Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

eflinam bende sinirden güldün hee, çalışan kızlarında bir yandan kıymeti bilinmiyor bir yandan da böyle saçmalıklar, ne değişik bi toplum olduk biz.. adam adam olsun karısının kıymetini bilsinde pazarda limon satsın namusuyla değilmi!!

Keşke her okuyanda adam olabilse, eğitim insana bilgi verir iş imkanı sağlar ama insanlık veremez okulda kişilik vicdan görgü dersleri yok ne yazık ki.!!!! hee okumuş iyidir, kızını iyi yere kapak attı..!!!! boşanan çiftlerin hepsi ilkokul mezunumu ??
ay çok sinirlendim suscam :)

gofretto canım nişanlımla 4 senedir beraberiz...nişanlımın arada böyle dönemleri oluyor ama bu kadar uzun sürmezdi 3 .gün aşkım seni çok yanlız bıraktım bir dah aolmaz derdi ve biz çok iyi anlaşırız kavgalarımızda olur ama 1 saat sürmez barışırız hiç konuyu açmayız bir daha ama dediğiniz gibi uzaklık o kadar zor ki elinde olmadan herşey düşünebilirsiniz...

mmousseciğim valla o beni buldu yaaa 4 aydır olmaz dedim oldurdu işi gücü bıraktı yanıma geldi benim için bende kabul ettim artık

lovelady canım haklısın bakalım evlenebilecekmiyiz biz

canım çok teşekkür ederim ama sana bişey diyeyim mi bizim akraba topluluğu bir gün oturmuş muhabbet ediyoruz bana dedilerki nasıl yaşayacaksın adana'da istanbul varken bende dedim ki doğduğun yer değil doyduğun yer diye bir laf etmiş atalarımız bilirmisiniz diye o kadar büyük konuştular ki ben sadece konuşulanları hayretle dinledim yok biri diyor ki hayatta gitmem istanbul'dan başka yere diğeri diyor ki adana 'da yaşanır mı ya bir diğeride istanbul'un taşı toprağı altın o an düşündüm allahım dedim sen büyüksün ...ve sustum..

o kadar insan başka ülkelere gelin gidiyor her zamanda büyük konuşmaktan korkmuşumdur...

bazen düşünmüyor değilim acaba büyü mü yaptılar diye
neyse kızlar sizleri sıkmak istemiyorum....teşekkür ederim yorumlarınız için...

bazen düşünmüyor değilim acaba büyü mü yaptılar diye
neyse kızlar sizleri sıkmak istemiyorum....teşekkür ederim yorumlarınız için...

kuzum ne sıkması..olurmu öle şey...bizde geçtik o yollardan yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize..inş herşey rayına otuıracak mustmutlu yaşayacaksınız..gözünüz kör, kulağınız sağır olacak düğüne kadar..görmeyecek, duymayacak canınızı sıkmayacaksınızz

AKŞAM OLSA EVE GİTSEM
YEMEĞİMİ YESEM OSMANI İZLESEM
SONRA KİTABIMI OKUSAM
ELİMDE KUMANDA OHHHHH
GEL KEYFİM GELLLLLLLLLL
BİR ELİMDE MEYVEM,BİR ELİMDE KAHVEM
UMRUMDAMI Kİ DÜNYA

ohhh nede güzel yapmış millet çatlasın fesatlığından. ama bana d ahep ablam der mutluluğunu çok insanlara göstermiceksin iyi niyet yada kötü niyet nazar değer dedi. bu senin için hepimiz için geçerli canım. biz burda aile gibi olduk anlatıyoruz çekinmiyoruz ayıpmı yada kıskanırlarmı diye. ama dışarısı maalesef öyle değil. sen eşine bak başka d abişey düşünme. zamanla yoluan girer umarım herşey
vayyy laflara bak bizde geçtik bu yollardan vay anasını yaaa harbiden geçtik be isyanım

AKŞAM OLSA EVE GİTSEM
YEMEĞİMİ YESEM OSMANI İZLESEM
SONRA KİTABIMI OKUSAM
ELİMDE KUMANDA OHHHHH
GEL KEYFİM GELLLLLLLLLL
BİR ELİMDE MEYVEM,BİR ELİMDE KAHVEM
UMRUMDAMI Kİ DÜNYA

ohhh kyfi aleme bakkkkk
kıskandımmm yaaa...eve git yemek hazırla..sonra kocana çay koy...sonra temizlik yapp...eve gidesim gelmedi şimdi

saolun kızlar şuan acaip sinirliyim..nişanlımı aradım açmadı teli o kadar uyuz oldum ki belki işi vardır yada müvekkili vardır diye açamamıştır diye düşünemiyorum kafamda çok pis şeyler dönüyor sonunda atacağım nişanı millet halay çekecek...

bu ne ya erkekler evliliği hatırlasınlarda gerisi boşş
nişanmış tanışma imiş

demi ama pehhh
kuzummm kızıcam ama saçmalama lütfen ne nişanı atması yaaa daha böle bişey yokken sen böle yaoparsan...düğüne 1-2 ay kala daha stresli olacak.. o zaman napıcaksın..sakın bir daha duymayayım bunu senden sakınn
dediğin gibi işi vardır..bişey vardır yani..aramazsa akşam arar fırçanı çekersinn

canım nişan atmak neymiş. sen ona güveniyor musun bu önemli. bide açamayabilir yani. müsait olsam yetiştirecek işi olur vs.
sen bence aradığında güzel tatlı tatlı konuş. önce ortam yumuşasın. sonra sıkıntılarını konuşursun.
hatta belki bu küslüğün ardından ona suprizde yaparsın belli mi olur? arasın havalanındayım gel beni al dersin
ama bence önce alttan al ortamı yumuşat, sonra derdini öğren. arada erkeklerin gazını almak gerekir tabiri caizse

alakasız olucak ama ya böbrek ağrısı kola vururmu ya bir kaç gündür böbreğim ağrıyor sanki yada kolum ağrıyorda boşuklarıma vuruyor...böbrek taşı olsa ağrıdan duramazsın dedi annem kendimi sonunda ameliyat masasında bulucam sanırımama allah yazdıysa bozsun

şaşkınlıktan ne yapacağımı şaşırdım ama ben müneccim değilim ki nereden bilebilirim ki bana 2 sn ni ayırsa dese canım şu sebepten dolayı seninle ilgilenemiyorum diye yada varsa hatam söylesin böylede karı gibi trip atılmaz ki ya trip atıyorsa eğer...aman sallayın

canım töbe yarabbim olabilir açamamıştır
bende çok yaşıyorum bu durumu ama alıştım sanırım
ama sonra hmene döner nişanlım
toplantıda idim vs diyerek
sen mileletyi sevindirmek mi istiyorsun kuzum

canım bizimm hepsi ayın 22.sine denk getirdikki hatırlasın diye 22 ekim söz..22 ocak nişan..22 haziran düğün

ovvvv süper valla hepsi 22 denk gelmiş
unutması imkansız adamın valla
sıkıysa unutsun eli mahkummmmmm

ulan bir gün buraya böyle şeyleri anlatacağım aklımın ucuna gelmezdi genelde içimde yaşarım yada odamda kendi kendimle mücadele ederim her türlü sıkıntılarımda yada annemle paylaşırım özel hayatımdaki kavgalarımızı kolay kolay kimseye anlatamıyorum çünkü vay beee

eflişim yok ben milleti başka türlü sevindircem sanırım şu aramız bir düzelsinde

Son düzenleme:

kardeşin yokmu alice ? dertsiz kmse yok dermansız derdimiz olmasun yeter canım, üzülcez sevincez böyle geçecek işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…