- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #35.341
kardeşin yokmu alice ? dertsiz kmse yok dermansız derdimiz olmasun yeter canım, üzülcez sevincez böyle geçecek işte
ulan bir gün buraya böyle şeyleri anlatacağım aklımın ucuna gelmezdi genelde içimde yaşarım yada odamda kendi kendimle mücadele ederim her türlü sıkıntılarımda yada annemle paylaşırım özel hayatımdaki kavgalarımızı kolay kolay kimseye anlatamıyorum çünkü vay beee
eflişim yok ben milleti başka türlü sevindircem sanırım şu aramız bir düzelsinde
mousseciğim ona güvenim sonsuz dediğim gibi şeytani dürtüler işte..beklemedeyim şuan bakalım ne çıkıcak bu işin altından...
Gunaydin kizlarrr
ay okulda kimsecikler yok son iki gun ya kimsee gelmemis iki kisi vardi onlar da bu ders kacmislar
beni de eve yollasalar ne olur yaa uyusam azcik... Bu bebis fena uykumu getiriyo bir de hamilelik tansiyonu cikti basima. Evlenmeden once hep duserdi tansiyonum simdi hamilelikten 15 e 10 cikti dun. Bebek icin cok riskliymis dua edin biraz rahatlim kizlar(
bugun temizlikci gelecek dun bir gayret esimle evi supurduk sildik o supurdu ben sildim lavabolari yikadik bu isleri onceden yapim ki temizlikciye koltuk ve halilari sildircem. Aksam carsiya gidilecek yigenlere giyecek biseyler alcam tatilde memlekete gitcem cumartesi gunu on gun kalcam yine kaynanam bir sorun cikarmaz insallah...
Alicecim yazdiklarina cok uzuldum canim nefret ediyorum boyle insanlardan en yakinindKilerden bile supheleniyo insan bana oz abim dedi bir suru maasiniz oluyo ikinizin birden diye.gelin desen ayni sekilde ama onlara sunulan imkanlar bize sunulmadi bir evimiz daha vardi onlara verildi 200 metrekare evdi agzimi acip o evde benim de hakkim var demedim bak evim olmadigi halde. Alacak durumlari oldugu halde dugunumde bir kucuk altin bile alip takmadi abimler benim kizkenden annemin dogum gunu hediyesi olan bir bilezigim vardi onu aldilar ele gune karsi guya bana bilezik taktilar... ama gelin hanim yarim kilo altin takip son derece pahali bir elbiseyle geldi dugunume ... Benim evim de yok dugun borcu odedigimiz icin para da birikmiyo zaten kaynanam da somurup duruyo butun bunlara ragmen gelinimiz de abim de bir suru paraniz var soyle boyle...dusun abim boyle dediyse millet neler dedi bana ama sallamiyorum canim artik sevdiginle mutlu olmaya calis sen boyle fesatlik yapan elindekileri de kaybeder zaten kaybeden onlar kazanan sen olursun nazar icin de bol bol nas felak oku
7 gun cezamı olurmus yaaa
günaydın ben geldim
:26:
Gunaydin kizlarrr
ay okulda kimsecikler yok son iki gun ya kimsee gelmemis iki kisi vardi onlar da bu ders kacmislar
beni de eve yollasalar ne olur yaa uyusam azcik... Bu bebis fena uykumu getiriyo bir de hamilelik tansiyonu cikti basima. Evlenmeden once hep duserdi tansiyonum simdi hamilelikten 15 e 10 cikti dun. Bebek icin cok riskliymis dua edin biraz rahatlim kizlar(
bugun temizlikci gelecek dun bir gayret esimle evi supurduk sildik o supurdu ben sildim lavabolari yikadik bu isleri onceden yapim ki temizlikciye koltuk ve halilari sildircem. Aksam carsiya gidilecek yigenlere giyecek biseyler alcam tatilde memlekete gitcem cumartesi gunu on gun kalcam yine kaynanam bir sorun cikarmaz insallah...
Alicecim yazdiklarina cok uzuldum canim nefret ediyorum boyle insanlardan en yakinindKilerden bile supheleniyo insan bana oz abim dedi bir suru maasiniz oluyo ikinizin birden diye.gelin desen ayni sekilde ama onlara sunulan imkanlar bize sunulmadi bir evimiz daha vardi onlara verildi 200 metrekare evdi agzimi acip o evde benim de hakkim var demedim bak evim olmadigi halde. Alacak durumlari oldugu halde dugunumde bir kucuk altin bile alip takmadi abimler benim kizkenden annemin dogum gunu hediyesi olan bir bilezigim vardi onu aldilar ele gune karsi guya bana bilezik taktilar... ama gelin hanim yarim kilo altin takip son derece pahali bir elbiseyle geldi dugunume ... Benim evim de yok dugun borcu odedigimiz icin para da birikmiyo zaten kaynanam da somurup duruyo butun bunlara ragmen gelinimiz de abim de bir suru paraniz var soyle boyle...dusun abim boyle dediyse millet neler dedi bana ama sallamiyorum canim artik sevdiginle mutlu olmaya calis sen boyle fesatlik yapan elindekileri de kaybeder zaten kaybeden onlar kazanan sen olursun nazar icin de bol bol nas felak oku
Günaydın canım
hamılelıkte yuksek tansıyon cok rısklı
Allah yardımcınız olsun sureklı kontrolde olman ve ıyı bı doktora gıtmen gerekıyor opanıkletmek gıbı olmasın ama ...
