Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
olabilir canım nazara geliyorum çok fazla diğer topikteki kızlar merak diyorlardı beni resim ekledim ondan sonra böyle olduk ve 2 haftadır sebepsiz yere nişanlımla soğuğuz bilmiyorum anlamadım

sana nacizane önerim, ne olursa olsun herşeyini yazıp anlatma. mesela ben evini çok anlatmandan kaynaklı bu diye düşündüm.
nişanlın çok hevesli ev aldı istediğiniz gibi yaptınız, açıkcası bu devirde de çok kimseye nasip olmaz bu.
bence artık bişi anlatma demekki yıldızın düşük çabuk göze geliyorsun

Kanka kurşun döktürücem sana ben valla bak
Bu arada merhaba kızlar

döktür canım ya herşey çok ters gidiyor bu ara

turkuazcığım inanırmısın ben bir tek size gösterdim evimizin resimlerini onuda sizin içinizde kötülük olmadığını bildiğim için her ne kadar görüşmesek buradan yazışsakta nedense hiç art niyetli düşünmeyeceğinizi bildiğim için ekledim yoksa hiç bir topikte yad en yakınımda bir kaç kişi hariç kimse evimizin ne halde olduğundan haberi yok...
etrafımda fesat insanlar var ne yaptığımı merak edip beni takip edip taklit eden çok insan var bilmiyorum çok huzursuzum dokunsalar ağlayacağım
gofrettocuğum sanırım ben fena nazara geldim

olabilir canım nazara geliyorum çok fazla diğer topikteki kızlar merak diyorlardı beni resim ekledim ondan sonra böyle olduk ve 2 haftadır sebepsiz yere nişanlımla soğuğuz bilmiyorum anlamadım

kuzum bak bizde evlendikten sonra hep hastalandık eşimle..artık annem, kv hekerz nazar değdi diyor..bir c.tesi hoca gelecek okuyacak bizi

nazarda olabilir ama evlilik üzeride olur böyle şeyler canım çok takma kafanı düzelirsiniz. nişanlını da anlamaya çalış Allah bilir kaç tilki geziyo kafasında

nazarın sadece kötü gözle alakası yoktur. kimi insna iyi niyetlede bakarsa nazar değer.
ama senin yıldızın düşükmüş bence. bende çabuk nazara gelirim. bol bol içinden hergün nazar duası oku canım. eminim rahatlıcaksın. kendinide varsa çevrede güvendiğin biri okur onada iyi gelir.

nazarda olabilir ama evlilik üzeride olur böyle şeyler canım çok takma kafanı düzelirsiniz. nişanlını da anlamaya çalış Allah bilir kaç tilki geziyo kafasında

evet yaaa...son 6 ayımızda ben doğru düzgün musmutlu bir gün hatırlamıyorum nişan döneminde stres sıkıntı koşturmaca hatırladıklarım bunlarr geçti gittii....

alice kuzum seninde gelip geçecek salla..merak etme..nişanlın o döneme girmişş

yıldızın düşüklüğü nasıl anlaşılıyor turkuaz ?

Evet kötü gözle alakası yok hatta en sevdiğin kişinin nazarı daha çok değiyormuş.
Mesela annenin evladına nazarı değermiş diye duymuştum.

Sen herkesi kendin gibi sanıyorsun ve bu yüzden nazara gelip böyle üzülüyorsun
Bunu sana hep derdim ve hala diyorum dimi?
Evlilik stresi de başka bir etken tabi ki de bebeğim.Ama unutma neler atlattınız ikiniz...
Geçecek hepsi

kuzum bak bizde evlendikten sonra hep hastalandık eşimle..artık annem, kv hekerz nazar değdi diyor..bir c.tesi hoca gelecek okuyacak bizi

bende çok inanırım nazara ama bu sefer ki sanki çok uzadı bir kavgamız yok , tartışmamız yok sebepsiz yere olurmu ki böyle şeyler.ben çok rahat bir insanım bir kaç gün kendi haline bıraktım düzelir diye bugün bir kaç tane mesaj attım cevap vermedi birde her gün sabah günaydın canım diye mesaj attı ama bugün atmamış ben attım cevap vermedi...

