Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
eşim canım

canım annelik çok güzel bir duygu azçok biliyorum
kendi bebeğim olmadı ama ablamın oğluna baktım
ben uykuya çok düşkün bir insanım ama bebek olduğunda gık sesine uyandım
ablamdan önce fırladım
onu dokunmak koklamak izlemek paha biçilemez
ben bu duyguları ablamın oğlunda yaşadıysam kendi evladımda düşünemiyorum
azçok tecrübeliyim
yıkama konusu hariç işte ondan çok korkmuşumdur
rabbim bizlere sağlıklı sıhatli evlat versinde gerisi allahın izniyle olur zaten
ben şuanda 2 dk hazırlanabiliyorum
ama o zaman önceliklerim değişecekk
kendimden önce bebeğimi düşünecem
allahım sen nasip eyle

nette pamuk poğaça tarıfı var ben ondan yaptım. 6 corba kaşığı şeker 4 kaşık tuz . ama beğenmedım bıdaha şeker koymam
bu arada test sonucunun çıkması 4u 5 ı bulurmuş

nette pamuk poğaça tarıfı var ben ondan yaptım. 6 corba kaşığı şeker 4 kaşık tuz . ama beğenmedım bıdaha şeker koymam
bu arada test sonucunun çıkması 4u 5 ı bulurmuş

ooo daha cok var ama kesınlıkle olumlu cıkacak sonucun uc veya dort rakamlı

canım haklısın herkes nazar değiyor ama bend ersimi aldım bundan sonra ne alsam annem ve ben bilicez işkim hakkında nişanlım ve benim aramda kalıcak allah hepimizi fesat insanlardan korusun...saol canım amin cümlemizi bu arada bebek mi istiyorsun kıyamam canım ya bence biraz daha bekle canım yeni evlisin biraz eşinle gez yeni yerler keşfet yaşında zaten çok genç allah zamanı gelince sana çok güzel bir evlat verir zaten resimde ki bebekde maaşallah çok tatlıymış insan baktıkça doğurası geliyor bir tane... ya o değilde ben doğumdan değilde ele takılan damar yolundan çok korkuyorum çok cinsim dimi

semiksciğim abine çok şaşırdım ama bir bakımdanda şaşırmadım olası şeyler artık bunlar benim nişanımdada nişanlımın ablaları ne nişanlıma ne bana bişey takmadılar aramız iyi onlarla ama resmen güzellik yarışmasına gelmişlerdi boşver canım takma kimseyi allah seni çok güzel bir bebekle ödüllendirdi para nasılsa akar gelir yeter ki kimseye muhtaç kalmayalım insanlar bize gıptayla baksın boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sibelim canım hayırlı olsun allah tez vakitte kucağına almayı nasip etsin inşallah

bu arada Mevlid Kandiliniz Mübarek olsun Allaha el açıp kalbinizle ettiğiniz tüm dualar kabul olsun inşallah

bu arada nişanlım bana trip atmakta haklıymış ban adana'dayken 3 gün üst üste tartışınca son kavgamızda bir laf etmiştim nasıl çıktı o laf ağzımdan onuda anlamış değilim onu unutamamış bu yüzden sessiz kalmayı tercih ettim dedi aramız düzeldi kızlar saolun destekleriniz için...

alice canım herşeyin hayırlısı olsun kuzum
bizlerde yaşadık inşş hepsi geçecek kuzum
zaten barışmışsınız inşş birdaha yaşaazsınız canımm

bu arada regl olacam heralda karnım ağrıyoo :26::26:
evde olurum inşş işyerinde olmak istemiyorum hiçç

Eşimle sözlüyken kuzeninin nikahına gittik bitene kadar herkes bana baktı. Hani yeni sözlendi diye o ona o ona laf bütün salonu dolaştı. O gün çok sinir olmuştum, salondan çıktık arabaya bindim etegimi toplarken çalışan kapıyı kapattı parmaklarım mosmor.
Sakarlık falan dedim ama eşim okuyup üfleyip durdu.

İstiyorum ama sadece ben ve sizler biliyosunuz. Kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Beklemekten yanayım ben de. herşeyin hayırlısı olsun.
Hastane işlerinden hiç korkmuyorum o konuda şanslıyım. Ama parmaktan kan alınması içimi gıcıklandırır benimde.

