Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
yazcam yazcam unutuyorum...
yenidendoğdum cezan bitmiş bu arada kayınvaliden ameliyat olucakmış allah acil şifalar versin...
sen sanırım evine almayı düşünüyorsun ama sende çalışan bir bayansın tamam hasta bakmak sevaptır ama gündüz sen işte olucan o ara kim bakıcak yaınvalidene tabiiki kayınpederin bence eve alsanda almasanda aynı şey sonuçta gündüzleri sen yoksun yav gelin olmanında türlü türlü sorunları var alsan dert almasan dert ama şimdi ben hasta olmuş olsam kendi evimden başka yerde rahat edemezdim kendi yatağım kendi evim kendi düzenim bilemiyorum...

ve sımdıde calısmıyorsun dımıı alicee
goodcum bu kadar uzulmene gerek yok
denemıyorsunuz bılekı
olmuyor dıye uzulesın aglayasın

evet canım şuan çalışmıyorum şuan çalışsam mümkün değil evlilik hazırlıkları için vaktim olmaz ama evleneyim direk işe giricem ev bana göre değil çalışıp üretmem lazım kafamda bir sürü tasarım birikti

kendime pembiş bir defter aldım bu deftere evlilik hazırlıklarımı yazıcam ...
evimize aldığımız ilk eşyayı resimleyeceğim yapıştırıcam deftere, gelinliğimin ilk provasının resmini falan vs hem yazıcam hemde görsel olarak sunum hazırlıycam ilerde kızım olursa ona bir hatıra bırakırım

evet oda belkı rahat edemez
kendı evınde kalsa kp oglu fılan olur yanında olur ve bır komsusu var o arada gıdıp ge lır komsusu calısıyor ama cok samımı
bılmıyorum bakalım ne olacak bellı olacak pazartesı veya salı gunu opr oalcak sanırsam
bıze gelırse gunduz annem bakar kayınvalıdeme
henuz soylemedım ama bakar yanı annem
senın neyın var ya gecmısede baktım ama

Resim Dersi>> Ilkokul 5. sınıfta resim dersinde öğretmen,> - "Çocuklar konu serbest, hayvan resimleri çizin bakayım" dedi.> 10 dakika sonra küçük Ahmet el kaldırdı. Öğretmen yanına geldi. Resim> kağıdının üzerinde bir sinek duruyordu. Çocuğun bu sinekten şikayetçi> olduğunu zanneden Öğretmen eliyle sineği kovaladı ama hayvan hiç> hareket etmedi. Biraz daha dikkatli bakınca da sineğin gerçek> olmadığını fark etti. Bu bir sinek resmiydi.> Öğretmen şaşkınlıkla sordu:> -Sen mi yaptın oğlum bu resmi?> -Evet Öğretmenim.> -Peki bir de at resmi yap bakayım.> Küçük Ahmet öyle bir çizdi ki. At, sanki kağıttan firlayıp çıkacak. O> kadar canlı ....> Şaşıran öğretmen:> -Yavrum beni hemen Babana götür .. Sen bir yeteneksin Müthiş. Burada> harcanmaman gerekir. Derhal güzel sanatlara transfer olman lazım.> Babanla konuşmalıyım, dedi. Son dersten sonra Ahmetle beraber yola> koyuldular. Dar bir patikadan bir gecekonduya geldiler. İçerde,> yatakta, dizlerini karnına çekmiş, üzerinde yorganı bir adam> yatıyordu.> Öğretmen konuşmaya başladı:> -Geçmiş olsun efendim.> -Teşekkürler.> -Ben oğlunuzun ...> -Allah kahretsin oğlumu.> -Aman böyle söylemeyin, yaptığı resimler ...> -Onun yaptığı resimler yerin dibine batsın.> -Ama beyefendi böyle yetenekli bir çocuğun ...> -Yeteneğine başlatmayın şimdi.> -Peki ne oldu, niçin böyle kızgınsınız oğlunuza?> -Neden olacak, dün gece eve biraz çakırkeyif geldim. Bu eşşoğlusu> sobanın üzerine çıplak kadın resmi çizmiş, yandım. . . .

