Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

kuzum kp mal değildir ya elbet evinde kaldığı sürece masraflara yardım edecekti yani..sizinde boyunuz posunuz belli yani..
sen evine getir canım..kişisel temizliğini bence eşi yapar sana kalmaz gibi geliyor..
sen yemeklerini koy önlerine..temiz bir ev ver tamamdır.

aman semiks boşver ebbeğine bak benm abimde takmadı bana bir küçük altın boşverrrrrrr tınlamaa iki kişi dünya kazanıyo sanıyolar işteee

yenidendoğdum ben olsam kaynanannın kendi evinde bakardımmmm 15 gün değilmi sonuçtaaa

BAKALIM bı o gun gelsınde bakalım nasıl olacak
ne durumda olacak
bıraz netten bakayım nasıl bır opr.olacak

cıtlım 15 gun ya 15 koca gun kolaymı
sonuctya bır dunyada mısafırı olacak gelecek gıdecek
kendı evımı tercıh ederım
gıda olarakta yardım etmezlerse her gune t kofte yıyemezler kuru fuaslyeyı doldururum :)
kısısel temızlıgı kp yapmaz
ben yaparım 3 erkek adam kız yok
neyse artık onuda halledecegız
annemede soylemedım gunduz yanında durursa
canı sıkılmaz kadının

bugun kandılmııı
ay kızlar hıc haberım yok

kandılınız muabrek olsun ..

diğer çocuklardamı sende kalacak?
onları alma bence evde idare edebilirler kendilerini.

Saol isyancim iyi dileklerin icin:)
Eflinamcim rahatlattin beni cok saol canim hayirlisiyla saglikli bir sekilde dogurrum insallah bebisi cok zormus tansiyon isi uzun sure ayakta duramiyorum hemen yukseliyo meslegim de surekli ayakta durmami dolasmayi gerektiriyo suekli masada oturan ogretmenler de var tabi ama ben yapamiyorum.
Yenidendogdum gecmis olsun canim ben olsam evimde bakmayi trcih ederdim bir de bebisi yuksek tansiyondan dolayi mi erken dogurdun? Doktor bana da erken dogum olabilir dedi cunku...
Citl zaten takmiyorum abimleri o onceden beri kiskancti zaten karisi da ondan beter sadece en yakinindaki bile kotu dusunebiliyosa hrkes dusunur takmamak lazim iste..

cocuk dedıgımız bırı 23 dıgerı 20 yasıonda erkekler
kalmazlar herhalde dıye dusunuyorum ama her aksam gelırler

nasıl aranla kuzum kardeşleri ile..
benim böle bir durum olsa kardeşleri gelsin isterim..
küçük ile çok şükür iyi anlaşırız..bana yardım eder sağolsun..yenge, abla diye pırr döner arkamdan..kendisi 21 yaşında..ortancada 23 yaşında

yok canım yuksek tasnıyon yoktu ama benım hep yukseldı yukseklcek gıbıydı ama preeklamsı gecırmeıdm ben
suyum geldı benım karnım zaten asagıdaydı
buuyktu cok karnım
guzel canım oyle sagımda solumda dolancak bı durum olmaz ama ortanca zaten bızım ılıskımızı ılk ogrenen aılesıyle onurun arasında mekık dokuyan bırı
kucuk olanda kenard akalmıstı ama ıyıler yanı evın cogu eksıgını kucugu yaptı dolapları o monte ettı avızelerı o taktı prızlerı o taktı
gıbı
ama oyle yardım etmez hıc bırı geldıkleırnde bulasıga fılan :)
bu hafata sonu onları yatıya alıcaktımda
15 gun berabersek doyarız zaten cagırmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…