Sinirlenince çok patavatsız olabiliyorum, saman alevi gibi sinirim. Eşim aksine kolay sinirlenmez, sinirlenince sakinliğini korur ama kırgınlıgı çoook uzun sürer.
Nişanlıyken neler demedim ki.
Anlayışına kurban oldugum .

ben nasıl sabredecem akşama kadar ya:2:
ınternette baktım son adet tarıhı baz alınarak hesaplanıyomuş gebelığın kaç haftalık olduğu. ben enson adetı 10 aralıkta gördum ama 10 ocakta gebelık yoktu. bu durumda 2 haftalıkmı acaba:44:

kardamadam biz birimize benzettim eşlerimizde birirbirne benziyo sankiiii sakin sakin dinler eşimm ama ben sen gibiyimmmmmm kıssss

sibel çok sevindim sırada onverim ve goodcuğumdaaaa bide kalplerasideeeeeee

alice gececek nişanlıyken oluyo böle şeyker son aykar daha çok olckkk evelndikten sonra hepciği bitiyooo

benm eşimde istemeye başladı ama biyandan korkuyooo goodcuım boşver borcunuz harcınız yok kirada değilsin kocanın aldığını yersiniz bence olsun bir bebek değilmii

kızlar kandil için kayınvalidenizi aradınızmı ben aramadımmmm

yemeğimi yedim geldim
sohbet koyulmuş valla
yenidendoğdum poçalar pek güzel anacımm
alicem cnaım aranızın düzelmesine sevindim canım ama sende dilini tut azcık yavv birde herşeyini anlatma orda burda
good canım inşaallah sanada güzel bebekler nasip olur tez zamanda
kardanmadam sende korkma eminim şimdi böyle düşünüyorsan anne olunca çok iyi olacaksın

Nişanlım geçen diyorki senden çok iyi anne olur bende dedimn ki nerden anladın
kendimde o ışığı göremedim dedim ben gördüm diyor nerden gördüyse artık

citl sultan nasılsın canım :) hee benide çocuk yapmaya layık gördüğün için tişkürler ben kendimi motive etmekle meşgulüm çocuk konusunda hahahhahaahaha

banada dua edinn yaaaaaaa
şu mübarek günde Allah dualarımızı kabul etsin canım inşş seninde en kısa zamanda bir bebişin olur
canım ne namazı kılıcaksınız ki camide

eğlenceli inşaallah seninde güzel haberlerini alırız kuzum
kandil ya canım bugün camide tesbih namazları falan oluyo...
ağlamak geldi içimden bir andaa

aa canım benim sen çok takmışsın kafana. 24 yaşındasın ve bu durumdasın ben 27 yaşındayım ben napimmm...
rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman gelir bebiş eşine de hak ver ayrıca hazır olmadan baba olması daha da zor olacaktır onun için bence biraz bencilce düşünüyosun o yüzden eşine de biraz zaman ver

citl sultan nasılsın canım :) hee benide çocuk yapmaya layık gördüğün için tişkürler ben kendimi motive etmekle meşgulüm çocuk konusunda hahahhahaahaha

iyiyim napım kağıtların arasında dolanıp duruyorum sende doğur yani demi artıkınnnnnnnnnnnnnnn :)))))))))))

saol canım inşşşş
inşş hayırısıylaa kuzumm inşş
rabbim hepimize nasip etsin

canım bi ara çok daha fenaydım ama bu ay öyle olmadım gayet sakinim
dün akşam çok gittim üstüne aslında onun kırılması gerekiyodu ben küstüm
eşim hazır olmaktan ziyade biraz birikim yapmak isityor
onuda anlıyorum çok haklı ama bende pek bi tez canlıyımdır
eşim bi ara kendide sürekli söylüyodu
arkadaşlarımın hepsinin bebekleri var die istekliydi o zamanda ben pek niyetli değildim
şidi tam tersi oldukk
herşeyin hayırlısı artıkınnnn

bende aramadımm

citl im teşekkür ederim canım desteğin için...
bu arada kayınvalidemi aradım bende

good-heart ben ne yapayım benim yaşım 29 asıl ben çok geç kaldım senin o hayalini bende hep kurardım şöyle 25 yaşında evlensem bebeğimi yapsam 26 yaşında ben çocuk o çocuk ikimiz beraber büyüsek diye hep hayal kurardım 2 çocuk vardı hayalimde ama yaş ilerleyince 2 çocuk bana biraz hayal geliyor allah sağlık versin ne yapalım kısmet...kariyer yapacağım diye ilişki düşünmedim hayatımın erkeğinide anca bulunca yaş oldu 30 bunada şükür

BENIM YOLUMUN USTU
gıtsem gıderım
ama ıllada yemege bırakırlar
veya onur gelınce gıt derler
ne yapcamı bılemıyorum

ve sımdıde calısmıyorsun dımıı alicee
goodcum bu kadar uzulmene gerek yok
denemıyorsunuz bılekı
olmuyor dıye uzulesın aglayasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…