Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
bu akşam muhteşem yüzyıl varrr birlikte izleyebildiğimiz 2dizi var biri muhteşem biride benim için üzülmee :))
ben hiç sevmiyorum o diziyii
eşimle islediğimiz diler
karadayııı
harem
benim tek izlediğim
lale devrii
arada bende eşimel kurtlar vadisini izliyorum
Günaydın kızlarr
nasılsınız?
Grip oldum ben.
:2:
Gofretto ve yenidendogdum gitmiş, noldu yaa?

geçmiş olsunn canım nane limon iç ayağını sıcak tut

ooo iimiş ozmnnn yaaaa tabiki canım önemli olannn karşılıklı anlayış olması lazım bazenn bende derim ben yapıyım bu hafta dıyeee ama ben yapmadıgımda onun yapabılecegını bılmekte güzellll

ben muhteşem yüzyılı seviyorum bide intikam hosuma gıdıyo yeni dizilerden de :) başkada izlemıyorum zatennn geri kaln günler film izleriz bizde bilgisayrda eşimin bekarlıktan film arşivi varr izledkleri ve çok begndıgı fılmlerı bıdha ızlıyoruzz:)))

Günaydın güzeller
Bugün gezmeye gitcem
Kırk yılda bi gezmeye gidiyorum ya gün sayıyorum ne kadar üzücü
Ay bu yenidendoğdum ne zaman akıllanacak ayol yine ceza almış

biz eşimle 20 dk'yı izliyoruz..bende o da sevdik biz bu diziyi
eğer denk gelirse hareme bakarız birlikte..
ben perşembeleri tek basşıma intikam izliyorum..eşim sevmiyor beren saati

kızlar bu arda biz bebek istiyoruz 7 aydırr şimdiye kadar olmadııı hayırlısı değlmişş ama inşş bu ay olurrrrr :))

Eşimle film zevklerimiz hiç tutmaz ama allahtan izlediği dizileri seviyorum, açtıgı filmler çok sıkıcı çünküü. Genelde siyasi, tarihi, dini filmler izler.
Yardım konusuna gelince eşimin evlenmeden önce yardım ediceğini hemde bu şekilde yardımcı olucagını asla düşünmezdim. Çok yakın bi arkadaşımın eşi uzun zaman tek yaşamış hep çok şanslısın derdim yardım eder vs ama adam bıkmış işini kendi yapmaktan hiç bişey yapmıyomuş. :97:
Benim ki aman millet ne der, aman kılıbık mı derler diye düşünmediğinden sanırım.
Cam silerken elimden aldı düşermişim diye kendi sildi, bana yemek yapar, geçen tatlı bile yaptı.
Hiç beklemediğim hareketlerdi .

Günydn cnm gecms olsun

Teşekkür ederim kızlarr, dikkat edin sizdee.
Benim kardeş geçen kız arkadaşıyla evim sensin'e gitmiş bizimki uyumuşş, konuşuyoruz kız diyo ki resmen uyudu dürtüyorum uyanmıyo, baya dalmış.

geçmiş olsunn canım nane limon iç ayağını sıcak tut

Eşim sabah beni yorganla boguyodu sıcak kalıyım diye. Ben işten gelene kadar iyileş diye yaptım diyo

biz eşimle 20 dk'yı izliyoruz..bende o da sevdik biz bu diziyi
eğer denk gelirse hareme bakarız birlikte..
ben perşembeleri tek basşıma intikam izliyorum..eşim sevmiyor beren saati
20 dk farklı ya dün biraz baktımda sürükleyici ve gizemli fakat ilk bölümlerini izleyemediğimden pek anlayamdım isyancım sence tuba büyüküstün suclumu ajan mı ney ya ama güzel oyuncu vala filminde hakkını veriyo ama çözmedim ya öyle bir geçer zamnkiye baktım benim sabit filmim yok hangisi rast gelirse:97:

senin eşinede maşallah ozmnnnn insanın hosuna gıdıyoo dimii senin için bişeyler yapıo olmasıı :)

Benım esım bana yardım etmezhatat bı cok ustalık ıslerınıde yap dememe ragmen yapmaz
gelır babası yapar veya kardesı :)
adam sankı p atron
cok yogun
gecen hafat uykudan uyandı geceden gelmıs ben ısteyım camcıyı ara dıyorum saat ıkıde dıyor
sankı toplantıdan cıkacak beyfendı
acıkcası onun yardımına ıhtıyacım yok
ben bır guzel cekıp cevırıyorum evı FAKAT
bı mısafır geldıgınde gelecegınde bı ısın ucundan tutabılır ama neresıdnen tutacak
yerlerı supururuken laımantları supurme geregı duymuyor
yerlerı sıl desem sılebılırmı
mobılya sılemez
tuvalet banyod yıkayamaz
en ıyısı cocugu alıp oradan uzaklasması olacak
neysee
bu aksam bıraz temızlık yapıcam yanı sag sol toplucam cumarttesı aksamı mısafırler var 10 kısı
benım arkadaslarım
hafıaften bı gergınlık fılan olustu bende
:)

bencde insan ister ya evin neşesidir herhalde allah herkesin gönlüne göre versin

valla bilmiyorum..dizide adı melek..bazen suçlu o gibi geliyor bazende tam ismi gibi melek gibi geliyor..
biz baya sevdik..normal türk dizilerine benzemiyor

kızlar bu arda biz bebek istiyoruz 7 aydırr şimdiye kadar olmadııı hayırlısı değlmişş ama inşş bu ay olurrrrr :))

kuzum hayırlı zamanda rabbim güzel bir bebek versin inşşş :26::26::26:

bencde insan ister ya evin neşesidir herhalde allah herkesin gönlüne göre versin

evet yaaaa mesla haftasonları işimizi bitirip otordugumuzda eşim diokii şimdi şu ahlının üstünde yuvarlanan minik bişey olsaaa dioo hayal etmesi bile güzel inşş en kısa zmanda isteyen herkese yaşatsın o duyguyu rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…