- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #34.681
evet onun farkındayımmmm o konuda gercektennn iyidirrrr temizlik konusunda bana cok yardımcı olurrrrr gerçi evde her konuda öleeee ve en sevdıghım huylarından bıtanesıde bensiz bıyere gıtmezzzzzz oo çok hosuma gıderrrr:))
kıskandımmm
Allah nazardan korusunn
benimki artık temizlikte hiç yardımcı olmuyor kızlarr yaaa
kıskandımmm
Allah nazardan korusunn
kıskandımmm
Allah nazardan korusunn
şöle güzellikle sölesendemi yapmıyooo haytaım bende yoruluyorum hadi yardım ette sonra birlilkte oturalımmm flan filan desendemi yapmıyooo.inatlaşırsan yapmazzzzz zaten ters konusmıycaksın en güzeli bidee bi iş yaptıgı zman kötüde olsaaa varya benden bile iyi yapıosun isteyınce deyıp gaz vermek gerekiyo yoksaaa bıkere begnmedın zman bıdha asla yapmazlar o işi
cancazım her türlü yetişir bizee
günaydın kuzumm nbrr
gunaydın canım hosgeldin
maşallah eglenceli
valla eşimde bana yardım eder ama öyle sık değil yanii
ağır işlerde sadece
genel olarak ben kendim yapıyorum
koltuk çekilecek çeker
baza kaldırılacak kaldırır bu tür işlerde
genel olarak bakarsak erkek elini bir işe sürmek istemez
istisnalar var tabii
kızlar en başlarda benim eşimde öyleydi tamda deiğin gibi sadce agır işlerde yardım ederı bu normal gelırdı ona ve ben ondan baska seylerdede yardım bekleyıncee garipsedi en başta ma ben hiç vazgeçmedim istmekten nede ols yapmıo demedim ama hep iyilikle söledim sürekli sen bana yardım etmıyosun dıe solenip durmadım yardım ederseee onunla dha cok vakıt geceırebılecegımııı dha cokk ılgılenebılecegımı anlatmay calıstım herseferınde oda yavas yavas alıstı ve artık cok normal gelıyo onaaa ve dedıgım gıbı erkekler hep yaptıgı iş hakıında ii olmus debmesını gurularının okşanmasını beklerler salata yapar mesla gercektende guzel yapar guzel olmasa bıle hep derdım senın slatan benımkınden guzel oluyo diyee o cok hosuna gıderrr ve obur seferdede yapmak ısterrr doğru taktıgı uygulayınca oluyo kızlarr:))
çok teşekkürlerrr :) walla benim herüfe gelirsek walla o gelmeden önce onu dolduruşa getiriyorum geldiğinde yürüyüş yapalım bunu yapalım şunu yapalım die doldururum o gelir biz eve yapışırız :) walla hiç bi taktik işlemiyor adama her yolu denedim artık pes ettim işimiz gücümüz evde film açıp izlemek bana böğğğ geldi film izlemekten nişanlıyken sürekli bowlinge giderdik sinemaya giderdik tövbe evlendiğimizdendir bişiye gidemedim ah köprü wah köprü
yok aşkım yap desem yapar..Allah varya yemeğe,pazar günü kahvaltı hazırlamaya falan yardım eder bu konuda hakkını yiyemem..
o c.tesileride çalışıyor..ben bir hafta çalışıyorum bir hafta çalışmıyorum..o da ben yokken yapda pazar günü berabr dinlenelim diyor...c.tesi çalışmıyordu bir ara beraber yapıoduk o zaman
çok teşekkürlerrr :) walla benim herüfe gelirsek walla o gelmeden önce onu dolduruşa getiriyorum geldiğinde yürüyüş yapalım bunu yapalım şunu yapalım die doldururum o gelir biz eve yapışırız :) walla hiç bi taktik işlemiyor adama her yolu denedim artık pes ettim işimiz gücümüz evde film açıp izlemek bana böğğğ geldi film izlemekten nişanlıyken sürekli bowlinge giderdik sinemaya giderdik tövbe evlendiğimizdendir bişiye gidemedim ah köprü wah köprü
Günaydn cnm bnmgünaydınn hanımlarrrr
yenidendogdumu bağlamışlarmı yinee
hiçç akıllı durmuyor bu kıss
bizde ev film cd doldu bana da gına geldi biz bide cok komiğiz ben kurtlar vadisini sevmem normalde ama o acıyo izliyoz bide cdleri almış allahımmm kabusss bende hep sorarım bu ne bu nie öldürdü sunu su suna asıkmı bide o izlemiş ya şimdi kim gelcek bu ölcek mi tabi adam cinnet geçiriyo gecmişi sorsan anlarım diyo geleceği soruyon
kızlar en başlarda benim eşimde öyleydi tamda deiğin gibi sadce agır işlerde yardım ederı bu normal gelırdı ona ve ben ondan baska seylerdede yardım bekleyıncee garipsedi en başta ma ben hiç vazgeçmedim istmekten nede ols yapmıo demedim ama hep iyilikle söledim sürekli sen bana yardım etmıyosun dıe solenip durmadım yardım ederseee onunla dha cok vakıt geceırebılecegımııı dha cokk ılgılenebılecegımı anlatmay calıstım herseferınde oda yavas yavas alıstı ve artık cok normal gelıyo onaaa ve dedıgım gıbı erkekler hep yaptıgı iş hakıında ii olmus debmesını gurularının okşanmasını beklerler salata yapar mesla gercektende guzel yapar guzel olmasa bıle hep derdım senın slatan benımkınden guzel oluyo diyee o cok hosuna gıderrr ve obur seferdede yapmak ısterrr doğru taktıgı uygulayınca oluyo kızlarr:))
Günydn cnm gecms olsunGünaydın kızlarr
nasılsınız?
Grip oldum ben. :2:
Gofretto ve yenidendogdum gitmiş, noldu yaa?
Günaydın kızlarr
nasılsınız?
Grip oldum ben. :2:
Gofretto ve yenidendogdum gitmiş, noldu yaa?
aynen biz adam kurtlar vadisini izlediğine izleyeceğine pişman oluyo bu kim bu günümüzde kimi temsil ediyor bu neden öldürüldüsevmiyom o diziyi napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?