Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

aminn canımmm isteyen herkese inşş:) kız olursa babsına benzer erkek olursda ban benzesın dıe dua edıyorum hepp:))

ya kzılar bişey sorucam sizeeeee şimdi bı kaçtane alıntıya aynı msjda cevap verebılıosunuz ya nasıl yapıosunuz onuuu

senin eşinede maşallah ozmnnnn insanın hosuna gıdıyoo dimii senin için bişeyler yapıo olmasıı :)

Bide evlenmeden önce böyle bişey beklemiyodum, beklentim yoktu olunca şaşırdım ve çok sevindim tabiii.

ya kzılar bişey sorucam sizeeeee şimdi bı kaçtane alıntıya aynı msjda cevap verebılıosunuz ya nasıl yapıosunuz onuuu
Alıntıya cevap ver yazan yerin yanında bi kutucuk var, alıntı yapmak istediklerini onunla işaretliyosun.

amin ya canım eşinin burcu ne ev babası bende istemeye başlıyom ama kuzum daha evlilik oturmadı eşim daha hazır değil:26:

amin ya canım eşinin burcu ne ev babası bende istemeye başlıyom ama kuzum daha evlilik oturmadı eşim daha hazır değil:26:

koç burcu canım evettt o çok öenmlııı iki kişide istemeli yoksaa sonrası sıkıntı olabılırrr:)

evet bende aynen öle gözümü çok korkutmusları bişey yapmaz die ama şimdi yapıo dha hoş oluyo:) saol canım bu arda yapabıldım snaırımm alıntıyıı:)

bizde bebek 1 yıla yakın zaman istemiyoruz..borçlar bitsin...azıcık bir nefes alalım..bebek bereketi ile gelir..buna inancım var ama yinede onu bu durumda dünyaya getirmek doğru değil gibi..

Olmuşş.
Açıkcası yapmasada istemem sanırım ben. Çalışsaydım bu durum değişirdi elbette ama eşim sabah erkenden gidicek işten yorgun gelicek ve ben ondan iş isticem sanırım yapamazdım.
Kıyamam ben ona.

evdeysenn zatennn o gelene kadr yaparsınnn bencede bende dogru bulmuyorumm hem evde hemde esınden cok fazla yardım beklemyi :)

valla erkeğin içinde yoksa kendinide yırtsan yapmıyor eee tabiki bunda değer meseleside önemli
kimi erkek eşim üzülmesin,sıkılmasın diye elinden gelmese bile yardım eder yada öyle görünür
kimi erkekte sölersin bir kulaktan girer diğer kulaktan çıkar ve kadın artık yapmıyor diye bırakır

ben anlamadım bu erkrkleri çevremde öyle değişik türleri mevcutki
Anlatıcam patronuma bir bakayım çağırıyor yine

bizde bebek 1 yıla yakın zaman istemiyoruz..borçlar bitsin...azıcık bir nefes alalım..bebek bereketi ile gelir..buna inancım var ama yinede onu bu durumda dünyaya getirmek doğru değil gibi..

tabiki dünyaya getirmek önemli değill en güzel şekilde bakabilecegin zaman yapmak önemli

Son düzenleme:
son günlerde bana da bir bebek merakı düştü nasıl heves ediyorum anlatamam bu dürtümü bastırmam lazım ama daha çok erken :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…