- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #35.421
eşim canımgoodcum sız korunmuyorsunzu ama degılmı?
http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/590725-serit-pogca.html#post28443488
hava atmam lazım
Keşke benim eşimde erken biraz daha bekleyelim dese. :26:
Bebegim olsun istiyorum ama sorumlulugunu alabilir miyim bilmiyorum. Düşünüyorum da şuan bi yere giderken kendim zor hazırlanıyorum, yetişemiyorum.Bebek olunca ne olacak?
Bilinçsiz anne olmaktan çok korkuyorum. Ona istediğim ilgiyi verememekten korkuyorum.
Daha 1-1,5 sene öncesinde ben evlenme kelimesini telaffuz etmekten korkarken şimdi bebek aklımda.
Eki Görüntüle 614058
Ama şuna bi bakın.
Yerim.
sekerı bellı degıldı benım canımyenıdendoğdum bende buna benzer tarıften yaptım ama şeker tatlandırdı poğaçayı hoşuma gıtmedı
nette pamuk poğaça tarıfı var ben ondan yaptım. 6 corba kaşığı şeker 4 kaşık tuz . ama beğenmedım bıdaha şeker koymam
bu arada test sonucunun çıkması 4u 5 ı bulurmuş
Selam güzel gelinciklerrr.
Kandiliniz mübarek olsun. Rabbim bu gece ettiğiniz bütün duaları kabul etsin. Hepinize dua edicem inşallah.
Nasılsınız?
Sibelcim çok sevindim, hayırlı olsunn. Darısı isteyen herkese tez zamanda inşallah.
Alice'm kuzum ne zamandır gelmiyosun buralaraa. Ben de nazar değdiğini düşünüyorum, evlilik öncesi herkesin gözü senin üzerinde oluyo. Aldığın iğne bile dikkat çeker.Nazar duası oku kendine bol bol. Bu mübarek günde sıkıntılarından kurtulursun inşallah.
canım haklısın herkes nazar değiyor ama bend ersimi aldım bundan sonra ne alsam annem ve ben bilicez işkim hakkında nişanlım ve benim aramda kalıcakallah hepimizi fesat insanlardan korusun...saol canım amin cümlemizi bu arada bebek mi istiyorsun kıyamam canım ya bence biraz daha bekle canım yeni evlisin biraz eşinle gez yeni yerler keşfet yaşında zaten çok genç allah zamanı gelince sana çok güzel bir evlat verir zaten resimde ki bebekde maaşallah çok tatlıymış insan baktıkça doğurası geliyor bir tane... ya o değilde ben doğumdan değilde ele takılan damar yolundan çok korkuyorum çok cinsim dimi
bu arada Mevlid Kandiliniz Mübarek olsun Allaha el açıp kalbinizle ettiğiniz tüm dualar kabul olsun inşallah
bu arada nişanlım bana trip atmakta haklıymış ban adana'dayken 3 gün üst üste tartışınca son kavgamızda bir laf etmiştim nasıl çıktı o laf ağzımdan onuda anlamış değilim onu unutamamış bu yüzden sessiz kalmayı tercih ettim dedi aramız düzeldi kızlar saolun destekleriniz için...
Eşimle sözlüyken kuzeninin nikahına gittik bitene kadar herkes bana baktı. Hani yeni sözlendi diye o ona o ona laf bütün salonu dolaştı. O gün çok sinir olmuştum, salondan çıktık arabaya bindim etegimi toplarken çalışan kapıyı kapattı parmaklarım mosmor.
Sakarlık falan dedim ama eşim okuyup üfleyip durdu.
İstiyorum ama sadece ben ve sizler biliyosunuz. Kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Beklemekten yanayım ben de. herşeyin hayırlısı olsun.
Hastane işlerinden hiç korkmuyorum o konuda şanslıyım. Ama parmaktan kan alınması içimi gıcıklandırır benimde.
Sinirlenince çok patavatsız olabiliyorum, saman alevi gibi sinirim. Eşim aksine kolay sinirlenmez, sinirlenince sakinliğini korur ama kırgınlıgı çoook uzun sürer.
