- 24 Ağustos 2011
- 738
- 203
- 323
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #35.381
kızlar sibelin hamilelik testi çift çizgi çıkmışş...
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum/583580-sorun-hamile-kalamiyorum-40.html
evet kızlar idrar testı pozıtıf çıktı ama ben hala ınananmıyorum. kan testı yaptırdım sonuç negatıf olursa şaşırmayacağım sankı. bıde bır haftadır adacayı ıçtım ben adetım sokulsun dıye. ınanamıyorum adacayı çok tehlıkelı. bılmıyorum kafam çok karışık. şu testın sonucu bı gelsınde hyırlısıyla
halada karnımda ağrı var
kızlar sibelin hamilelik testi çift çizgi çıkmışş...
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum/583580-sorun-hamile-kalamiyorum-40.html
teşekkür ederim cnm
bır haftadır acayıp gergınım. ayın 10unda kan testı negatıf çıktı ve ben hala adet olamadım dıye adacayı 2 gun soğan içtim:26: bir haftadır ağrım var kıst olduğunu duşunuyordum aslında hala duşunuyorumya neyse. o yuzden kan tetsı pozitif gelmeden emın olamıycam
evet kızlar idrar testı pozıtıf çıktı ama ben hala ınananmıyorum. kan testı yaptırdım sonuç negatıf olursa şaşırmayacağım sankı. bıde bır haftadır adacayı ıçtım ben adetım sokulsun dıye. ınanamıyorum adacayı çok tehlıkelı. bılmıyorum kafam çok karışık. şu testın sonucu bı gelsınde hyırlısıyla
halada karnımda ağrı var
değilmi ama..ne zaman son adet tarıhın
bellıkı gec dollenme olmus
ben negatıf cıkmasını beklemıyorum
varken yok cıkarda
yokken var cıkmaz o ıkıncı cızgı
halada karnımda ağrı var
hayır cnm bu korunmasız gecen ıkıncı ayımızdı.
ama ben 10 ocakta kan testı yaptırdım negatıf çıktı.o o akşam baş ağrısı mıden bulantısı sebebıyle acıle kaldırıldım çok kotuydum gıtmışken gebelık testı yaptılar negatıf çıktı
o gunden berı sohbetınızede katılamadım sureklı gergındım ağrılarım var adet olamıyorum doktora gıtmeye korkuyorum. yanı ayın onundan berı psıkolojım ıyı değildi.kıst olduğunu duşunmuştum:26:
hayır cnm bu korunmasız gecen ıkıncı ayımızdı.
ama ben 10 ocakta kan testı yaptırdım negatıf çıktı.o o akşam baş ağrısı mıden bulantısı sebebıyle acıle kaldırıldım çok kotuydum gıtmışken gebelık testı yaptılar negatıf çıktı
o gunden berı sohbetınızede katılamadım sureklı gergındım ağrılarım var adet olamıyorum doktora gıtmeye korkuyorum. yanı ayın onundan berı psıkolojım ıyı değildi.kıst olduğunu duşunmuştum:26:
kıst hcbg oranını yuıkseltmez
yukselmese ıdrarda gebelık cıkmaz
yapma yahu var ıste bebek neyıne ınanmıyosun ahanda gec dollenme olmus bellıkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?