- 22 Mayıs 2012
- 1.171
- 4
- 88
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #34.721
valla bilmiyorum..dizide adı melek..bazen suçlu o gibi geliyor bazende tam ismi gibi melek gibi geliyor..
biz baya sevdik..normal türk dizilerine benzemiyor
kuzum hayırlı zamanda rabbim güzel bir bebek versin inşşş :26::26::26:
senin eşinede maşallah ozmnnnninsanın hosuna gıdıyoo dimii senin için bişeyler yapıo olmasıı :)
Alıntıya cevap ver yazan yerin yanında bi kutucuk var, alıntı yapmak istediklerini onunla işaretliyosun.ya kzılar bişey sorucam sizeeeee şimdi bı kaçtane alıntıya aynı msjda cevap verebılıosunuz ya nasıl yapıosunuz onuuu
evet yaaaa mesla haftasonları işimizi bitirip otordugumuzda eşim diokii şimdi şu ahlının üstünde yuvarlanan minik bişey olsaaa dioo hayal etmesi bile güzel inşş en kısa zmanda isteyen herkese yaşatsın o duyguyu rabbim
amin ya canım eşinin burcu ne ev babası bende istemeye başlıyom ama kuzum daha evlilik oturmadı eşim daha hazır değil:26:
Bide evlenmeden önce böyle bişey beklemiyodum, beklentim yoktu olunca şaşırdım ve çok sevindim tabiii.
Alıntıya cevap ver yazan yerin yanında bi kutucuk var, alıntı yapmak istediklerini onunla işaretliyosun.
koç burcu canım evettt o çok öenmlııı iki kişide istemeli yoksaa sonrası sıkıntı olabılırrr:)
koc mu canım evcilmiş demek ben 8 aylık evliyım fakat 2,5 aydır eşimle yanyanıyız farklı sehirlerdeydik :26:
koç burcu canım evettt o çok öenmlııı iki kişide istemeli yoksaa sonrası sıkıntı olabılırrr:)
koc mu canım evcilmiş demek ben 8 aylık evliyım fakat 2,5 aydır eşimle yanyanıyız farklı sehirlerdeydik :26:
ozmnnnn bencede erken bırazcık bırbırınıze alısınnn senlerce konuşup evlensen bile aynı evde yaşamak çok başka bişey bir süruuu bilmedinn huylarını ögreniyosun iyi kötü o yüzden herşey zmanında güzel bence ama benden tavsiyeee yaşadığım için söluyorum çok fazlada bekleme inş hemen olur ama işte bide bu hemen olmama sorunu yıpratıyo insanıı
evet bende aynen öle gözümü çok korkutmusları bişey yapmaz die ama şimdi yapıo dha hoş oluyo:) saol canım bu arda yapabıldım snaırımm alıntıyıı:)
Olmuşş.
Açıkcası yapmasada istemem sanırım ben. Çalışsaydım bu durum değişirdi elbette ama eşim sabah erkenden gidicek işten yorgun gelicek ve ben ondan iş isticem sanırım yapamazdım.
Kıyamam ben ona.
bizde bebek 1 yıla yakın zaman istemiyoruz..borçlar bitsin...azıcık bir nefes alalım..bebek bereketi ile gelir..buna inancım var ama yinede onu bu durumda dünyaya getirmek doğru değil gibi..
son günlerde bana da bir bebek merakı düştü nasıl heves ediyorum anlatamam bu dürtümü bastırmam lazım ama daha çok erken :26:
tabiki dünyaya getirmek önemli değill en güzel şekilde bakabilecegin zaman yapmak önemli
son günlerde bana da bir bebek merakı düştü nasıl heves ediyorum anlatamam bu dürtümü bastırmam lazım ama daha çok erken :26:
Merhaba kızlar ben geldim
Grip oldum yatıyorum bugün :2:
geçmiş olsunnn. bu ara salgın var sanırım herkes hasta bende geçen pazardan beri hastayım ve hemen geçmiyodaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?