Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

7 gorumce
1 eltı
1 kaynana
1 de sen
10 kadın
anlasmak zor olmalı :)

7 gorumce
1 eltı
1 kaynana
1 de sen
10 kadın
anlasmak zor olmalı :)

güldürdün beni yaaa:) kaynanam yazları köye gıdıyoo bı kısları burdaaa oda ıkı kızı 2oglu ısatnbuldaa bıraz bıyerde bıraz bıyerde kalıyo bıraz bıyerdee ben calıstıgım ıcın bızım evde sıkılıyooo dısarı cıkamıyoo dıs kapılar faln şifreli cıkınca gıremıyoo yaşlı oyuzden bıze cok gelemıyooo gelıncede ıskıldıgı i cıın kalmıyo
gorumcler desenn 2tanesı ıstanbulda dıgerlerı hep farklı farklı yerdeler eltımde ıstanbuld ama ban kesınlılle bı zarrı yokkk bende yasca buyuk zaten annem yaslarında oyuzden bıraz dha kolay oluyooo sureklı aynı yerde olsak nolur bılmıyorumm:))

yine de Allah sabır versin çok başn çok derdi olurmuş

yine de Allah sabır versin çok başn çok derdi olurmuş

tabıkı oluyo olmazmı
bide sole bı sorunumuz varrr benım eşim evlenmeden once ıstanbuldakı bı ablasının yanınd aklıyodu 7 yıldır falan bıde onun bı mınnetı varrr eşim hep kendını onlar karsı borclu hısseder kı kızmam bu konudaaa ona ama karsıdakı ınsanlar bunu anlıycak ınsanlr dgeıl ve bunu sureklı ellerınde koz olarak kullanıyolar esıme karsııı o dhada bı zor oluyooo maleseff ay yanı sadce 7 gorumcee oolması sorun dgeıl bıde bole seylr var ısteee

Son düzenleme:

eşimden önceki çıktığım çocuğun 5 ablası vardı...sırf bu yüzden ayrıldım..yazık çocuk deli gibi aşıktı..
babası 5 kızdan sonra gelince muradım ditye mırat koymuş ismini..fabrikaları vardı..şimdi konyanın en lüks binasında yaşıyorlar..evlenmiş oğlunada aynı binadan ev almış adam..
annem diyor ulen isyan kaçırdın bak gördünmü şansı diyor..bende diyorum birde o kıza sormalı..5 görümce aman tanrımm
hoş benim kv'dede 10 görümceyi taştan çıkaracak performans var..beddua almışım ben

yagmurdan kacarken doluya yakalandın heeee :) yaa bırazcık eşine baglı herseyy arayı saglamayı bılmelııı eger ortyayı bulamıyosa 1tanede 7 taneye bedel olabılıyo oyuzdennn erkekte bıtıyo herseyyy buyuzden cok canım sıkılmıstır haklı oldugum halde esımın trıplerını cekmısımdırrrrr annesı konusunda hep ban suraty yapar ama hakkkını yıyemem abllarınaa keısnlıkle laf soletmez bana abllarıda cekınır esımdenn

senın kayınvalıdenın 10 tane kız kardesımı var ne dersın :)
bellıkı saglam tohumlardan gelmıs
tovbe estafurullah
senın kayınvalıde kapalımı yaw taytımna laf etsın
ah boyle erkeklerı varyaa
tutacaksınnnn
havada boyle ıkı tur donderıp ayakta bırakcaksın
ben ıstıyorsam karım tayt gıyeıblır ne var bundaaa

isyan kuzum yanlış hesaplamışsın bence 2520 tl yapmıyor mu yav
Bu arada 860 tl ben,1300 tl eşim alıyor demişsin
konyada maaşlar mı böyle yoksa siz mi düşük alıyorsunuz biraz

isyan kuzum yanlış hesaplamışsın bence 2520 tl yapmıyor mu yav
Bu arada 860 tl ben,1300 tl eşim alıyor demişsin
konyada maaşlar mı böyle yoksa siz mi düşük alıyorsunuz biraz

ısyanda patladıııııııı:))
bı benım hesap sasmadı yukarı dogruuuuuuu

eglencelı aksama annem yemek yapıcak oradan alıcam dun msıafır olugu ıcın yapamadım

lahana sarması fıland edı annem
tarhana corbası yaparım bırde

e tabi canım olay eşte bitiyo işte bide senin sallayıp sallamamanda. ben mesela sallamıyorum artık. ama 1 aydır falan kv yüzünü grmüyorum görsem nasıl davranırım bilemiyprum. ama en iyisi onları kaale almadan kendi yaşamına bakmak. keşke yapabilsek

işte onu yapabıldımmı sorun klamıyo ama onu yapabılmek cok zor cunku sureklı haytaında olan ınsanlar sen ıstedgın kadar kaile alma mutlka etkılıolarrr ısteee hayatınıı oyuzdenn en onemlısı geniş biri olmak oda bende hiç yok yavaş yavaş onuda ögrenıyorum ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…