Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

hadi sıra sende o zaman

kalplerarası doğumgunun muydu...nıce guzel sağlıklı,aşklı senelere cnm

kalplerarası doğum günün kutlu olsun tatlım. sevdiklerinle beraber nice mutlu huzur dolu yıllara inşallah. yeni yaşın tüm güzellikleride beraberinde getirsin inşallah :)))

çok çok teşekkürler 30 yaşın ağırlığı çöktü resmen hareket kabiliyetimi kaybettim hep derlerdide inanmazdım neyseki evlendim bekar giren arkadaşlarım daha ağır atlatmıştı

yapmayın kızlar 30 en güzel sakin huzurlu yaşlarmış yaşayanlar hep öyle söylüyor, endişelerin bittiği sağlam adımların atıldığı zamanlarmış
benimde 30 a 2 kaldı hayırlısıyla yaşayalım görelim :)

arkamdan gelin bakayım benden 2 yaş byük bi arkadaşım var bekar 30 yaşına girdiğinde ciddi anlamda depresyona girmişti kalplerasi sen 30 gir o zaman anlarsın dmişti :) ben işin espirisi olsun die ağır falan dedim yaşa takılmam o rakamlar çoğu şeyi iifade etmekte kifayetsiz kalıyor :) üzerimdeki ağırlık gece hiç uyumamamdan kaynaklanıyor olsa gerek :)

Son düzenleme:
şunuda söylemek gerekirse hayatımın en heyecan dolu kıpır kıpır yılları 25-26 yaşımdı :) çocukluk tam bitmiş olgunluğa erşmiş kendi ayakları üstünde duraan ne güzeldi yaaaa çok gezerdim o zamanlar da şimdi içimden bile gelmiyor

canım mutlu yaşlara.. yeni yaşın sana tüm güzellikleri getirsin inşalalh...

ha haa..bu kitabı bende şu anda okuyorum 1. serinin 150. sayfasına kadar geldim..okudukça okumak istiyo insan

bu sırada kıslarr çok hastayım boğazım şişti evde yatıyorumm(((

sanırım ben 3 seriyi 1 er haftada falan okudum. ama tv izlemeyi sevmiyorum onunda avantajı var tabi. küçük mucizeler dükkanı vardı onunda 3 ü çıkmış 2 sini okumuştum şşimdi ona başlıcam.
bu arada geçmiş olsun canım :2:

canım çok sağol allahtan tatilde evde yatıyorum..sanırım bu tatilde bende 3 seriyi bitiririm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…