Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Bugun cok igrenc bir gundu okul cok yorucuydu. Oglanin biri bir kizi gozumun onunde olduresiye dovdu kazik kadar oglan hamileyim araya giremedim girsem bana da cakacak bi tane... Mudur yardimcisini cagirdim acil durum dedim beyefendi isim var gelemem dedi ama ne isi odasinda yemek yiyodu gittigimde adi insan kendi cocugu olsaydi o agzi burnu kanayan kiz ne yapardi acaba... Sonra diger mudur yardimcisini cagirdim sadece uyardi gitti cocugu cok sasirdim o kizin surati dagildi aldiklari onlem sadece bir uyariydi boyle olmamaliydi kizin kalbi duracakti nefesi kesildi basimizda boyle milli egitim bakani boyle idareciler varken boyle zorbalar aga pasa olur ogretmenler sessiz ogrenciler madur olur boyle sisteme baslarim ben...
İsyancim kaynanan degismese ayni kalsa keske dicem ama benim kaynana gibiyse akli gelir gider...
Goodcum basin saolsun canim bir ogretmenin ogrencisi tarafindan bu kadar deger gormesi cok guzel simdi yok oyle ogrenciler...

Gecmisi okumadan selam vereyim kizlar..

Dün aksam 188TL dogal gaz faturasi geldi bize

Duyanda sicacik bir evimiz var sanar.

2 hafta kombi hic calismadi bozuktu.

Diger 2 hafta petekler sadece kendisini isitti.

3 oda acikti ama hic isinmiyorduk.

Buna ragmen nasil olurda 200 e yakin fatura gelir aklim almiyor???

Esim kombiyi yaza cevirdi sicak su gelsin diye sadece.

Ufoyla oturma odasinda isinmaya calisiyoruz...

nasıl bir müdür yardımcısı o yaaa..o kıza bişi olsaydı başına darbe alıp travma geçirseydi nasıl ödeyecekleri o vebali biz nasıl insanlara emanet ediyoruz evlatlarımızı yahuuu peki kızın ailesi öğrenmeyecekmş bu durumu :44::44:

benim kanyananaya gelir giderler...hiç umudum yok

size iyi gelmiş...ama bizim kombi değil...evde sıcacıkk ....260 tl geldiiii

hoşgeldin gelinim benada 120 tl geldi en düşükte yakıyorum 3 petek yanıyoo
sadece koridorum ve banyom soğukk oluyoo onlarıda yakmıyorum zaten

çok gelmiş canım ya en iyisini yapmışsınız ufoda çok elektrik yakar ama
bu arada ev işi ne oldu canım

benim hala umudum var İsyan :))

hımmm anladımm kuzu...eşin izliyormu senle birlikte dizi..salı günü 20 dakikayı izledik..dünde sonlara doğru beraber kuzey güneye baktık..oradaki gülten hanım ve handan hanım bizi baya güldürüyor
evet canım esım ızler benımle oturup
dun bızdem uhtesem yuzyıl ızledık
dun hasta gıbıydım soyledımmı bılmem bı kafa sersemlıgı bı kulak ve bogaz agrısı var bende
sonunda uyuyup kalmısım koltukta :S

ne dıye dovdukı semıks
sen ortaokullaramı gırıyorsun?

bılırım bızım evımıde 140 metre kare
ve cfok zor ısınıyor
aksam artık esıme hastayım allah askına ac sunu tıtrıyorum dedım petekler 1 de ıdı en dusuk konum bu
petekler ılıkk o kadar
en sonunda 3 acmıs peteklerıde kendıne gerldı ev
bakalım bıze ne kadar gelecek..

Ama isiniyorsunuz degil mi canim?
Isinmis olsak yine gam yemiycez gercekten kiyariz paraya ama yok isinmiyoruz ki...

Canim bir mütait tanidigimiz var insaata basladi.
Fiyatta anlasabilirsek topraktan girmeyi düsünüyoruz.
Hayirlisi insaAllah.

