Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

Borca kimin nazarı değer ki kuzu, anca sevinir içi fesat olanlar :)
Hep diyorum rabbim kötülük düşününeni kötülüğünde boğsun bizide korusun böylelerinden.
Ama işte insanız güzel bi gelişme olunca hayatımızda paylaşıyoruz etrafımızdakilerle ister istemez.
Ben kimseye kötülük düşünmüyorsam, başkasıda bana düşünmesin dimi bacım düşününde kendi başında bulsun ohh :)

Hele şu maaş soranlar yokmu onlara ayrıca gıcığım, ben sormuyorsam sende sorma.!!!!

maşşaını soranlara senmi harcıyacaksın de geç..bende sinir oluyorum kuzum aynen..
sadece kötü niyetli insanlar nazar değmez..güzel bakanlarda değebilir..içinde kötü niyet yoktur ama imrenmiş bepenmiştir nazarı değebilir..Allahım her türlü nazardan, kötü gözden, kötü sözden korusun bizleri :26::26::26:

cnaım o maaş soranlara ben ifrit oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
nişanlın kaç para alıyor,sen kaç para alıyorsun
ohooooo siz ikinzide çalışıyorsunuz çocuk mühendismiş sizde gırla para vardır
işte şanslı imişsin
amanınnnnn daha neler neler diyorum ki ne kadar cahiliz yaaa

içimden diyorum ki e be teyze sorma paraları nereye koyacağımızı bilmiyoruz diye
insanlar bilmiyor ki sallıyor sadece

aynen kuzum yaa,, reel hayatta görüştüğümüz insanlarla yakalayamadığımız samimiyeti yakaladık şurda,
kimsenin kimseye yaranma derdi de yok,
Bir keresinde kp sordu bana maaşımı, ki benim babam bunca yıldır çalışıyorum 1 kere sormadı.!!
İyi yada kötü niyet ne olursa olsun sormaya hakkı yok, kadının yaşıda maaşıda sorulmaz dedim kaldı öyle koca adam
ben size soruyormuyum dedim, ohh iyi oldu soramaz bi daha :)

Son düzenleme:

walla ya çalışmayı biliosam nasl harcamam gerektiğinide bilirim size ne diceksin öylelerine :)

kızlar hepiniz haklısınız sonuna kadar...
turkuazcığım evet banada biri bişeyimi çok beğense yada annemle dışarı çıksak mesela bir ortama girsek eve gelince başım çatlar ağrıdan ...dediğin olay evet yıldızım çok düşük...bende birine bişey derken maaşallah derim zaten çok şükür kimseye karşı içimde bir fesatlık kıskançlık olmamıştır allahım yazdıysa bozsun...
evet bazen insanları kendim gibi görüyorum ama allah bana öyle bir huy vermiş ki mesela kimlerin benim hakkında iyi şeyler düşünmediğini arkamdan konuştuğunu hissediyorum....altıncı hissim çok kuvvetli bişey olacağı zaman hissediyorum mesela biliyorsunuz 2.5 hafta önce adana'daydım nişanlıma ben istanbul'a gidince bana soğuk davranıcan biliyorum içime doğuyor demiştim ve nitekim oldu da..
evlilik süreci hakikaten çok zormuş sanırım nişanlımın herşeyi tek başına kendi parasıyla yapması benim etrafımda ve nişanlımın arkadaşları yada yakınları tarafından göze geldi...ben şuan çalışmıyorum biliyorsunuz benim hakkımda bu kız nerden para buluyorda her istediğini alıyor yada yapıyor diyenler bile var hatta benim için o kadar evde oturdu nereden buldu avukatı diyen bile olmuş anneme...
bende bundan sonra diyorum ki lütfen üstünüze alınmayın reelde etrafımdaki insanlar için diyorum benim hakkımda ne düşünüyorlarsa allah onlara 1000 katını versin

gofretim, sen derdinki mesela 20.000 borcumuz var.
vayyyy demek ödeme güçleri var derler.
bilmezler neden o borca girdiğini ödeme için nasıl çırpındığını gibi

alla alla avukat insan değilmi ki ne demek nerden bulmuş. ne ayıp laf ya nerden bulmuş, sanki mal eşya para bulmuş gibi.
ya ne cahilce ya.. valla cahil ve fesattan korkarım en çok hayatta. ne laf anlatabilirsin, ne yola getirebilirsin. Allah korusun onlardan

bizim toplumuzda avukat hakim doktor ile evlenirsen, hiçç dedikodun bitmez bunu unutmayın.
onlar büyük adam çünki

cennetde cehennemde bu dünyada alicee ilahi adalete çok inanıyorum kuzum, herkes kendi niyetini yaşıyor.
Geçmişi bilmediğimden soruyorum ne kadar süredir birliktesiniz nişanlınla ?
İçini ferah tut canım oda ev hazırlıkları fln stres olmuştur.

