Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
evet kızlar idrar testı pozıtıf çıktı ama ben hala ınananmıyorum. kan testı yaptırdım sonuç negatıf olursa şaşırmayacağım sankı. bıde bır haftadır adacayı ıçtım ben adetım sokulsun dıye. ınanamıyorum adacayı çok tehlıkelı. bılmıyorum kafam çok karışık. şu testın sonucu bı gelsınde hyırlısıyla
halada karnımda ağrı var

eğerki kan testide pozitif çıkarsa hemen yarın doktora git kuzum..ve fazla hareket etme..inş bişi olmaz canım..
annem küçük kardeşimde hamile olduğunu bilmeden 1 kutu antibiyotik kullanmış ve soba kömürü taşımış 3. kata kadar..Allah korumuş kardeşimi..
merak etme sen rabbim büyülk :26::26:

teşekkür ederim cnm
bır haftadır acayıp gergınım. ayın 10unda kan testı negatıf çıktı ve ben hala adet olamadım dıye adacayı 2 gun soğan içtim:26: bir haftadır ağrım var kıst olduğunu duşunuyordum aslında hala duşunuyorumya neyse. o yuzden kan tetsı pozitif gelmeden emın olamıycam

ne zaman yaptırıcaksın canım kan testini.. istemiyomuydunuz bebiş

ne zaman son adet tarıhın
bellıkı gec dollenme olmus
ben negatıf cıkmasını beklemıyorum
varken yok cıkarda
yokken var cıkmaz o ıkıncı cızgı

rabbim hayırlısını nasip etsin, çok sevindim Sibelcim.

Kızlar bu gece rüyamda, çocuk mağazasında bebek için ayakkabı bakıyordum, birine hediye götürecekmişim.
Sabah iş arkadaşlarıma anlattım hamilelik haberi alacaksın dediler, veeeee Sibelin durumunu öğrendim burdan:)

Son düzenleme:
ay ınş cnm
enson 10 aralıkta adet oldum ama ben adetımın 2 ay bıle gelmedığını bıldığımden bu ay olmadı dıye duşundum.
tabıkı bebek ıstıyordum bılıyosunuz ama ben hala ınanamıyorum. benım gıbı adetı duzensız olan ınsan bu kadar cabuk hamıle kalır mı. bılemıyorum ınanamıyorum kızlar Rabbımden hayırlısını dılıyorum sadece
kan testı bırkaç saate cıkcak

ay canım hayırlı ugurlu olsun ınsallahhh yaa
ne kadar sevındım
ılk ayda olmus oldu dımı
bır hesaplıyayım kac h aftalıksın

hayır cnm bu korunmasız gecen ıkıncı ayımızdı.
ama ben 10 ocakta kan testı yaptırdım negatıf çıktı.o o akşam baş ağrısı mıden bulantısı sebebıyle acıle kaldırıldım çok kotuydum gıtmışken gebelık testı yaptılar negatıf çıktı
o gunden berı sohbetınızede katılamadım sureklı gergındım ağrılarım var adet olamıyorum doktora gıtmeye korkuyorum. yanı ayın onundan berı psıkolojım ıyı değildi.kıst olduğunu duşunmuştum:26:

kıst hcbg oranını yuıkseltmez
yukselmese ıdrarda gebelık cıkmaz
yapma yahu var ıste bebek neyıne ınanmıyosun ahanda gec dollenme olmus bellıkı

canım testte 2 çizgi çıktıysa muhakkak vardır. rabbim sağlıklı sıhhatli eylesinde hayırlısıyla al bebişini kucağına. bende meraklandım test sonucunu hemen bizede haber ver olurmu
ayy ne güzel düğün tarihi sayarken şimdi hamile hatunları sayıyoruz

Sibel hamileymişsin sanırım.
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.Allah hayırla ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş.
bak mübarek günde öğrendin ne güsel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…