- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #35.261
günaydın canım nerelerdesin sen yaaaaaaaaaa
aynen öyle şans işi canım benim
şansın varsa iyisin rabbim şansı açıklardan eylesin bizlerine inşaallah
senin işin o zaman tam türk erkeği işine geldiği gibi davranıyor
genelde erkekler öyledir hep ya
kuzum sen ne kadar mantıklı,akıllı bir kadınsın yavvv
maaşallah sana dediğin herşey en ufak cümleinse kadar doğru
aile çok öenmli derler ya aynen öyle
evet ailesinden babası annesine değer veriyor ise çocukta eşine veriyor çünkü öyle görmüştür
vermiyorsa çocuğunda vermeme derecesi yüksek
işte canım şimdiden bilemiyorsun ki nasıl diye
anca evlenince içlerine girince anlayabiliyorsun
evlikik mektup gibi içinden ne çıkacağını k,imse bilmiyor iyi haberde kötühaberde çıkabilir derler ya
aynen her konuda öle...
istediği şekilde olacakk
dün eşimin göz için hastaneye gittik..gözlük verdi..anneside geldi bizle..
ortabca kerdeşi c.tesi istanbuldan geldi..etliekmek yaptırcaz akşam yemepe gelin dedi..benim adam direk yok evde yemek var gelmeyiz dedi..ayrıldık..niye gitmedik dedim..ee daha cçtesi oradaydık sen şimdi laf edersin haftada 2-3 kez niye gidiyoruz diye dedi..sinir oldum yaa..
ben rahatsız oluyomuşum çok gidince..gıcıkk
bende gidelim dedimm gittik...
eve geldim somurttum sonra ama doğru değilmi..birkaç kez tekrarlansa kızarsın diyor
aslında doğru
harbiden millet neredekardanmadam ve kalplerasi kuzular
sesiniz hiç çıkmıyor yaaa
kardanmadam ve kalplerasi kuzular
sesiniz hiç çıkmıyor yaaa
sessiz sessiz oturuyorum napim bazen konuşmaya isteğim enerjim olur şansima kimse olmaz bazen sus pus oturasım gelir ortada muhabbet döner :d
ben bir konuda katılamadım size evde babası annesine hiç yardım etmemişse yada babası evine sahip çıkmamışsa vesair evlatta gördüğünü yaşar demişsiniz erkek çocukları anneye daha düşkündür ve babasının ilgisizliği hiç yardım etmemesi annesini üzdüğünü görmüşse buna karşılık kendisi evlendiğinde aynı huzursuzluğu yaşamamak için babasının tersi karakterede sahip olabiliyor etrafımda bunun örneği çok var :) dediğin gibi evlilik kapalı mektup ne çıkacağı belli olmaz istediğin kadar içlerine gir aynı evde yaşamadan birşey anlaşılmıyor ki ilk 5-6 ayda inandırıcı değildir asıl olan 6. Aydan sonraki halleri
günaydın kızlar.
Bacagım burkuldu kalkamıyorum yerimden.
Eşimle tartıştım bide hiç yoktan. Keyifsizim.
giremedim kuzum geçmişi okuyodum ben de.
Nasılsın?
aynen istediğin kadar içlerine gir çık anlayamıyorsun ki
kimse kimseyi aynı evi aynı hayatı yaşamaya başlamadan tanıyamıyor maalesef
senin dediğinde doğru ailesinde huzursuzluk gören erkek bende yaşamayım diye eşine değer verebiliyor
ne biliyim rabbim şansımızı açık etsin
aynen öyle evlilikler 6.aydan soınra belli oluyormuş
canım hayırdır ya çok geçmiş olsun kkötü birşey yoktur umarım
eşinle niye bozuştuzunu durduk yere ama arada oluyor böle şeytan mı dürtüyor nedir?
Iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor
aynen her konuda öle...
istediği şekilde olacakk
dün eşimin göz için hastaneye gittik..gözlük verdi..anneside geldi bizle..
ortabca kerdeşi c.tesi istanbuldan geldi..etliekmek yaptırcaz akşam yemepe gelin dedi..benim adam direk yok evde yemek var gelmeyiz dedi..ayrıldık..niye gitmedik dedim..ee daha cçtesi oradaydık sen şimdi laf edersin haftada 2-3 kez niye gidiyoruz diye dedi..sinir oldum yaa..
ben rahatsız oluyomuşum çok gidince..gıcıkk
bende gidelim dedimm gittik...
eve geldim somurttum sonra ama doğru değilmi..birkaç kez tekrarlansa kızarsın diyor
aslında doğru
işte kadın milleti de böyle götürse bu ne yaa dersin götürmesse niye götürmedin dersinerkeklerinde işi zor anacım
sağol kuzu.
Yok canım allah'a şükür, biraz morluk var hafif bi agrı.
Kendime dikkat etmiyomuşum vs. Konuda şu kv bi yere davetli sende gelir misin dedi ben de bi kaç haftadır hiç görüşmedim kırmayaym dedim, gidicegimiz yer 10 dakika. Bana ahkam kesiyo beyfendi ayagın ne halde sen geziyosun diye. Ona naz yapıyorum sanıyo.
işte senin için endişe ediyor cnaım bence eşin
ayağın yüzünden bence sevinmelisin buna
işte kadın milleti de böyle götürse bu ne yaa dersin götürmesse niye götürmedin dersinerkeklerinde işi zor anacım
aynennn
yenidendoğdm cezalı kuzumm..konu dışı mesajdan üyeliği pasifleştirildi..yemeğimi yedim çok şükür olsun
isyan yenidendoğdum nerde hiç yazmıyor
sizde neler vadrı menüde bakalım
merhaba kızlar;
hiç keyfim yok kara bulutlar dolanıyor tepemde hiç sevmedim bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?