- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #35.441
ve sımdıde calısmıyorsun dımıı alicee
goodcum bu kadar uzulmene gerek yok
denemıyorsunuz bılekı
olmuyor dıye uzulesın aglayasın
yazcam yazcam unutuyorum...
yenidendoğdum cezan bitmiş bu arada kayınvaliden ameliyat olucakmış allah acil şifalar versin...
sen sanırım evine almayı düşünüyorsun ama sende çalışan bir bayansın tamam hasta bakmak sevaptır ama gündüz sen işte olucan o ara kim bakıcak yaınvalidene tabiiki kayınpederin bence eve alsanda almasanda aynı şey sonuçta gündüzleri sen yoksun yav gelin olmanında türlü türlü sorunları var alsan dert almasan dert ama şimdi ben hasta olmuş olsam kendi evimden başka yerde rahat edemezdim kendi yatağım kendi evim kendi düzenim bilemiyorum...
alice
nişanlın ile konuşup çözdün mü olayı. keyifli gördüm seni. Allah bozmasın
evet oda belkı rahat edemez
kendı evınde kalsa kp oglu fılan olur yanında olur ve bır komsusu var o arada gıdıp ge lır komsusu calısıyor ama cok samımı
bılmıyorum bakalım ne olacak bellı olacak pazartesı veya salı gunu opr oalcak sanırsam
bıze gelırse gunduz annem bakar kayınvalıdeme
henuz soylemedım ama bakar yanı annem
senın neyın var ya gecmısede baktım ama
citl im teşekkür ederim canım desteğin için...
bu arada kayınvalidemi aradım bende
good-heart ben ne yapayım benim yaşım 29asıl ben çok geç kaldım senin o hayalini bende hep kurardım şöyle 25 yaşında evlensem bebeğimi yapsam 26 yaşında ben çocuk o çocuk ikimiz beraber büyüsek diye hep hayal kurardım 2 çocuk vardı hayalimde ama yaş ilerleyince 2 çocuk bana biraz hayal geliyor allah sağlık versin ne yapalım kısmet...kariyer yapacağım diye ilişki düşünmedim hayatımın erkeğinide anca bulunca yaş oldu 30 bunada şükür
kıss ben genç anne olmak isterim herşeyin hayırlısı artıkın düşünmicem yoksa kafayı yicemm
rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşşşşş
7 gun cezamı olurmus yaaa
günaydın ben geldim
:26:
good cnm bazı erkeklerde ters teper bu çocuk muhabbeti. o yüzden istiyorum dedikçe istemez.(çocuğun sorumluluğundan da tedirgin olabilir)
sen zaman bırak çocuk mevzusu açılınca istiyom deme.
bak zamanla o istiycek
kendime pembiş bir defter aldım bu deftere evlilik hazırlıklarımı yazıcam ...
evimize aldığımız ilk eşyayı resimleyeceğim yapıştırıcam deftere, gelinliğimin ilk provasının resmini falan vs hem yazıcam hemde görsel olarak sunum hazırlıycam ilerde kızım olursa ona bir hatıra bırakırım
iyiyim napım kağıtların arasında dolanıp duruyorum sende doğur yani demi artıkınnnnnnnnnnnnnnn :)))))))))))
eflişim koptum yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?