Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
hazırlıklar nasıl gidiyor
mekan baktınız mı gelinlik bakçam diyordun bakabildin mi
çeyiz falan ne biliyim anlatsana yavvvv

bu dediğin ile alttaki tablo uyuşmuyor.
adamın koluna atlamışın gelinliğin ile

ben borç, harç, kv konusunda demiştim yahuuuu

emrahın bir filmi vcardı garibanlar diye

çoook şükürler olsun halimize isyanım o işin latifesi

aynen şükürrr...eşim yanımda huzurum yerinee

alicem kuzum eskisi gibi yazmıyorsun neden yavvv
başka topiklere mi takıyorsun yoksam unuttun bizi olmaz ama

alice bizi unuttu

selammmmmmmmmmmmmmm
yok be isyanım sizi unuturmuyun şimdi 2013 gelinleri topiğinde herkes nişanlığımı merak ediyordu resim ekledim oraya tam buraya yazıcam yorum geliyor sürekli o topşğe bakmaktan birde annem ne yemek yapalım diye dibimde soru sormasından yazamadım...

eflinam 1 mekana baktık dahada bakamadık zaten nişanlımla sebepsiz limoniyiz
isyancığım kocişine ceza vermişsin iyi yapmışsın canım alma bişey...
yenidendoğdum ve gofretto banlanmış:26:
kardanmadam geçmiş olsun canım ya
eğlenceli aramıza hpşgeldin canım...
bu arada benim nişanlımda bayılır mutfakta et yapsın,tavuk yapsın bana sen salata yap yemekleri ben yaparım diyorev işlerinde yardımcı olucakmı bakalım evlenince göreceğiz:26:
prensesciğim inşallah tez vakitte bir eviniz olur güzel bir yerde bol bol çıkıp gezersin uyku düzenin yoluna girer akşam yorgun eve gelince uyursun direk zaten

tabiii ceza ödül evlilikte iyi oluyor
siz niye limonisinizz :44::44::44:

mesaim bitti bayanlar...iyi akşamlarr

Alice'cim hoşgeldin tatlım
Evi değiştirmeye karar verdim güzelim ya ev alamasak da kiracı olarak daha güzel bi semte gitcem hsayırlısıyla inşallah
Güneş gören yüksek bi daire ilk kriterim

kuzum bende üye oldum o topiğe tahmini 2013 gelinlerine ama pek ısınamadım nedense burdaki gibi olmadı
hep asker mevzusu var şafak bekliyorlar kızlar allahım kavurştursun
nişanlın ile ara limoni gibi demişsin olur kuzum bizede oluyor aradaansızın sebepsiz bişi oluveiyor anlamıyorum valla
bu arada nişanlıklı resimleri gördüm ve yorum yaptım canımm çok güzel olmuşsun

bende nişan albümünü paylaşıcam ama fırsatım olmadı daha

isyancığım vallahi bende bilmiyorum biliyorsunuz adana'ya gittim geldim geldikten 2-3 gün sonra soğukluk girdi araya acaba diyorum ben adana'dayken tartışmıştık onunmu acısını çıkarıyor diye ya valla istediği kadar trip atsın çokta fifiyyy

[ı]gelinlik için haftaya rendevu alıcaktım ama benimki ile limoni olunca bakasım yok...:26:
Ortada kavga v.s falan yok amannn banan ne yaa[/ı]

geçer canım oda şimdi zor durumda hak ver onada erkekler bizim kadar belli etmiyorlar maalesef

alice'cim hoşgeldin tatlım
Evi değiştirmeye karar verdim güzelim ya ev alamasak da kiracı olarak daha güzel bi semte gitcem hsayırlısıyla inşallah
Güneş gören yüksek bi daire ilk kriterim

canım inşaallah istediğin gibi bir ev bulabilrisniz
kira yerine olursa uygun bir ev bakabilseniz ne güzel olur ama nasip işte
sen bir ara baya bakıyordun evlere falan

prenses canım şimdi kendi işim ile ilgili söylersem
bugün sabahtan beri işyeri sigortasını halletmek için belki 20 tane firma ile görüştüm telde ve en az 5 dakikadan
bunun dışında gelen siparişler ve tekliflşer hariç
işlerimizi rayına oturttuktan sonra pek sorun olmuyor
işim varken ben zaten girmem hayatta kafam karışıyor çünkü

işimi yaptıktan sonra çok şükür sorun olmutor yani

prensesim allah rast getirsin işinizi inşallah çok güzel bir ev bulurda alırsınız yada tutarınız..evet ya aydınlık ev güzel oluyor bendede biliyorsun bizim ev çok aydınlık acaba diyorum yazın çok sıcakmı olur evin her yeri açık
eflinam bizede oluyor arada ama başlarım onun tribine ben ben bişey olmamış gibi mesaj atıyorum soğuk soğuk konuşuyor ben gelemem böyle şeylere acaip sinir olurum ben soğursam bir daha mümkün değil yüzümü göremez benimle bişeyde paylaşmıyor ki içinde yaşıyor hep varsa bir sorunu anlatsın dimi ama ya bende bileyim destek olayım yok bu kendi ekseninde döner böyle zamanlarda o yüzden kalsın kendisiyle başbaşa...
eklersin canım resimleriniz müsait olduğunda

nişanlığın çok yakışmış alice gelin gibi olmuşsun,
saçların çok iddaalı ama yakımış :)
nişan istnabuldamı oldu senin ?

hoşbulduk canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…