Ögretmeniniz mi ölmüs canim?
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insaAllah.

Siz ne yakiyosunuz canim?

güneyyyyy tamm tammmm pislikkk herif yaaaa...iki kaşık suda boğulsada kurtulsak

Banuyu nasil sirtindan vurdu ama. Cibiliyetsiz. Banu Kuzeye anlatti ama bakalim Kuzey inanacak mi ki Banuya olanlari duyduktan sonra...

sızde abartmıssınız ha evde coluk yok cocuk yok bu ne fatruası boyle gecen ay bıze 110 geldı
bızım suanda heryer yanıyor
ama soyle
mesela korıdor kısık
banyonun havlupanı kısık
gerı kalan yerler yanıyor toplamda 3 tane buyuk
2 tane kucuk 5 petegımız var
bırde banyoda havlupan var
mutfakta petek yok klıma var
klıma cok daha ıyı ıstıyor
hemencık ılınıyor mutfak
yoksa buzhane gıbı

senin ev çok zor ısınır, havalar ısınsın değmeyin keyfinize ferah ferah ohh

ben tam ızlemıyorum kuzey guneyıde
banuda haketmıstır dıyorum
banu bılıyordu guneyı parasıyla ayarttıgını
o kadar yuzu guzel ama o kadar antipatikki
zerre bı cekıcılıgı yok o kızın yaa
karakterınden etkılenmıyorum
cemre denen kızda cok erkeksı
:S
zeynep fena degıl

Bende tam tersi zeynepi hic güzel bulmuyorum.
Cemre erkeksi mi? Hic alakasi yok bence

hee o annesı ne oldu ya bı kadının evıne gıttı oraya kadar boluk porcuk ızledım
o kadından cocugumu var adamın??

cemrenın konusmaları bana cok erkeksı gelıyor
vucut olarakta guzel yanı cırkın degıl ama belden yukarısıda kısa
kız ne yapacaksa yaradılıs ıste :)

Son milli egitim bakanimizin sayesinde her sey sarpa sariyo bakalim bir de serbest kiyafet getirdi okula giren cikan belli degil kiyafeti olan ogrenci var olmayan var olmayanin psikolojisi bozuluyo kucuk yaslarda kafalarini modaya giyime vermeye basliyolar dersleri iyice kotulesti. Hayatinda ogretmenlik yapmamis egitimden anlamayan insani bakan yaparlarsa olacak bu... Ogrenciler ogretmene yapmadigini birakmiyo beni hamile halimle mahvediyolar ogretmenlik zor mu kolay mi bulundugun cevreye bagli cevre kotuyse ogrenci de kotu oluyo ben 6.sinifa gidip de disarda opusen o kadarcok ogrenci gordum ki... 8.sinifa gidip de yaninda oturan arkadasina korunuyo musun diye soran kizlar gordum cok korkuyorum bizim de cocuklarimiz olacak cok dikkatli olmaliyiz kizlar... Berbat hele ki istanbul.. Herhangi bir yaptirim uygulamamizi da sevgili bakanimiz yasakladi sayesinde onca ogretmen olduruldu ama hala fis hala ogrencilere daha ne kadar serbestlik getiririm diye ugrasiyo adam... Cocugunuz olunca gozunuzu ustunden ayirmamalisiniz

ben sonlarını izlemeyemdim, adamın eski kırıntısımıdır acaba ?
hemen birini buldu yani kadın gider gitmez.
kökşte oturcam diye bi hışımla boşadı adamı çok komik kadının mimikleri fln :)

Dizinin güzeli Simay mı acaba :)))

simay guzel ama suanda cok dagıtmıs o sacların kısacık bı sey olmus fılan boylee
en ıtıcısı banuu yaa
en yakısıklısıda barıss
sonra kuzeyy
guney tıpım değil :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…