- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #34.661
benim kocamda tam tersi bana iş yaptırmaz hergün çıklaım yüreyelim gezelim desem hayır demezzzz yemegı yerızz hemn baslar hadıı işini çabuk yap dışarı çıkalım der:)gerçi şikayetçi değilim bu konudann:)
Evet cnm akrablara gdyruzda ben bzen bska yerlere gtmek istyrm aynı senın taktigı uyguluyrum bzm 1 tane ark var sık grştgümz onların aklna sokym şurya gdlm dye öylelıkle gdyruz vallahiöncden program yapacaksın ben ev gezmelerine götürüyom bölece daha eve baglanıyo o çiftleri görünce onun akarablaraına gidiyoz dısarı cıkmayıda öncden sölüyom yada mesala yeni evli ark kıza diyom ki parzar alışveriş merkezi sinema yapalım o eşine sölüyo erkekler konusuyo gidiyoz kebab onun eşi dinliyo kızı ama benim ki yok dinlemez bende bu metodu kullanıyom bende kötü olmuyom
benim kocamda tam tersi bana iş yaptırmaz hergün çıklaım yüreyelim gezelim desem hayır demezzzz yemegı yerızz hemn baslar hadıı işini çabuk yap dışarı çıkalım der:)gerçi şikayetçi değilim bu konudann:)
süpeeer ilk başlardada bölemiydi sen mi alıştırdın?
ohh ne güzelmiş o ölee
benimki akşam gelir ahhh çok yorgunum...vahhh çok başım ağrıyor...sanki ben akşama kadar yan gelip yatıyorum o çalışıyor..
akşam eve girince bir daha töbe çıkmaz dışarı
Evet cnm akrablara gdyruzda ben bzen bska yerlere gtmek istyrm aynı senın taktigı uyguluyrum bzm 1 tane ark var sık grştgümz onların aklna sokym şurya gdlm dye öylelıkle gdyruz vallahi
yenidendoğdumm haftaya perşembeye kadar banlıymışş
gofretodada banlanmışş
benimm eşimm çok inatçı değildirrr en başya gitmeyelim çok yorgunum dese bile (ki çok nadir der bu lafı ) benim üzülüğümü anlayınca daynamaz ve çok çabuk ikna edebilirim ben eşimii bi çok konudaa ama zıtlaşırsam onunla öldürseler yapmazzz
evet yaaa üzüldümmm valla..bir haftadan fazla yani gofrettoda mı gitmiş offf ya kayıp 2 taneee kızlaaaaaaaaar gelin yaaaaa
bir haftadan fazla yani gofrettoda mı gitmiş offf ya kayıp 2 taneee kızlaaaaaaaaar gelin yaaaaa
canım maaşallah ya eşine allah bozmasın vallahi
nadirdir bu tip erkekler demekki değerini biliyor üzülmene dayanamıyor çok güzel birşey bu
çok şanslısın bence ve kıymetini bil bunnun
genelde erkekler umursamaz pek
cancazım her türlü yetişir bizeeevet yaaa üzüldümmm valla..
off geçmezki böle bir hafta
güneydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
biz evlenmeden once 2yıldır bırlıkteydık ve bırlıkte oldugumuz sure botuncada cok gezdık nişanlıyken sözluyken falannn her haftasonu mutlka bısey yapardık ordan gelen bı alıskanlık sanırımmm çok fazl augraşmadım yaniii böle olması içinn:)
ALLAH nazarlardan korusun canım benim demekki yapısı seni kırmak istemiyo Nazar
güneydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cancazım her türlü yetişir bizee
günaydın kuzumm nbrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?