Nişanlıyken neler demedim ki.
Anlayışına kurban oldugum .
citl sultan nasılsın canım :) hee benide çocuk yapmaya layık gördüğün için tişkürlerkardamadam biz birimize benzettim eşlerimizde birirbirne benziyo sankiiii sakin sakin dinler eşimm ama ben sen gibiyimmmmmm kıssss
sibel çok sevindim sırada onverim ve goodcuğumdaaaa bide kalplerasideeeeeee
alice gececek nişanlıyken oluyo böle şeyker son aykar daha çok olckkk evelndikten sonra hepciği bitiyooo
benm eşimde istemeye başladı ama biyandan korkuyooo goodcuım boşver borcunuz harcınız yok kirada değilsin kocanın aldığını yersiniz bence olsun bir bebek değilmii
kızlar kandil için kayınvalidenizi aradınızmı ben aramadımmmm
şu mübarek günde Allah dualarımızı kabul etsin canım inşş seninde en kısa zamanda bir bebişin olurbanada dua edinn yaaaaaaa
kandil ya canım bugün camide tesbih namazları falan oluyo...canım ne namazı kılıcaksınız ki camide
eğlenceli inşaallah seninde güzel haberlerini alırız kuzum
ağlamak geldi içimden bir andaa
citl sultan nasılsın canım :) hee benide çocuk yapmaya layık gördüğün için tişkürlerben kendimi motive etmekle meşgulüm çocuk konusunda hahahhahaahaha
saol canım inşşşşyemeğimi yedim geldim
sohbet koyulmuş valla
yenidendoğdum poçalar pek güzel anacımm
alicem cnaım aranızın düzelmesine sevindim canım ama sende dilini tut azcık yavv birde herşeyini anlatma orda burda
good canım inşaallah sanada güzel bebekler nasip olur tez zamanda
kardanmadam sende korkma eminim şimdi böyle düşünüyorsan anne olunca çok iyi olacaksın
Nişanlım geçen diyorki senden çok iyi anne olur bende dedimn ki nerden anladın
kendimde o ışığı göremedim dedim ben gördüm diyor nerden gördüyse artık
inşş hayırısıylaa kuzumm inşşkardamadam biz birimize benzettim eşlerimizde birirbirne benziyo sankiiii sakin sakin dinler eşimm ama ben sen gibiyimmmmmm kıssss
alice gececek nişanlıyken oluyo böle şeyker son aykar daha çok olckkk evelndikten sonra hepciği bitiyooo
benm eşimde istemeye başladı ama biyandan korkuyooo goodcuım boşver borcunuz harcınız yok kirada değilsin kocanın aldığını yersiniz bence olsun bir bebek değilmii
şu mübarek günde Allah dualarımızı kabul etsin canım inşş seninde en kısa zamanda bir bebişin olur
kandil ya canım bugün camide tesbih namazları falan oluyo...
aa canım benim sen çok takmışsın kafana. 24 yaşındasın ve bu durumdasın ben 27 yaşındayım ben napimmm...
rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman gelir bebiş eşine de hak ver ayrıca hazır olmadan baba olması daha da zor olacaktır onun için bence biraz bencilce düşünüyosun o yüzden eşine de biraz zaman ver
kardamadam biz birimize benzettim eşlerimizde birirbirne benziyo sankiiii sakin sakin dinler eşimm ama ben sen gibiyimmmmmm kıssss
citl im teşekkür ederim canım desteğin için...
bu arada kayınvalidemi aradım bende
good-heart ben ne yapayım benim yaşım 29asıl ben çok geç kaldım senin o hayalini bende hep kurardım şöyle 25 yaşında evlensem bebeğimi yapsam 26 yaşında ben çocuk o çocuk ikimiz beraber büyüsek diye hep hayal kurardım 2 çocuk vardı hayalimde ama yaş ilerleyince 2 çocuk bana biraz hayal geliyor allah sağlık versin ne yapalım kısmet...kariyer yapacağım diye ilişki düşünmedim hayatımın erkeğinide anca bulunca yaş oldu 30 bunada şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?