kuzum kusura bakma ama güleceğim bu evde oturduda nerden buldu avukatı sözüne
töbe yarabbim ne insanlar var ne demek ya illa her evde oturan kötü,her çalışan iyi biri ile mi evlenmek zorunda
ne kadar edepsiz bir düşünce bu ya
ama aynısını biz ablamdada gördük bendede canım
sanki insnalr biz işsiz güçsüz,bilgisiz insanlarızda eşlerimiz bizi nasıl aldı muamelesi yaptılar
ablamın eşi doktor benim millet demediğini bırakmadı işte nasıl ayarladı neler yaptı
ama olsun hep günahımızı aldılar
anacım ister doktor,avukat,mühendis ne olursa olsun onarında evlenmeye hakkı var eşleride normal insanlar olacak
ben hiç takmam böle şeylere kimin nasipi kimde ise onunla evlenir
rabbim öyle hüküm vermiştir biz sadece uyarız ona
bak tepem attı benim yine sıcak çukulata içeçeğim

ha birde annen diyemedi benim kızım bir tane herşeyin en iyisine layık ne demek istiyorsun diye

hayır ben okumamış olsam belki yakıştırmazlar bana tahsilli birini bende üniversite mezunuyum ama şuan çalışmıyorum evlilik hazırlığında olduğum için sürekli adana'ya gidip gelmem zor olucak hoş çalışsam bu sefer derler ki oo ikiside dünya beter para kazanıyor böyle insanların dilinde dedikodu bitmez çünkü...

canım uzaktan ilişki gerçekten zor ve yıpratıcı oluyo. karşılıklı özverili olmak gerekirki nişanlın herşeyi üstlenmiş sıkıldığında göğsüne yaslanıp oh diyemezki derdini anlatsa ne değişicek. bide her erkek anlatamaz tanımıyoruz sen daha iyi bilirsin ama bunalmış olabilir. sen zaten üstüne gitmiyomussun bırak biraz kendi haline.
hem dur bende dedikodunu yapiimmm sen anlatmışmıydın
nasıl buldun kız avukatı

eflinam benim annem çok hazır cevaptır ve dobradır annem gereken cevabı vermiş zaten bizde kızımızı okuttuk iyi yerlere getirdik kimle evleneceğinin yorumunu yapmak kimseye düşmez size sadece izlemek düşer demiş.ama annem bunu bana söylediğinde zangır zangır titiryordu sinirden ne kadar fesat insanlar var bundan sonra ne oldu ne bitti düğün tarihini bile kimseye söylemeyeceksin diye uyardı beni bilmiyorum içimde tarifsiz bir hüzün var gözlerim doluyor sürekli

amann kızlarrr dedikodu dedikodu milleti canı sıkılıyo yapcak işleri yok konuşuyorlar işte .. bizim içinde neler söylüyolar neler...önceleri çok takıyodum hatta yüzlerine vurucam diyodum aman dedim sonra insanların yapısını değiştiremezsin..kıskanan insan dedikodu yapar....

aliceciğim nişanlılık süreciğinde burda çoğumuz ne sıkıntılar ne sıkıntılar atlattık hatta belki günlerce konuşmadık ayrılmanın eşiğine geldik...ancak evlenince her şey daha yoluna giriyo.. sadece az sabret bu süreçte birbirnizi boşuna kırmayın derim ben...

ve argo olacak ama TAŞ gibi kıszın alicem eminim daha iyilerinide bulurdun bulmak istesen, gönül kimi seçerse iyi olan odur.
Milletin ağzı torba değilki büzesin işte. Senin gibi kız taa Adanalara gelin gidiyor bide burdaki hayatını bırakıp aşkının peşinden gidiyor.

demekki insanlar ne kdara patavatsız oalbiliyor bunu görüyoruz
ama annede iyi cevap vermiş helal vallahi

Işte hazım meselesi balım bu tamamen
rabbim bizim gönlümüzü biliyor

benimde en yakın arkadaşım dediğim kızda aynısını bana dedi şok oldumbeklemiyordum hiç resmen
bana diyoki eee kızım nerden buldun bende dedimki neyi buldum
sözlünü diyorum dedi nasıl razı ettin dedi
bende dedimki ne dmeek ya kimse kimseyi razı etmedi ne alaksı var dedim
salak senki benim hayatımı biliyorsun nasıl biri olduğumu biliyorsun
bana sorması gereken en son kişi idi ama ilk kişi oldu
sildim o arkadaşıda valla tınnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…