- 22 Mayıs 2012
- 1.171
- 4
- 88
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #34.541
eglencelı kaynasmıssınnn bakıyorummm
:))
esmersırıne 60 yasa ne alınırkı yaw buyuklermıs cok benımkı genc
ya zor rtabii
olmazmı bide ban sor ama yınedeee sımdıye kadr cok buyuk sıkıntılar olmadı hıc bırıylee ne tartısma ne bıseyyyy en basta mesfayı koyuncaa cok fazla sıkıntı olmuyo ama tabıkı cok zorr mecburen alttan almak zorund akldıgın (sırf eşin için) bır suru olay oluyo buda ınsaı yavas yavs yıpratıyo malesef:S
7 gorumce
1 eltı
1 kaynana
1 de sen
10 kadın
anlasmak zor olmalı :)
güldürdün beni yaaa:) kaynanam yazları köye gıdıyoo bı kısları burdaaa oda ıkı kızı 2oglu ısatnbuldaa bıraz bıyerde bıraz bıyerde kalıyo bıraz bıyerdee ben calıstıgım ıcın bızım evde sıkılıyooo dısarı cıkamıyoo dıs kapılar faln şifreli cıkınca gıremıyoo yaşlı oyuzden bıze cok gelemıyooo gelıncede ıskıldıgı i cıın kalmıyo
gorumcler desenn 2tanesı ıstanbulda dıgerlerı hep farklı farklı yerdeler eltımde ıstanbuld ama ban kesınlılle bı zarrı yokkk bende yasca buyuk zaten annem yaslarında oyuzden bıraz dha kolay oluyooo sureklı aynı yerde olsak nolur bılmıyorumm:))
yine de Allah sabır versin çok başn çok derdi olurmuş
tabıkı oluyo olmazmı
bide sole bı sorunumuz varrr benım eşim evlenmeden once ıstanbuldakı bı ablasının yanınd aklıyodu 7 yıldır falan bıde onun bı mınnetı varrr eşim hep kendını onlar karsı borclu hısseder kı kızmam bu konudaaa ona ama karsıdakı ınsanlar bunu anlıycak ınsanlr dgeıl ve bunu sureklı ellerınde koz olarak kullanıyolar esıme karsııı o dhada bı zor oluyooo maleseff ay yanı sadce 7 gorumcee oolması sorun dgeıl bıde bole seylr var ısteee
eşimden önceki çıktığım çocuğun 5 ablası vardı...sırf bu yüzden ayrıldım..yazık çocuk deli gibi aşıktı..
babası 5 kızdan sonra gelince muradım ditye mırat koymuş ismini..fabrikaları vardı..şimdi konyanın en lüks binasında yaşıyorlar..evlenmiş oğlunada aynı binadan ev almış adam..
annem diyor ulen isyan kaçırdın bak gördünmü şansı diyor..bende diyorum birde o kıza sormalı..5 görümce aman tanrımm
hoş benim kv'dede 10 görümceyi taştan çıkaracak performans var..beddua almışım ben
senın kayınvalıdenın 10 tane kız kardesımı var ne dersın :)eşimden önceki çıktığım çocuğun 5 ablası vardı...sırf bu yüzden ayrıldım..yazık çocuk deli gibi aşıktı..
babası 5 kızdan sonra gelince muradım ditye mırat koymuş ismini..fabrikaları vardı..şimdi konyanın en lüks binasında yaşıyorlar..evlenmiş oğlunada aynı binadan ev almış adam..
annem diyor ulen isyan kaçırdın bak gördünmü şansı diyor..bende diyorum birde o kıza sormalı..5 görümce aman tanrımm
hoş benim kv'dede 10 görümceyi taştan çıkaracak performans var..beddua almışım ben
kzlar merhaba naslsnz bşey sorcm şu linklern altnda evlilik ayi günù yazyo onu nasl yaptnz
kullanıcı konrtol paneline gir tatlım profil düzenle ye gir özel gün hitap şeklini soruyo ordan yapıyon canımmm
kulubun uzmanlarından olsun sende. daha geçen resim ekliyemiyom diye yakınıyordunnn
550 kira
260 yakıt
35 aidat
300 kiredi kartı
375 kredi (düğün için kredi çekmiştik borcu bize kaldı)
500 perde taksiti
500 mobilya taksiti
2020 toplam gider
860 tl benim maaş
1300 tl eşimin maaşı
bu toplam gelir 2160
1000 tl eşimin ek işinden yaptığı para var ama o daha bu ay sonuna gelecek..
şükür bu ayda yırttık inşş
isyan kuzum yanlış hesaplamışsın bence 2520 tl yapmıyor mu yav
Bu arada 860 tl ben,1300 tl eşim alıyor demişsin
konyada maaşlar mı böyle yoksa siz mi düşük alıyorsunuz biraz
tabıkı oluyo olmazmı
bide sole bı sorunumuz varrr benım eşim evlenmeden once ıstanbuldakı bı ablasının yanınd aklıyodu 7 yıldır falan bıde onun bı mınnetı varrr eşim hep kendını onlar karsı borclu hısseder kı kızmam bu konudaaa ona ama karsıdakı ınsanlar bunu anlıycak ınsanlr dgeıl ve bunu sureklı ellerınde koz olarak kullanıyolar esıme karsııı o dhada bı zor oluyooo maleseff ay yanı sadce 7 gorumcee oolması sorun dgeıl bıde bole seylr var ısteee
e tabi canım olay eşte bitiyo işte bide senin sallayıp sallamamanda. ben mesela sallamıyorum artık. ama 1 aydır falan kv yüzünü grmüyorum görsem nasıl davranırım bilemiyprum. ama en iyisi onları kaale almadan kendi yaşamına bakmak. keşke yapabilsek
ısyanda patladıııııııı:))
bı benım hesap sasmadı yukarı dogruuuuuuu
eglencelı aksama annem yemek yapıcak oradan alıcam dun msıafır olugu ıcın yapamadım
lahana sarması fıland edı annem
tarhana corbası yaparım bırde
kulubun uzmanlarından olsun sende. daha geçen resim ekliyemiyom diye yakınıyordunnn
hala ekleyemiyom resim bak aklıma düşürdün turkuaz ya nasıl ekleycem geçersiz dosya tipi diyo nieeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?