı
hayırmı kı bu ruya :S

,

Heralde Allah doğru yolu gösteriyor kayınvaldene. Kimbilir belki de kalp kırmamanın önemini anlamıştır.

Ewet rahatsızdı. Hayır mı şer mi Bilemiycem cnm.

hepimizin gideceği yer orası rabbim herkese hayırlı imanlı ölüm nasip etsin inşş

isyanım maşallah de canım aman allah bozdurmasın
inşş hep böyle devam eder

,

Heralde Allah doğru yolu gösteriyor kayınvaldene. Kimbilir belki de kalp kırmamanın önemini anlamıştır.

Ewet rahatsızdı. Hayır mı şer mi Bilemiycem cnm.

hiç sanmıyorum kuzum ama şaşırdımm

eden bulur dicem ama dilim varmıyor...moonun çektiği acıları Allah karşılıksız bırakmaz..onlarda çekecekler...belkide çekmeue başladılar..moona bir işaret verildi

canım hiç haber alabileceğin bir aracı falan var mı?
Görümcem demişsin aranız nasıldı hiç aradı mı seni bu olaydan sonra falan
istemessen cevap vermeyebilirisn anlarım cnaım

Sen güzel düşün cnm güzel olsun kayınvaldenle boşver bu dünyada herşey boş yapılan herşeyin hesabı öbür dünyada sorulacaktır.

İşaretmi deil mi Allah'ım defalarca gösterirse aynı şekilde ozaman anlarım. Zaten bu aralar çok sık o tarafları görüyorum rüyamda.

Ben herkesi, herşeyi ayrılığıma kıyısından köşesinden sebep olan benim gözyaşlarımın bir damlasının akmasına sebep olan herkesi Rabbim havale ediyorum, bana bu dünyada göstermezse, duyarmasa bile öbür dünyada elbet bunların hesabı sorulacaktır.

Kurban olduğum Rabbimin adaletine sığınıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…