- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #35.661
canım daha acık sacının rengıde sacını makıne ıle kestırmısler :SSSS
o sebebten dıken dıken bı gorunumu var henuz
gercektebnde çok pahalıymış yaaaw bende orj pek alamm çok pahalı yawwwwwww cumartesi pazra kayınvaldieydik ev pis temzilendcek misafir gelcek cumartsi gece 2 de ayttaık dün akşamda gec yattık sabh binip geldim işe çok yorgunum uykum vra herkes bebek varmı die sorduuu kayınpederde bebek soruyomuş varmı coucklarda bşişi diye bendeee yin eyok dedimmmmm
kalplerarası doğumgunun muydu...nıce guzel sağlıklı,aşklı senelere cnm
kalplerarası doğum günün kutlu olsun tatlım. sevdiklerinle beraber nice mutlu huzur dolu yıllara inşallah. yeni yaşın tüm güzellikleride beraberinde getirsin inşallah :)))
hadi bakalım citl bebek beklioz senden
mmousem kitabı valla mmerak ettim heee
merhaba arkadaşlarr hayırlı haftalar hepinize .....dün doğum günümdü teyzemlerde bizi yemeğe davet etmişti orda çok güzel vakit geçirdik özlemişim öyle kalabalığı .....sizler neler yapıyorsunuz yoğunum geçmişi pek okuyamadımda herşey yolundadır inş...Yine soğuk aldım sanırım şiddetli başım ağrıyor gece 5 dk olsun yatamadım bugün geçermi blmityorum
grinin elli tonu canım
ha haa..bu kitabı bende şu anda okuyorum 1. serinin 150. sayfasına kadar geldim..okudukça okumak istiyo insan
bu sırada kıslarr çok hastayım boğazım şişti evde yatıyorumm(((
canım mutlu yaşlara.. yeni yaşın sana tüm güzellikleri getirsin inşalalh...
ha haa..bu kitabı bende şu anda okuyorum 1. serinin 150. sayfasına kadar geldim..okudukça okumak istiyo insan
bu sırada kıslarr çok hastayım boğazım şişti evde yatıyorumm(((
sanırım ben 3 seriyi 1 er haftada falan okudum. ama tv izlemeyi sevmiyorum onunda avantajı var tabi. küçük mucizeler dükkanı vardı onunda 3 ü çıkmış 2 sini okumuştum şşimdi ona başlıcam.
bu arada geçmiş olsun canım :2:
poff benimde 3 senem var ama zamann o kadar hızlı geçiyo ki eminim anlamam. ama 30 yaş kadınların en güzel olduğu yaşmış yaaaheheh 4 senem var daha 30 a
canım çok sağol allahtan tatilde evde yatıyorum..sanırım bu tatilde bende 3 seriyi bitiririm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?