alice
nişanlın ile konuşup çözdün mü olayı. keyifli gördüm seni. Allah bozmasın

evet canım dün gece msj attım ses ver bana seni çok merak ediyorum dedim boş mesaj göndermiş bana dedim ben bişey tahmin ediyorum ama acaba bundan dolayımı bana böyle soğuk davranıyosun dedim oda söylediğin bir kelime yüzünden evet dedi ben ona adana'dayken üst üste sürekli kavgalar edince sinirimi alamadım benim ağzıma yakışmayacak nede onun kişiliğine yakışmayacak bir laf etmiştim aşırı sinirden oda unutamamış yedirememiş kendisine bu yüzden sessiz kalıp beni cezalandırmak istemiş kıyamam birde diyor ki bende seni üzersem sende bana böyle yap dedi çok sükür iyiyiz şimdi canım saol desteğin için benimki kavga sırasında genelde susar ben söylenirim sonra bittimi rahatladınmı geçtimi sinirin der öperdi beni demek bu laf ona çok dokunmuş bende dersimi aldım bir daha ıhhhhhh

canım nişanlımla aramız 2 haftadır soğuktu saçma sapan şeyler yüzünden tartışıyoruz bu ara herkes nazar değdiğini söylüyor...birde evlilik hazırlığı yapıyoruz ya milletin gözü sürekli bende herşeyime bir mani bulan var adana'ya gidicem diye ne yapıcan orada nasıl yaşayacaksın diyende var komik şeyler neyse nişanlıma bir laf etmiştim ona bozulmuş o yüzden 2 hafta beni sessiz kalıp cezalandırmak istemiş dün gece konuştuk düzelttik arayı canım saol canım merak edip sorduğun için bende kızlarla dertleştim dün ama sen cezalıydın
canım bu arada annen bakar tabiiki de ama kendi evinde inan daha rahat edeceğini düşünüyorum ben kayınvalidenin... tabi doğrusunu siz daha iyi bilirsiniz...

kıss ben genç anne olmak isterim herşeyin hayırlısı artıkın düşünmicem yoksa kafayı yicemm
rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşşşşş

kıss ben genç anne olmak isterim herşeyin hayırlısı artıkın düşünmicem yoksa kafayı yicemm
rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşşşşş

good cnm bazı erkeklerde ters teper bu çocuk muhabbeti. o yüzden istiyorum dedikçe istemez.(çocuğun sorumluluğundan da tedirgin olabilir)
sen zaman bırak çocuk mevzusu açılınca istiyom deme.
bak zamanla o istiycek

Rusya bu Türk kadını konuşuyor - Sabah - 23 Ocak 2013

suna bır bakarmısınızz

valal tesekkur ederım mapushanede 7-8 gun kaldım glaıba cok sıkıldım
dahada dıkkatlı olcam
gofretto 1 ben 8 gun
yanıııııııı

buarada resım koyanlar oldu ben hıcbırını goremedım bırde ısrarla turkuaz bak dıyor kımsenın profılıne gırılmıyorkı cezalıyken

alice bu fikir çokkk güzel bir ara bende niyet etmiştim ama yapamadım..benim gibi sadece düşüncede bırakma yap gerçekten harika olur....

iyiyim napım kağıtların arasında dolanıp duruyorum sende doğur yani demi artıkınnnnnnnnnnnnnnn :)))))))))))

inş hayırlısı olsun canım yaşım 30 geciktirmek gibi bi lüksüm yok 25-26 olsaydım bi yıl beklerdim..
alicecim barışmanıza çok sevindim rabbim hepimizi kötü gözlerden korusun benle eşimde gözden çok etkileniyoruz çarpıyor bizi resmen :)
goodcum takma ya bütün çiftler böyle dikkat edersen erkek istiyorsa bayan çekimser bayan istiyorsa erkek dert etme rabbim vakti geldiğinde çok hayırlı evlatlar nasip eder hepimize inş. bende evlendiğim ilk gündendir eşimden çocuk hussunda baskı görüyorum o öle yaptıkça çocuk delisi olan ben geri adım atıyorum eşimin baskısı ters tepiyor korkuyorum eşini kendi haline bırak üzme kendini sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…