Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

kıskandımmm
Allah nazardan korusunn

benimki artık temizlikte hiç yardımcı olmuyor kızlarr yaaa

kıskandımmm
Allah nazardan korusunn

biz nişanlıykeen eşimin ablaları ban hep derlerdiki yandın sennn yemek hazır bile olsa alıp yemez falan filan derlerdi ama valla hiçte öle değil yemek yaparkende yardım eder evi temizlerkende mesla o supurur evı ben tozları alır silerim balkonu yıkar camları zaten eşim siler ben hiç silmedimm bu zmana kadar ama bence çalışıyosan olması gereknde budur yani biz ıkımız aynı anda cıkıyoruz aynı anda eve gelıyoruz mutlka yardımcı olmalıkı ıkımızde dınlenebılelim o otursa ben tek basıma hem temızlık hem iş çok zor olur heraldee

kıskandımmm
Allah nazardan korusunn

benim ki zaten olmZDI saolsun hayal kırıklığına ugratmadı alıstırmadıda aa kızlar ogun duydum kuru temzlemeye 10 tane gömlek verdim 10 milyona ütülettim buradki bayanlar dediki ver hemn ütülüyolar bide onla ugraşma benim eşim hergun bi gömlek değiştirir çmaşırlar kurumuyo zaten hava soguk aksam eve gisiyodum bi sürü çamaşır yıkanacak bir sürüde ütü bakayım gömlekçiye ütütye verrim artık arada

kıskandımmm
Allah nazardan korusunn

şöle güzellikle sölesendemi yapmıyooo haytaım bende yoruluyorum hadi yardım ette sonra birlilkte oturalımmm flan filan desendemi yapmıyooo.inatlaşırsan yapmazzzzz zaten ters konusmıycaksın en güzeli bidee bi iş yaptıgı zman kötüde olsaaa varya benden bile iyi yapıosun isteyınce deyıp gaz vermek gerekiyo yoksaaa bıkere begnmedın zman bıdha asla yapmazlar o işi

maşallah eglenceli
valla eşimde bana yardım eder ama öyle sık değil yanii
ağır işlerde sadece
genel olarak ben kendim yapıyorum
koltuk çekilecek çeker
baza kaldırılacak kaldırır bu tür işlerde
genel olarak bakarsak erkek elini bir işe sürmek istemez

istisnalar var tabii

yok aşkım yap desem yapar..Allah varya yemeğe,pazar günü kahvaltı hazırlamaya falan yardım eder bu konuda hakkını yiyemem..
o c.tesileride çalışıyor..ben bir hafta çalışıyorum bir hafta çalışmıyorum..o da ben yokken yapda pazar günü berabr dinlenelim diyor...c.tesi çalışmıyordu bir ara beraber yapıoduk o zaman

cancazım her türlü yetişir bizee

günaydın kuzumm nbrr

gunaydın canım hosgeldin

çok teşekkürlerrr :) walla benim herüfe gelirsek walla o gelmeden önce onu dolduruşa getiriyorum geldiğinde yürüyüş yapalım bunu yapalım şunu yapalım die doldururum o gelir biz eve yapışırız :) walla hiç bi taktik işlemiyor adama her yolu denedim artık pes ettim işimiz gücümüz evde film açıp izlemek bana böğğğ geldi film izlemekten nişanlıyken sürekli bowlinge giderdik sinemaya giderdik tövbe evlendiğimizdendir bişiye gidemedim ah köprü wah köprü

kızlar en başlarda benim eşimde öyleydi tamda deiğin gibi sadce agır işlerde yardım ederı bu normal gelırdı ona ve ben ondan baska seylerdede yardım bekleyıncee garipsedi en başta ma ben hiç vazgeçmedim istmekten nede ols yapmıo demedim ama hep iyilikle söledim sürekli sen bana yardım etmıyosun dıe solenip durmadım yardım ederseee onunla dha cok vakıt geceırebılecegımııı dha cokk ılgılenebılecegımı anlatmay calıstım herseferınde oda yavas yavas alıstı ve artık cok normal gelıyo onaaa ve dedıgım gıbı erkekler hep yaptıgı iş hakıında ii olmus debmesını gurularının okşanmasını beklerler salata yapar mesla gercektende guzel yapar guzel olmasa bıle hep derdım senın slatan benımkınden guzel oluyo diyee o cok hosuna gıderrr ve obur seferdede yapmak ısterrr doğru taktıgı uygulayınca oluyo kızlarr:))

benim adama işlemez bu taktik..yorgunsa hayatta yapmazz...ama sadece ev temizliğini yapmaz..yemek falan yaparrr

ahh o köprü var yaaa ahhh

yapıomus işte cnaımm benım eşimde arad cumartesileri mesaiye giderrr ozmn kendim yaparım o gelene kadarrr ama evdeyse mutlaka bıseyın ucundan tutar bazende ben derimm bugun ben yaparımmm sen otur derım ozmnn bısey yapmaz ben bı ara iş degıstırdım evdeydım 2ay kadr ozmn zaten yapıyodum onadan beklmem evdeykenn ama çalışıyosam olması gerekn o bence

bizde ev film cd doldu bana da gına geldi biz bide cok komiğiz ben kurtlar vadisini sevmem normalde ama o acıyo izliyoz bide cdleri almış allahımmm kabusss bende hep sorarım bu ne bu nie öldürdü sunu su suna asıkmı bide o izlemiş ya şimdi kim gelcek bu ölcek mi tabi adam cinnet geçiriyo gecmişi sorsan anlarım diyo geleceği soruyon

bu akşam muhteşem yüzyıl varrr birlikte izleyebildiğimiz 2dizi var biri muhteşem biride benim için üzülmee :))

aynen biz adam kurtlar vadisini izlediğine izleyeceğine pişman oluyo bu kim bu günümüzde kimi temsil ediyor bu neden öldürüldü sevmiyom o diziyi napim

benim kocam aşçııı
normal olarak eli lezzetlidir yanii
ben kıyamıyorum eşime zaten bütün gün ocağın başında
sevdiğim yoruluyoo ama benim işim o kadar ağır değil
ben pek istemem yanii kendi yardım ederse bişi demem ama

benim kociş yardım eder sağolsun şimdi ctesileride çalıştığı için edemiyo maalesef ama evde oldumu yapıyo hee birazcuk dürtmek gerekiyo ama olsun ben güzellikle yaptırıyorum

Günaydın kızlarr
nasılsınız?
Grip oldum ben.
:2:
Gofretto ve yenidendogdum gitmiş, noldu yaa?

geçmiş olsunn kuzucummm
aynen biz adam kurtlar vadisini izlediğine izleyeceğine pişman oluyo bu kim bu günümüzde kimi temsil ediyor bu neden öldürüldü sevmiyom o diziyi napim

kurtlar vadisi demeyin yahu bana..nişanlıyken sinemasına gittik..benim kayınvalide kurtlar vadisinin en büyük hayranı..
kayınvalidem, eşim, 2 kardeşi..benide götürdüler zorla..
habire silah sesi dan dan kafamda..bir ara sakinleşmiş ortam ben uyumşum..eşimimn omuzuna düşmüş kafam..
ama 2 gün boyunca kafamda silah patladı yani..
eşim o gün bugün bilir kurtlar vadisini hiç sevmediğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…