- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #34.561
uğraş azcık çözersin
işte onu yapabıldımmı sorun klamıyo ama onu yapabılmek cok zor cunku sureklı haytaında olan ınsanlar sen ıstedgın kadar kaile alma mutlka etkılıolarrr ısteee hayatınıı oyuzdenn en onemlısı geniş biri olmak oda bende hiç yok yavaş yavaş onuda ögrenıyorum ama:)
hahaha evet geniş olmak en düzgün anlamı bu oldu. ben genişlemeye sözden itibaren başladım. hala yüzlerine gülebiliyosam genişlemişim demektir hemde yeterince
tam da bugün altın bozdurmaya gitcektim görüyo musun herkes aynı sıkıntıda:44:
Uyumuşum kızlar pc başında
Turkuaz tatlım nerelerdesin ya görüşemiyoz hiç özledim valla
Tam da bugün altın bozdurmaya gitcektim görüyo musun herkes aynı sıkıntıda:44:
Uyumuşum kızlar pc başında
Turkuaz tatlım nerelerdesin ya görüşemiyoz hiç özledim valla
buralardayım tatlım, yarı burda yarı değilim artık. pek takılmıyom bu topic e. borç dedin ben gene kaçarım
inş sen iyisindir ve herşey yolundadır kv yolcu ettin nede olsa, herşey yolunda olmalı dime ama
Yok cnm çeyrek bozdurmak zorundayız öğrenim kredi borçlarımızın faizlerini onlarla kapatcaz bi de bu ay kredi kartı full maaşı sldi süpürdü, arabanın masrafını ancak altınla kapatabilcezne altını satacaksınız canım bilezik falan mı?
Nasıl ya pc başında uyumuşsun
Hayatta uyuyamam öyle büyük konuşmayayımda
NEDEN GİRMİYORUSN KUZUM BİZİM TOPİĞİMİZE ESKİSİ GİBİ YAV:26::26::26:
ÖZLÜYORUZ SENİ AMA O MANTIKLI YORUMLARINI VS VS
GÜZİN ABLAMIZSIN SEN BİZİM
isyan kuzum yanlış hesaplamışsın bence 2520 tl yapmıyor mu yav
Bu arada 860 tl ben,1300 tl eşim alıyor demişsin
konyada maaşlar mı böyle yoksa siz mi düşük alıyorsunuz biraz
senın kayınvalıdenın 10 tane kız kardesımı var ne dersın :)
bellıkı saglam tohumlardan gelmıs
tovbe estafurullah
senın kayınvalıde kapalımı yaw taytımna laf etsın
ah boyle erkeklerı varyaa
tutacaksınnnn
havada boyle ıkı tur donderıp ayakta bırakcaksın
ben ıstıyorsam karım tayt gıyeıblır ne var bundaaa
NEDEN GİRMİYORUSN KUZUM BİZİM TOPİĞİMİZE ESKİSİ GİBİ YAV:26::26::26:
ÖZLÜYORUZ SENİ AMA O MANTIKLI YORUMLARINI VS VS
GÜZİN ABLAMIZSIN SEN BİZİM
evetttttttttttttttttttttttttttt gellllllllllllllllllllllllllllllll
kuzum konya şartlarında hep maaşlar düşük..koskoca müdülerin bile aldığı maaş en fazla 2000-2500 civarı olur
sağlan tohumdan gelmiş..işte buna tam derimm
he yaa demi karıma yakışıyor bende giydiriyoum diyee..ama nerdeee
Canım gir ya niye girmiyosun ama :26:buralardayım tatlım, yarı burda yarı değilim artık. pek takılmıyom bu topic e. borç dedin ben gene kaçarım
inş sen iyisindir ve herşey yolundadır kv yolcu ettin nede olsa, herşey yolunda olmalı dime ama
Çeyrek altın kıss borç kapatcazay p renses sen bıde evlenmeden ay soyle dıncım boyle dınamıgım dıye bıze hava yaparısnsuna bak pc karısında uyumussun :)))
bende olsaydım bana sarılıp uyurmuydun acabaaa :)))
esmer sırıne
tynpice.com adresıne gır 640 up et resmı lınk koy sonra kaldırırsın lınkı buradan :)
ne altını bozacaksın prensessss
Canım gir ya niye girmiyosun ama :26:
Hep aklımdan geçiyosun valla
Açıkçası kv iyi bi ayar çekmiş olduğumu hissediyorum ama bakalım inşallah daha gelmez
Sende valla benim aklımdaydın. ama gezmekten giremediğini düşündüm ben.
bu arada senin düzensiz oluşun birazda kocanın işi ile alakalı bence. ama sabret canım. uzman olursa rahatlarsın bu kadar nöbeti olmaz.
o zaman çömezler oluyor nöbette daha çok.yani onların altına asistan yeni mezun doktor geldikçe onlar kıdem atlıyor gibi rahatlıyorlar.
giriyom işte ara sıra
eflinam canım çok fazla para ve borç mevzuları dönüyor. ben ödeyen ve maddi sıkıntıda olan biri olarak ve yeni evli borç ödeme vs gibi safhalardan geçmiş biri olarak, psikolojik olarak yıpranmak sürekli borcu hatırlamak, hayatımın merkezine koymak istemiyorum.
yani öderken sıkıntı bide hem ödeyip hem konuşmak ayrı sıkıntı yaratıyor bende. bunalıyorum sürekli para para. evet para önemli gerekli ama her anımı para diye diye geçirmek istemiyorum. yaniii Napolyon u geçmeye niyetim yok.
arada geliyorum şirine, senle özelden de konuşuyoruz zaten, doymadın mı yahuuuuu
yok cnm çeyrek bozdurmak zorundayız öğrenim kredi borçlarımızın faizlerini onlarla kapatcaz bi de bu ay kredi kartı full maaşı sldi süpürdü, arabanın masrafını ancak altınla kapatabilcez
Istiyorum ki bileziklerimi sadece ev alırken bozdurayım,,inşallah başka türlü bozdurmak zorunda kalmam
Eflinam ben masada uyumadım kanepede battaniye vardı üstümde dedim ya uyusuzdum geceden pc yanımda uyuyakalmışım
kuzum konya şartlarında hep maaşlar düşük..koskoca müdülerin bile aldığı maaş en fazla 2000-2500 civarı olur
Sağlan tohumdan gelmiş..işte buna tam derimm
He yaa demi karıma yakışıyor bende giydiriyoum diyee..ama nerdeee
eflinam canım çok fazla para ve borç mevzuları dönüyor. Ben ödeyen ve maddi sıkıntıda olan biri olarak ve yeni evli borç ödeme vs gibi safhalardan geçmiş biri olarak, psikolojik olarak yıpranmak sürekli borcu hatırlamak, hayatımın merkezine koymak istemiyorum.
Yani öderken sıkıntı bide hem ödeyip hem konuşmak ayrı sıkıntı yaratıyor bende. Bunalıyorum sürekli para para. Evet para önemli gerekli ama her anımı para diye diye geçirmek istemiyorum. Yaniii napolyon u geçmeye niyetim yok.
Arada geliyorum şirine, senle özelden de konuşuyoruz zaten, doymadın mı yahuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?