Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
eflinam beklentini yüksek tutma. nişanlı iken ailesinin içine gir çık. akrabalarının vs. her bişeylerine katıl. merak etme azda olsa çokda olsa çözersin
aşkdan kör olmak istemezsen amannn demezsin az çok anlarsın.
ayrıca ailenin görüşlerine değer ver. ve onların fikirlerini her daim al.
küçük bir tavsiye.
evlilik elbette şans ama dışardaki insanlar senin göremediğin her bi haltı çözerler

Son düzenleme:

sessiz sessiz oturuyorum napim bazen konuşmaya isteğim enerjim olur şansima kimse olmaz bazen sus pus oturasım gelir ortada muhabbet döner
ben bir konuda katılamadım size evde babası annesine hiç yardım etmemişse yada babası evine sahip çıkmamışsa vesair evlatta gördüğünü yaşar demişsiniz erkek çocukları anneye daha düşkündür ve babasının ilgisizliği hiç yardım etmemesi annesini üzdüğünü görmüşse buna karşılık kendisi evlendiğinde aynı huzursuzluğu yaşamamak için babasının tersi karakterede sahip olabiliyor etrafımda bunun örneği çok var :) dediğin gibi evlilik kapalı mektup ne çıkacağı belli olmaz istediğin kadar içlerine gir aynı evde yaşamadan birşey anlaşılmıyor ki ilk 5-6 ayda inandırıcı değildir asıl olan 6. aydan sonraki halleri

aynen istediğin kadar içlerine gir çık anlayamıyorsun ki
kimse kimseyi aynı evi aynı hayatı yaşamaya başlamadan tanıyamıyor maalesef
senin dediğinde doğru ailesinde huzursuzluk gören erkek bende yaşamayım diye eşine değer verebiliyor
ne biliyim rabbim şansımızı açık etsin
aynen öyle evlilikler 6.aydan soınra belli oluyormuş

günaydın kızlar.
Bacagım burkuldu kalkamıyorum yerimden.
Eşimle tartıştım bide hiç yoktan. Keyifsizim.

giremedim kuzum geçmişi okuyodum ben de.
Nasılsın?

canım hayırdır ya çok geçmiş olsun kkötü birşey yoktur umarım
eşinle niye bozuştuzunu durduk yere ama arada oluyor böle şeytan mı dürtüyor nedir?

Iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor

Sağol kuzu.
Yok canım Allah'a şükür, biraz morluk var hafif bi agrı.
Kendime dikkat etmiyomuşum vs. Konuda şu kv bi yere davetli sende gelir misin dedi ben de bi kaç haftadır hiç görüşmedim kırmayaym dedim, gidicegimiz yer 10 dakika. Bana ahkam kesiyo beyfendi ayagın ne halde sen geziyosun diye. Ona naz yapıyorum sanıyo.

işte senin için endişe ediyor cnaım bence eşin
ayağın yüzünden bence sevinmelisin buna

VALLA ERKEKLERİN İŞİ GERÇEKTEN ZOR İSYANIM
GÖTÜRSE DERT GÖTÜRMESE DERT ADAMLAR NE YAPCAKLARINI ŞAŞIRIYOR GARİPLER

BİZ BAYAN MİLLETİNİ ANLAMAK ÇOOOOK ZORRRRR

yemeğimi yedim çok şükür olsun

isyan yenidendoğdum nerde hiç yazmıyor

sizde neler vadrı menüde bakalım
yenidendoğdm cezalı kuzumm..konu dışı mesajdan üyeliği pasifleştirildi..

bizde menüde dolma, şehriye öorva, yoğurt, revani vardı

ben geldimmmmmmm
üffff 2 gündür yoğunluktan öldüm beee
ancak gelebildim burası yine sessiz neredesinzi hatuncuklarrr
bizim menümüzde
yayla çorbası
makarna
ıspanak
yoğurt
ve baklavaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…