- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #34.921
herkes eşini iyi tanır
benim eşim sinirliyse üzerine gitmem
bu olayı büyütmekten başka bir işe yaramaz
bende eşimin başka şeylere sinirlenip acısını benden çıkarmasını kabul edemem
ama diyelim ki yaptı olay çıkarmam sakinleşmesini beklerim sakinleşincede oturur konuşurum..
ben herşeyi öyle bi anda kestirip atamam
yeri gelipte eşimin yüzüme bağırdığı zamanlar olmuştur haklı veya haksız ama ben susmuşumdur..
sakinleşince zaten gelir gönlümü alır..
dediğim gibi doğru değil ama bunun içinde olay çıkaracak değilim..
zaten uzun ömürlü evliliklerin sırrıda bu bi taraf sinirliyken öbür taraf kendisini kontrol edip susmayı bilecek..
bazende ben sinirli oluyorum evin içinde bağırıp çağırıyorum eşim duymamazlıktan geliyor
sakinleşince hiç bişey olmamış gibi gidip oturuyorum yanına..
canım sen iyi davrandıkça o bunu bir kaçış yolu olarak görmeye başlayabilir. benim eşimde sinirlidir ama bana sökmez. ne kadar sinirli olsada korksamda üstüne giderim. bana bağıramaz kötü konuşamaz bunu anladı artık. ayrıca farklı olaylara sinirlenipte bana çatamaaz. yani artık yapmıyo. yeri geldi duygu sömürüsü yaptım ağladım dayanamadı hep tuttu kendini. şimdi Allah nazardan saklasın çok değişti uyumlu oldu.
bence sende artık üzüldüğünü göster
annene çok üzüldümmm..
benim babamda babana benziyordu..
biz babaannemlerle birlikte yaşıoduk..
annemi çok eziyorlardı..
taki ben büyüyene kadar..sonra ben annemi korumaya başladım herkeze karşı..gerekirse büyük demedim tartıştım..çünkü annem bir kelime edemezdi..
sonra babam bunları gördü..sanırım kızım korurken ben nasıl koruyamıyorum dedi ve babamla bir olduk annemi arkaladık..tabi anneme olan baskıda bu şekilde azaldı..
düşünün artık bayramda annemi anneanneme göndermezlerdi..yemeğe gidemezdi..babaannem muhakkak kavga çıkarırdı..ama sonra babam kimseyi dinlemedi götürdü..babaannemde kendini geri çekmeye başladı..
şimdi babaannemde büyükbabamda rahmetli oldular..çok hakları var bende ama işte annem ne yazıkki gençliğini yaşayamadı yaşatmadılar
şimdi babam benim azıcık yüzüm asık olsun anında anlarr..hemen sorar..ve asla ezdirilmemem izin vermez
eşime anlattı bunlar...ben hata yaptım sen yapma dedi..artık ailen senin karın ben geç anladım sen geç kalma dedi
canım bu dediğin olay sık sık olursa katlanılcak bişey değil bence. ben sinirliyim deyip kenara çekilemmez. tabiki günü kötü geçer vs aşkım gerginim bugün der ben anlarım bulaşmam zaten. ama benim suçum yokken saçma sebeplerden bana kkızarsa işte orda durucak. yeri gelir eşimde beni duymaz sinirliyken bende onu ama bu her zaman olmaz. benim genelde regl dönemlerimde olur ki eşimd ebilir. bende gerginim derim oda katlanır. ama bu sürekli olursa kabak tadı verir ve ilişkiyi yıpratır bu benim düşüncem..herkes eşini iyi tanır
ama diyelim ki yaptı olay çıkarmam sakinleşmesini beklerim sakinleşincede oturur konuşurum..
yeri gelipte eşimin yüzüme bağırdığı zamanlar olmuştur haklı veya haksız ama ben susmuşumdur..
zaten uzun ömürlü evliliklerin sırrıda bu bi taraf sinirliyken öbür taraf kendisini kontrol edip susmayı bilecek..
