- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #35.361
yok tabıkı bakıcaz
bılıyorum ama kısısel temızlıgını nasıl yapabılırım hıc yapmadım ben
mıdem kaldırabılırmı
mesela kayınvalıdemın kayınvaldıesıde felc gecırdı
bursada
orada yatalak suanda gorumce bakıyor
normalde kp annesını 3 kardesler
4 ay arayla gezıdrmek ıstıyor bırıne yuk olmasın dıye kayınvalıdem ben basedemem altını alamam onu yıkayamam dıyor bakıcı tut dıyor
kp hosuna gıtmıyor orada gorumce bakıyor
o boyle dıyor demıyorum
ama en azından ıkı amelıtyatı bır olmazsa cok guzel olacka
ayrıca ege de var ben egeyı gormeden nasıl baska bı yerde gunler gecırebılırım
bıze getırtecegız
aabaları var her aksam yatana kadar bızde olacaklar
orası keısn
bırde bunun maddı yonu var
suanda cok sıkısıgız
90 lıramız kaldı mesela
700 lıra fatura var
sonucta kendımız ne varsa ne bulursak onu yıyıoruz
maddı boyuıtuda benı dusunduruyor
Gunaydin kizlarrr
ay okulda kimsecikler yok son iki gun ya kimsee gelmemis iki kisi vardi onlar da bu ders kacmislar
beni de eve yollasalar ne olur yaa uyusam azcik... Bu bebis fena uykumu getiriyo bir de hamilelik tansiyonu cikti basima. Evlenmeden once hep duserdi tansiyonum simdi hamilelikten 15 e 10 cikti dun. Bebek icin cok riskliymis dua edin biraz rahatlim kizlar(
bugun temizlikci gelecek dun bir gayret esimle evi supurduk sildik o supurdu ben sildim lavabolari yikadik bu isleri onceden yapim ki temizlikciye koltuk ve halilari sildircem. Aksam carsiya gidilecek yigenlere giyecek biseyler alcam tatilde memlekete gitcem cumartesi gunu on gun kalcam yine kaynanam bir sorun cikarmaz insallah...
Alicecim yazdiklarina cok uzuldum canim nefret ediyorum boyle insanlardan en yakinindKilerden bile supheleniyo insan bana oz abim dedi bir suru maasiniz oluyo ikinizin birden diye.gelin desen ayni sekilde ama onlara sunulan imkanlar bize sunulmadi bir evimiz daha vardi onlara verildi 200 metrekare evdi agzimi acip o evde benim de hakkim var demedim bak evim olmadigi halde. Alacak durumlari oldugu halde dugunumde bir kucuk altin bile alip takmadi abimler benim kizkenden annemin dogum gunu hediyesi olan bir bilezigim vardi onu aldilar ele gune karsi guya bana bilezik taktilar... ama gelin hanim yarim kilo altin takip son derece pahali bir elbiseyle geldi dugunume ... Benim evim de yok dugun borcu odedigimiz icin para da birikmiyo zaten kaynanam da somurup duruyo butun bunlara ragmen gelinimiz de abim de bir suru paraniz var soyle boyle...dusun abim boyle dediyse millet neler dedi bana ama sallamiyorum canim artik sevdiginle mutlu olmaya calis sen boyle fesatlik yapan elindekileri de kaybeder zaten kaybeden onlar kazanan sen olursun nazar icin de bol bol nas felak oku
Hepinizin mevlid kandili mübarek olsun arkadaşlar günümüzü inş. duayla geçirebiliriz...
kalabalıkız ama ses yok hiç:26:
BAKALIM bı o gun gelsınde bakalım nasıl olacak
ne durumda olacak
bıraz netten bakayım nasıl bır opr.olacak
cıtlım 15 gun ya 15 koca gun kolaymı
sonuctya bır dunyada mısafırı olacak gelecek gıdecek
kendı evımı tercıh ederım
gıda olarakta yardım etmezlerse her gune t kofte yıyemezler kuru fuaslyeyı doldururum :)
kısısel temızlıgı kp yapmaz
ben yaparım 3 erkek adam kız yok
neyse artık onuda halledecegız
annemede soylemedım gunduz yanında durursa
canı sıkılmaz kadının
diğer çocuklardamı sende kalacak?
onları alma bence evde idare edebilirler kendilerini.
cocuk dedıgımız bırı 23 dıgerı 20 yasıonda erkekler
kalmazlar herhalde dıye dusunuyorum ama her aksam gelırler
cocuk dedıgımız bırı 23 dıgerı 20 yasıonda erkekler
kalmazlar herhalde dıye dusunuyorum ama her aksam gelırler
yok canım yuksek tasnıyon yoktu ama benım hep yukseldı yukseklcek gıbıydı ama preeklamsı gecırmeıdm benSaol isyancim iyi dileklerin icin:)
Eflinamcim rahatlattin beni cok saol canim hayirlisiyla saglikli bir sekilde dogurrum insallah bebisi cok zormus tansiyon isi uzun sure ayakta duramiyorum hemen yukseliyo meslegim de surekli ayakta durmami dolasmayi gerektiriyo suekli masada oturan ogretmenler de var tabi ama ben yapamiyorum.
Yenidendogdum gecmis olsun canim ben olsam evimde bakmayi trcih ederdim bir de bebisi yuksek tansiyondan dolayi mi erken dogurdun? Doktor bana da erken dogum olabilir dedi cunku...
Citl zaten takmiyorum abimleri o onceden beri kiskancti zaten karisi da ondan beter sadece en yakinindaki bile kotu dusunebiliyosa hrkes dusunur takmamak lazim iste..
guzel canım oyle sagımda solumda dolancak bı durum olmaz ama ortanca zaten bızım ılıskımızı ılk ogrenen aılesıyle onurun arasında mekık dokuyan bırınasıl aranla kuzum kardeşleri ile..
benim böle bir durum olsa kardeşleri gelsin isterim..
küçük ile çok şükür iyi anlaşırız..bana yardım eder sağolsun..yenge, abla diye pırr döner arkamdan..kendisi 21 yaşında..ortancada 23 yaşında
kızlar sibelin hamilelik testi çift çizgi çıkmışş...
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum/583580-sorun-hamile-kalamiyorum-40.html
nnnnnnnnnnnnnnnn
kendı soyleseydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?