- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #34.701
ben hiç sevmiyorum o diziyiibu akşam muhteşem yüzyıl varrr birlikte izleyebildiğimiz 2dizi var biri muhteşem biride benim için üzülmee :))
Günaydın kızlarr
nasılsınız?
Grip oldum ben. :2:
Gofretto ve yenidendogdum gitmiş, noldu yaa?
aynen biz adam kurtlar vadisini izlediğine izleyeceğine pişman oluyo bu kim bu günümüzde kimi temsil ediyor bu neden öldürüldüsevmiyom o diziyi napim
benim kocam aşçııı
normal olarak eli lezzetlidir yanii
ben kıyamıyorum eşime zaten bütün gün ocağın başında
sevdiğim yoruluyoo ama benim işim o kadar ağır değil
ben pek istemem yanii kendi yardım ederse bişi demem ama
ben muhteşem yüzyılı seviyorum bide intikam hosuma gıdıyo yeni dizilerden de :) başkada izlemıyorum zatennn geri kaln günler film izleriz bizde bilgisayrda eşimin bekarlıktan film arşivi varr izledkleri ve çok begndıgı fılmlerı bıdha ızlıyoruzz:)))ben hiç sevmiyorum o diziyii
eşimle islediğimiz diler
karadayııı
harem
benim tek izlediğim
lale devrii
arada bende eşimel kurtlar vadisini izliyorum
geçmiş olsunn canım nane limon iç ayağını sıcak tut
Günydn prensescm evet yenıdndogdum yk yne aramzdaGünaydın güzeller
Bugün gezmeye gitcem
Kırk yılda bi gezmeye gidiyorum ya gün sayıyorum ne kadar üzücü
Ay bu yenidendoğdum ne zaman akıllanacak ayol yine ceza almış
Günaydın güzeller
Bugün gezmeye gitcem
Kırk yılda bi gezmeye gidiyorum ya gün sayıyorum ne kadar üzücü
Ay bu yenidendoğdum ne zaman akıllanacak ayol yine ceza almış
Günydn cnm gecms olsun
geçmiş olsunn kuzucummm
kurtlar vadisi demeyin yahu bana..nişanlıyken sinemasına gittik..benim kayınvalide kurtlar vadisinin en büyük hayranı..
kayınvalidem, eşim, 2 kardeşi..benide götürdüler zorla..
habire silah sesi dan dan kafamda..bir ara sakinleşmiş ortam ben uyumşum..eşimimn omuzuna düşmüş kafam..
ama 2 gün boyunca kafamda silah patladı yani..
eşim o gün bugün bilir kurtlar vadisini hiç sevmediğimi
geçmiş olsunn canım nane limon iç ayağını sıcak tut
20 dk farklı ya dün biraz baktımda sürükleyici ve gizemli fakat ilk bölümlerini izleyemediğimden pek anlayamdım isyancım sence tuba büyüküstün suclumu ajan mı ney ya ama güzel oyuncu vala filminde hakkını veriyo ama çözmedim ya öyle bir geçer zamnkiye baktım benim sabit filmim yok hangisi rast gelirse:97:biz eşimle 20 dk'yı izliyoruz..bende o da sevdik biz bu diziyi
eğer denk gelirse hareme bakarız birlikte..
ben perşembeleri tek basşıma intikam izliyorum..eşim sevmiyor beren saati
kızlar bu arda biz bebek istiyoruz 7 aydırr şimdiye kadar olmadııı hayırlısı değlmişş ama inşş bu ay olurrrrr :))
Eşimle film zevklerimiz hiç tutmaz ama allahtan izlediği dizileri seviyorum, açtıgı filmler çok sıkıcı çünküü. Genelde siyasi, tarihi, dini filmler izler.
Yardım konusuna gelince eşimin evlenmeden önce yardım ediceğini hemde bu şekilde yardımcı olucagını asla düşünmezdim. Çok yakın bi arkadaşımın eşi uzun zaman tek yaşamış hep çok şanslısın derdim yardım eder vs ama adam bıkmış işini kendi yapmaktan hiç bişey yapmıyomuş. :97:
Benim ki aman millet ne der, aman kılıbık mı derler diye düşünmediğinden sanırım.
Cam silerken elimden aldı düşermişim diye kendi sildi, bana yemek yapar, geçen tatlı bile yaptı.
Hiç beklemediğim hareketlerdi .
Teşekkür ederim kızlarr, dikkat edin sizdee.
Benim kardeş geçen kız arkadaşıyla evim sensin'e gitmiş bizimki uyumuşş, konuşuyoruz kız diyo ki resmen uyudu dürtüyorum uyanmıyo, baya dalmış.
Eşim sabah beni yorganla boguyodu sıcak kalıyım diye. Ben işten gelene kadar iyileş diye yaptım diyo
tam zamnı kuzum inşallah olur dua ederiz
evet ikimizde çok isitiyoruz olsun diyeee eşim yolda bebek flan görünce gözleri parlıyoooo arad diyoo artık bu evde eksik bişeyler var galiba diyoohayırlısı nezmansa ozman olsun dıyorum herzmannnn canımmm saolll:)
20 dk farklı ya dün biraz baktımda sürükleyici ve gizemli fakat ilk bölümlerini izleyemediğimden pek anlayamdım isyancım sence tuba büyüküstün suclumu ajan mı ney ya ama güzel oyuncu vala filminde hakkını veriyo ama çözmedim ya öyle bir geçer zamnkiye baktım benim sabit filmim yok hangisi rast gelirse:97:
kızlar bu arda biz bebek istiyoruz 7 aydırr şimdiye kadar olmadııı hayırlısı değlmişş ama inşş bu ay olurrrrr :))
bencde insan ister ya evin neşesidir herhalde allah herkesin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?