cezam erkenmı bıttı ne
anlatcak ne cok sey var bı bılsenızzzzzz
kayınvalıdem ameliyat olacak
kolunda kırecleme var ve cok agrısı oluyormus
ve ayretten ıkı ayagındada kemıklerı cok cıkık onlarıda kestırmesı gerek ılerıde ayakkabı gıyemeyecek hale geleceksın demıs doktor
cok ılerıde degıl
3-5 yıl sonra
neyse sımdı kayınvalıdem anladıgım kadarıyla nazlı bırı
cunku once kırecleme ıcın olacak 1 gunde hastaneden cıkıyormus normalde kayınvalıdem 1 hafta kalacakmıs korkuyormus
bakacak kımsesı yok ya bıze alacagım ya orada kalacagım
3 erkek var
ne olursa olsun yabancı bırılerı onlar nasıl banyo ederım tuvalete bıle gıremem
kendı evıme getırsem
basıma corapmı ormus olurum
bence sakın evine getirme kuzum..zaten gündüz evde dğilsin..akşamları gider bakarsınız yatmaya evinize gelirsiniz..belki arada kalırsınız ama eve gelirse çıkmasıda sor olur..nazlı biriymiş diyosun yapamazsın..Allah yardımcın olsun
Gunaydin kizlarrr
canım merak etme hamilelikte preglemsi diye birşey varmış bende ablamdan öğrendim onda çıkmıştı korkmuştuk çok ama
şükür ki hiç birşey olmadı.sende merak etme allahın izni ile sorunsuz bir şekilde atlatırısınız.
bu arada abine ve yengene helal olsun bir çeyrek takmadılar demek ki ve sizin maaşınıza göz dikiyorlar
allahım yarabbim.gelin hanım yiyici desene
öyle anlıyorum cunku kp dalga gecıyor
o aksam hemen cıkacaksın dıyor kapalı amelıyatmıs nasıl oluyor bılmıyorum
oda tabı canım tabı benımkı can degılmı dıyo
cok yakın oturmuyoruz yanı evlere yurume mesafesını dusunursek metro ıle 1 saat aramız var
ben bılıyorumkı bızı eve gondermezler kalmaya
,
aksamda anca yemek fılan yapaıblırım ne yapıcma
evı temızlesem duzen farklı
kocasıda calısmaları degsııyor
dıger cocukların bırı okuyor bırı calısıyor
bıze getırtsem hepsı bıze gelecek
ama gunduz annem yanında olur
nazlı dıyorum
cunku o kolunu daha sımdıden kullanmıyor ben halledıyorum mutfak ısını gıttıkce
, doktor ayak ve kol amelıyatını bır yapmak ısıtyormus
1 hafta toouklarına basarak kalkacak
ama kolundada amelıyat olunca kısısel temızlıgınıde yapamayacak :S
yok tabıkı bakıcaz
bılıyorum ama kısısel temızlıgını nasıl yapabılırım hıc yapmadım ben
mıdem kaldırabılırmı
mesela kayınvalıdemın kayınvaldıesıde felc gecırdı
bursada
orada yatalak suanda gorumce bakıyor
normalde kp annesını 3 kardesler
4 ay arayla gezıdrmek ıstıyor bırıne yuk olmasın dıye kayınvalıdem ben basedemem altını alamam onu yıkayamam dıyor bakıcı tut dıyor
kp hosuna gıtmıyor orada gorumce bakıyor
o boyle dıyor demıyorum
ama en azından ıkı amelıtyatı bır olmazsa cok guzel olacka
ayrıca ege de var ben egeyı gormeden nasıl baska bı yerde gunler gecırebılırım
bıze getırtecegız
aabaları var her aksam yatana kadar bızde olacaklar
orası keısn
bırde bunun maddı yonu var
suanda cok sıkısıgız
90 lıramız kaldı mesela
700 lıra fatura var
sonucta kendımız ne varsa ne bulursak onu yıyıoruz
maddı boyuıtuda benı dusunduruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?