- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #35.321
kuzum kusura bakma ama güleceğim bu evde oturduda nerden buldu avukatı sözüne
töbe yarabbim ne insanlar var ne demek ya illa her evde oturan kötü,her çalışan iyi biri ile mi evlenmek zorunda
ne kadar edepsiz bir düşünce bu ya
ama aynısını biz ablamdada gördük bendede canım
sanki insnalr biz işsiz güçsüz,bilgisiz insanlarızda eşlerimiz bizi nasıl aldı muamelesi yaptılar
ablamın eşi doktor benim millet demediğini bırakmadı işte nasıl ayarladı neler yaptı
ama olsun hep günahımızı aldılar
anacım ister doktor,avukat,mühendis ne olursa olsun onarında evlenmeye hakkı var eşleride normal insanlar olacak
ben hiç takmam böle şeylere kimin nasipi kimde ise onunla evlenir
rabbim öyle hüküm vermiştir biz sadece uyarız ona
bak tepem attı benim yine sıcak çukulata içeçeğim
ha birde annen diyemedi benim kızım bir tane herşeyin en iyisine layık ne demek istiyorsun diye
ve argo olacak ama TAŞ gibi kıszın alicem eminim daha iyilerinide bulurdun bulmak istesen, gönül kimi seçerse iyi olan odur.
Milletin ağzı torba değilki büzesin işte. Senin gibi kız taa Adanalara gelin gidiyor bide burdaki hayatını bırakıp aşkının peşinden gidiyor.
bazen düşünmüyor değilim acaba büyü mü yaptılar diye
neyse kızlar sizleri sıkmak istemiyorum....teşekkür ederim yorumlarınız için...
ohhh nede güzel yapmış millet çatlasın fesatlığından. ama bana d ahep ablam der mutluluğunu çok insanlara göstermiceksin iyi niyet yada kötü niyet nazar değer dedi. bu senin için hepimiz için geçerli canım. biz burda aile gibi olduk anlatıyoruz çekinmiyoruz ayıpmı yada kıskanırlarmı diye. ama dışarısı maalesef öyle değil. sen eşine bak başka d abişey düşünme. zamanla yoluan girer umarım herşeygofretto canım nişanlımla 4 senedir beraberiz...nişanlımın arada böyle dönemleri oluyor ama bu kadar uzun sürmezdi 3 .gün aşkım seni çok yanlız bıraktım bir dah aolmaz derdi ve biz çok iyi anlaşırız kavgalarımızda olur ama 1 saat sürmez barışırız hiç konuyu açmayız bir daha ama dediğiniz gibi uzaklık o kadar zor ki elinde olmadan herşey düşünebilirsiniz...
mmousseciğimvalla o beni buldu yaaa 4 aydır olmaz dedim oldurdu işi gücü bıraktı yanıma geldi benim için bende kabul ettim artık
lovelady canım haklısın bakalım evlenebilecekmiyiz biz
vayyy laflara bak bizde geçtik bu yollardankuzum ne sıkması..olurmu öle şey...bizde geçtik o yollardan yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize..inş herşey rayına otuıracak mustmutlu yaşayacaksınız..gözünüz kör, kulağınız sağır olacak düğüne kadar..görmeyecek, duymayacak canınızı sıkmayacaksınızz
AKŞAM OLSA EVE GİTSEM
YEMEĞİMİ YESEM OSMANI İZLESEM
SONRA KİTABIMI OKUSAM
ELİMDE KUMANDA OHHHHH
GEL KEYFİM GELLLLLLLLLL
BİR ELİMDE MEYVEM,BİR ELİMDE KAHVEM
UMRUMDAMI Kİ DÜNYA
nasıl buldun kız avukatı
MAUSE KOPARTTIN BENİ HEEE İLAHİ
kızlarr geçen sene 22 ocakta nişanlanmıştık yani nişan dönümümüz...bakalım benimki hatırlıycak mı
bu ne ya erkekler evliliği hatırlasınlarda gerisi boşş
nişanmış tanışma imiş
bu ne ya erkekler evliliği hatırlasınlarda gerisi boşş
nişanmış tanışma imiş
kuzummm kızıcam ama saçmalama lütfen ne nişanı atması yaaasaolun kızlar şuan acaip sinirliyim..nişanlımı aradım açmadı teli o kadar uyuz oldum ki belki işi vardır yada müvekkili vardır diye açamamıştır diye düşünemiyorum kafamda çok pis şeyler dönüyor sonunda atacağım nişanı millet halay çekecek...
saolun kızlar şuan acaip sinirliyim..nişanlımı aradım açmadı teli o kadar uyuz oldum ki belki işi vardır yada müvekkili vardır diye açamamıştır diye düşünemiyorum kafamda çok pis şeyler dönüyor sonunda atacağım nişanı millet halay çekecek...
saolun kızlar şuan acaip sinirliyim..nişanlımı aradım açmadı teli o kadar uyuz oldum ki belki işi vardır yada müvekkili vardır diye açamamıştır diye düşünemiyorum kafamda çok pis şeyler dönüyor sonunda atacağım nişanı millet halay çekecek...
canım bizimm hepsi ayın 22.sine denk getirdikki hatırlasın diye 22 ekim söz..22 ocak nişan..22 haziran düğün
ulan bir gün buraya böyle şeyleri anlatacağım aklımın ucuna gelmezdi genelde içimde yaşarım yada odamda kendi kendimle mücadele ederim her türlü sıkıntılarımda yada annemle paylaşırım özel hayatımdaki kavgalarımızı kolay kolay kimseye anlatamıyorum çünkü vay beee
eflişim yok ben milleti başka türlü sevindircem sanırım şu aramız bir düzelsinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?