Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Evet cnm akrablara gdyruzda ben bzen bska yerlere gtmek istyrm aynı senın taktigı uyguluyrum bzm 1 tane ark var sık grştgümz onların aklna sokym şurya gdlm dye öylelıkle gdyruz vallahi

ohh ne güzelmiş o ölee
benimki akşam gelir ahhh çok yorgunum...vahhh çok başım ağrıyor...sanki ben akşama kadar yan gelip yatıyorum o çalışıyor..
akşam eve girince bir daha töbe çıkmaz dışarı

süpeeer ilk başlardada bölemiydi sen mi alıştırdın?

biz evlenmeden once 2yıldır bırlıkteydık ve bırlıkte oldugumuz sure botuncada cok gezdık nişanlıyken sözluyken falannn her haftasonu mutlka bısey yapardık ordan gelen bı alıskanlık sanırımmm çok fazl augraşmadım yaniii böle olması içinn:)

benimm eşimm çok inatçı değildirrr en başya gitmeyelim çok yorgunum dese bile (ki çok nadir der bu lafı ) benim üzülüğümü anlayınca daynamaz ve çok çabuk ikna edebilirim ben eşimii bi çok konudaa ama zıtlaşırsam onunla öldürseler yapmazzz

Evet cnm akrablara gdyruzda ben bzen bska yerlere gtmek istyrm aynı senın taktigı uyguluyrum bzm 1 tane ark var sık grştgümz onların aklna sokym şurya gdlm dye öylelıkle gdyruz vallahi

aynen kuzum ya evlilik mi yürütüyoz yoksa tattik mi uyguluyoz her dk anlamadım kendi aklına gelirse cıkıyoz ben desem yok cıkmaz yorgun eşim evlenmeden önce ailesi karısmayan bi tipti kimse hiç bişe sormazdı

canım maaşallah ya eşine allah bozmasın vallahi
nadirdir bu tip erkekler demekki değerini biliyor üzülmene dayanamıyor çok güzel birşey bu
çok şanslısın bence ve kıymetini bil bunnun
genelde erkekler umursamaz pek

bir haftadan fazla yani gofrettoda mı gitmiş offf ya kayıp 2 taneee kızlaaaaaaaaar gelin yaaaaa

aaaaa hangi yorumlarından yani nerdeki yorumdan dolayı banlanmışlar.
yenidendoğdum alışıktır da ya gofretto

yenidendoğdum kıs hani dilini tutacaktın. yok yok sen öğrenemicen dilini tutmayı

evet onun farkındayımmmm o konuda gercektennn iyidirrrr temizlik konusunda bana cok yardımcı olurrrrr gerçi evde her konuda öleeee ve en sevdıghım huylarından bıtanesıde bensiz bıyere gıtmezzzzzz oo çok hosuma gıderrrr:))

ALLAH nazarlardan korusun canım benim demekki yapısı seni kırmak istemiyo Nazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…