ben ona dedim ki sıkıntın varsa paylaş beraberce halledelim dedim geri dönmedi inanın uzaklık olunca insan kafasında kuruyor ona güvenim sonsuz yanında olamıyorum şuan tek başına ev yapıyor sorumlulukları çok fazla onu çok iyi anlıyorum zaten bana kendiside dediydi sen çok anlayışlısın çok sabırlısın beni çok alttan alıyorsun diye ama benimde artık 2 hafta olunca kafamda bişeyler dönmeye başladı soğudummuda soğuyorum eskisi gibi olamıyorum sonra...

valla ben kendi kendime bile nazar ettiğimi düşünürüm. kendim kendime bişi iyi desem tepetaklak olur mesela.
bide çabuk göze gelirim. biri bana iyi aferin vs bişi dese anında başıma ağrılar girer vs. ağırlaşırım kafam çatlar gibi. (bunlardan yıldızım düşük olduğunu bilirim.) birde bi abla var o söylemişti bana bi anlatarak o zamn şok olmuştum bildiklerine. ama benim düşündüklerimi hissettiklerimi doğrular biçimdeydi söyledikleri.
ama haa başkasına nazarım değermi dersen, hep bakmadan evvel maşallah derim sonra bakarım. bide içim birdir yani çok güzelse güzel olmuş derim, art niyet etmem. ama değermi değmezmi bilmem. nazarın değdi diyen hiç olmadı.

kuzum valla bizde de oldu o dönemlerde...işte stres, sıkıntı yapabilir..ama tabi altında başka bişeyde yatabilir..sordunmu bu 2 hafta süre zarfında bir sorun falan varmı diye:44::44::44:

alice canm uzaktan ilişki zordur. yıpratıcıdır.
hele nişanlıklık süresi evlilik hazırlığı vs zaten yanyana olsan bile zor, uzaktayken zorluk katlanır.
hee soğuma olayına gelince merak etme nişanlın gelsin iki sarılsın, beş öpsün, bir mıncıklasın bişeyin kalmaz soğumazsın yane korkma.

ağzın bal yesin kısss çok doru söledin.. bende ne zaman sevinsem bişeyi iyi yaptığımı düşünsem elimde patlar :)
başıma ağrılar girer.

ağzın bal yesin kısss çok doru söledin.. bende ne zaman sevinsem bişeyi iyi yaptığımı düşünsem elimde patlar :)
başıma ağrılar girer.

işte kendine bile olsa söylemicen. ben elimden geldikçe uygulamaya çalışıyom.
yani özellikle para, eşya ev birikim borç gibi konularıda arkadaşlarımla da pek paylaşmam. anlatsam da yüzeyseldir.
en çok bu konuda insanların nazarı değiyor

çok uykum var yahuuuu

KUZUM O DEDİĞİNDEN BENDEDE VAR NE TESADÜF

merhaba kızlar;
hiç keyfim yok kara bulutlar dolanıyor tepemde hiç sevmedim bu durumu

KUUZM KIYAMAM SANA YA BEN SENİN İÇİNİNN TEMİZ OLDUĞUNU ÇOK İYİ BİLİYORUM
DAHA ÖNCEDE DEDİM GÖRMEDİM AMA SANA İÇİM KAYNADI
NİŞAN DÖNEMİNDE OLUR BÖYLE ŞEYLER SIKMA O GÜZEL CANINI
OLABİLİR BELKİ NAZARA GELDİNİZ BELKİ İNSANLAR ŞU AN SİZİ KONUŞUYOR İŞTE DÜĞÜN YAKLAŞTI NE ALACAK NE VERECEK DİYE
SENİN YAPACAĞIN SABIRLI OL BİRAZ NİŞANLINDA ORDA TEK BAŞINA KALMIŞ İŞ EV DERKEN BOCALAMIŞ OLABİLİR
SOĞUMA FALAN OLMAZ KUZUM MERAK ETME TURKUAZIMIN DEDİĞİ GİBİ 2 SARILSIN BAK GÖR BİŞİCİKLER KALIYOR MU
BİZ BAYANLAR DUYGUSALIZ ONLARDA MANTIKLARI İLE HAREKET EDİYORLAR
O ŞİMDİ DİYORDU Kİ BU KIA NE OLUYOR DURUP DURURKEN GEÇER BUNLAR
OKU BOL BOL BALIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…