- 7 Haziran 2012
- 5.063
- 1.651
- 398
- 41
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #34.941
bu dediğin ile alttaki tablo uyuşmuyor.
adamın koluna atlamışın gelinliğin ile
emrahın bir filmi vcardı garibanlar diye
çoook şükürler olsun halimize isyanım o işin latifesi
alicem kuzum eskisi gibi yazmıyorsun neden yavvv
başka topiklere mi takıyorsun yoksam unuttun bizi olmaz ama
selammmmmmmmmmmmmmm
yok be isyanım sizi unuturmuyun şimdi 2013 gelinleri topiğinde herkes nişanlığımı merak ediyordu resim ekledim oraya tam buraya yazıcam yorum geliyor sürekli o topşğe bakmaktan birde annem ne yemek yapalım diye dibimde soru sormasından yazamadım...
eflinam 1 mekana baktık dahada bakamadık zaten nişanlımla sebepsiz limoniyiz
isyancığım kocişine ceza vermişsin iyi yapmışsın canım alma bişey...
yenidendoğdum ve gofretto banlanmış:26:
kardanmadam geçmiş olsun canım ya
eğlenceli aramıza hpşgeldin canım...
bu arada benim nişanlımda bayılır mutfakta et yapsın,tavuk yapsın bana sen salata yap yemekleri ben yaparım diyorev işlerinde yardımcı olucakmı bakalım evlenince göreceğiz:26:
prensesciğim inşallah tez vakitte bir eviniz olur güzel bir yerde bol bol çıkıp gezersin uyku düzenin yoluna girer akşam yorgun eve gelince uyursun direk zaten
[ı]selammmmmmmmmmmmmmm
yok be isyanım sizi unuturmuyun şimdi 2013 gelinleri topiğinde herkes nişanlığımı merak ediyordu resim ekledim oraya tam buraya yazıcam yorum geliyor sürekli o topşğe bakmaktan birde annem ne yemek yapalım diye dibimde soru sormasından yazamadım...
Bu arada benim nişanlımda bayılır mutfakta et yapsın,tavuk yapsın bana sen salata yap yemekleri ben yaparım diyorev işlerinde yardımcı olucakmı bakalım evlenince göreceğiz:26:
prensesciğim inşallah tez vakitte bir eviniz olur güzel bir yerde bol bol çıkıp gezersin uyku düzenin yoluna girer akşam yorgun eve gelince uyursun direk zaten
[/ı]
Güle güle cnm..tabiii ceza ödül evlilikte iyi oluyor
siz niye limonisinizz :44::44::44:
mesaim bitti bayanlar...iyi akşamlarr
[ı]gelinlik için haftaya rendevu alıcaktım ama benimki ile limoni olunca bakasım yok...:26:
Ortada kavga v.s falan yokamannn banan ne yaa[/ı]
alice'cim hoşgeldin tatlım
Evi değiştirmeye karar verdim güzelim ya ev alamasak da kiracı olarak daha güzel bi semte gitcem hsayırlısıyla inşallah
Güneş gören yüksek bi daire ilk kriterim
prensesim allah rast getirsin işinizi inşallah çok güzel bir ev bulurda alırsınız yada tutarınız..evet ya aydınlık ev güzel oluyor bendede biliyorsun bizim ev çok aydınlık acaba diyorum yazın çok sıcakmı olur evin her yeri açık
eflinam bizede oluyor arada ama başlarım onun tribine ben ben bişey olmamış gibi mesaj atıyorum soğuk soğuk konuşuyor ben gelemem böyle şeylere acaip sinir olurum ben soğursam bir daha mümkün değil yüzümü göremez benimle bişeyde paylaşmıyor ki içinde yaşıyor hep varsa bir sorunu anlatsın dimi ama ya bende bileyim destek olayım yok bu kendi ekseninde döner böyle zamanlarda o yüzden kalsın kendisiyle başbaşa...
eklersin canım resimleriniz müsait olduğunda
nişanlığın çok yakışmış alice gelin gibi olmuşsun,
saçların çok iddaalı ama yakımış :)
nişan istnabuldamı oldu senin ?
teşekkür ederim canımmm ...
saçlarım şuan karamel canım
nişanım istanbul'da oldu canım istanbulda yaşıyorum canım...
karamelde güzel bi renk ama hemen akıyor.
çok ince ve uzunsun maşallah boşnakmıydın sen?
evet ya çok akıyor aktıkça yeşil gibi oluyor saçim zemin sarı diye...
teşekkür ederim
yunanistan göçmeniyiz canım babam yunanistan- iskeçeli
yenidendoğdumda oradan göçmendi sanırım, oda taş gibi hatun maşallah sende öyle. :)
selammmmmmmmmmmmmmm
bu arada benim nişanlımda bayılır mutfakta et yapsın,tavuk yapsın bana sen salata yap yemekleri ben yaparım diyorev işlerinde yardımcı olucakmı bakalım evlenince göreceğiz:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?