bazende ben sinirli oluyorum evin içinde bağırıp çağırıyorum eşim duymamazlıktan geliyor
bencede üzüldüğünü belli et canım sakin anlarında sıkılma anlat. seni ne kadar üzdüğünü ve ilişkinizin yıprandığını anlat bence işe yarar. ama eşim sinirli deyip sürekli sinersen bir arpa boyu yol kat edemezsinEvet Mousee sana katılıyom cunku ii davranıyom sanki ben sucluyum altan alıyom bagırmadım ama üzüldüğüümüde belli edecem :44:
canım mesela annem babamın ailesi yüzünden zamanında dayakta yedi inkar değil
halalarım iyi görünürler ama nasıl diyim böyle alttan alta işlerler mesela bizimkilerin rolü farklıdır dedikodu olacak ama mesela
büyük halam;ailenin kumandanıdır hep babamdan para kopartıp kendine ve diğer kardeşlere verme çabasındadır
küçük halam;sivri dilldir hiç düşünmez paaattttttttttttt diye söle lafını
2 amcamda 2 halamın kuklası olmuşlar değişmesler
mesela babam eilenin büyüğü olduğu için durumuda iyi çok şükür ama bir yere kadar
hep isterlerki babam versin onlara mesela büyük halam her görüşmede çeker babamı ağlar işte şöle böle paramız yok bilmem ne hanım 15.000 tl vıp haca gitti 3 sene evveli ama sor ağlar hep param yok diye eee tabiki abisi saf olursa inandırmask dahada kolaydır
kızlar en basitinden benim nişanımda bile biz dedikki yemek yapmayalaım annem hasta,ablamın 2 çocuğpu,yenhgemin 2 çocuğu,yardımcımız yok hiç kimse aramadı birşeye ihtiyac var mı diye
babamda siz bilirsiniz dedi yapmadık biz
küçük halam nişandan sonra bize geliyortlar diyoki aaa yemek yapmadınız mı ablamda demişki valla hala babam izin vermedi be gereği var dedi dedim
küçük halamda aaa abime bak ne fena olur mu öle demiş babamda duymuş bunu demişki kardeşine bizim kız biliyorsun yengen hasta siz o zaman yapıp getirseydiniz halam şooook
normalde annemi çoooook ağlattı her bayram babam biliyorum yaniiii
ve bunlar bana nişanda hiçbişi takmadılarrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkes eşini iyi tanır
Ben evliliğin en güzel günlerini eşimle hep tartışarak geçirdimcanım bu dediğin olay sık sık olursa katlanılcak bişey değil bence. ben sinirliyim deyip kenara çekilemmez. tabiki günü kötü geçer vs aşkım gerginim bugün der ben anlarım bulaşmam zaten. ama benim suçum yokken saçma sebeplerden bana kkızarsa işte orda durucak. yeri gelir eşimde beni duymaz sinirliyken bende onu ama bu her zaman olmaz. benim genelde regl dönemlerimde olur ki eşimd ebilir. bende gerginim derim oda katlanır. ama bu sürekli olursa kabak tadı verir ve ilişkiyi yıpratır bu benim düşüncem..
bencede üzüldüğünü belli et canım sakin anlarında sıkılma anlat. seni ne kadar üzdüğünü ve ilişkinizin yıprandığını anlat bence işe yarar. ama eşim sinirli deyip sürekli sinersen bir arpa boyu yol kat edemezsin
Sinirli adamla evli olmakta zordur yaa neyse ki eşim sakin ama sinirlenincede beter oluyo
Sinirli adamla evli olmakta zordur yaa neyse ki eşim sakin ama sinirlenincede beter oluyo
bugün pat diye kötü davranma kızzayy cok zor diyosun ki sunu yapsam kızarmı söle olur mu ama bugun hiç ii davranmayacam
Ben evliliğin en güzel günlerini eşimle hep tartışarak geçirdim
bi zaman baktım ki yaa ne kadar yorulmuşum
artık halim kalmamış didişmeye
huzursuzluktan başka bişey değil
koca adamlığını bilecek karısına eziyet etmeyecek
kadında dilini tutmasını bilecek dıııırrr dıııırrr nereye kadar
valla usanır insan hiç bir erkek sevmez dırdırcı kadını..
arasını bulmak lazım..
benim eşim bazen o kadar iyi ki melek sanki
bazende ufacık bişeye sinirlenir bağırır
e bende kavga edip huzurumu hiç bozamam
onun için alttan alıyorum..
evlilik fedakarlık gerektirir..
ESMERŞİRİNE SENDE NE ÇOK ALTTAN AL KENDİNİ EZDİR NEDE DIRDIRCI OL
YERİ GELİNCE HUYUNA GİT NEDE OLSA EŞİN YERİ GELİNCEDE KALDIRAMIYORUM,DAYANAMIYORUM MESAJI VER
aynen şımarık, kendini beğenmiş ve dırdırcı bir tiptim..şimdi o halimden eser kalmadıaynen canım şu anda yazdıklarına katılıyorum. eşimde bende kavga taraftarı değiliz zaten. benimkininde susması beni öldürüyo. sinirini bastırmak için susuyo işte o zamanlarda onu boğasım geliyo yani konuşmak lazım BAZENN
ben eskiden şımarıktım valla yalan yok erkeklerin ilgisiyle alakalıydı sanırım bütün erkek arkadaşlarım ne dersem yapar ağzımın içine düşerlerdi. kaybetme korkum pek olmamıştı. ama eşimde herşey başka oldu. dırdırcıydım o zaman kabul ama artık değilim şükür
aynen şımarık, kendini beğenmiş ve dırdırcı bir tiptim..şimdi o halimden eser kalmadı
aynen şımarık, kendini beğenmiş ve dırdırcı bir tiptim..şimdi o halimden eser kalmadı
Evlilik terbiye etti bizi :)
Evlilik terbiye etti bizi :)
topic in adını değiştirn bence siz.
evlilik öncesi ve evlilik sonrası terbiyeliler diye
yok değiştirme şansım olsa garibannlar yapıcam benn
yok değiştirme şansım olsa garibannlar yapıcam benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?