- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #34.581
doymuyom evett napayım
Canım gir ya niye girmiyosun ama :26:
Hep aklımdan geçiyosun valla
Açıkçası kv iyi bi ayar çekmiş olduğumu hissediyorum ama bakalım inşallah daha gelmez
Çeyrek altın kıss borç kapatcaz
Evlilik bana yaramadı yenidendoğdum ben diyom size :26:
Gelseydin valla sana da sarılırdım kıss
Uyuştum uyku düzenim ters döndü resmen..
Gece de kocam yok kesin gece yarısı yatarım
Sabah kalkamam falan böle gidiyo işte düzenszlik..
Yarın da gezmeye gitcem neyse ki...
Adanadan arkadaşımın ablası komşu çıktı burda
balım grş canım yine.
tel nomuda verdim bacım daha napim sana
adana ya gelme şansım yok ki gelim
ben anlıyom seni bakma özlüyom ama özelden yazıyom zaten sana ama anlıyom nasıl biz yeni evlilerin çektiği skıntıları konusuyosak sende bulunduğun durumda olan ark yazısmak istersin bi.z sana öneri veremiyoz hep sen önerilerde bulunuyon seninde ihtiyacın varrcanım ara ara bakıyorum zaten ama dediğim gibi para vs vs beni sarmıyor kaçıyorum ben
iyi sohbetler şekelerrrrr
Sık sık gir turkuazcım nolur özletme kendinibalım grş canım yine.
tel nomuda verdim bacım daha napim sana
adana ya gelme şansım yok ki gelim
nie olmasın hiç belli olmaz
Sık sık gir turkuazcım nolur özletme kendini
Esmerşirine sen adanadamısın kıss ayy ora benim memleketimmmm
Daha geçen hafta ordaydım gözümde tütüyor
ben anlıyom seni bakma özlüyom ama özelden yazıyom zaten sana ama anlıyom nasıl biz yeni evlilerin çektiği skıntıları konusuyosak sende bulunduğun durumda olan ark yazısmak istersin bi.z sana öneri veremiyoz hep sen önerilerde bulunuyon seninde ihtiyacın varr
hadi bilmiyodum prenses şimdi nerdesin ben alışmaya çalısıyom
gelin olup gelmezsem pek sanmam
sen gelirsen ist haberim olsun cnm
Ben ankaradayım cnm burda yaşamaya alışmaya çalışıyorumm
Keşke kendi ailemin olduğu yerde oturma imkanım olsaydı
Sen adanaya nerden geldin ?
offff yaaaaaaaaaaa allahımmmmm
resmen ağlamaktan ölüdm yaaaaaaa
izmitte 27 yaşındaki anne ve 3 çocuğunun boğazını kesmişler
bebeklerden biri 45 günlük diğeri 5 ve diğeri 7 yalında
allahıms en koru yarabbimmmmmm
offf çook kötüyümmmmmmmmmm
inşaallah canım tabiki bilezikler ev için daha mantıklı
gönlünüze göre bir ev blurusnuz inşaallah
he anladım canım çünkü eşin bildiğim kadar ile mühendisti istanbulda olsa en az 3000 tl alır
ama işte burdada 550 tl kiraz bulmak zor
demekki ikiside biribirni denkliyor
haklısın cnaıms en bu yollardan geçtin deidğin gibi
ama katıl ya soğuk durma işte biz arada böyle deşarj oluyoruz anlatarak
anlatabilçek pek kimsemiz yok bu kadar ayrıntılı
tanıdıklar hemen bir kulp takarlar anlatsak demek şöel imiş demek böle imiş diyte
bizde burda dertleşiyoruz arada
sen eskiden konu açardın bizde katılırdık geirisi gelirdi yap yine bir atak kuzum
bende sanmıyom ama kimbilir kuzum sana cok teşekkür ederim bana cok yardımcı oldun zaten formlardada sölüyom turkuaz ark teşekkür ederim diegüç verdin bana tsk ederimmm teşekkürler ama sık sık gir ben seni takip ederim zaten evlat sahibi olmayanlara ettiğin dularda elinde bulunsun allah razı olsun senden
ben malatyalıyım ailem oarada bende ailemin yasadığı yerde yasamak isterdim ondan alışamıyom buarada 2 yı okudum yabancı değilim fazla
Bende zor alıştım cnm 10.senem burda okudum yıllarca ama evlilik başka bi süreç...
Adanada bi kuzenim de malatyalı bi çocukla nişanlı,,evlenince orda yaşayacak
CANIM sana daha öncede dedim. hiç önemi yok gerçekten. her zaman dinlerim elimden geldikçe aklım erdikçe yardımcı olmaya çalışabilirim.
telim var zaten sende istediğin zaman arayabilirsin. (mesai saatleri hariç) bazen insan anlatmak dökmek anlattıklarınında önüne çıkma endişenizi yaşamadan anlatmak ister. işte o yüzden arayabilirsin her daim. ne konuştuysak aramızda
takip et takıl bana hayatını yaşa. belli olmaz insanın yarın nerde olacağı. ben adana yı merak ederim hep, böyle bir kaç yer daha var. nasipse bu yazdan başlayarak tek tek gezmeyi planlıyorum bakalım. özgür kız oldum ben ya.ayy çok mutluyum eve geçiktim derdi olmadan fırça yemeden gezicem hayatımda ilk defa..
CANIM sana daha öncede dedim. hiç önemi yok gerçekten. her zaman dinlerim elimden geldikçe aklım erdikçe yardımcı olmaya çalışabilirim.
telim var zaten sende istediğin zaman arayabilirsin. (mesai saatleri hariç) bazen insan anlatmak dökmek anlattıklarınında önüne çıkma endişenizi yaşamadan anlatmak ister. işte o yüzden arayabilirsin her daim. ne konuştuysak aramızda
takip et takıl bana hayatını yaşa. belli olmaz insanın yarın nerde olacağı. ben adana yı merak ederim hep, böyle bir kaç yer daha var. nasipse bu yazdan başlayarak tek tek gezmeyi planlıyorum bakalım. özgür kız oldum ben ya.ayy çok mutluyum eve geçiktim derdi olmadan fırça yemeden gezicem hayatımda ilk defa..
ben malatyalıyım ailem oarada bende ailemin yasadığı yerde yasamak isterdim ondan alışamıyom buarada 2 yı okudum yabancı değilim fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?