- 13 Haziran 2011
- 12.771
- 7.957
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #35.461
aradım cnm 4-5 gıbı dıyorlar.testlerı dışarda laborutarda baktırıyolarmış. hastane değil burası polinikliksaatler gecmıyo
citl im teşekkür ederim canım desteğin için...
bu arada kayınvalidemi aradım bende
good-heart ben ne yapayım benim yaşım 29asıl ben çok geç kaldım senin o hayalini bende hep kurardım şöyle 25 yaşında evlensem bebeğimi yapsam 26 yaşında ben çocuk o çocuk ikimiz beraber büyüsek diye hep hayal kurardım 2 çocuk vardı hayalimde ama yaş ilerleyince 2 çocuk bana biraz hayal geliyor allah sağlık versin ne yapalım kısmet...kariyer yapacağım diye ilişki düşünmedim hayatımın erkeğinide anca bulunca yaş oldu 30 bunada şükür
aradım cnm 4-5 gıbı dıyorlar.testlerı dışarda laborutarda baktırıyolarmış. hastane değil burası polinikliksaatler gecmıyo
öyle yapacam artıkinş hayırlısı olsun canım yaşım 30 geciktirmek gibi bi lüksüm yok 25-26 olsaydım bi yıl beklerdim..
alicecim barışmanıza çok sevindim rabbim hepimizi kötü gözlerden korusun benle eşimde gözden çok etkileniyoruz çarpıyor bizi resmen :)
goodcum takma ya bütün çiftler böyle dikkat edersen erkek istiyorsa bayan çekimser bayan istiyorsa erkek dert etme rabbim vakti geldiğinde çok hayırlı evlatlar nasip eder hepimize inş. bende evlendiğim ilk gündendir eşimden çocuk hussunda baskı görüyorum o öle yaptıkça çocuk delisi olan ben geri adım atıyorum eşimin baskısı ters tepiyor korkuyorum eşini kendi haline bırak üzme kendini sakın
Rusya bu Türk kadını konuşuyor - Sabah - 23 Ocak 2013
suna bır bakarmısınızz
valal tesekkur ederım mapushanede 7-8 gun kaldım glaıba cok sıkıldım
dahada dıkkatlı olcam
gofretto 1 ben 8 gun
yanıııııııı
buarada resım koyanlar oldu ben hıcbırını goremedım bırde ısrarla turkuaz bak dıyor kımsenın profılıne gırılmıyorkı cezalıyken
oo kızlar git gide hamişlerin sayısı yükseliyobu sıra bende korunmayı bıraktım önümüzdeki aya bakalım allah kerim:)))
hayır cnm yuz ıfadesını görmek ıstıyorum o yuzden telefonda soylemedım.
sadece patronum biliyo gördu testı ve çok net bu çızgı kesınlıkle hamılesın dedi. oda hamıle zaten. bu gıdışle ofısı kapatırız bız
ooooooo hadi bitane daha geliyo deseneeeeeee
bende ya. çıkmadıkça gerılıyorum
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmminanamıyorum hemde 5 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?