Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
canım ara ara bakıyorum zaten ama dediğim gibi para vs vs beni sarmıyor kaçıyorum ben
iyi sohbetler şekelerrrrr

ısyanla mouusem hesbaı sastılar sus pus oldular :=)))))

off ya ne guzel uyurduk benım esımb u aksam evde hatta ızınlıı
yarında ızınlı persembe cuma gunduz cumartsı pazar gece
en verımlı geceler yanı yuh dıyorum cus dıyorum ona yaa

ben azıcık hava almaya gıdıyorummm

canım ara ara bakıyorum zaten ama dediğim gibi para vs vs beni sarmıyor kaçıyorum ben
iyi sohbetler şekelerrrrr
ben anlıyom seni bakma özlüyom ama özelden yazıyom zaten sana ama anlıyom nasıl biz yeni evlilerin çektiği skıntıları konusuyosak sende bulunduğun durumda olan ark yazısmak istersin bi.z sana öneri veremiyoz hep sen önerilerde bulunuyon seninde ihtiyacın varr

kıs geçtim ben öneri vs aşamalarını. diyom ya Napolyunun koltuğunu elinden almaya niyetim yok.
ben akışa bıraktım hayatımı, zorlamıyom, oldurmaya çalışmıyom, sıkıntı olsada güne kalktığımda iyi olcak bugün diye başlıyorum..
siz bence 1 hafta gelin benim ev kampıma takılın bişeyiniz kalmaz.
pantolonlarım artık üstüme olmuyo yemekden hayatımda ilki yaşıyorum yahuu

gelin olup gelmezsem pek sanmam
sen gelirsen ist haberim olsun cnm

bende sanmıyom ama kimbilir kuzum sana cok teşekkür ederim bana cok yardımcı oldun zaten formlardada sölüyom turkuaz ark teşekkür ederim die güç verdin bana tsk ederimmm teşekkürler ama sık sık gir ben seni takip ederim zaten evlat sahibi olmayanlara ettiğin dularda elinde bulunsun allah razı olsun senden

sabah bende okudum o haberii...yıkıldım resmen yaaa

canım evet izmir, istanbul, ankara gibi yerde 3000 tl maaş alır ama nasıl çalışma olur..ev , yol nasıl olur bilemiyorum..
eşim yeni girdi işe..bu başlanguç maaşı demiş adamlar..
birde bizim borç olmasa bu maaşlarla konyada yaşam çok rahat olur

yaa hakikaten yalnış hesaplamışım heee
yenidendoğdummmm geziniomusun yine o topikte bu topiklte

CANIM sana daha öncede dedim. hiç önemi yok gerçekten. her zaman dinlerim elimden geldikçe aklım erdikçe yardımcı olmaya çalışabilirim.
telim var zaten sende istediğin zaman arayabilirsin. (mesai saatleri hariç ) bazen insan anlatmak dökmek anlattıklarınında önüne çıkma endişenizi yaşamadan anlatmak ister. işte o yüzden arayabilirsin her daim. ne konuştuysak aramızda
takip et takıl bana hayatını yaşa. belli olmaz insanın yarın nerde olacağı. ben adana yı merak ederim hep, böyle bir kaç yer daha var. nasipse bu yazdan başlayarak tek tek gezmeyi planlıyorum bakalım. özgür kız oldum ben ya. ayy çok mutluyum eve geçiktim derdi olmadan fırça yemeden gezicem hayatımda ilk defa..

Bende zor alıştım cnm 10.senem burda okudum yıllarca ama evlilik başka bi süreç...
Adanada bi kuzenim de malatyalı bi çocukla nişanlı,,evlenince orda yaşayacak

ii bizde kız alalım cok haklısın prenses evlilikten kaynaklanıyo ben 2 yıl başaka şehirde çalıştım bu kadar zorluk cekmedim evlilik baska bişe annemler 4 gün geldi kendime geldim yaa

özendirme kıs bizi :)

ohh hayat senin kzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…